Roadburn 2012

Μολις μου γαμησαν τη ψυχολογια.

πωωωω, 16 χρόνια μετά… δεν ήξερα καν ότι παίζουν ακόμα…

Ούτε αυτοί το ήξεραν.

[SPOILER](μόλις επανασυνδέθηκαν για να παίξουν το Solar Lovers)

Τώρα ήθελα να πω κάτι για όλες αυτές τις μπάντες που επανασυνδέονται για να παίξουν το γαμάτο άλμπουμ τους σε ψαγμένα φεστιβάλ, αλλά ας το αφήσουμε για άλλη στιγμή :stuck_out_tongue:
[/SPOILER]

α είπα και γω… εγώ βέβαια μόνο τα δύο πρώτα έχω οπότε σε ένα live τους από κει θα ήθελα να ακούσω .

γιατί να το αφήσουμε όμως για άλλη στιγμή? δεν είναι μόδα να πάει η μπάντα στο συγκεκριμένο φεστιβάλ και να το κάνει?

το roadburn βγαίνει ακριβό για μένα και δε μπορώ να πάω αλλά από την άλλη έχει απίστευτο billing, ακόμα και χωρίς το κόλπο του “παίζω τον τάδε δίσκο” μοιάζει ονειρικό κάθε φορά

Τυχεροί όσοι πάτε, με τις ανακοικνώσεις περί Urfaust,Hammers of Misfortune και το τελευταίο χτύπημα περί Solar Lovers στην ολότητά του, σας ζηλεύω.Λίγο

Επί της ουσίας δε διαφωνούμε. Απλώς με αφορμή τους Celestial Season ανέφερα πως με έχει κουράσει το θέμα με τις νεκραναστήσεις συγκροτημάτων για να παίξουν ένα δίσκο τους.

Επίσης σχετική συζήτηση έχει γίνει εδώ:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=18516

Anyway, το Solar Lovers έχω να το ακούσω σχεδόν από το τότε που βγήκε, αν και θυμάμαι ήταν ωραίος δίσκος.

και κιλινγκ τζοουκ

τι γινεται ρε

σκατά…

Ναι αλλά δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε και αναγκάζουμαι να τα λέω εγώ

Που είχαμε μείνει λοιπόν ? Έχει συνουσιαστεί το σύμπαν κι εμείς έχουμε μείνει εδώ άφραγκοι να μας τρέχουν τα σάλια…

[B]+ Saturnalia Temple

• Year Of The Goat
  • Ancient Vvisdom
  • Farflung
  • Βong
  • Valient Thorr
  • Heavy Jam[/B] by J Mascis (guitar ? Witch / Dinosaur Jr), Mario Rubalcaba (drums ? Earthless), Mike Eginton (bass ? Earthless) and Graham Clise (guitar ? Witch / Lecherous Gaze)
    [B]+ Witch
  • Nachtmystium (playing “Instict: Decay” in its entirety)
  • Doom[/B]

Επιτρέψτε μου να καταχραστώ το bandwidth σας και να βάλω και τα αφισάκια σε spoiler:

[SPOILER]

[/SPOILER]

Πάμε και μια σούμα το lineup :

Thursday, April 12th (Doors open: 14:30)

Agalloch
Ancient VVisdom
Ancestors
Christian Mistress
d.USK/diSEMBOWELMENT ? (playing an exclusive set of diSEMBOWELMENT?s legendary funeral doom opus, Transcendence into the Peripheral)
Michael Gira ? (acoustic solo performance)
Hammers of Misfortune
Horisont
Killing Joke
La Otracina
Lord Vicar
OM
Orchid
Priestess
Red Fang
Saturnalia Temple
Sigiriya
Spiders
Ulver
Virus
Voivod
White Static Demon vs JK Flesh ? (Justin K Broadrick Residency)
Year of the Goat

Friday, April 13th ? Voivod?s Au-delà du Réel at the 013 venue (Doors open: 14:30)

Anekdoten
Aun
Black Breath
Celeste
Conan
Danava
Doom
Dopethrone
End of Level Boss
Farflung
Nachtmystium (playing Instict: Decay in its entirety)
Valient Thorr
Voivod (playing Dimension Hatröss in its entirety for the first time ever)
Witch
Yob (playing The Unreal Never Lived in full)

Friday, April 13th ? Roadburn Festival at the Midi Theatre (Doors open: 14:30)

Barn Owl
Final - (Justin K Broadrick Residency)
Gnod
Hexvessel
Sólstafir

Saturday, April 14th (Doors open: 14:30)

