Roadburn 2012

Πάντως ακόμα έχω την απορία πώς κάνεις δεν έχει πει ποτέ στους integrity (όπου ο Dwid εδώ και 10 χρόνια μένει στο βέλγιο) να παίξουν, εμένα θα μου ταιριάζαν τίγκα στο φεστ. Χώστε και iron lamb, και θα ρθει κι ο worst enemy:p:p:p

Σολντ άουτ σε 7’?
Πρόλαβε κ έκλεισε μια φίλη

^^ 8O Τρομακτικό έτσι ! Άκου 7 λεπτά !

Υπερ-κώλοι όσοι θα πάνε ! Ζήλεια αμέτρητη.

Έχει ακόμη μερικά εισιτήρια για το Afterburner λέει, το οποίο προφανώς και γαμάει με 32,5 Eυρώ και τέτοιο lineup —>

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑFTERBURNER!!!

Σιγα μωρε Μεκανιμπαλ, πως κανεις ετσι? Ποση πλεονεξια πια? Δεν φτανει που θα δεις τους Κορονερ με 3 ολοκληρα σαππορτ και 27 ευρουλακια?

20 Απρίλη Βερολίνο με Tombs και Hierophant.
Περνάνε κι από Ιταλία, ψάξου :wink:
Γενικά έχουν αρχίσει και ανακοινώνονται ωραία πακέτα συναυλιών στις χώρες και τις ημερομηνίες γύρω από το φεστιβάλ.

Τελευταία προσθήκη για το Σάββατο οι The Wounded Kings.
Και μ’ αυτούς λογικά ολοκληρώνεται το line up.

Δεν ξέρω που να το εκφράσω! Τι πρέπει να γίνει γιανα δούμε Jex Thoth Ελλάδα?:frowning:

οταν ειχα δει σαμπαθ ασεμπαη σαπορτ σε ερθ περσυ παντως δεν μου χε πει κατι λαιβ:-k

Εντάξει μωρέ δεν μου λέει κάτι αυτό. Εννοώ μπορεί να ήταν μια κακή βραδυά ή να χουμε άλλη αισθητική:wink:. Όποτε βλέπω live Jex Thoth στο youtube ανατριχιάζω!

Αναμένοντας το τελικό πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα έσκασε τελευταία προσθήκη ο Wino με τον Conny Ochs στις 3 το απόγευμα της Παρασκευής. Δεν σε χάλασε καθόλου.

Λοιπόν, επειδή ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ κι επειδή στην πορεία βρέθηκε από το πουθενά φιλικό σπίτι στο Τίλμπουρχ για φιλοξενία και δανεικό αμάξι να κάψουμε τους δρόμους, θα το κάνω το οικονομικό έγκλημα και θα προτιμήσω να πάω στο φεστιβάλ από το να σουβλίσω κανένα αρνί. Αν και με Bongripper στο Afterburner η φάση θα είναι τραγιά και κάψιμο και μάλλον δεν θα μου λείψει ο οβελίας.

Οπότε οι βετεράνοι συμφορουμίτες ρεντράμηδες, μπληντινχίστοριζ, ανγκμαράδες παρακαλούνται να μοιραστούν τη σοφία τους και να μου δώσουν κανένα τιπ πρακτικής φύσεως.

• Μπορούμε να περάσουμε αλκοόλ απ’ έξω;
  • Αν μας πιάσει κόψιμο να το προσπαθήσουμε ή να μη μας πιάσει;
  • Το φαγητό τρώγεται ή να ντερλικώνουμε πριν πάμε;
  • Το κάπνισμα τελικά απαγορεύεται; Κι αν ναι, πόσο πολύ;
    Ενδεικτικά τέτοια ζητήματα με απασχολούν.

Επίσης ο μπλήντιν παρακαλείται να δώσει περαιτέρω πληροφορίες για τον περίφημο εν χριστώ αδελφό Άλεξ καθώς και το τηλέφωνό του. :blues:
Φχαριστώ.

ούτε καν νερό.

οι τουαλέτες είναι πεντακάθαρες και καθαρίζονται καθημερινά.
Αλλά αμα σε πιάσει κατά τη 1 το βράδι που θα’χει περάσει όλο το ρόντμπερν από πάνω, ε κρατήσου.

Τρώγεται μια χαρά αλλά δε συμφέρει. Προτίμησε τους τούρκους γύρω από το βένιου, αλλά προσοχή στις σως γιατί παίζει μετά να κλάνεις σαν πολυβόλο επί σαραντάλεπτο.

Απαγορεύεται αυστηρά, κάποιοι σκάνε κάτι λαμπάδες στη ζούλα αλλά γενικά μην το προσπαθήσεις.

