Είναι τα ίδια κομμάτια, αλλά τα τραβάνε αρκετά.
Ό,τι και να λέμε, έπαιξαν με απίστευτο πάθος. Ήχος κρυστάλλινος και ένα συναίσθημα απίστευτο. Ανυπομονώ να μας επισκεφθούν ξανά.
Είναι τα ίδια κομμάτια, αλλά τα τραβάνε αρκετά.
Ό,τι και να λέμε, έπαιξαν με απίστευτο πάθος. Ήχος κρυστάλλινος και ένα συναίσθημα απίστευτο. Ανυπομονώ να μας επισκεφθούν ξανά.
Θυμαται κανεις τι ωρα περιπου βγηκαν στην σκηνη?
Κατα τις 21.50
Στάλθηκε από το LG-P500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Από την cts έχουμε την παρακάτω ενημέρωση για τις ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων για σήμερα
[B]21:10 Playgrounded
22:05 Riverside[/B]
Οι πόρτες θα ανοίξουν 20.30 με 20.45.
Α ναι, το support τελικά εδω δεν έπαιξε,γιατί δεν χωρούσαν στη σκηνή,λόγω του εξοπλισμού των Riverside…:!:
Η συναυλία ήταν υπέροχη και άξιζε με τα παραπάνω τα 20? που ζητούσαν οι διοργανωτές. Να επιβεβαιώσω ότι η μπάντα κουβαλάει σε αυτό το τουρ πολλά κιλά εξοπλισμού, φώτα - φωτορυθμικά, ενισχυτές, καμπίνες, ψηφιακή κονσόλα (!), συστήματα in-ear monitoring κλπ. Μόνο ο πληκτράς έφερε μαζί του, χώρια τα racks, 1 workstation, 2 analog synths και ενα korg hammond ΜΕ καμπινα Leslie(!!). Στο τέλος οι roadies μαζί με τα παιδιά του 8ball ξέστηναν υπομονετικά, ενώ η μπάντα χαλαρά έκοβε βόλτες και μιλούσε με τον κόσμο, υπέγραφε αυτόγραφα κλπ. Μάλιστα ενώ έφευγα πέτυχα ντράμερ και κιθαρίστα να κάνουν τσιγάρο χαλαρά απο έξω. Πολύ προσιτοί και λιτοί, ωραίοι τύποι γενικά.
Το merchandise ήταν όπως το περιέγραψαν οι φίλοι από πάνω, βέβαια οι τιμές ήταν λίγο πάνω, όμως είναι η ευκαιρία σας να εξιλεωθείτε για το ανελέητο downloading.
Κόσμος πολύς, υπολογίζω πρέπει να ήταν 250+ άτομα, με επιφύλαξη όμως, αν και έχω παίξει 8ball κάμποσες φορές.(και θα πρεπε να ξερω)
Γενικά ήταν μια ωραία εμπειρία. Προτείνω ανεπιφύλακτα να πάτε να τους δείτε.
Άντε να ξεκινάμε σιγά σιγά. Καλά να περάσουμε όσοι πάμε!
Sent from my Nexus 10 using Tapatalk HD
Wow.
Sent from my Xperia T using Tapatalk 2
εντάξει, μάλλον ο καλύτερος ήχος που έχω ακούσει στην Ελλάδα, τουλάχιστον σε κλειστό χώρο. απόδοση απλά εξαιρετική, και οι δύο ώρες τελικά φάνηκαν πολύ λίγες.
προφανώς κρίμα που δεν έπαιξαν κάτι παραπάνω απ’τα δύο πρώτα, αλλά έτσι όπως έπαιζαν προσωπικά δεν πιστεύω ότι χωράνε παράπονα σε κανένα επίπεδο.
απλά καθηλωτική συναυλία / εμπειρία που όσοι την έζησαν θα την θυμούνται για πολλά χρόνια.
