Ολοι πισω εχουν μεινει παντως, καλα που μας βαζει τα γυαλια η αγγλικη “Sun”. Τιτλος σε σημερινο της αρθρο: Thin Lizzy guitar ace dies after booze-up on holiday.
Λαγωνικα οι τυποι.
Ολοι πισω εχουν μεινει παντως, καλα που μας βαζει τα γυαλια η αγγλικη “Sun”. Τιτλος σε σημερινο της αρθρο: Thin Lizzy guitar ace dies after booze-up on holiday.
Λαγωνικα οι τυποι.
Καλα παντως εδω στην Ελλαδα οι δημοσιογραφοι ειναι για γελια και για κλαματα. Χθες το βραδυ στις ειδησεις του ANT1…ειπαν βεβαια την ειδηση (δεν περασε απαρατηρητο)…αλλα ειπε πως ο ανθρωπος πεθανε στην Γαλλια και οτι ο Gary αντικατεστησε τον Eric Bell μετα την φυγη του Eric απο τους Thin Lizzy.
Ομως ο gary δεν τον αντικατεστησε , αλλα απλως επαιξε σε ενα μονο τραγουδι στο Night Life (στο still in love with you). Ρε τι ειναι τουτοι; Κανουν που κανουν το αφιερωματακι ειναι και καραασχετοι. Πρεπει να ειπαν και αλλες βλακειες. Γαμω τα τσιφτελελομπουζουκια σας.Αυτα τα ξερουν ολα μεχρι και τι βρακι φοραει η καθε τσουλα. Αρε Ελλαδα.
Ήσουν καλός ρε Gary…R.I.P.
R.I.P.
Όχι έτσι ρε…
Τι όχι έτσι; Πέθανε σα γνήσιος Ιρλανδός.
Δε ξέρω… δεν θα ήθελα για κανένα λόγο να πάω έτσι.
? where suites cost up to £3,500 a night ?
Γιατί να μας ενδιαφέρει; #-o
Γνησιος Ιρλανδος ητανε. Αλλα οχι και να πεθανει τοσο νεος και απο αναρροφηση ρε γαμωτο. Ειναι αδικια. Ας ειμαστε και λιγο σοβαροι δηλαδη. Η γνησιοι Ιρλανδοι ετσι πεθαινουν δηλαδη; Και οι Ελληνες πως πεθαινουν; Απο φετα? Ε τωρα…Το να πεθανει οποιοσδηποτε απο ποτο ή ναρκωτικα ειναι μεγαλο κριμα και αδικο. Εγω θα πω πως απλως ηρθε η ωρα του να φυγει ο μακαριτης. Η κακια στιγμη.
R.I.P μεγαλε gary moore!!!
Δεν είπα ότι καλώς πέθανε ρε συ. Κανένας θάνατος δεν είναι ωραίος. Ο Κόζυ πήγε από αυτοκίνητο και ο Ζάππα από προστάτη. Ήταν καλύτερα ή χειρότερα; Λέω απλά ότι πέθανε ακολουθώντας την (έστω και στερεότυπη) παράδοση της φυλής του. Του Έλληνα το αντίστοιχο θα ήταν με αυτοκίνητο στην Αθηνών - Πατρών, μία που το αναφέρεις…
Το live που ειχε δωσει στο Φαληρο ειναι το δευτερο καλυτερο live που εχω δει στη ζωη μου(κ δεν το λεω τωρα που εφυγε).
Ο ανθρωπος εβγαζε μια λαμψη πανω στη σκηνη.
Ο καλυτερος κιθαριστας που εχω δει.
Mandrake δεν ειπα πως ανεφερες οτι καλως πεθανε ρε. Απλως ειναι μεγαλη μαλακια και αδικια να πεθαινει καποιος απο ποτο ρε γαμωτο. Εστω και Ιρλανδος που ξερουμε οτι πινουν ουκ ολιγες ποσοτητες. Κριμα.
Και οχι μονο εκει…
I guess Lynott, Bonham & Dio just found a guitarist…
RIP
Η sun είναι η “χειρότερη” εφημερίδα στην αγγλία.Με κανένα σεβασμό για τίποτα ,με ψευδές ειδήσεις,με κίτρινη δημοσιογραφία
Η esspreso μπροστά της είναι ευαγγέλλιο.
Το 1989 είχε βγεί μετάτοτραγικό συμβάν στο χιλσμπορό(στοιβάχτηκαν και πέθαναν 90 άτομα-οπαδοί της λίβερπουλ) με εξώφυλλο,οπαδοί κλέβουν τα πορτοφόλια από τα πτώματα,εμποδίζουν τους νοσοκόμους να κάνουν s.π.ρ κλπ.με αποτέλεσμα κανείς μέχρι και σήμερα στο λιβερπουλ να μην την αγοράζει .
Για αυτό κρατάω και μια επιφύλαξη σε αυτά που γράφει.
Εδώ ο δημοσιογράφος έμαθε πόσο κόστιζε το δωμάτιο και αν παρήγγείλε σαμπάνια ή μπράντυ το προηγούμενο βράδυ για να πουλήσει πρώτος την ιστορία ,λίγες ώρες μετά τον θανατο,σεβασμός μηδέν.
Με πρόλαβε ο jimmyontheroad όσον αφορά την ποιότητα και την εγκυρότητα όσων γράφονται στην εν λόγω φυλλάδα…
Σημασία πλέον έχει ότι έφυγε ένας ακόμη χαρισματικός κιθαρίστας και συνθέτης…
R.I.P. Gary…
Θα έχεις καλή παρέα και θα τζαμάρετε τρελλά…
R.I.P σε εναν τεράστιο καλλιτέχνη και μάγο της κιθάρας…Tα μεγαλα Ιρλανδικά πνεύματα (βλ Phil Lynott) θα τζαμάρουν πλέον μαζί στους ουρανούς
και επισημα πλεον αναρροφηση
Η πηγή της είδησης;