Αγαπημένο παρακλάδι rock/metal ~/~

κλασσικό Heavy , Thrash , Progressive !

Industrial Black Metal, Religious Black Metal, Depressive Suicidal Black Metal.
και στο τσακιρ κεφι ελαχιστο Death Metal, Nu Metal κι ελληνικο Rock. :slight_smile:

hard rock
rock n roll
glam/sleaze
δεν με χαλανε thrash,power και progressive ακουσματα αρκει να μην ειναι κουραστικα για τα αυτια μου…

progressive,heavy και power metal…αν και μ αρεσουν ολα τα ειδη ροκ/μεταλ

hard rock/aor
thrash
classic

ενα ειδος rock n roll που γεννηθηκε απο δυο αδελφια στα 60ς στο MACON της GEORGIA και πεθανε αγνο χωρις να αδηγησει πουθενα αλλου στο GILLSBURG του MISSISSIPPI στις 20/10/1977!!!

Thrash και ποιο συγκεκριμενα σε αυτο που δημιουργησαν πολλες μπαντες των 90’ς οπως Sepultura, Pantera, Nevermore δηλαδη οχι τοσο το ωμο κ “αγνο” που παιζαν οι Testament, Kreator, Slayer…

1. –> Oriental Metal! :smiley:

2. Progressive Melodic Power Metal

Blackmetal, thrash, heavy.
Και όποιους από του παραπάνω συνδιασμούς (black/thrash, black/heavy).

Thrash και proggressive metal.Αλλα γενικοτερα ακουω απο ολα εκτος απο black.

Punk Rock / Power Metal / Symphonic Metal / Speed Metal / Heavy Metal / Folk Metal

industrial/sludge/grind

βρείτε μου μια μπάντα (εκτός των godflesh) που να τα συνδυάζει όλα και κερνάω αρακά)

Power-Speed/Heavy/Thrash/Melodic Death/Progressive κυριως αλλα και hard hock και southernιες…

Απο black γουσταρω τα καραμελωδικα πραματα οπως Dissection η Immortal του At the Heart of Winter…Death μπαντες μετρημενες στο ενα χερι…

Sludge/Post/-core δε τη παλευω ιδιαιτερα…

Προγκεσιβοπαουεροθρασοντεθομπλακοινταστριαλοεπικοσπιντοσυμφωνικοεπικογκραιντογοτθοστοουνεροπανκο ποζεροσλατζονοιζχαρντκορ ροκ εν ρολ.

Τώρα που έμαθες το αγαπημένο μου παρακλάδι τι κατάλαβες?:stuck_out_tongue:

Thrash

Heavy

progressive rock

Χεχεχεχε…

[SIZE=“6”]HARDCORE!![/SIZE]

power/progressive metal
hard rock

hard rock,progressive metal,thrash metal