ευχαριστούμε riverside =D>
Για τον ηχο και την τελειοτητα του λαιβ τα ειπαν και θα τα πουν αλλοι…εγω απλα θελω να ευχηθω καρκινο στον μαλακα με την μπλουζα Slayer που ανοιγε πιτ μονος του και χτυπαγε κοπελες στην ψυχρα…
σε καταλαβαίνω,
αλλά αυτή την πουτάνα την ευχή την σκέφτεστε πριν την μοιράσετε έτσι απλόχερα…;
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ήχος και γενικά πάρα πολύ καλή συναυλία. Τρομερή όρεξη και πάθος από το συγκρότημα. Επαγγελματικά όλα όσα έπρεπε να είναι επαγγελματικά. Κρίμα που δεν είχε πολύ κόσμο, παρ’ όλο που το συγκρότημα είναι στα ντουζένια του και έχει βγάλει και δισκάρα και το εισιτήριο ήταν τιμιότατο.
Από merch εδώ είχε μόνο 2 μπλουζάκια, ένα με …25 ευρώ και ένα με 15. Δεν έβγαλαν τίποτα γιατί το Gagarin τους ζητάει καπέλο τρελό, απ’ ό,τι άκουσα.
Έτσι ακριβώς!
Πιθανότατα ο καλύτερος ήχος που έχω ακούσει στο Gagarin (ή και σε κλειστό χώρο στην Ελλάδα γενικότερ) από μια μπάντα που γράφει συγκλονιστικές μουσικές και τις αποδίδει συγκλονιστικά όμορφα ζωντανά.
Εγώ νομίζω πως ο κόσμος ήταν σχετικά ικανοποιητικός σε αριθμό κι αν αυτό το ρημάδι το word of mouth ισχύει, τότε την επόμενη φορά που θα έρθουν θα πρέπει να έχουν διπλάσιο κόσμο, μετά τη σημερινή εμφάνιση.
Εκπληκτικοί. Απλά.
Με τι να τη σκεφτει;
Καταπληκτική εμφάνιση πραγματικά, όπως είπαν και οι προλαλήσαντες ίσως ο καλύτερος ήχος που έχουμε ακούσει σε κλειστό χώρο. Τρομερή άνεση πάνω στην σκηνή και τα κομμάτια τα απέδωσαν τόσο τέλεια που ούτε σε παίρνει να γκρινιάξεις που από τους πρώτους 2 δίσκους ακούσαμε μόνο ένα τραγούδι…όσοι τους είχαν δει και το '10 είπαν ότι έχουν ανέβει 10 επίπεδα πάνω στο σανίδι…ΆΞΙΟΙ!
Όσοι είχαν πάει στο Ροντέο μάλλον περισσότερο τους είχαν ακούσει, παρά τους είχαν δει :lol:. Μια φορά έχω πάει στη συγκεκριμένη σκατότρυπα για να δω Melvins και παρ’ όλο που ο ήχος ήταν φανταστικός, κατάφερα να βλέπω μόνο ένα μέλος της μπάντας. Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος, έβλεπα το μισό από δύο μέλη, σύνολο ένα. Και τον Μπαζ σε έναν καθρέφτη. Και είμαι 1,92. Τέλος πάντων, ΕΥΤΥΧΩΣ που ήρθαν στα ντουζένια τους οι Riverside σε ανθρώπινο μαγαζί (ούτε κάπνα είχε χτες, ούτε ζέστη, και γαμώ ήταν), με απίστευτο ήχο.
Αρχικά ένα μαγάλο μπράβο στην CTS για την άψογη διοργάνωση και την καλή τιμή του εισιτηρίου. Το πρόγραμμα τηρήθηκε με ακρίβεια, οι Riverside βγήκαν και λίγο πιο νωρίς από την ώρα που τους περιμέναμε και προλάβαμε το μετρό, το οποίο για Σύνταγμα φεύγει από Σταθμό Λαρίσης ακριβώς στις 12.11
Οι Playgrounded ήταν συμπαθητικοί. Λίγο σφιγμένα τα παιδιά και περιορισμένα από θέμα χώρου λόγω του μεγάλου εξοπλισμού του πληκτρά των Riverside. Δεν τους είχα ξαναδεί ή ξανακούσει. Ένα άλμπουμ απ’ότι κατάλαβα έχουν βγάλει. Δεν ήταν κακοί και είχαν και πολύ καλό ήχο.
Οι Riverside, όπως είπαν και οι υπόλοιποι, ήταν απίστευτοι. Ήχος κρύσταλλο, ωραία σκηνική παρουσία, ο πληκτράς θεούλης και κοπανιόταν παρόλο που είχε σπασμένα πόδια. Για μένα είναι η καλύτερη συναυλία της χρονιάς μέχρι τώρα.
