Ποιά είναι η απόλυτη rock/metal μορφή;

Κι εγώ είμαι λάτρης του μακριού μαλλιού και στην ουσία πιστεύω ότι εκφράζει την ιδέα του rock/heavy metal.
Ας πούμε ότι θες να βάλεις μια αφίσα το δωμάτιό σου με τον Hetfield, ποια θα έβαζες από τις άνωθι;
Δε νομίζω από το '96 και μετά (άντε να έβαζες του '99)…

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Πως ειναι ετσι ρε βλακα με τα κοντα μαλλια. Σε λιγο θα μου πεις οτι και ο Barlow ειναι θεος.!! ΗΤΑΝ και οι 2 καποτε.[/quote]

Τι σχεση εχει το μαλλι? Δηλαδη ο Dickinson εχει χαλια φωνη και ειναι σκατα frontman. Τι να πει και ο Halford δηλαδη, πρεπει να ειναι τελειως αφωνος… :smiley:
Δεν πας καλα μου φαινεται… :smiley: Ο Hetfield ηταν,ειναι και θα ειναι ΘΕΟΣ…
Αυτα…[/quote]
ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ; Αρε φουλη ξαδερφουλη κοιταμε και τις αλλες απαντησεις

καλα δεν εχετε τι να κανετε και ασχολειστε με τα μαλλια του καθενος? για μενα δεν εχει καμια σχεση με το ολο θεμα, αν και εχει γινει σημα κατατεθεν για τη rock/metal, δε μου λεει κατι.

+1

όλα αυτά που λέτε είναι τρίχες… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εκτος απο αυτο:

ο Dickinson εχει χαλια φωνη και ειναι σκατα frontman

LOLLOLLOLLOLLOL!!!Κσέρεις!!!Τι λέ ρε φίλε?Ο Dickinson ήταν,είναι και θα είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ METAL FRONTMAN,μη λέμε μαλακίες τώρα…Όσο για τη φωνή του,τί να σου πώ,μόνο ένας κουφός δε θα πίστευε ότι έχει ΦΩΝΑΡΑ…Μπάς και είσαι κανας σκυλάς ρε?

Ρε μπας και ηταν απλως μια ειρωνεια?

Εμενα παλι μου φαινονται κουφοι αυτοι που πιστευουν οτι ο dickinson στα προσφατα live (αν και εμενα στα live ποτε δεν μου αρεσε απο αποψη φωνης οσο στα αλμπουμ αλλα λογικο γιατι ηταν και συνεχεια πανω κατω εδιναν και πολλα live) και στο amolad τραγουδαει γαματα. Ενταξει γουστα ειναι αυτα αλλη θεωρω εγω καλη φωνη , αλλη θεωρει καποιος αλλος.Το αν ειμαι μεταλλας τι σχεση εχει? Την καλη φωνη την ξεχωριζεις μονο αν γνωριζεις το ειδος στο οποιο ανηκει ο τραγουδιστης?

Όχι βέβαια,αλλα δεν μπορεί να ακούς metal και να λές ότι ο Dickinson έχει χάλια φωνή…Μπορεί εσένα να μή σου αρέσει,και καλά κάνεις,αλλά τουλάχιστον πρέπει να παραδεχτείς ότι είναι πολύ μεγάλος frontman

…Πάντως προσωπικά θεωρώ τον Chris Cornell ως τον κορυφαίο τραγουδιστή rock αυτή τη στιγμή

Μιλαω για τωρα, οχι γενικα

Της τελευταιας 20ετιας θα ελεγα εγω. Εκτος κι αν ζουσε ακομα ο Jeff Buckley, οποτε και θα δυσκολευαν τα πραγματα.

Eπηρεασμένος από τους Θεούς χτες:

8O 8O 8O :smiley:

Τί είναι τούτο;;;!!!

O Maynard. Δεν θέλω σχόλια είναι ΘΕΟΣ. Και από τις καλύτερες φωνές.
TOOOOOOOOOOOOL

εμενα παλι μ αρεσει ο ντραμερ των trivium. 8) ok και ο matt heafy, o κιθαριστας.

Καλά,τί είπες τώρα???Έτσι έτσι,έλα να μαζευόμαστε … 8) Άντε να δούμε πότε θα έρθουν Ελλάδα…Ascendancy=απο τα καλύτερα metal albums των 00s χαλλλαρά
Ο Travis Smith (ίδιο ονοματεπώνυμο με τον drummer των Priest,λέτε να είναι τυχαίο?)είναι κορυφαίος drummer 8)

Καλά,τί είπες τώρα???Έτσι έτσι,έλα να μαζευόμαστε … 8) Άντε να δούμε πότε θα έρθουν Ελλάδα…Ascendancy=απο τα καλύτερα metal albums των 00s χαλλλαρά
Ο Travis Smith (ίδιο ονοματεπώνυμο με τον drummer των Priest,λέτε να είναι τυχαίο?)είναι κορυφαίος drummer 8)[/quote]

O drummer των Ρriest λεγεται Scott Travis. :stuck_out_tongue:
Και τον εχει για πρωινο και για βραδινο και για οτι θες τον drummer των Trivium…Δε λεω καλη μπαντα,αλλα λιγο υπερτιμημενη.

Οπα,sorry γράψε λάθος(εντάξει ήταν και πρωί)lol…Αλλά αυτό που λές δεν ισχύει…οι Trivium κόβουν κώλους φίλε,δεν υπάρχει καλύτερη μπάντα metal αυτή τη στιγμή…Όσο για τον drummer,άκου πρώτα το ascendancy να δείς τι παίζει ο τύπος…Σύγκριση πάντως με Scott Travis ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να υπάρξει,αφού παίζουν σε 2 εντελώς διαφορετικές μπάντες,και σε εντελώς διαφορετικές εποχές…

Υπάρχει. Όχι μία, πολλές.

Το χω ακούσει. Σιγά τα ωά. Καμία πρωτοτυπία. Και υπάρχουν πολλοί καλύτεροι νέοι drummer αυτή τη στιγμή.