…τα ύστερα του κόσμου…τι είναι αυτό;;;
Έδιτ…ΜΑΛΑΚΕΣ…ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;;;
…τα ύστερα του κόσμου…τι είναι αυτό;;;
Έδιτ…ΜΑΛΑΚΕΣ…ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;;;
ΤΟΝ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΑΩ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!
αν δεν το έχετε ήδη βρεί να δώσω λινκ
δεν υπάρχει η δισκάρα, σαρώνει, σφυροκοπάει, διακορεύει, ανασκολοπίζει…
ακουω το Kill to survive και στάζω…από παντού…
ΣΟΚ!!!
Οτι κομματι ακουσα μου φανηκε πολυ καλο αλλα απο αποψη ηχου δε μου αφησε καθολου καλες εντυπωσεις, σαν να μην ‘‘αναπνεει’’ καθολου η μουσικη…
…κάπως έτσι το άκουσα κιεγώ…υπέροχα κομμάτια:):!:
Και εγώ στην αρχή ασχολήθηκα με τον κάπως λιτό ήχο, μετά άρχισα να δακρύζω και το ξέχασα, σοβαρά 8O
δε μπορω να πω οτι τρελαθηκα με εξαιρεση τη σκορπιονια take me back και το land of the rising sun
μεγαλο συν η φωναρα του τυπα
Δεν υπάρχει θέμα κωλοτουμπας γιατι κανείς δεν είπε οτι οι μουσικοί που βρίσκονται στη μπάντα ειναι ανίκανοι να γράψουν καλό χεβι μέταλ. Απλά χωρίς τον mark δεν υπάρχουν riot. Τι να κάνουμε τωρα?
Τον δίσκο τον άκουσα γιατι ήμουν σίγουρος οτι θα ειναι καλός, κ όντως ειναι. Ξεχώρισα τα ride hard live free, land of the rising sun, take me back k metal warrior. Τα υπόλοιπα οκ… Η παραγωγή δεν με χάλασε και γενικά ένας πολύ ωραίος δίσκος από μια μπάντα με καλούς μουσικούς. Μέχρι εκεί.
Α, κ το πολύ shine on το βαριέται κ ο παπάς ετσι…?
Riot είναι η κληρονομιά του Mark και όχι ο ίδιος ο Mark
άλλωστε και στο προηγούμενο δεν έχει ηχογραφήσει νότα λόγω των προβλημάτων του
τούτο εδώ λοιπόν το ακούς και ακούγεται Riot. άρα είναι
Βγήκε και το δεύτερο μέρος απο το Fight or Fall
Riot ‘Fight or Fall’ Documentary- Part 2-
Και το πρώτο μέρος
Χτες ειδαμε με ενα φιλαρακι τα 2 μερη του documentary Fight Or Fall για τους Riot. Πολυ καλες προσπαθειες, αν σκεφτουμε οτι ειναι και δωρεαν και προωθουνται μεσω YouTube και ηδη ανυπομονω για τα επομενα μερη. Συνεντευξεις και δηλωσεις απο πρωην και νυν μελη της μπαντας (ως Riot V πλεον), ανθρωπους γυρω απο την μπαντα, δημοσιογραφους και τον πατερα του ηγετη Mark Real. Αυτο που βγαινει σαν συμπερασμα ειναι αυτο που ηδη ξεραμε, οτι μιλαμε για μια απο τις πιο ατυχες, πιο αδικημενες και πιο υποτιμημενες μπαντες στην ιστορια της μουσικης.
Αρχικα ημουν αντιθετος με την συνεχιση της μπαντας χωρις τον Mark Reale, αλλα με τον καιρο ειδα οτι και τιμουν την ιστορια της μπαντας και τον αποθανοντα και ισως με την σωστοτερη προωθηση που εχουν τωρα να καταφερουν εστω και καθυστερημενα να κανουν το ονομα των Riot μεγαλυτερο. Και κυκλοφορησαν και δισκαρα το 2014. Μετραω ωρες για να τους δω live αυριο.