Υ.Γ.: Αυτός ο θεός με την μπλούζα Slayer τι πίνει και δεν μας δίνει. Ακόμα και ο τραγουδιστής του είπε ότι είδε το slayer pit που έκανε :lol::lol: Έπεφτε πάνω στον κόσμο και κοπανούσε όποιον έβρισκε μπροστά του. Γενικά εκτός τόπου και χρόνου ο τύπος.
Η CTS είναι η καλύτερη εταιρία του χώρου, θα το λέω συνέχεια. Άψογη. Να δεις αυτό το πράγμα με 17 ευρώ εισιτήριο, είναι τρομερό. Μπράβο τους και πάλι.
Αυτός με τη μπλούζα Slayer ήταν ξένος ρε, τον είδα μετά μαζί με άλλον έναν άντρα και μια γυναίκα δίπλα στο τρέϊλερ των Riverside που ήταν παρκαρισμένο στον πλαϊνό δρόμο! Ο άλλος άντρας φορούσε πέδιλο με κάλτσα, αλλά δεν κατάλαβα από αυτό ότι ήταν ξένοι :D, τους άκουσα να μιλάνε μεταξύ τους :lol:. Σιγά, μην τρελλαίνεστε, δεν έκαναν και καμιά τρομερή μανούρα, τους έβλεπα κι εγώ από εκεί που καθόμουν.
Για μένα μάλλον δεύτερη καλύτερη συναυλία της χρονιάς μέχρι στιγμής, μετά τους Swans. Όλο σε καλές έχω πάει φέτος μου φαίνεται, μόνο οι Residents ήταν ΦΟΛΑ για την οποία κλαίω τα λεφτά μου.
Οι ιδανικές συνθήκες για λάιβ και γενικώς ήταν για dvd η φάση. Κάπνα δεν είχε, κόσμος ότι πρέπει, μαλιστα θετικότατη εντύπωση μου προκάλεσε το ότι όλοι φαινόταν ότι ήρθανε ξέροντας τι θα δούνε, προσοχή και αφοσίωση, χωρίς μουρμουρητά και ανούσια πέρα δώθε.
Οι λατρείες μου ήταν φα-ντα-στι-κοί. Υπόδειγμα λάιβ και θα το θυμάμαι σαν ένα απο τα κορυφαία που έχω δει. Ο ήχος δεν χρειάζεται να πούμε πόσο έσπειρε, μεγάααλη υπομονή το ξεστήσιμο του εξοπλισμού:p, το δέσιμο της μπάντας, οι παραλλαγές που κάνανε ήταν άααλλου επιπέδου, δείχνοντας καθαρά πως ναι, είναι μια κορυφαία μπάντα σε παγκόσμιο επίπεδο στο είδος της. Δε μπορώ να πιστέψω πόσο βελτιωμένοι ηχούσαν σε σχέση με τη συναυλία που είχα δει Θεσσαλονίκη πριν χρόνια, που ήταν ήδη τοπ. Τα τεχνικά κομμάτια του Αnno Domini… απογειώθηκαν, τα τραγουδιστικά του S.O.N.G.S τραγουδήθηκαν με παθος ενώ στα του ΕP υπήρξε σκέτο “χασιμο”. Εν ολίγοις, τόοοοσο εναλλακτικό σετλιστ (μιας κα δε παίξανε τίποτα απο τα δύο πρώτα) και όμως κανείς όπως βλέπω δεν έδωσε σημασία σε αυτό.
Ένα συγκρότημα που το ερωτεύτηκα με τη μία κάποτε, με έναν απο τους πιο γοητευτικούς ήχους στο προοδευτικό ιδίωμα, για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι πρέπει να αναγνωρίζονται ως το καλύτερο πράγμα που συνέβη στo heavy prog rock/prog metal στα '00s μετά τους Pain of Salvation (χρονικά όχι αξιολογικά). Και το πρωτοφανές, με κανένα δίσκο κατω του εξαιρετικού στη δισκογραφία τους, έχοντας ήδη κυκλοφορήσει αισίως 5 συναπτά περικαλώ. Φάνηκε και στο λάιβ πως ότι και να παίξουνε…