Τουλάχιστον βάζετε τη σωστή φωτό…:
Πέστα ρε Gigatron! :thumbup:
Χειρότερη δεν μπορούσαν να βρούνε! :lol:
Αν και δεν τον θεωρώ ως την απόλυτη Heavy Metal μορφή (αυτός ο τίτλος πηγαίνει δικαιωματικά στον Ύψιστο Steve Harris! :respect: ) η παρακάτω photo ήταν πάντα από τις αγαπημένες μου!
Ti malakies akouw edw mesa re? Mark Shelton reee
JAMES FUCKIN’ HETFIELD.
:yesmaster:
Μπράβο ρε φίλε, ακόμα δε μπήκες και μας στόλισες.
Εάν ακούς μαλακίες γιατί γράφτηκες; Για να τις σταματήσεις;
O kourou ήταν πολύ ευγενικός μαζί σου… :-k
Έχεις την εντύπωση ότι οι εκφράσεις σου και το στυλ σου, “τιμούν” αυτή την πραγματικά μεγάλη μορφή που ακούει στο όνομα Mark Shelton; [-X
Ο Mark είναι από τους πιο αξιοσέβαστους και low profile μουσικούς που έχω γνωρίσει και τέτοιου είδους “οπαδιλίκι” να είσαι σίγουρος ότι δεν τον εκφράζει! :yes:
Διαφωνείς με κάποιον; Καλά κάνεις! Γράψε τη δική σου άποψη, σχολίασε την άποψη του άλλου, αλλά δεν χρειάζεται και κράξιμο!
Τo πήρα πιο προσωπικά, γιατί από ότι κατάλαβα και από άλλα posts σου, είσαι σε πολύ δικά μου “νερά”!
Και κάτι τέτοιες συμπεριφορές βγάζουν κακό όνομα σε μας, τους metalheads που γουστάρουμε πολύ τα '80s!
Δεν υπάρχει λόγος να τους δίνουμε τροφή για σχόλια…
Αχαχαχαχαχαχαχα :respect: :lol:
Ο Socrates δεν θα ησυχασει αν δεν μας πεισει ολους.
An kai einai super duper perormer, frontman kai goustarw poly tis douleies tou, den tha to evaza giati poly apla eiknai “deyterhs” genias…
Vangeli έγραψες !!! :lol: :lol: :lol:
Εγώ θα πω James Hetfield αλλά δεύτερη θέση για μένα καταλαμβάνει ο :
MAYNARD JAMES KEENAN
Όσοι θέλουν ας τσεκάρουν απόσπασματα από την τρέλα του Keenan : http://www.youtube.com/watch?v=Qo4HvubOZdw (Περιέχει απόσπασμα απο την συναυλία που ο Keenan πετάει κάτω κάποιον που ανεβένει πάνω στην σκηνή!:lol: Είναι μικρός θεούλης! :respect: )
Χμ, ειναι ιδια εποχη με Ντικινσον ας πουμε, που τον εχουν βαλει οι περισσοτεροι. Εγω δεν θα τον εβαζα γιατι τον αδικει ο ορος “heavy metal”.
Μην κολλάς εκεί…
you said it
Και μετα σου λεει “σοκ στην μεταλλικη κοινοτητα” οταν αποκαλυψε οτι ειναι γκεϊ. :lol:
:lol: :lol: :lol2: :lol3:
An kai twra pou to skeftomai den exeis adiko, giati ton Hetfield aneta tha to evaza. Den kserw isws “ftaiei” to oti den einai pompwdhs kai den exei faei peristeria, bekatse kai gourounopoula epi skhnhs…!8)
Alla to DVD tou Operation LiveCrime itan megalo sok gia mena!:bow2:
+1000
Χμ, πρεπει να σου δωσω κατι μπουτλεγκς να παθεις ακομα μεγαλυτερο σοκ.