RIP Andre Matos

Ελπιζω να ειναι fake, το εχει ανεβασει ομως ο Ricardo Confesori στο instagram.

O destino nos uniu, nos separou, nos reuniu e agora pregou mais essa com a gente.
É com profunda dor em nossos corações que nos despedimos do Andre mais uma vez, desta vez de forma definitiva.
Além da ferida que jamais cicatrizará, e mesmo sabendo que passamos momentos gloriosos junto ao nosso companheiro e amigo, restará pra sempre o melhor dele em nossos corações.
R.I.P
Hugo Mariutti
Luís Mariutti
Ricardo Confessori
Fábio Ribeiro
Rick Dallal

Η πιο γλυκιά φωνή. Μανικός εκφραστής - εραστής της ουράνιας ηχούς. Το ζητούσε το πήρε.

Αιώνιος.

7 Likes

Τί να πω, όλοι όσοι ήμασταν έφηβοι όταν βγήκε το Holy Land έχουμε ‘‘μεθύσει’’ με την φωνή του. Πάρα πολύ στενόχωρο νέο.

4 Likes

Γαμώτο. :cry:

Δεν ξέρω. Ακόμα το επεξεργάζομαι. Δεν είναι “μια ακόμα φωνή” που έφυγε.

3 Likes

Καρδιακή προσβολή στα 47 του λέει…

Κριμα πραγματικα. Πολυ ομορφη φωνη κ συμπαθητικη φυσιογνωμια

1 Like

Rip “αηδονι του μέταλ” οπως πολυ ομορφα ειχε περιγραφει η φωνη του.

Αξεχαστος.

Η φωνη του στην διασκευη στο wuthering heights ειναι απο τα πιο καρφωμενα πράγματα στο μυαλο μου.

2 Likes

Τι λετε ρε μαλακες, εχω παθει σοκ…

Με τα Holy Land και Angel’s Cry μεγαλωσα, σαν παιδι των 90ς, απιστευτο ρε γαμωτο.

RIP.

3 Likes

Και γω μπηκα να δω αν εχει διαβασει κανεις τιποτα, επειδη κατι πηρε το ματι μου στο φβ. Τι σκατα…

What the fuck!!

Πω πω πολυ μικρος… :disappointed_relieved:

Όχι ρε πουστη

Κρίμα να φεύγουν άνθρωποι τόσο νέοι. R.I.P παιχταρά μου.

1 Like

R.I.P. κρίμα τι να πω. Χαρισματικός, τους είχα δεί το 1999 στα καλά τους ακόμα. Απαιχτος ήταν

2 Likes

Ροδον περιοδεια Fireworks με support τους Time Machine. Η πρωτη μου συναυλια εβερ. Πανε 20 χρονια, απιστευτο.

6 Likes
3 Likes

Μετα τον Dane ηρθε η σειρα του Matos. Φευγουν οι ηρωες των 90s πολυ μικροι. Κριμα. Σπουδαια φωνη- σπουδαιοι δισκοι. Δεν εχω παει ποτε Λισαβωνα αλλα εχω ταξιδεψει απειρες φορες εκει. Ακομα μια χωρις να ειναι η τελευταια

4 Likes

Πολύ ξαφνικό και απρόσμενο γεγονός.
Οπως ειπώθηκε και πριν, για εμάς που μεγαλώσαμε με το έπος Holy Land (αλλά και την μετέπειτα καριέρα του) είναι μεγάλο σοκ.

Πολύ υποτιμημένη η μετέπειτα καριέρα του.
Shaman -Ritual, Matos-Time to be Free χαρακτηριστικά παραδείγματα πολύ δυνατών metal album

3 Likes

Σ Ο Κ ! ! !

Nothing to Say

1 Like