RIVERSIDE @Principal 01/10 @Fuzz 02/10

Επιτέλους έσκασε !!! Λυσσάξτε!!!

10 Likes

Ορίστε, να μη διαμαρτύρονται και οι φίλοι από Θεσσαλονίκη! :stuck_out_tongue:

3 Likes

Να είναι περισσότεροι από ό,τι ήταν την άλλη φορά τους προτείνω :stuck_out_tongue:

6 Likes

άιντααα.
5 μερούλες πριν τα γενέθλια μου. δωράκλα!

3 Likes

Δε χάνεται.

1 Like

Άχαστο και με τρομερά καλούδια στα μπαγκάζια τους

1 Like

:stuck_out_tongue:

1 Like

Ένα θα σε πω. Ήμασταν, στους Πολωνούς, περισσότεροι απ’ όσους ήμασταν στους Enslaved.
Επίσης, εκείνη η συναυλία των Riverside ήταν μακράν η καλύτερη συναυλία με τον καλύτερο ήχο στο συγκεκριμένο μέρος. Και η απόδοση της μπάντας ήταν πλέον του δέοντος!
Αν δεν μ’ έχουν πάρει πουθενά αναπληρωτή (σε νησί που επιθυμώ, πρωτίστως, να πάω), μετά τους DHG, πρώτα ο Θεός, θα τους τιμήσω. Αξίζει να τους βλέπεις ξανά και ξανά. Μπορεί ν’ ακουστώ υπερβολικός, αλλά με βάση τα όσα ακούσει από ανθρώπους που πήγαν και είδαν RUSH, έστω και μία φορά στη ζωή τους, αλλά και από τα βίντεο των συναυλιών τους, νομίζω ότι οι Riverside είναι αυτή, η επόμενη prog μπάντα, που γεμίζει στο σανίδι τα παπούτσια των Καναδών. Και ξεκινάει και τ’ όνομά τους από “R”.

1 Like

Δυο θα σε πω εγω :stuck_out_tongue:. Πρωτον, ημουνα στο λαιβ της Θεσσαλονικης και ναι, ηταν καταπληκτικοι οι Riverside και με απιθανο ηχο. Δευτερον, πηγα και ειδα RUSH και ειναι κατι διαφορετικο. Πιο μεγαλειωδες. Οι Rush ειναι μπαντα αλλης κατηγοριας. Δε λεω καλυτεροι, χειροτεροι, κλπ, λεω διαφορετικοι και αλλης κατηγοριας. Επισης, οι Riverside δεν ειναι επομενη προγκ μπαντα, υπαρχουν εικοσι χρονια. Πολυ δυσκολα θα γινουν σημαντικα μεγαλυτεροι απ’ ο,τι ειναι σημερα.

Το live των Riverside χανεται μονο για λογους ανωτερας βιας. Ειναι απο τις τρομεροτερες μπαντες εκει εξω (@apostolisza8 περιμενω την ποινη μου).

6 Likes

Αν δεν πεταχθεί ο @Leper_Jesus που έριξε την ιδέα, με συγκεκριμένη πρόταση, θα επανέλθω :stuck_out_tongue:

1 Like

Το καταλαβαίνω αυτό που λες. Απλά, το εννοούσα από την άποψη της live εμφάνισης και το τι σου προσφέρει το παίξιμό τους. Και το “επόμενη” πήγαινε στους επόμενους των RUSH. Δεν υπάρχει μπάντα, που θα τους φτάσει, αλλά η αίσθηση πάνω στο σανίδι.

1 Like

και ειναι η φάση που εδω και μερικούς μήνες έχω αρχίσει να τους ακούω καθώς τόσα χρόνια ποτέ δεν έδωσα σημαντική βάση σην δισκογραφία τους παρα μόνο μερικα σκόρπια τραγούδια στο youtube και πάντα έλεγα οτι κάτι καλό παίζει, έχει ψωμί η φάση. στο λάιβ προ κοβιντ δεν πήγα λόγω φόβου και έτσι έμειναν στον πάγο…μέχρι πριν απο κανα 3μηνο που δεν ακούω τπτ άλλο! τους ξεψαχνίζω και πάντα βρίσκω καινούρια πράγματα στην δισκογραφία τους.

μεγάλη μπάλα!

4 Likes

πάνε δεις αν από εκεί που ερχόμουν θα έχω φτάσει, ρε

1 Like

Πονάς και φταίει που είσαι προγκάς

1 Like

Ότι το ΑΟΤΥ σου είναι prog δεν στο έχουμε τρίψει αρκετά στη μούρη ακόμη, ε

1 Like

Σταματήστε να καπηλεύεστε ιστορικά πράγματα που δεν ανήκουν στο prog για να πιστεύετε ότι εξελίσσεται η φασούλα :stuck_out_tongue:

Καλά, πέρα από την πλάκα, το έχω αποδεχθεί πως εν μέρει υπάρχει βάση σε αυτο που λες.

edit: φεύγω από το νήμα μην σας χαλάω τη χαρά για το λάιβ :black_heart:

2 Likes

Την προηγούμενη φορά που ήταν και το τελευταίο λάιβ πριν κοβιντ και ήμασταν σε φάση " θα προλάβουμε Atlantean Kodex ;; " ήμουν με τον καλό φίλο @pantelis79 και άλλα παιδιά του φόρουμ. Ήταν η πρώτη μου επαφή με την μπάντα έχοντας ακούσει μόνο το wasteland

Τους χαζεψα . Κυριολεκτικά σαν χάνος τους κοίταζα

( Edit : τώρα που το σκέφτομαι σχεδόν ΟΛΟ το venue είχε την ίδια αντίδραση. Υπήρχε σπάνια ησυχία και θαυμασμός. Το ένιωθες έντονα)

Εννοείται θα ξαναπάμε :heart:

2 Likes

Την προηγούμενη βδομάδα έπαιξαν εδώ στο Όσλο. Πότε πέρασε μιάμιση ώρα, ούτε που κατάλαβα. Ο Ντούντα είναι απίστευτα επικοινωνιακός. Φοβερό λάηβ, βέβαια πρώτη φορά τους έβλεπα, δεν μπορώ να συγκρίνω. Να πάτε όμως.

4 Likes

Ήταν η τελευταία συναυλία πριν το lockdown. Κρίμα που δεν θα μπορέσω αυτή τη φορά.

1 Like

Ρε παιδιά, έχει αρχίσει η προπωληση για την Αθήνα;