Τα σπάσανε όλα στο Ηράκλειο. Σφαγή, μαθήματα κατεδαφίσεως, άψογοι, τυπάρες, σετλιστάρα, με τυφλά μάτια να πάτε όσοι γουστάρετε χέβυ μέταλ επιπέδου τιτάνων.
Εδώ τα λέει πολύ ωραία, μιλάμε για μεγάλη όρεξη και πάθος και τιμιότητα στο κοινό.
http://www.rockhard.gr/ανταποκρίσεις/riot-mirror-red-nicosia-05122017
Συμφωνα με την ανταποκριση θα εχουμε μια εκπληξη σημερα στην συναυλια.
Επισης
"Όπως μας είπαν, 5 τραγούδια είναι ολοκληρωμένα και θα ακουστούν στο πάρτι που θα οργανώσει η Nuclear Blast στην Αθήνα αυτή την εβδομάδα, αλλά υπάρχουν μέρη ανολοκλήρωτα ακόμα"
ποιο παρτυ?
Απ οτι μου ειπαν εγινε προακροαση καποιων κομματιων.Το αλμπουμ βγαινει Μαρτιο
Πέθανε λέγεται ο Lou(is) Kouvaris. RIP. Shine On !
Δυστυχως ισχυει, πεθανε ο Louie A. Kouvaris, γεννημενος στον Πειραια το 1954, που ηταν κιθαριστας στο ντεμπουτο των Riot το Rock City και αποτελουσε μαζι με τον Mark Reale το κιθαριστικο διδυμο στην αρχη της πολυταραχης καριερας της μπαντας.
Αν και εφυγε με ασχημο τροπο απο τους Riot, μετα απο προτροπες των manager και παραγωγων της μπαντας προς τον Reale λογω του οτι δεν πηγαινε με τα “νερα” τους, στο documentary για την ιστορια των Riot, ονοματι Fight Or Fall αν και βγαζει μια πικρα για το πως εξελιχθηκαν τα πραγματα δεν βγαζει πικροχολη διαθεση και κακια. Πολυ ευγενικος στους τροπους του, γλυκομιλητος και συμπαθεστατος οπως διαπιστωσα και απο μονος μου οταν τον συναντησα το 2017 στο Κυτταρο που ειχε ερθει ως guest στην συναυλια των Riot V και ειχε ανεβει στην σκηνη για να παιξει με την μπαντα το ιστορικο Warrior απο το ντεμπουτο τους. Δυνατη συναυλιακη στιγμη αν σκεφτεις τα ακριβως 40 χρονια που ειχαν μεσολαβησει απο την κυκλοφορια του Rock City. Μου μιλησε σε απταιστα ελληνικα, μου ειπε ποσο συγκινημενος ενιωσε να εμφανιζεται live σε συναυλια στην πατριδα του και γενικα ηταν εμφανως σε συναισθηματικη φορτιση.
Αν και δεν ειναι ακομα επιβεβαιωμενο ακουγεται οτι ηταν θυμα του κορονoϊου, αν μαθει καποιος κατι πιο σιγουρο ας το ποσταρει. Οπως και να εχει κριμα, ηταν μονο 66 ετων.
R.I.P. Louie, πηγαινε βρες τον Mark Reale και τον Guy Speranza να τζαμαρετε και να συνεχισετε οτι αφησατε στην μεση.
Απ’αυτό. Ειρωνεία της τύχης δεν ήρθαν Ελλάδα, ακριβώς για το φόβο του ιού και ίσως να τη γλίτωνε εδώ (μικρότερος πληθυσμός) αν έμενε “αποκλεισμένος” αφού είχε και σπίτι να μείνει κτλ.
Πολύ άτυχη μπάντα, αν κρίνουμε από τον τρόπο με τον οποίο έφυγαν οι Speranza, Reale, Kouvaris…