Τηλέφωνο δεν έχω, αναζητείς χοντρούλη καραφλομοϊκάνα από σερβία με μπλούζα amebix/zygote/wolfpack, του λες “χαιρετίσματα από τον Κώστα από την Ελλάδα”, σου απαντάει “είσαι φίλος του; έλα να σε κεράσω” και μετά στα υπόλοιπα λάιβ βλέπεις μπλε δελφίνια να χορεύουν. τρου στόρι.

Αχαχα, μορ δαν τρου!

Όσα είπε ο ψηλός είναι τρου στόρυ. Ιδιαίτερα αυτό.

Τρώγεται μια χαρά αλλά δε συμφέρει. Προτίμησε τους τούρκους γύρω από το βένιου, αλλά προσοχή στις σως γιατί παίζει μετά να κλάνεις σαν πολυβόλο επί σαραντάλεπτο.

Vasiliko entero ALERT:!:

Επίσης δύο συμβουλές ακόμα. Τσέκαρε όσες περισσότερες μπάντες μπορείς και φτιάξε πρόγραμμα, για να μη μετανιώνεις μετά γι΄αυτούς που δεν είδες. Kι επίσης για φαί παίζουν κάτι all day menu στις pub γύρω από το 013, που μπορούν να σε κρατήσουν αν φας κατά τις 15:30, και το μόνο που θα τσιμπήσεις είναι το δείγμα λουκάνικου που υπάρχει στο βένιου.

Δηλαδή να μην πάρω την τζι-αϊ-τζο λαμπάδα μου να πω το ‘δεύτε λάβετε φως’ το Μεγάλο Σάββατο με Sleep και The Obsessed; :frowning:
Καλά, βλέπουμε.

Αν είναι να γίνω σαν τον Axl Rose στο βίντεοκλιπ του Estranged του λέω ότι είμαι και Παρτιζάν.

Το πρόγραμμα θα γίνει οπωσδήποτε, έχω και έτοιμα στανταράκια που δεν χάνονται με τίποτα. Απλά επειδή σίγουρα θα φεύγω τελευταία στιγμή από το ένα λάιβ για να πηγαίνω στο άλλο, ανησυχώ μη στουμπώσει κανένα βένιου σε μεγάλο όνομα και κολλήσω σε καμιά ουρά και σιχτιρίζω. Φέτος αντικαταστάθηκε και το Midi Theater από κάποιον άλλο χώρο, άντε να δούμε.

Για μάσα μάλλον θα μαγειρεύουμε στο σπίτι, είνα και μερακλής μάγειρας ο συγκάτοικος που θα πάμε παρέα.
Σκέψου ότι το αρχικό σχέδιο ήταν να μένουμε στο Ντισελντορφ σε φίλο που έχει ταβέρνα και να οδηγάμε από κει κάθε μέρα (πιθανότητα μεγάλου φέιλ >50%, ή σε κανένα χαντάκι ή φυλακή θα καταλήγαμε). Τώρα λέμε απλά να περάσουμε από κει καθ’ οδόν και να πάρουμε προμήθειες για να μην τα σκάσουμε στους φραγκοφονιάδες γύρω από το φεστιβάλ.
Αλλά αυτό το δείγμα λουκάνικου ίσως αποδειχτεί σωτήριο τις μεγάλες ώρες.

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.
Ακούστε και το [U][I]νέο Conan[/I][/U] τώρα. :slight_smile:

Και αφού ακούσαμε το νέο Conan μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί τους βάλανε στη μικρή σκηνή; Για να χάσουμε τους Witch που παίζουν την ίδια ώρα περιμένοντας στην ουρά μήπως βγει κανένας λιπόθυμος από μέσα; Αν όντως χωράει 50-60 άτομα πιο πολύ ξύλο θα πέσει έξω από την πόρτα παρά μέσα.

Το [I][U]πρόγραμμα [/U][/I]είναι αρκετά στρωτό γενικά, αν και σε κάτι φάσεις ο Scotty από το Star Trek θα μου φαινόταν πολύ χρήσιμος.

Για κάτι Virus, Agalloch, YOB, The Obsessed, Church Of Misery οι αποδόσεις έχουν κλειδωθεί εδώ και καιρό.

