Ποιά είναι η απόλυτη rock/metal μορφή;

Mr Warrell Dane.

Καλός είναι κι έτσι δε λέω αλλά έτσι:

λέει καλύτερα! 8)

:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :respect:

Σωστός:thumbup: :thumbup: :thumbup: .Με μαλλί είναι way better νομίζω!

Anselmo ΡΕΕΕΕ!!!:stuck_out_tongue:

Απολυτη μπορει να μην ειναι, αλλα μορφη ειναι σιγουρα…8)

Τρομερό χιούμορ,και σίγουρα του αξίζει μία θέση εδώ.

Fenriz - Darkthrone

Το τοπιο περισσοτερο αξιζει απο δαυτον…

Τωρα πεταγεται απο καπου ο nihilist και αρχιζει να κατεβαζει καντηλια…:stuck_out_tongue:

Πλάκα στη πλάκα τρομερό το μέρος που είναι…κάπου εκεί θέλω να ζήσω:D

Δεν θεωρίται heavy metal,αλλά αν μιλάμε για μορφές,αυτός είναι μέσα στο Top10(και λίγα λέω).

O ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΓΗ!!!

Marilyn Manson φυσικα

:lol: :lol: :lol:

Καλή επιλογή,και δεν γελάω καθόλου όταν το λέω:wink:

δεν πιστεύω ότι του αξίζει τόσο κράξιμο

πάντως,αν έπρεπε οπωσδήποτε να γίνει μόνο μία επιλογή,δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον καλύτερο

για άλλη μία φορά

Rob Zombie:bow: :bow: :bow:

Άλλη τεράστια μορφή αυτής της μουσικής είναι και η
Sean Yseult

:bow: :bow: :bow:
μπασίστρια των White Zombie.Μπορεί ο Rob να μην την πήρε μαζί του στο πρωσοπικό του σχήμα,αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία της.

Σε ικετεύω, πες μου ότι κάνεις πλάκα…

Κι εγω αυτο πιστευω…:roll:

Πως… τεραστιότατη μορφή μιας μπάντας που δεν την ξέρει ούτε η μάνα της και τα 3/4 της δισκογραφίας της είναι σκουπίδια.

Ναι οκ,αστειευόμουνα στο ότι είναι μορφή,απλά επειδή μου αρέσει η μουσική του,μου την δίνει όταν τον θάβουν:wink:

Τους White Zombie δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους?Τώρα αυτό που λές για τη δισκογραφία ασχολίαστο.

Όχι και δε ξέρει ούτε η μάνα τους τους White Zombie, και τον Rob Zombie… απο το να λέμε οτι είναι η μεγαλύτερη μορφή κάτι και να το θάβουμε εντελώς επειδή δε μας αρέσει υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Επειδή το περίμενα… δεν είπα ότι δεν ξέρουν τον Rob Zombie, είπα δεν ξέρουν τους White Zombie.
Και δεν είπα πουθενα ότι δεν μ’ αρέσουν. Αντιθέτως album όπως το La Sexorcisto ή το Astro-Creep 2000 τα γουστάρω αρκετά αλλά τα υπόλοιπα τους απλά δεν ακούγονται. Τέρμα junk.
Όσο για την άποψη του red pyramid… ε τι να πεις. Ικανό τον έχω να βγάλει heavy metal μορφή και την Κοκότα.

Από όσα λίγα μπορώ να γνωρίζω,οι White Zombie υπήρξαν από ένα σημείο και μετά τρανταχτό όνομα,ειδικά στις Η.Π.Α,οπότε δύσκολο να μην τους γνωρίζουν…Τα προηγούμενα τους ίσως δεν τα γουστάρεις επειδή είναι αρκετά διαφορετικά από αυτά που ανέφερες,δεν σημαίνει ότι δεν είναι αξιόλογα όμως.Τώρα το θάψιμο σε μένα έδικα το ρίχνεις,δεν νομίζω ότι είπα τίποτα υπερβολικό.:-s

ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

(διόρθωσα τον τόνο στο name btw :p)

Μία είναι η υπέρτατη metal μορφή: