heavy/speed/thrash/progressive…βαλτα ολα μαζι και εχεις ΜΟΥΣΙΚΗ!
Όλα αλλά λίγο πιο ψηλά έχω τα heavy/doom/epic/punk rock
Επειδη συμπαθαμε τον θρεντσταρτερ (κατι σαν τον φρησταηλερ) θα ειμεθα ον-τοπι.
Death Metal.Μπορει το Thrash να τα ξεκινησε ολα και να ειναι το καλυτερο παρακλαδι,
το Death Metal ειναι το αγαπημενο μου (Δεν φαινεται ? :-s)
Μ’αρεσει για τα αρκετα thrash στοιχεια του,για τον ογκο και την δυναμη που εχουν οι μπαντες
αυτου του χωρου,μου αρεσει γιατι εχει 4-5 σχολες που καθε μια εχει τα δικα της χαρακτηριστικα,
γιατι ειναι ακομα καλυτερο οταν το βλεπεις ζωντανα,γιατι ειναι ενα αρκετα δυσκολο ειδος και οι
μπαντες που ειναι γνωστες το αξιζουν.Αντε σταματαω.
Nu - Metal / Alternative Metal / Alternative Rock (Linkin Park, System Of A Down)
Heavy Metal (Metallica)
Power Metal (Stratovarius)
Hard Rock / Alternative Rock (Nickelback)
Για μενα πρωτα απ’ ολα Linkin Park, μετα Metallica και μετα ολα τ’αλλα! Και αγαπημενο ειδος Nu - Metal (λογω LP) γιατι εχει στοιχεια heavy, thrash φωνητικα και γενικα δυνατη μουσικη σε συνδυασμο με καποια ραπ φωνητικα. Αν και τα τελευταια 3 χρονια οι LP εχουν αλλαξει ΕΝΤΕΛΩΣ τον ηχο τους (εκαναν 1 πειραματισμο, τους αρεσε και πετυχε) με στροφη προς το alternative πιο πολυ. Το τελευταιο cd με εξαιρεση 1 κομματι δεν εχει καθολου ραπ.
Nickleback, Metallica δεν ξερω, απλα μου αρεσουν! ΓΑΜΑΤΗ μουσικη!
System πανω κατω τα ιδια με το nu (μονο που δεν εχουν κραυγες και τετοια)
Stratovarius τι να πεις… Ακους το riff στο Speed Of Light σε συνδυασμο με τη φωναρα του Kotipelto, ε τι να πεις… Αρκει να ακουσεις…
το να ραπαρεις με φωνη
10 χρονου δεν ειναι θρας…
Classic heavy metal,hard rock,progressive rock-metal,thrash metal,classic rock.
Χα χα :lol:… το ‘ξερα πως καποιος θα το σχολιαζε… Αν ακουσεις καποια κομματια που εχει ραπαρισμα (που να ξαναπω πως στο τελευταιο cd αν το ακουσεις ΔΕΝ υπαρχει με εξαιρεση 1 κομματι) πχ By Myself, Α Place for my head και ειδικα live πχ. Live in Texas DVD απο Summer Sanitarium 2003, Rock Am Ring, Ozzfest 2001 κτλ θα καταλαβεις για ποιο μερος των τραγουδιων μιλαω. Και παλι δεν ειπα πως ειναι thrash, ειπα ΣΤΟΙΧΕΙΑ απο thrash (τωρα ξερω αν θες να μου την πεις θα μου κανεις αναφορα στο Jay-Z και το mash up που εγινε… ουτε εγω ειμαι συμφωνος σ’αυτο ως φαν του συγκροτηματος, αλλα νταξει κανα - δυο κομματια καλα βγηκαν). Απ’ το τελευταιο αλμπουμ παλι αν ακουσεις Given Up, No More Sorrow που εχει 0% ραπ θα καταλαβεις παλι για ποιο μερος λεω… Και καλυτερα να τα ακουσεις λαιβ. Νταξει αν εισαι μεγαλος σε ηλικια και χροοοοονια χεβι-μεταλας δεν θα το δεχτεις ουτε γνωμη θα αλλαξεις, και δε λεω για σενα προσωπικα, αλλα ξερω πως πολλοι της παλιας σχολης δεν δεχονται τα nu / alternative metal ή rock ως κομματι αυτης της μουσικης. Απ’ τη μια υπαρχει 1 δικιο λογω του ραπ, αλλα απ’ την αλλη αν δεν ειχε και αυτο, δε θα το ελεγαν και nu. Παντως πιστευω πως τα συγκεκριμενα φωνητικα κολλανε πολυ στο παλιο στυλ των ΛΠ και δεν νομιζω πως ο Shinoda ραπαρει με φωνη 10χρονου Γιατι αν μου συγκρινεις αυτον τον τραγουδιστη με το ραπ που κανει με τους “θεους” ( ) της ραπ (που δεν ξερω ποιοι ειναι…) ε,… ειναι σαφως καλυτερος. Αλλα δυστυχως πολλοι ΚΟΛΛΑΝΕ στο γεγονος πως στο συγκροτημα υπαρχουν ραπ φωνητικα, αγνοωντας ΕΝΤΕΛΩΣ το ροκ στοιχειο του… δυστυχως…
Death, Doom, Thrash, Post. Θέλει κ’ερώτημα ;
Y.Γ. Όποιος έγραψε Power είναι gay.
:lol: Γιατι ρε συ?
Γιατί ο ΑΝΤΡΑΣ ακούει μόνο μπρούτσαλ.
Το βλεπω θα γελασουμε σε λιγο εδω… τη μια μου λεει ο απο πανω για τους Linkin Park, την αλλη λεμε για το power, ε θα γινει ο καβγας καποτε χιουμορ κανω μην παρεξηγηθει κανεις, φαω και κανα ban…
Aυτές τις μπαρούφες άκουγαν κι οι Anthrax. Ευτυχώς δε χαμπάριαζαν ιδιαίτερα http://www.youtube.com/watch?v=RBA-xi8WuCU
Καπου το ‘χα ακουσει αυτο το τραγουδι… Ειναι πολυ παλιο? Νταξει ρε φιλε σ’ αυτο που ειναι το στοιχειο του ροκ ομως που θα το κανει nu? Απο προσωπικη αποψη δεν συγκρινεται με κατι τετοιο
http://www.youtube.com/watch?v=lsGf3qWGaKw ειδικα απο 2.50 μεχρι τελος
Απο Summer Sanitarium 2003 στο Texas
Ακυρο, αλλα νομιζω πως σιγα σιγα βγαινουμε εκτος θρεντ…
:lol::lol::lol::lol:
δωράκι.
Ολα εκτος θρεντ!! :lol: By the way δωρακι ημερολογιο? #-o :lol:
Fusion
Όντως το fusion τα σπάει κανονικά.
αλλο να κανεις ενα κομματι με ραπερς οπως εκαναν οι anthrax η οι metallica για καθαρα εμπορικους λογους,και δεν ειναι κατι που σαν οπαδος μ αρεσει,ισα ισα το κατακρινω,κ αλλο το στοιχειο της ραπ να ειναι μεσα στη μουσικη σου…δεν μπορω να μπω βαθεια στο θεμα για LP γιατι δεν εχω ακουσει πολυ πραμα,δεν αντεχω να ακουσω πολυ πραμα…αλλα απο αυτα που εχω ακουσει,και οχι μονο απο lp,γενικα σε αυτον τον χωρο εχω δει για μενα τουλαχιστον μια αναμειξη 2 ειδων που δεν μ κολλανε καθολου σαν συνολο…μεταλ ισ μεταλ εντ ραπ ισ ραπ…
Σωστος φιλε! Αυτο εννοουσα. Και εχουν αναφερει και οι ιδιοι “our band is a new type of fusion” σ’ενα DVD το 2002. Αυτο το ειδος πιστευω ειναι, σ’οποιον αρεσει… Με λιγα λογια απ’ οτι εχω δει και απο εδω μεσα ή θα το ακους ή θα το κατακρινεις.