40 Watt Sun
Admiral Sir Cloudesley Shovell
Bongripper
Celestial Season (performing Solar Lovers in its entirety for the first time ever)
Church of Misery
Dark Buddha Rising
Devil
Heavy Jam (J Mascis, Mario Rubalcaba, Mike Eginton, Graham Clise)
Jesu ? (Justin K Broadrick Residency)
Jucifer
Leaf Hound ? playing their seminal Growers of Mushroom LP in its entirety
Necro Deathmort
Necros Christos
The Obsessed
Pelican
Purson
Saviours
Sleep
Tombs
Bob Wayne and the Outlaw Carnies

Sunday, April 15th ? The Afterburner (Doors open: 14:30)

Atlantis
Black Cobra
Bong
Bongripper ? Satan Worshipping Doom: entire album performance
Dragged Into Sunlight
Coroner
Fleshpress
Internal Void
The Mount Fuji Doomjazz Corporation
Urfaust
Yob (playing Catharsis in its entirety)

Τέλος, η προπώληση ξεκινάει (και θα τελειώσει λογικά…) αυτό το [SIZE=“4”]Σάββατο 26/11[/SIZE] στις 10:00 Central European Time, δηλαδή [SIZE=“4”]11:00 ώρα Ελλάδος[/SIZE].

3-day passes: ? 177,50 (1000 available)
4-day passes, including Afterburner: ? 197,50 (1500 available)
Single tickets for the traditional Afterburner event: ? 32,50 (500 available)

• services fees (013 Boxoffice ? 2,25 | Ticketfast ? 2,60 | Internet P&P ? 2,60 | Postkantoor, Free Record Shop and VVV ? 4,50 | Ticket hotline ? 4,50)

There will be a 2 ticket limit (per order) for 3-day and 4-day passes and Afterburner tickets.

Άντε και καλή τύχη μάγκες…

τι ακυρίλα οι DOOM!

ΓΑΜΑΤΟ ΡΕ!.γουσταρω που εχει και doom…αυτο ειναι ανοιχτομυλια. Τα λεφτα που θα βρουμε ειναι η ακυριλα

Ναι, είναι όντως ακυρίλα αλλά το Roadburn έχει ξεφύγει στυλιστικά και διευρύνει συνεχώς το μουσικό πλαίσιό του (κακώς κατ’εμέ), κάτι που έχουν παραδεχτεί και άνθρωποι μέσα από το φεστιβάλ.
Καλά και οι Coroner και οι Voivod ακυρίλες είναι εδώ που τα λέμε…

οχι ρε ξεκολατε. καλο ειναι αυτο

ρε συμφωνώ σ’ αυτό, αλλά θα με χαλάσει άπειρα αν οι doom είναι η μοναδική μπάντα του είδους που θα παίξει στο φεστιβάλ (επειδή ξέρω γω μπορει να παιζει κονε με τους curators Voiovod). Η σωστή ανοιχτομυαλιά θα’ ταν να παίζουν κάθε χρόνο στο φεστ 3-4-5 κραστ μπάντες, ξέρω γω, και όχι 100 sludge/doom/δε ξερω τι και μία μόνο κραστο-χαρντκορ:wink:

Ενιγουει αυτά είναι μαλακίες, το φεστ εξακολουθει να γαμει

α οκ σε πιανω

Ε κοίτα ρε συ καπετάνιο, το Roadburn είχε ένα πιο σαφή χαρακτήρα παλιότερα.
Ήταν πιο στοχευμένο σε sludge-doom-stoner καταστάσεις και αυτό ήταν ένα στοιχείο που το έκανε να ξεχωρίζει από άλλα φεστιβάλ τύπου “ο-καλός-ο-μύλος-όλα-τα-αλέθει”.
Ε τώρα όταν σου βάζει από τη μία prog-thrash και crust από την άλλη, μπερδεύεται το πράμα.
Με αυτή την έννοια το λέω, αλλιώς προφανώς και είναι ωραία η “ανοιχτομυαλιά” γενικώς και ωραιότατες μπάντες είναι κι αυτές.

edit: Να όπως τα είπε και ο worst. Η κατάσταση γίνεται λίγο τουρλουμπούκι…

ναι οκ το πιανω απλα αυτα ειδη παντα τα εχουνε καλα μεταξυ τους οπότε το βλέπω λιγο σα τζουρες μιας αλλης ποικιλιας σε ενα γαματο φεστιβαλ