Καλύτερο rock bar στην Aθήνα

Οι λέξεις “εντελως δηθεν” νομιζω πως αρκουν.

Το στυλ αυτό ειναι εξ ορισμού δήθεν …anyway

Όχι, δεν είναι εξ’ ορισμού δήθεν.

Απλά το Second Skin υπήρξε η συνέχεια του (κάπως πιο σοβαρού) Underworld (που ήταν -νομίζω- συνέχεια του Χοροστασίου) και, όχι τυχαία, άνοιξε στο Γκάζι μαζεύοντας κάθε 17χρονο πρώην emo πιτσιρίκι που ήθελε να τα πετάξει όλα έξω μπας και τραβήξει την προσοχή. Είχε την πλάκα του πάντως.

Το χοροστασιο ηταν ο ορισμος του δηθεν (κατα την αποψη μου βεβαια).

Δεν έχω πάει ποτέ, δεν γνωρίζω.

Το Underworld όταν ήταν στο σημείο που είναι τώρα το 7Sins, ήταν ένα αξιοπρεπές μαγαζί πάντως.

agree 100%. πιο κλαμμενο (και καμμενο) ειδος και απο τα σκυλαδικα… περι ορεξεως βεβαια…

παρασκευη ο dj εβαλε [B]om,pelican,grails [/B](μετα απο παραγγελια μου).απλα θεος.

οντως απλα πανω που αλλαξε ηχεια , εχει το χειροτερο lineup για παρασκευο-σαββατο εδω κ 15 χρονια (παω απο το 94 κ φετος μουσικα ειναι α-πα-λευ-τα)

Μα γιατί το λες αυτό?
Πρόσφατα έβαλε “Καταιγίδα” του τιτάνιου Αντύπα :!:

Αηδία σκέτη έχει καταντήσει το Μο παρασκευοσάββατα.

Μονο alleycat πλεον

δεν ξερω αν παιζει και κανα αλλο μαγαζι (σιγουρα παιζει κ μου διαφευγει κ αναφερετε το)

αλλα αλλευ π-σ ειναι μια χαρα.

α οσο παει και χειροτερεύει δλδ.

εχω να παω απο το πασχα του 2009

το αφησα οταν ηταν ακομα στην φαση gaga/ slayer/ nivo

Κάθε βαν πέρσι και καλύτερα λέμε :!:

Πέμπτη πάντως που πήγα τις προάλλες μετά από 1,5 χρόνο, πέρα από τη βελτίωση στα ηχεία, είχε και μια μικρή μεν, όμορφη δε διαφοροποίηση στο playlist. Έπαιζε και ο τραγουδιστής από Planet Of Zeus και δόθηκε λίγη παραπάνω έμφαση σε 90ς alternative rock & stoner έναντι του nu χοροπηδηχτού.

εάν το χοροστάσιο ήταν δήθεν φαντάσου το πρώην Next και το Underworld.είναι τόσο poser το μετά-cure,το δήθεν σοφιστικέ ύφος του electro,του ελληνοgothic(καρικατούρα ή σίχαμα) που το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να ακους στο σπιτάκι σου.[B][U][COLOR=“Indigo”]rock and roll forever [/COLOR][/U][/B]

Συμφωνω εν μερει διοτι το electro εχει ενδιαφερον οπως και καποια αλλα υποείδη.

To Fox δεν το λες και ροκόμπαρο πάντως

και τι το λες ?

Xμ…το Dada εννοείς?έκλεισε?8O

Ακριβώς αυτό εννοώ Νεφέλη.

καλα το rebound δεν ειναι rock club ε?

Στο Ragnarok πάντως μια χαρά σετάκι χτες όσο έκατσα.
Ούτε σούπα ούτε ομπσκιούρ ψαγμενιές.

Από αυτά που έχουν ξεμείνει θα ψήφιζα Legacy. Παρόλο που δεν είμαι του ήχου είναι πολύ όμορφο μαγαζί, μαζεύει κόσμο και έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα.