τουλάχιστον θα έχει πλάκα στον οασθ, θα βήχω σα χαζός και θα φοράω καμια αντίχριστη μπλούζα για να με κοιτάνε περίεργα
Γιατί μέχρι τώρα σε έβλεπαν με την Sacral Rage και έλεγαν “ω, το μέλλον της ελληνικής σκηνής, να σηκωθώ να κάτσετε”
Εγώ έχω κλείσει να ανέβω Θεσσαλονίκη, θα ξενερώσω διπλά αν ακυρωθεί το live εκεί .
Αν ακυρωθεί θα κατεβούμε εμείς να σας κολλήσουμε και να δούμε και το λαιβ
Δεν ξέρω πως πάει η προπώληση εδώ αλλά ανέβασαν φώτο στο Facebook από Μαδρίτη και Βαρκελώνη. Και στις 2 μαζί ένα γκαγκαριν δεν γεμιζανε
Εγω θα παω αλλα θα παρω την επομενη εβδομάδα. Περιμενω μην γινει καμοα παπαρια
“Τα λάιβ θα γίνουν κανονικότατα”, μήνυμα από την made of stone
Ετοιμος και εγω για το Σάββατο
ωραιο το κειμενο!
μια διορθωση ομως! εχουν βγαλει 2 EP (voices & memories) και οχι 1 (εκτος αν θεωρησουμε ως 3ο και το Panic Room)
Πρόγραμμα έχουν ανακοινώσει ;;;
Λογικά αύριο θα ξέρουμε το πρόγραμμα.
Ακυρωση για Θεσσαλονικη… …δεν επαιξε, οποτε ειμαι στο αεροπλανο . Ειμαι και θωρακισμενος απο κορονοϊο, γιατι πεταω με Κυριακο Βελοπουλο γατακια.
Λογικα η περιοδεια γινεται με tour bus, οποτε αρα φανταζομαι ηχος/φωτα θα ειναι δικα τους. Οποτε, no brainer το να παει καποιος.
Πς, καλά να περάσεις!! ^-^ No brainer είναι, κάπως και no moneyer (?!) :") , αν υπάρχει κάποιος που χαρίζει πρόσκληση παιδιά, εδώ!
για 1 δευτερολεπτο με επιασε πανικος…
Μολις ξεκιναει το σαπορτ και ειμαστε 50 ατομα…
Θεσσαλονικη ροκομανα
Για πείτε εντυπώσεις…
Λίγος κόσμος, η μπαντα υπέροχη. Δύο ώρες σετ. Τσιμπησαμε και μπλουζάκι. Μην το χάσετε εκεί κάτω.
γυρω στα 100-150 ατομα οπως τα υπολογισα.Απιστευτα καθαρος ηχος!τρομερη ενεργεια!
οποιος αυριο το σκεφτεται να σταματησει να το κανει!μην το χασετε!