Λοιπόν, να μία πολύ δυνατή κυκλοφορία η οποία είδε το “φως” στα δισκοπωλεία (αν ήρθε Ελλάδα θα σας γελάσω!) πριν μερικές μέρες.
Zero Hour - Specs Of Pictures Burnt Beyond
Θα έλεγα ότι τα σπάει λιγάκι! 8)
Λοιπόν, να μία πολύ δυνατή κυκλοφορία η οποία είδε το “φως” στα δισκοπωλεία (αν ήρθε Ελλάδα θα σας γελάσω!) πριν μερικές μέρες.
Zero Hour - Specs Of Pictures Burnt Beyond
Θα έλεγα ότι τα σπάει λιγάκι! 8)
Eγώ έχω να προτείνω Pantommind.Για checkarete www.pantommind.com. 8) Αρτια παιγμένο progressive metal (και από Βουλγάρια παρακαλώ) 8)
Eagleheart από Zero Hour έχω το Metamorphosis (πρέπει να είναι του 2003) και είναι αρκετά συμπαθητικό. Είναι στην εταιρεία sensory (πήρε πρόσφατα τους Wastefall).
Θα το τσεκάρω…
Με χαρά θέλω να πω πως η αγαπητή Σερβία εκτός από μπασκετμπολίστες και ποδοσφαιριστές έχει να μας προσφέρει μια πολυ καλή μπάντα στο progressive/power metal όπως οι Alogia.
To album τους είναι περσινό (2005) λέγεται Secret spheres of art και είναι πολύ αξιόλογο.
Επίσης ο κιθαρίστας Srdjan Brankovic (κάτι σα να λέμε Stojan Andric!, respect για το επώνυμο) ετοιμάζει ένα project που λέγεται EXPEDITION DELTA. Ένα 6λεπτο promo clip που κατέβασα είναι πολύ ελπιδοφόρο. Σε αυτό συμμετέχουν οι :
Gary Wehrkamp (Shadow Gallery)
Andrea De Paoli (Labyrinth)
Santiago Dobles (Aghora)
Joost van den Broek (After Forever, Star One, Ayreon, Vandenberg…)
Rene Merkelbach (Ayreon, WIthin Temptation, Ian Parry, Gorefest…)
Richard Andersson (Time Requiem, Space Odyssey, Majestic, Adagio…)
Erik Norlander (Rocket Sciencist, Lana Lane…)
Martin Hedin (Andromeda)
Torsten Rohre (Silent Force)
Alex Argento…
Sabine Edelsbacher (Edenbridge, Beto Vasquez Infinity…)
αναμένεται στα τέλη της χρονιάς.
Άλλη στιγμή θα αναφερθώ στους Meyvn.
Πολύ καλό το άλμπουμ των Alogia!
Anthropia “The Ereyn Chronicles Part I - The Journey Of Beginnings”
Μία κυκλοφορία από το πουθενά (όπως και το Zero Hour! ) η οποία έρχεται να “ταράξει” τα “ήρεμα νερά” του τόπικ! 8)
Οι ενδιαφερόμενοι ας “σπεύσουν”
EDIT: μήπως θα πρέπει να μετονομαστεί το τόπικ σε “Prog κυκλοφορίες”;
προσέφερε τις πληροφορίες σου σε τι μοιάζουν μαζί με…ε ξέρεις εσύ…
Παίδες μιας και έχει δημιουργηθεί μια αξιόλογη συζήτηση γύρω από το prog, για να μη “χαλάμε” το topic της συγκεκριμένης κυκλοφορίας (“Second Life Syndrome”), θέλετε να συνεχιστεί η κουβέντα για το prog σε κάποιο άλλο θέμα; Αναλαμβάνω να “αποσπάσω” όσα μηνύματα έχουν γραφτεί εδώ (και δεν αφορούν τους Riverside) και να τα μεταφέρω σε κάποιο νέο topic. Μόνο που αν γίνει έτσι, μη βιαστείτε να ανοίξετε νέο topic γιατί δε θα μπορούν μετά να “κολληθούν” τα μηνύματα του παρόντος.
Ουφ, ελπίζω να μη σας μπέρδεψα.
OΚ. Κάνε ότι νομίζεις σωστό.
Πιστευω οτι ο πρωτο δισκος των Riverside ειναι καλυτερος απο τον δευτερο. Μου εκανε περισσοτερο αισθηση.
Μολις τον κατεβασα.Ενταξει δεν τον ακουσα και πολλες φορες αλλα δεν με τραβηξε, οχι οτι ειναι ασχημος αλλα δεν ξερω, δεν ενθουσιαστικα, ισως επειδη σε σχεση με αυτα που ακουσα γι αυτους περιμενα περισσοτερα.
άκουγα το δίσκο των Unexpect (In a flesh Aquarium) και θυμήθηκα το θεϊκό αυτό τόπικ για προγκρεσιβιές και θέλω να ρωτήσω…
Ρε dyingfreedom που είσαι? Από εσένα μάθαινα τι θα μου αρέσει… είχες και δολοφονικό σουτ στο 5Χ5…
Χιλιοευχαριστώ όποιον ανέφερε τους GPS και τους Russian Circles και με κίνησε να τους βρώ, να τους ακούσω, και να κολλήσω…
Thanks…
Καλά τους είχα αδικήσει υπερβολικά πολύ αυτούς τους riverside!!!
Μιλάμε ο δίσκος είναι απίστευτος!!8O 8O 8O