Riverside Live in Athens 7 Μαίου @ Rodeo & 8 Mαίου @ Principal Θεσσαλονίκη

αχαχαχ ο ατεργκράου ΜΕΤΑΛΛΑΣ λοιπόν. :lol:

καλά να περάσετε.

RIVERSIDE [Warsaw, Poland]

Ότι σημαντικότερο συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε παγκόσμιο επίπεδο στα χνάρια των Dream Theater, Tool & Porcupine Tree. Με ήδη τρία studio άλμπουμ στο ενεργητικό τους, οι Πολωνοί Riverside κυκλοφορούν το ολοκαίνουριο τέταρτο Anno Domini High Definition μόλις πριν από λίγο καιρό κι αποδεικνύουν πως αποτελούν το σημαντικότερο νέο όνομα του progressive/alternative metal.
Έρχονται 1η φορά στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία τη στιγμή που διανύουν την καλύτερη περίοδο της μέχρι σήμερα καριέρας τους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΪΟΥ 2010
@ RODEO CLUB*

  • ΕΙΣΟΔΟΣ (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ): 23 ΕΥΡΩ
  • ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΜΕΧΡΙ 25% ΕΚΠΤΩΣΗ (ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ RODEO CLUB)

ΜΑΘΕ/ΔΙΑΒΑΣΕ/AΚΟΥΣΕ/ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ
RIVERSIDE: www.riverside.art.pl - www.myspace.com/riversidepl

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ :

FLORAL-BOOKS+COFFEE (Θεμιστοκλέους 80, Πλ. Εξαρχείων, τηλ.: 2103800070)
SOUND EFFECT (Ζαϊμη 30, Εξάρχεια τηλ.: 210-82 59 883)
ART NOUVEAU (Σολωμού 23, Κέντρο Αθήνας, τηλ.: 210-38 43 556)
TICKET HOUSE (Πανεπιστημίου 42, εντός Στοάς, Κέντρο Αθήνας, τηλ.: 210-36 08 366)
METROPOLIS (καταστήματα Πανεπιστημίου & Χαλανδρίου Αθηνών / Θεσσαλονίκης)
INTERNET: www.ticketpro.gr
*RODEO CLUB ΠΡΟΠΩΛΗΣΕΙΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ (Χέϋδεν 34, Στάση ΗΣΑΠ «Πλ. Βικτωρίας», τηλ.: 210-88 14 702)

Αγαπάμε τις ανακοινώσεις της alterground, στο δελτίο τύπου λένε για μια και μοναδική συναυλία και στο myspace έχουν 2 (μοναδικές) συναυλίες :lol:

Πολυ prog φετος…ωραια πραγματα…πολυ ωραια πραγματα

jethro tull
pain of salvation / lake of tears
fates warning
θα βαλω και uriah heep (γιατι ειναι progressive…ναι ρε)
και τωρα riverside (η νεα ανερχομενη δυναμη) ο τελευταιος δισκος ειναι δυναμιτης. Πολλα ΤΝΤ. Ενα πολυ μεγαλο μπραβο στην ALTERGROUND για αυτη της την κινηση να φερει σε αυτη τη φαση τους Riverside. Μπραβο και ξανα παλι Μπραβο.

αντε να φερουν και queensryche, dream theater, porcupine tree, marillion και να τελειωνουμε…αντε…να μας αποτελειωσουν μια και καλη.Ε ρε τι εχει να γινει.

Και αμα γινει και καμια τουρνε φετος απο Eloy (εβγαλαν δισκο) τουρνε στην αναμονη και για Camel που ακουγεται φετος για δισκο και τουρνε…τι να πω…θα τραβαω τα μαλλια μου, τα βυζια μου και γω δεν ξερω τι αλλο…ονειρωξη για τον καθε μουσικοφιλο της ρατσας μας. ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΡΕ.

Και το εισιτηριο ειναι επισης πολυ καλη κινηση. 23 ΕΥΡΩ…20 ΕΥΡΩ ΟΙ FATES WARNING ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ.Αρχιζουν και βαζουν μυαλο ολοι τους.
ΖΗΤΩ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ…ΧΕΧΕΧΕ

zep για Αθήνα ή για Θεσσαλονίκη ψήνεσαι?

