RIVERSIDE @Principal 01/10 @Fuzz 02/10

Αν το καλοσκεφτείς, το μπλουζάκι τους κόστιζε οριακά τα διπλά από το να δεις τους ίδιους να παίζουν μουσική στο σανίδι

Metallica 35€ , just saying ( είχαν κάποια πράγματα τρομερά overpriced , αρκετά ήταν αποδεκτά )

1 Like

Εγώ αυτό που άκουσα χτες, και prog ήταν σε πολλά σημεία, και metal, και πολύ το διασκέδασα. Τώρα αν ο Ντούντα νομίζει ότι παίζει ροκαμπίλι, ή θέλει να εξομολογηθεί τα απωθημένα του σε όλο το κοινό του, δικαίωμά του. Εμείς τους αγαπάμε.

5 Likes

Οι Riverside στο θεμα του merch ηταν για πολλα χρονια εκπληκτικα τιμιοι. Τους ειχα δει εξω το 2018 και ο παγκος τους ηταν αδιανοητος, με τιμες στο εικοσαρικο. Νομιζω εικοσαρικο ειχαν και την προηγουμενη φορα εδω. Επισης (αυτο ισχυει ακομα), τα σχεδια τους ειναι πολυ καλα και προσεγμενα και οι ποιοτητες πολυ καλες. Αλλα, 40€; Αντε γαμηθειτε στο συγκεκριμενο θεμα, ουτε για το καλυτερο μπλουζακι του κοσμου δεν τα δινω. Btw ουτε τα 35€ για Metallica εδωσα.

8 Likes

Ακριβως αυτο (καλο)σκεφτηκα και εγραψα το ποστ μου. Εχεις απολυτο δικιο, ετσι ειναι. Απορω, δεν καταλαβαινουν οτι μονοι τους υποβιβαζουν το προϊον τους;

Για αυτο σε ψαχνει ο Λαρς εδω και μισο χρονο.

2 Likes

χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τίποτα και κανέναν, απλά να υπενθυμίσω ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά.

food for thought από ένα συγκρότημα που εκτιμώ αφάνταστα

1 Like

Για τα του Duda: δεν μου κανουν καμια εντυπωση πλεον αυτα που λεει, τα ειχα γραψει πριν καιρο και στο thread των Riverside. Βγαζει φοβερο κομπλεξ και ανασφαλεια ο τυπος και απορει καποιος, για ποιο ακριβως λογο. Εχεις μπαντα που εχει αποδοχη, εχει το κοινο της, τι ακριβως θελεις να αποδειξεις με δηλωσεις υπερασπισης του δισκου σου (!) ή το που ανηκει ο ηχος σου και με ποια συγκροτηματα δεν εχεις σχεση. Ή οτι επαιζες πχ μουσικη επηρρεασμενη απο 80’s before it was cool και πρεπει να μας ανοιξεις τα ματια. Που ειναι ο σεβασμος στους ακροατες. Δεν τον καταλαβαινω, αληθεια. Εχει το κοινο που εχει και οι ακροατες εχουν τις προσλαμβανουσες τους. Ασε την μουσικουλα να μιλησει ρε ανθρωπε και κλειστο το ρημαδι. Οσοι θελουν να σε ακουσουν θα το κανουν, οσοι θελουν να σπασουν ας το κανουν για τους δικους τους λογους, καποιους χανεις, καποιους κερδιζεις, παντα ετσι δεν ηταν;

12 Likes

Εγώ το '16 θυμάμαι τον Wilson να λέει ότι σπάνια έχει “catchy choruses” και να κάνει και air quotes, τονίζοντας ότι πάντα ήθελε να είναι artist κι όχι entertainer. Ένα χρόνο μετά έβγαλε το “To The Bone” λέγοντας πόσο ήθελε να βγάλει ποπ κομμάτια, και τέσσερα χρόνια μετά κυκλοφόρησε το “The Future Bites”, με έμφαση στην ποπ…

Οι καλλιτέχνες θα πουν πολλά. Αρκετά από αυτά θα είναι και σκέτες ανοησίες…

το ίδιο μιμ με διαφορετική ταμπέλα κάθε φορά

16 Likes

Αρκετα καλο αντι-παραδειγμα γιατι ο Wilson που αναφερεις δεν εχει σνομπαρει ποτε το κοινο του. Του αρεσει φυσικα να αναλυει τη μουσικη του οσο και μουσικες αλλων καλλιτεχνων γιατι ειναι λιγο εγκυκλοπαιδεια ο τυπος. Παρ´ολ’ αυτα οταν του αποδιδουν ταμπελες με τον τιτλο prog διπλα, παραδεχεται οτι εχει κι αλλες μουσικες πλευρες (τις εχει φουλ) αλλα λεει οτι δεν μπορει να κανει και κατι γιαυτο που του αποδιδουν. Κανενας σνομπισμος, λεει so be it. Και λεει οτι για να με συνδεουν τοσο πολυ με το prog στοιχειο παει να πει πως οταν το κανω μαλλον πιστευουν οτι ειμαι καλος σε αυτο.

Άνετα πήγαινα σε μια Duda spoken tour

Εεεε νομίζω σνομπάρει λίγο… ο Νικ Μπέγκζ είχε κάποτε χιουμοριστικά κάνει κι ένα σκιτσάκι, που νομίζω ότι πιάνει λίγο το βάιμπ τόσο του Στίβεν όσο και του Μάριους

4 Likes

Λίγα λόγια από μας (@ManosOrff) για το live της Αθήνας

12 Likes

Μόνο αλήθειες

4 Likes

Το Principal είναι στον Μύλο αυτή την εποχή :joy:; Είδα μια φωτό στο fb τους και κάτι τέτοιο κατάλαβα :stuck_out_tongue:

Ναι Μυλο πλεον

Είναι πάνω από 10 χρόνια στον Μύλο, πρώτη φορά θυμάμαι είχα πάει το 2012 για τους Accept.
Το προηγούμενο Principal που ήταν δίπλα στην ΕΟ για Χαλκιδική αφού έστριβες για το Ν. Ρύσιο (τελευταία φορά ήμουν εκεί στο live των Sanctuary το 2011) έχει γίνει πια κέντρο δεξιώσεων!
Είχα πάει καλεσμένος σε γάμο και, ενώ δεν το συνηθίζω, σηκώθηκα να χορέψω για να έχω να λέω ότι ανέβηκα στη σκηνή του!

Οντως παλια ηταν παλι στον μυλο αλλα το 2018 αλλαξε και μεχρι τον δεκεμβριο του 22 ηταν στο φιξ.

2 Likes

Είχε φύγει από τον Μύλο και τώρα ξαναγύρισε ρε, σίγουρα.

EDIT: μπράβο ρε @JTN, στο Φιξ είχε πάει.

ευχαριστώ @pantelis79

Παρακαλώ, να τα εκατοστήσεις.