Κλείνει το Rock City

To pragma fenotan…toulaxiston otan etixe na pao kapies fores,itan 3 kai o koukos…

μονο κασσετες ειχα αγορασει(που φταλε για σιντια)…απο το υπογειο μεχρι το αλλο που ηταν διπλα στο καταστημα με τα μουσικα οργανα…
μια αναμνηση και μονο…τιποτα…αλλο μαλακιστηκαν και το πληρωσαν…τα λεφτα τους μια εποχη τα εβγαλαν και με το παραπανω… γενικα η ολη φαση του rock city μου αφηνει αρνητικα συναισθηματα για τους γνωστους λογους…

κριμα που θα βρεθει αλλο δισκαδικο σε συνεργασια με περιοδικο να κανει μαγκες τους hammerfall κτλ…:p:lol:

Και να θέλουν, δύσκολα θα γίνει άλλο συγκρότημα μάγκας με ένα δισκάδικο κι ένα περιοδικό. Πάνε αυτά. Άλλες εποχές… Τώρα πρέπει να κάνεις τσοντοβίντεο και άλλα ωραία:D

Eχω καιρο να μπω ομολογώ αλλα οι “προλαλησαντες” με καλυπτουν. Σαφώς κ δεν υποστηριζουμε κανενα μαγαζι (εκτος αν εχουμε καποιο συμφερον…) , το ροκ σιτι ομως ηταν συνδεδεμενο με τις “χεβμεταλαδικες” αναμνησεις μας ως πιτσιρικαδες.

υ.γ. ΒΒΒ καπου εχεις καψει κανα τσιπακι στην μητρικη σου, για ψαξτο λιγο ρε ψηλε. Ο τσιπρας δεν κανει καλο παντως να το ξερεις, μεινε στο Ρουβα…

Πάρα πολλές μνήμες εκει μέσα… κρίμα

Καλες αναμνησεις απο το ROCK CITY .Σαββατο πρωι βινυλια και βολτα στα περιξ…

Bump μετά από 1,5 χρόνο από άτομο με 1 post!

DAFUQ???

:lol: ελιωσα!

Μην τον παιρνεις απο τα μουτρα τον ανθρωπο!

Ε δεν τον πήρα από τα μούτρα! Απλά μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο / περίεργο :slight_smile:

Χαχα!Νομιζω οτι τον τρομαξες ομως!

Μαλλον ενα ‘‘καλως ηρθες’’ στο φορουμ ηταν :lol:

Τρόμαξα. Νόμιζα ότ ξανάνοιξε…

και ενα καλως σας βρηκα δικο μου…

Καλωσηρθες Γιαννη

…καλώς μας ήρθες…έκανες δυναμική είσοδο:):!:

ποσα εισητηρια για επικα live εχουμε παρει απο κει…και ποσα cd και δισκους,χωρις να εχουμε ακουσει πρωτα τα κομματια(youtube).εποχες λεμε.

…μια και το ξαναπιάσαμε το θέμα, στον Πειραιά ακόμα υπάρχει η ταμπέλα Rock City, στο μαγαζί το οποίο έκλεισε τον Φλεβάρη του 2007, αν δεν κάνω λάθος:):!:

Εκεί δεν εργαζόντουσαν Ευκαρπίδης και Χρονόπουλος;

Ευκαρπίδης, Συμελιάδης και ο Κοσκόρης ή πως τον λένε δεν θυμάμαι.
Χρονόπουλο δεν είχα πετύχει.