Εκτός από rock/metal, τι άλλο;

κλασσικη μουσικη
και κανα dance πες αν παω σε κανα clubaki αλλα οχι να ακουω και εξω

Αλκίνοο Ιωαννίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Διάφανα Κρίνα, Ποντιακή-Κρητική-Κυπριακή παραδοσιακή μουσική, Κλασική μουσική, μεγάλους Έλληνες συνθέτες, και πολλά άλλα:!:

Tα διαφανα κρινα δεν ειναι ροκ δηλαδης;!

Eκτός από ροκ/μέταλ (το punk, hardcore κλπ. πάει μαζί μ’ αυτά), τα αμέσως επόμενα για μένα είναι:

Soul και funk, και ότι άλλο χορεύεται. Μοτάουν και ξερό ψωμί.
Jazz, αρκεί να έχει το feeling (ας πούμε Herbie Hancock), και να μην είναι μόνο αυτοσχεδιασμός για την επίδειξη.
Reggae και σκά, όταν καλοκαιριάζει μπαίνουν κατ’ ευθείαν στο εβδομαδιαίο τουλάχιστον playlist.
Γενικώς υπάρχουν πολλά πράματα που μου κάθονται καλά στο αυτί, και παλιά ελληνικά και κλασσική και πιο ηλεκτρονική, όλα εξαρτώνται από τη διάθεση.

Soul, rhytm n blues, blues, motown, και prodigy FANATIKA!!!

Χμμ… εκτος απο ροκ και μεταλ…

#Τα παντα εκτος απο jazz, εμπορικα σκυλαδικα, ραπ.
#Πιο πολυ ακουω: Κλασικη μουσικη (soundtrack ταινιων συνηθως) και γενικα οτιδηποτε instrumental απο οποιοδηποτε ειδος μουσικης εκτος απο τα παραπανω.
#Καλη μουσικη να ναι κ οτι να ναι με λιγα λογια…

+100000

Electrometal (στιλ σαουντρακ Ματριξ)
Πανκ (ελληνικο)
Active member

@ Βαγγο
ε,τι?
Η Τζαζ δεν ειναι απραιτητα καλη μουσικη!μπορει να του την σπανε οι ατελειωτοι αυτοσχεδιασμοι!
Ισως να μην εχει ακουσει ακομη ποιοτικη Τζαζ!

Ποτε δεν Ξες!!!

ΟΧΙ ΛαΪΚΑ! (εκτος αν ειμαι ΠΟΛΥ σουρωμενος ή “αρπαγμενος” με το παρελθον!)
ΟΧΙ Ελληνικο ή ξενο ΠΟΠ…Πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ καλο για να το ακουσω…ή απλα να κανει “κλικ”…
ΕΛΑΧΙΣΤΑ ραπ και χιπ χοπ (Cypress,NWA & Public enemy)
OXI Power/Epic/ εμετικα progressive

επισης…μου την σπαει το “εντεχνο”…Απο το χαρακτηρισμο του ως μουσικο ιδιωμα μεχρι τον υπνο που μου προκαλει.

κλασσικη μουσικη, hip-hop, ελληνικα εντεχνα, nature sounds, industrial και κομματια απο ταινιες τoυ disney:D

νταξ μωρε στην πλακα ηταν το ποστ, ο καθενας οτι θελει ακουει

το θεμα μολις περασε σε προσωπικο επιπεδο…:lightsabre:

Hell yeah.
Τελικα ολος ο κοσμος το κραζει αυτο το παουερ. Αποτελουμε ειδος προς εξαφανιση πλεον.

δεν ξερουν να εκτιμαν την αληθινη μουσικη…εχουν ταυτιστει ολοι με καφριλες και κρυβονται στα δαση να το παιζουν Βουρτζουμ…εμεις ομως ειμαστε εδω,Ζωντανοι να το κρατησουμε και αυτο ζωντανο καβαλα στους δρακους μας με τις φοβερες πανοπλιες…

αυτο το καμμενο ποστ μου θυμησε σκηνικο χθες σε μια πλατεια,2 φιλοι μου να νομιζουν οτι εχουν βγει απτο Ναρουτο και να παιζουν κανονικη μαχη ντεμεκ μεταξυ τους και να μαλωνουν κ ολας για το αν εχουν κανει λαθος η οχι…#-o χαλαν το ιματζ μου…

[SIZE=“7”]ΟΧΙ ΑΛΛΟ POWER!![/SIZE]

ειναι κραυγη απογνωσης με αποδεκτες τα παραστρατημενα νιατα!
Forgive them for they don’t know what they do…:lol:
Σιγα,παιδια!!ΣΙ-ΓΑ!
Μην σκισετε και κανενα καλσον…ξαναμανταρισμενο, δεν φοριεται!:lol:

ο Κισκε θα σε τιμωρησει μια μερα για ολα αυτα που λες…

O Kiske καλα θα κανει να βγαλει ενα δισκο της προκοπης γιατι πηγε χαραμι η φωνη τοσα χρονια!:wink:

ελπιζουμε οι πιστοι σε ενα ριγιουνιον…και μετα και ενα τουρ στην ελλαδα αλα σκορπιονσ σταηλ.

rembetiko me trela… akouste thn prousa na pathete plaka… k ta megaleia tou wropou vevaiws!!!