That didn’t age well
Όταν σε πιάνουν τα ελιτιστικα σου, θα σε γράφω κανονικά.
Αν και μάλλον είναι λίγο νωρίς ακόμα… ποιος από εσάς έχει ήδη κλείσει διαμονή; Επίσης τα πρακτικά θα τα λέμε εδώ ή μήπως να κάνουνε ένα private conversation;
ΥΓ: Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για το φεστιβάλ.
Διαμονή όχι ακόμη, σύντομα ελπίζω να γίνει και αυτό.
Για επικοινωνία όπως θέλετε.
Έχει πάρει κανείς 2 εισιτήρια ή και περισσότερα;
Κλεισμένο από νωρίς
Θελει καποιος να μου πει αν οι Green Lung ειναι ιδια με τους Alcest και αν ναι, ειμαι εκει.
Δε νομίζω να έχουν βγει ακόμα προγράμματα ανά ημέρα…
Αν αυτές εδώ οι καρτέλες λένε την αλήθεια τότε όχι:
https://roadburn.com/line-up/
22/4 οι Alcest, 24 οι δικοί σου λέει.
edit: 4 set οι Full Of Hell, το ένα collaborative με Nothing λέει, wow.
Και Year Of No Light! Και Tau από κοντά!
Εντάξει είμαστε τώρα; Δεν ξέρω, ρωτάω!
ΝΑΙ!!!
Αν ήμουν άπληστος θα ήθελα και Chelsea και Anna
Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν και άλλα ονόματα. Σε αυτήν την παρτίδα μόνο ένα όνομα ξέρω (τους Senyawa θενκς του @Aldebaran)
Οι οποίοι λογικά θα μαγέψουν το Roadburn με τα Java drones τους!
Συμβιβάζομαι και με ένα από τα δυο
Nerd alert, αλλά εγώ πάντως θα πω κρατήστε το όνομα Freja, από τα ντεμπούτα που περιμένω φέτος :
Για να δούμε και οι Forndom τι ψάρια πιάνουν live, τους είχαμε αναφέρει και στο nordic folk αφιερωματάκι μας. Βγαίνουν και σε περιοδεία με Devil’s Trade και Darkher.
Τέλος, δεν είμαι σίγουρος αλλά ευελπιστώ οι Duma που αναφέρονται να είναι οι φοβεροί και τρομεροί industrial/electro/grindcore/techno θεοπάλαβοι από το Nairobi, που το ομότιτλο ντεμπούτο τους είχε κάνει αίσθηση το 2020 και το είχαμε συμπεριλάβει και στην punk ανασκόπησή μας (και είχα πρήξει τον @Aldebaran να ακούσει - αλλά ακόμα περιμένω ). Αν όχι, κρίμα
Το σετ των Senyawa είναι άχαστο θαρρώ. Για να δούμε!
Είστε αισιόδοξοι δηλαδή;
Όπως λέει και η ανακοίνωση, “cautious optimism”, και ό,τι είναι να έρθει θα έρθει
Ο κόσιους όπτιμιστ κλείνει αεροπορικά ;