Μονο εσυ φαινετεαι το καταλαβες…
Υπάρχει. Όχι μία, πολλές.
Για πές μου ρε φίλε,και μιλάω για ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ μπάντες…για πές μου λοιπόν…
Το χω ακούσει. Σιγά τα ωά. Καμία πρωτοτυπία. Και υπάρχουν πολλοί καλύτεροι νέοι drummer αυτή τη στιγμή.[/quote]
χαχαχαχαχαχα…καμία πρωτοτυπία???χαχαχαχαχα,μουχαχαχα,θα είσαι απο αυτούς που πιστεύουν ότι η πρωτοτυπία πρέπει να είναι μουσική τύπου Mastodon…χαχαχα,δεν έχω τίποτα να πώ…
Υπάρχει. Όχι μία, πολλές.
Για πές μου ρε φίλε,και μιλάω για ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ μπάντες…για πές μου λοιπόν…
Το χω ακούσει. Σιγά τα ωά. Καμία πρωτοτυπία. Και υπάρχουν πολλοί καλύτεροι νέοι drummer αυτή τη στιγμή.[/quote]
χαχαχαχαχαχα…καμία πρωτοτυπία???χαχαχαχαχα,μουχαχαχα,θα είσαι απο αυτούς που πιστεύουν ότι η πρωτοτυπία πρέπει να είναι μουσική τύπου Mastodon…χαχαχα,δεν έχω τίποτα να πώ…[/quote]
Kαι όμως οι Mastodon είναι πρωτότυπη μπάντα. Είτε σ αρέσουν είτε όχι. Ασε μην πεις τίποτα καλύτερα.
Το crusade ακουσα μονο και ναι δεν μου φανηκε τιποτα πρωτοτυπο, κλασσικη μεταλ μπαντα, το βρηκα και βαρετο να πω την αληθεια.Ουτε τα φωνητικα μ’αρεσαν.
Εδώ θα συμφωνήσω συγκρινόμενοι Mastodon και Trivium οι Mastodon προηγούνται χαλάρα. Και πάρα πολύ προώθηση στους Trivium χωρίς κάτι ιδιαίτερο.
(Μην αρχίσει τώρα σοβαρό debate για Trivium, γούστα είναι αυτά… :roll: )
Το εχω ακουσει,καλο μου φανηκε αλλα οχι κατι το απιστευτο.
Και ναι οι Mastodon ειναι πολυ καλυτεροι.Και ο drummer τους ειδικα ειναι καταπληκτικος.
Οντως δεν μπορουν να συγκριθουν ευκολα ο Scott Travis με αυτον των Trivium,αλλα ο ενας εχει ηδη αφησει εποχη,αφου επαιξε σε μια απο τις μεγαλυτερες μεταλ μπαντες του πλανητη και στο καλυτερο της αλμπουμ μαλιστα.
Για να μην παρεξηγηθω δεν θεωρω αχρηστους τους Τrivium,τους θεωρω μια αρκετα καλη μπαντα του αυτου του νεου ρευματος της μεταλ με τα καθαρα απο τη μια,brutal απο την αλλη φωνητικα.Αλλα οχι και την καλυτερη στον πλανητη…
[/quote]Kαι όμως οι Mastodon είναι πρωτότυπη μπάντα. Είτε σ αρέσουν είτε όχι. Ασε μην πεις τίποτα καλύτερα.[/quote]
Συμφωνώ απόλυτα στο ότι οι Mastodon είναι πρωτότυπη μπάντα,αλλά δε σημαίνει ότι κάτι που είναι πρωτότυπο,είναι απαραίτητα και καλύτερο από κάτι που είναι πιό τετριμμένο… Ψάξε πχ βρές πόσοι θέλουν το νέο των metallica να είναι ΟΛΟΙΔΙΟ με το master of puppets,καιπόσοι θέλουν κάτι καινούριο…Άλλωστε,έχουν παιχτεί πιά σχεδόν τα πάντα,και ότι “καινούριο” βγαίνει δεν είναι καθαρόαιμο metal (trivium) αλλά συνοθήλευμα μουσικών ειδών που θυμίζει metal (mastodon).Άποψή μου…Τέλος με τους trivium,άμα είναι να ανοίξουμε άλλο topic…
Eπειδή έγινε κάποιος λόγος για Metallica και Mustaine, συγκρίνετε το τότε και το τώρα, μόνο με τις φωτό=1000 λέξεις…
και τώρα…
Και βλέποντας τον Mustaine και τότε και πάντα…
Σωστός ο Gigatron…! Megadeth rule!
de maio
dani filth(μόνο και μόνο για τους στίχους που γράφει θα έπρεπε να μπει στο πάνθεον)
rob o theos
Λιωνω
[quote=“tolkki”]
Λιωνω[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol:
Να σε καλά ρε tolkki δεν το χα προσέξει! Λιώνω!
=D> =D>=D>=D>=D>=D> =D>=D>=D>=D>=D> =D>=D>=D>=D>
ΙΙΙΙ!! Μέγα λάθος! Αυτή τη φράση θεωρώ ιεροσυλία απέναντι στη μουσική! Μέχρι να παιχτεί κάτι καινούριο θα νομίζουμε ότι έχουν παιχτεί όλα. Αλλά η τέχνη είναι ανεξάντλητη πιστεύω. Άσχετο με το τόπικ βέβαια…!
ΙΙΙΙ!! Μέγα λάθος! Αυτή τη φράση θεωρώ ιεροσυλία απέναντι στη μουσική! Μέχρι να παιχτεί κάτι καινούριο θα νομίζουμε ότι έχουν παιχτεί όλα. Αλλά η τέχνη είναι ανεξάντλητη πιστεύω. Άσχετο με το τόπικ βέβαια…![/quote]
Δεν έχεις άδικο,αλλά εγώ αυτό που ήθελα να πώ είναι ότι τα περιθώρια για να γράψεις κάτι καινούριο “στενεύουν”…δε νομίζω να διαφωνείς μ’αυτό…άλλωστε γι’αυτό γράφω "σχεδόν τα πάντα και όχι “τα πάντα” 8)
H heavy metal καλα ξεκινησε αλλα στην πορεια εχει γινει μουφα.Παρτε για παραδειγμα οτι πλεον δεν υπαρχει καθολου στυλ σε ενα συγκροτημα.Παιρνεις ενα cd αρχιζει το πρωτο τραγουδι να γρατζουναει καποιοις την ηλεκτρικη και καποιος αλλος να ουρλιαζει.Μετα απο κανα μισαωρο λες “τι εγινε ρε *****,ακομα στο ιδιο τραγουδι ειναι?” και κοιτας το cd player και βλεπεις οτι εισαι στο τραγουδι 10.Απ’αυτο και μονο καταλαβαινετε τι λεω.
Είναι αδυναμίες αυτές, τι να κάνουμε…
το ξέρεις το περιστατικό που έσκασε μύτη στην Ελλάδα ο Adrian μαζί με τον Bruce και φορούσε ο Adrian μπλουζάκι “lovedrive” ε??
κι όταν τον ρώτησε απάντησε “πιστεύω ότι οι scorpions είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η heavy metal σκηνή σήμερα”
τον πάω κι εγώ!!!
μηπως ηταν πιωμενος? :lol: :lol: :lol: :lol: 8)