Για θεσσαλονικη γιατι ειμαι απο Καστορια φιλε μου. Δυσκολα για κατω εκεινο το καιρο.Οχι οτι θα με χαλουσε να παω 2 φορες αλλα δυσκολα. Ασε που ο χωρος ειναι πολυ καλος στο Principal Club. Αν και αυτοι που το εχουν ειναι λιγο…πως να το πω τωρα…μ******. Αλλα αστο να παει. Εχω δει πολλες συναυλιες εκει και ειναι πολυ καλος ο χωρος γενικοτερα.

Τότε περίμενε να ανακοινωθεί πρώτα η τιμή για Θεσσαλονίκη γιατί το 23άρι ισχύει για Αθήνα που το ροντέο ανήκει στην εταιρεία. :wink:

Λες δηλαδη να εχει διαφορα. Δεν πιστευω να γινει ετσι.Συνηθως οι τιμες στη Θεσσαλονικη ειναι χαμηλοτερες. Το πολυ να ειναι 25. Θεωρεις οτι θα ειναι μεγαλυτερη?Αλλα και παλι ετσι να ειναι δεν συμφερει με τιποτα για Αθηνα.

Ε νταξ μπορεί να ανήκει στην εταιρεία αλλά σε τέτοιο παλάτι που παίζουν λογικό είναι να τσούζει η τιμή.

Και 30 να ειναι εγω θα παω.Ποτε θα τους ξαναδουμε. Ειδικα τωρα.

ναι ρε συ ζεπ δε σου’παμε τίποτα. Απλά μην ενθουσιάζεσαι χωρίς να δεις την τιμή.
Βασικά ο Αλτεργκράου είναι περιπτωσάρα γι αυτό στο λέμε. Εδώ Αθήνα πριν πάρει το ροντέο πάντως, κανένα λάιβ του δεν είχε κάτω από 32.

εγκεφαλικο

Βρε συ δεν ειπα εγω τιποτις. Συζητηση κανουμε. Δηλαδη τι περιπτωσαρα ειναι τουτοι? Σαν εδω τους δικους μας στο Principal που σου ζητανε τα κλειδια απο το αυτοκινητο για να το παρκαρουν ας πουμε και στα κρατανε κιόλας με μαγκια και κλανια για να πας να τα ακουμπησεις στον παγκο τους? Εκτος οτι ειναι και ευγενεστατοι καποιοι εκει μεσα…Λεμε τωρα.

Και η φωτογραφια που εχεις πρωτη πρωτη ειναι πππποοοοολλλλλλλυυυυυυ Καλη. Ασε ωχ ερχεται η γυναικα μου τωρα…

Πότε
βγαίνουν
τα
γαμημένα
εισιτήρια
;

Δλδ μιλάμε για επετειακό Fates Warning και επιτέλους Riverside. Αυτά.

Αλλά από την άλλη, τι ροντεο ρε.
Οι Riverside;

Αυτο το Rodeo είναι καλό ?! …Δεν έχω παει ποτε … Θα χωρέσουμε πάνω απο 10 ατομα ? :stuck_out_tongue:

σε παραπέμπω εδώ για περισσότερα.
http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=13144

τρομερό νέο, ενθουσιάστηκα τους έχω λατρέψει από το πρώτο άλμπουμ… και μετά συνειδητοποίησα οτι πέφτει πάνω στο final 4 στο Παρίσι… οπότε πρέπει να διαλέξω…(εκτός αν δεν χρειαστεί να πάω παρίσι…)

πάντως Principal έχουν παίξει συναυλίες με φθηνά / φθηνότερα εισιτήρια πχ Maybeshewill - Crippled Black Phoenix

ε οχι ρεπουστη μου στο γαμωrodeo… principal ανεβαινω διχως συζητηση…

ΡΟΔΕΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ?ΡΟΔΕΟ???[-X Καντε το στο κυτταρο τουλαχιστον…χοα:?