Όπως και οι παραπάνω, υποθέτω, γράφω κι ακούω Nevermore -έβαλα κατευθείαν “Dreaming neon black”.
Έπαθα σοκ. Όταν μου άνοιξε η κεντρική του Rocking είδα τη φωτογραφία του Warrel, αλλά δεν έβλεπα τη λεζάντα, λέω “για κανά live θα ΄ναι, δεν παίζει να είναι κάτι άλλο”, λες και το ψιλιαζόμουνα. Μετά δεν το πίστευα, πραγματικά.
Τι να πω τώρα, εντάξει, τους Nevermore τους παράτησα μετά το “This godless endeavor”, αλλά ήταν ένα από τα συγκροτήματα-κολλήματα της εφηβείας μου. Όπως είπε και το παλληκάρι πιο πάνω, πώς να ξεχάσω τη φάση στην Υδρόγειο, εγώ να έχω ταξιδέψει από Γιάννενα με φίλο, να βλέπουμε Violet Vortex (αν θυμάμαι καλά), να βλέπουμε Biomechanical και η ώρα να περνάει, να περνάει και πουθενά οι Nevermore. Να βγαίνουν και να λένε ότι ο Sheppard είναι στο νοσοκομείο και ότι δεν ξέρουν αν θα γίνει η συναυλία και εμείς, λυκειόπαιδα, να 'μαστε έτοιμοι να βάλουμε τα κλάματα από τη στεναχώρια. Και τελικά να βγαίνουν και να γίνειται ΚΟΛΑΣΗ, αν και δε θυμάμαι τίποτα από εκεί και πέρα.
Τι άλλο, “Dead heart in a dead world” μόνο. Διθυράμβους το Hammer, δίσκος της χρονιάς κλπ., μόνο Nevermore, κι εγώ στην πρώτη ακρόαση να έχω απογοητευτεί, δε θυμάμαι γιατί. Και λίγο καιρό που το άκουσα πιο μετά, είδα το φως το αληθινό. Δεν υπήρχε επιστροφή από εκεί κι έπειτα.
Και, όντως, τι κατάθλιψη είχε πάθει όλη η παρέα με το “Enemis of reality”, τι μαλακία ήχος, τι μπερδεμένα κομμάτια, γάμησε τα. Ποτέ δεν το χώνεψα, αν και τώρα πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που το άκουσα.
Το video-clip του “Next in line”, ρε μαλάκες, στο TV War. Με τις μάσκες, και τις σκιές και γάμησε τα.
Η ερμηνεία στο “Forever” και τέλος. Έσβησε τους πάντες με μία ερμηνεία πάνω σε μία και μοναδική μελωδία.