ΟΙ OVERKILL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
Τα συμπερασματα δικα σας…
Ποπο , καρφί το Master Of Puppets είναι.
Λευτερια στους συλληφθεντες Overkill που κατηγορουνται για το κλεψιμο του τραγουδιου Master Of Puppets.
Καποιοι ειναι ικανοι να μας πουν οτι πρωτα το συνεθεσαν οι Overkill και τους το εκλεψαν οι Metallica με υποχθονιες κατασκοπευτικες μεθοδους ωστε να το κυκλοφορησουν πρωτοι αυτοι…
:-k :-k
Πολυ Λιακοπουλο βλεπεις…:lol: :lol: :lol:
+1#-o :lol:
Μπα, πολυ rockin.gr forum διαβαζω και οι Μεταλλικα ειναι αγαπημενο θεμα κραξιματος οποτε δεν θα μου εκανε εντυπωση να το πει καποιος και αυτο…
Χαχα.Σωστος.Πεσ’το ψεματα…:lol:
nai alla vasika den 8a elega oti einai klemeno, aplws exei to sample apo to riff , akrivws idio. allo klepsia allo na xrhsimopoihseis ena sample apo ena allo komati, asxeta kata poso exei ginei nomima h’ oxi auto.
bact to topic:
Onslaught - Twisting Jesus apo Slayer - Seasons In The Abyss
Paradox - Collision Course (to riff kapou sthn mesh tou kommatiou) apo Slayer - Reign In Blood
kai oso kai an goustarw thn sigkekrimenh kommatara twn Make Believe:
Make Believe - Leave Me Alone apo Genia Tou Xaous - Stigma ( fast version )
Παίδες δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά στο Ride the Lightning, τα riff των"Creeping Death" και “Trapped Under Ice” είναι γραμμένα από τον Tom Hunting των Exodus, και τα έφερε η “μεταγραφή” Kirk Hammett (νομίζω όλοι ξέρετε που έπαιζε παλιά).
Για να μην μιλήσουμε για την συνεισφορά άλλου ενός κυρίου στον εν λόγω album και όχι μόνο.
Τέλος μην εξετάζεται και πολύ πότε κυκλοφόρησαν οι δίσκοι των συγκροτημάτων γιατί δεν λέει τίποτα. Και των δύο τα demo χρονολογούνται πίσω στο 1982 περίπου.
Εγω δεν στεναχωριεμαι καθολου!! Ευτυχως που τα κλεψανε οι Metallica γιατι αν τα επαιζαν οι Exodus θα ηταν μαπα τα συγκεκριμενα κομματια…
nihilist μην εισαι τοσο σιγουρος για αυτο…
Υπονοεις κατι για τους Exodus?:-k
Χαβαλε κανω… Εχω βαρεθει να ακουω οτι οι Metallica εκλεψαν τον εναν και τον αλλον… Αμα ειναι ας μαζευτουν τα “θυματα” να κανουνε ομαδικη μηνυση…
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μα φυσικά και τα παίξαν! Δικά τους riff δεν θα παίζαν? Δεν μίλησα άλλωστε για στεγνή αντιγραφή. Δανείστηκαν ένα riff, ούτε κακό είναι ούτε κατακριτέο.
Αν και είναι το αγαπημένο μου group:
Kreator - When The Sun Burns Red: το riff που μπαίνει στο 4:26 ( now rain shall wash away sad remains of man… ) είναι ίδιο με το riff στο 1:12 του Die By The Sword των Slayer.
Αλλά δεν με ενδιαφέρει το κομμάτι σπέρνει!
Εγω προσωπικα απο τι ξερω και εχω διαβασει τα riff στο creeping death ειναι του Hammett που τα ειχε γραψει για το κομματι των exodus “Die By My Hand”.Τωρα οσον αφορα την “σποντα” για τον mustaine το ονομα του αναφερεται κανονικα στους συνθετες και ο ιδιος ο Mustaine εχει ξαναχρησιμοποιησει τις μουσικες φρασεις αυτες σε αλλα κομματια [Call Of Ktulu-Hangar 18].Αλλα ο ιδιος ο Mustaine εχει πει οτι το riff του lepper messiah ειναι δικο του αλλα το θεμα χαθηκε μετα…