Ορίστε και τα ντέρμπι:
[B]Killing Joke[/B] vs [B]Lord Vicar[/B]: θα ρίξω νόμισμα. Μπα, εκείνη την ώρα θα είναι ξεκάθαρο ανάλογα τη διάθεση. Χ
[B]Ulver [/B]vs [B]Orchid [/B] 1-2, απ’ ό,τι φαίνεται είναι ειδικό σετ διασκευών των πρώτων, οπότε ή θα γαμάει ή θα είναι μούφα και θα μας διώξει από την αρχή.
[B]Νachtmystium [/B]vs [B]Danava[/B]: εύκολο διπλό το κόβω.
[B]Voivod [/B]vs [B]Dopethrone[/B]: εδώ θα εξαρτηθεί από το αν παίξουν το διμενσιον χετρος στην αρχή του σετ. Αν συμβεί αυτό, ακούω μπατμαν και την κάνω για μπαφοσλατζιές. Βόιβοντ έχει και την προηγούμενη σε κανονικό σετ, ας ελπίσουμε ότι θα γίνει έτσι και δεν θα αποφασίσουν να παίξουν τις κάλτσες τους τη δεύτερη μέρα. Οπότε άσσο ημίχρονο, διπλό τελικό.
[B]Sleep [/B]vs [B]Necros Christos[/B]: τους πρώτους θα τους δω και σε δική τους συναυλία, αλλά το λαϊκό προσκύνημα που αναμένεται να γίνει στο φεστιβάλ νομίζω αξίζει να βιωθεί. 1
[B]Heavy Jam[/B] (οι κιθάρες των Witch με το rhythm section των Earthless) vs [B]Devil [/B]vs [B]Jucifer [/B]vs [B]Bongripper[/B]: Εδώ με βλέπω καθιστό σε μια γωνία στο διάδρομο να κλαίω αναποφάσιστος. Θέλει τέσσερα δελτία να καλυφτεί η κατάσταση. Σοβαρά τώρα, τι κάνουμε;

Afterburner μόνο main stage από την αρχή με σάλια να κρέμονται από το μεσημέρι. Κρίμα για Fleshpress που πέφτουν πάνω στους Coroner, αλλά δεν τίθεται καν θέμα.
Ίσως αν βγει η κούραση να αφήσω τους Black Cobra στο τέλος για να κλείσει το φεστιβάλ με Bong.

Τον ακονίζω από τώρα.

για μενα (αν πηγαινα) το μεγαλο διλημμα θα ηταν 3η μερα
church of misery / pelican / jesu οπου θα κλαιγα με μαυρο δακρυ που θα πρεπε να χασω ιεσου αλλα δεν παιζει να αφηνα τις αλλες 2 μπανταρες + το να γινω λουις και να χασω τη θεση μου για ενα τεταρτο…

στα μικροτερα που χανονται θα ηταν

1. necro deathmort
  2. jucifer

Αλέκο είναι και ανάλογα τι προτιμάει ο καθένας, πάντως όσο ακούω και μερικά συγκροτήματα που δεν τα ήξερα καθόλου ο προβληματισμός αυξάνεται.
Ευτυχώς γλυτώνω κάποια απελπιστικά διλήμματα επειδή είτε είδα πρόσφατα, είτε θα δω στα κοντά κάποιες από τις μπάντες του φεστιβάλ σε δικές τους συναυλίες, αλλά και πάλι πρέπει να γίνουν σημαντικές θυσίες.

Μια που μπαίνουμε στην τελική ευθεία έχω μια τελευταία εκνευριστική απορία:

• Είπαν ότι το μερτς για όσες μπάντες παίζουν στο σύμπλεγμα του 013 θα βρίσκεται σε ένα κτίριο απέναντι. Επειδή προβλέπεται γερό πέσιμο με το που ανοίξει την πέμπτη το μεσημέρι, η ερώτησή μου είναι αν μέσα στο χώρο του φεστιβάλ υπάρχουν φοριαμοί (ελληνιστί λόκερς) για να βάλουμε την τσάντα-μπαούλο με τα καλούδια, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να το αφήσουμε για το τέλος, ούτε να τα σέρνουμε όλη μέρα.
    Οι παλαίουρες πώς το αντιμετωπίσατε το ζήτημα;

Σε άλλα νέα, προστέθηκε και μια σόλο εμφάνιση του Mike Scheidt των Yob όπου θα παίξει τον επερχόμενο προσωπικό του δίσκο.

Δεν υπάρχουν φοριαμοί. Backpack όπως κάναμε κι εμείς. Άλλωστε πόσα λεφτά να σκάσει κάποιος στο μερτς?

Προσωπικά ελάχιστα, αλλά λέγαμε να μπουν όλων τα πράγματα σε μια τσάντα και να την αφήσουμε κάπου, θα βρεθεί άκρη, οκ θενξ.
Προς το παρόν καλό Πάσχα.

Drop out of life with bong in hand
Follow the Smoke toward the Riff filled Land

Των doomάδων τα παιδιά, πριν πεινάσουν…

[SPOILER][/SPOILER]