Τα σχόλια δικά σας… :!:
Οκ,από 'δω και πέρα θα ξέρω να ποστάρω μόνο 50άρηδεςπου παίζουν τα ίδια τραγούδια που γράψανε στα 20 με 30 τους,αφού μόνο τέτοιοι θεωρούνται μορφές.
Όχι, πόσταρε μπασίστριες που παίζαν κάποτε σε μια μπάντα και πλέον δεν ξέρουμε αν ζουν καν. Μεγάλες μορφές.
Davidian ζωγραφίζεις!
Μπααα,λέω να αρχίσω να βάζω τυπάδες που καίγανε εκλησίες ενώ ήτανε βαμμένοι σαν ζόμπι με την πούδρα που δανείστηκαν απ’ την αδερφή τους,δεν κάνουν Live γιατί δεν είναι true,και φυσικά ηχογραφούν μόνο με τετρακάναλο για πιο σάπιο ήχο.
Δεν ασχολούμε περρισσότερο.
Ευτυχώς, δεν θα το άντεχα.
Πήγαινε άκου γιαπωνεζάκια ντυμένα μανγκα να τραγουδαν σαν να σκουζουν γατιά. Είναι πολύ heavy metal.
Well,τουλάχιστον τραγουδάνε,δεν ξερνάνε αυτά που φάγανε και λένε ότι τραγουδάνε.Τι κρίμα που δεν ακούω μόνο μέταλ.Ντροπήηηη…
Τέλος πάντων έχω καλύτερα πράγματα να κάνω απ’ το να τσακόνομαι με 'σένα,δεν σε ξέρω ούτε με ξέρεις.Αν δεν συμφωνείς με το τι ποστάρω μπορείς να το πείς καλύτερα.Δεν μπαίνω εδώ για να διαφωνώ έτσι.
LOL! Μου άρεσε η παρομοίωση για το black/death metal… :lol:
Xωρίς παρεξήγηση, δεν νομίζω ότι είναι σωστή η απαξίωση ολόκληρων ειδών μουσικής…
Nα μια μορφή…
Ο κυριος στο βαθος, με τον κυριο στα αριστερα της εικονας…8)
Συμφωνώ… Ναι, ποστάρουμε ένα σωρό μουσικούς που μας αρέσουν, αλλά απόλυτη heavy metal μορφή θα μπορούσε να είναι μόνο ο Rob ή ο Lemmy… Oι άλλες είναι heavy metal μορφές αλλά όχι απόλυτες.-
Δλδ τι ήθελες να βάλω σαν τίτλο, “Ψηφίστε heavy metal μορφές εκτός Rob ή Lemmy γτ μόνο αυτές είναι απόλυτες” ;;; :lol2:
Όχι ρε, νιώσε!!
Εννοώ να μην ποστάρουμε ένα σωρό μουσικούς που απλά μας αρέσουν αλλά αυτόν που θεωρούμε ΑΠΟΛΥΤΗ h. metal μορφή.
Με άλλα λόγια να απαντάμε στην ερώτηση του τίτλου. Γιατί αν είναι έτσι μπορώ να βάλω κι εγώ Daniel Gildenlow, έναν από τους μουσικούς που λατρεύω, αλλά οκ, δεν είναι απόλυτη h. metal μορφή με την καμία.
Παλιότερα με τον όρο heavy metal τυπικά πιάναμε όλο το φάσμα του metal χωρίς βέβαια να το εννούμε με τα σημερινά δεδομένα που υπάρχουν τόσες υποκατηγορίες που συνοδεύονται από τον όρο metal (σωστά μάλλον).
Μην κολλάς, πόσταρε όποιον/α γουστάρεις και αισθητικά ταιριάζει κατά τη γνώμη σου.
Ε, μη βάλεις όμως και τον αρχιμαλάκα (τουλάχιστον) Manson!
Σωστή επιλογή:wink:
Επίσης μία ποιοτική επιλογή
Μεγάλη μορφή.Τεράστιος
Επίσης σε πιό metal
Τραβηγμένη στο Gagarin παρακαλώ:D
Την έχουνε βρεί όλη α θάβουν τον Manson[-X
Τεσπα,γούστα είναι αυτά.
Ωραία φώτο8)
Ο Μanson πρώτα απ`όλα δεν έχει καμμία δουλειά σε ένα τοπικ που μιλάει για metal μορφή.
Για μένα metal =
Μορφη ειναι, αλλα οχι μεταλ…