Ποιά είναι η απόλυτη rock/metal μορφή;

:lol: :lol: :lol: :lol:

Πιο πολυ δεν θα μπορουσα να διαφωνισω! Η συγκριση των maiden και ειδικα του dickinson με οποιονδηποτε αλλον φανταζει το λιγοτερο αστεια.

για να τελειωνουμε, δεν εχω ορεξη να συγκρινω γιατι στη τελικη ολα θεμα γουστου ειναι, αλλα δεν ειναι τυχαιο οτι metal god εχει ονομαστει μονο ο Robert John Arthur Halford και κανενας αλλος. απο κει και περα ο καθενας μπορει να πιστευει ο, τι θελει αλλα μου την δινει πολυ το οτι ξερω οτι μερικοι δεν το παραδεχονται μονο και μονο επειδη ειναι ομοφυλοφιλος και για καποιο λογο πιστευουν οτι το μεταλ ειναι υποθεση μονο για 100% αρσενικα #-o #-o #-o #-o

Θεός είναι και ο Halford, θεός και ο Dickinson! :yes:

Από φωνές ο μεν είναι άπιαστος στις υψηλές οκτάβες, ο δε στο εύρος και στο “μέταλλο” της φωνής του! :bow:

Σαν frontman ο Dickinson δεν έχει αντίπαλο …σε αυτόν τον πλανήτη! :respect:
Έτσι απλά!

Σαν συνθέτες απίστευτοι και οι δύο! Και σαν στιχουργοί! :bow2:

Μην κολλάμε στις ταμπέλες! To “Metal God” τραγούδι των ίδιων των Priest είναι, και το πήρε ο Halford για να το χρησιμοποιεί! Δεν έγινε και κανένα δημοψήφισμα…

Όπως ο Ozzy είναι ο Madman του metal (από δίσκο του ιδίου), έτσι και ο Rob είναι ο Metal God…

Ίσα ίσα, ο Bruce είναι αυτός που του δόθηκε ταμπέλα, όχι λόγω κάποιου συγκεκριμένου δίσκου, αλλά εξαιτίας της ικανότητάς του να χειρίζεται και να ξεσηκώνει τα πλήθη…
…o Αυτοκράτορας του Metal! :metal:

Obey You Master!!!

κατ’αρχην το τραγουδι ειναι metal gods και οχι στον ενικο, αλλα δεν εχω ακουσει ποτε να αναφερονται σ’ολο το συγκροτημα ως metal gods, οποτε δεν μπορεις να πεις οτι το δημιουργησε ο ιδιος ο Rob για να το χρησιμοποιησει αργοτερα, αλλοστε ο ιδιος οταν ειχε ερωτηθει πως νιωθει γι’αυτον τον χαρακτηρισμο ειχε πει: " i always knew that Elvis is the King and now i’m the metal god, that’s nice i like it", δεν νομιζω να το ειχε προσχειδιασει. οπως ειπα και πριν, δεν μ’αρεσει να συγκρινω γιατι ολα ειναι υποκειμενικα αλλα τι ενοεις ο ενας στις οκταβες και ο αλλος στο ευρος και στο “μεταλλο”? η γνωμη μου ειναι οτι ο Halford ειναι ο καλυτερος metal ερμηνευτης και frontman γενικοτερα αλλα με τσαντιζει το γεγονος οτι τον σνομπαρουν επειδη ειναι gay. αυτα.

Ε, ένας είναι! Πώς θα μπορούσε να αποκαλείται Metal Gods; Μην κολλάς στη λεπτομέρεια! #-o

Δεν λέω ότι το έγραψε απαραίτητα για αυτό και μόνο αυτό το λόγο…
Πέρα από αυτό, έγραψα αυτά που έγραψα, γιατί αυτό που αναφέρεις: “…δεν ειναι τυχαιο οτι metal god εχει ονομαστει μονο ο Robert John Arthur Halford και κανενας αλλος…” δεν μου φαίνεται και ιδιαίτερα σημαντικό! [-X

Για αυτό σου είπα ότι δεν έγινε και δημοψήφισμα…

Τί ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; :?
Έχουν καταπληκτική φωνή και οι δύο, αλλά τελείως διαφορετική!

Ο Dickinson δεν είναι π.χ. για “Victim Of Changes” και ο Halford δεν είναι π.χ. για “Flight Of Icarus”…

Η γνώμη σου είναι σεβαστή, αλλά μάλλον δεν έχεις δει και πολλά live για να δείς τί σημαίνει frontman… :wink:
Ή τέλος πάντων, μπορεί να έχουμε διαφορετική αντίληψη σχετικά με το “τί εστί metal frontman”… :slight_smile:

Και εμένα, αλλά που κολλάει αυτό με τα προηγούμενα; :-k

Ολοι ξερουμε ποιος ειναι ο Halford, αλλα οταν λεμε frontman το πρωτο πραγμα που μας ερχεται στο μυαλο ειναι ο Βρασιδας…:slight_smile:

ok, freedomofrock speak for yourself, και Maiden1979, απλα εχουμε διαφορετικες αποψεις, και οντως δεν εχω δει πολλα live αλλα δε νομιζω οτι και να δω θα αλλαξει η γνωμη μου για το συγκεκριμενο θεμα, ο, τι εγραψα το εγραψα για να αντιταχθω στα σχολια περι ομοφυλοφυλιας και οχι για να συγκρινω Halford με Dickinson.

OK! :slight_smile:
Μαζί σου και εγώ!
Ούτως ή άλλως, πάντα θεωρούσα ότι ο Halford είναι πολύ πιο “άνδρας” από πολλούς άλλους! :wink:

:slight_smile: :slight_smile: :thumbup: :thumbup: :rockon:

Αντικειμενικά

Αλλά λόγω αδυναμίας,προσωπικά

Σε καταλαβαινω…:slight_smile: :slight_smile:

ΕΤΣΙ!!!

Εγω ενα ξερω, ο Ozzy ειναι ο καλυτερος φροντμαν εβερ!:wink:

EGW!!

Είσαι, αν και μόνο αν, μοιάζεις σε αυτόν:

Lathos logotypo omws exei apo panw! Pou einai to “Metal Sponge”?

O Ozzy δεν μπορει να περπατησει ρε, θελει να ειναι και frontman… O μεγαλυτερος frontman ειναι αυτος που ειδες την Κυριακη…

Air Raid Siren Rules The Night!!!:metal:

Kαλα γαμει κι αυτoς, αλλα ενας ειναι ο MADMAN!

#-o poli apla!!!:slight_smile:
min to psaxnete allo ! ! !:smiley: