Δεν ακούω τίποτα άλλο. Βασικά δεν ακούω καν μουσική, πέρα απο λίγα τραγούδια.
Στενομυαλος και αποτετοιος
Εγώ γενικά ακούω έντεχνα και rock…{κ λίγο metall}
A δηλαδη εχει ποιοτικη και μη ποιοτικη τζαζ.
ενω δεν μαρεσουν τα τεκνο-ντανσ- μπιτ-νταπαντουπα ακουω αρκετα prodigy, ακουω λιγο μπλουζ (κυριως waters) και τζαζ αμα τυχει γιατι δεν ειμαι και πολυ ‘‘ψαγμενος’’ σε αυτα τα ειδη.επισης παρολο που δεν μαρεσει η ραπ βρισκω αρκετα καλα κατι αλμπου των ακτιβ μεμπερ και των ff.c.
Να πω οτι κι εγω σιχαίνομαι Χιπ χοπ και τα παρεμφερη και οτι εκτος Ροκ,Μεταλ ακουω λίγο , :-k
Βασικά τωρα που το σκεφτομαι ακουω μονο αυτα τα 2!!! (εξαιρουνται στιγμες με παρεες που μπορει να μπει απο ρεμπετικα μεχρι ντέθ)
Εκτος απο rock metal εννοειται blues…βασικα δεν ξερω αν πολλα blues κομματια μπορεις και να τα διαχωρισεις απο το rock n roll…επισης αντε και κανα soundtrack οπως του braveheart πχ
το σαουντρακ του ocean’s 11
Πλην 10-15 μπάντων που μου αρέσουν πάρα πολύ δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ φαν της μεταλ σκηνής, παρά το γεγονός ότι την εκτιμώ πολύ… Τώρα εκτός απο punk και hardcore που κυρίως ακούω μπορώ να πω ότι μου αρέσουν όρισμένες ελεκτρο φάση μπάντες, όρισμενες ποστ-ροκιες (ανάφερω τις ποστ-ροκιές παρά το γεγονός ότι ο τιτλος λέει: εκτός ροκ, γιατί στο μυαλό μου η λέξη ροκ, σκέτο, μου θυμίζει κλασικ ροκ), όρισμένα underground hip- hop κομμάτια και μιας και αναφέρθηκαν εδώ και soundtrack μου αρέσει πολύ η μουσική του Trainspotting, ταινιών του Tarantino και του Almodovar…
DJ Shadow
Amon Tobin
Count Basie
Burial
Dalek
Murcof
…και διαφορα θρακιωτικα…γκαιντες πιπιζες κλπ! α και…
black eyed peas:p
Απ τους ανθρωπους που πραγματικα ξερουν να χειριζονται τα μπιτια.
Μάλλον τίποτα…
Σε ειδικές φάσεις, παλιά ελληνικά λαϊκά και ρεμπέτικα.
Και κάποτε κλασική μουσική με συμπάθεια στο Wagner…
Kρητική μουσική και που και που μερικούς απ’ τους κλασικούς συνθέτες.
Φυσικά και Τζίμη Πανούση.
Kai φανκ,και γκραντζ,και μλουζ.Και οτι αλλ οτυχει.
Εχεις ενα θεμα με το space εσυ.
Εκτος απο ροκμεταλ πρεπει να ομολογησω οτι συμπαθω κατι ελληνικα εντεχνα, αν και δεν ξερω τωρα ολους τους διαχωρισμους του εντεχνου, και επισης μεγαλη συμπαθεια ειναι οι infected mushroom.
Τωρα εχω πιασει και τον εαυτο μου να σιγοτραγουδαει ΡΕΜΟ, (μεχρι το τελος του κοσμουυυυυ μεχρι να χασω το φως μουυυυυυυ\:D/ ) ομως δεν μου αρεσει καθολου, απλα μας κανουν πλυση εγκεφαλου.[-X
Α και ρεμπετικα ακουω(και τραγουδαω!) με μεγαλη χαρα κι ολας, οπως επισης jazz, folk και διαφορα αλλα μπιτατα και πιασαρικα κομματακια κατα καιρους.
Eιναικαιοτιαλλοτυχειγιατιβιαζομουναναμιλησωστονgodsmackgrγιαυτο.
Επειδη βαργιεσαι λοιπον, λεω να παταω κανα report ρε αδερφε οταν βλεπω να πεταγονται ακυρα spam στη μεση. Γενικα μιλωντας και no offence ε.
Έτσι θεά!! Οι τύποι τα σπάνε! τους είχα ποστάρει και στο θρεντ: αυτούς τους ακούω μόνο εγώ κλπκλπ αλλά τελικά υπάρχουν κι άλλοι…εύγε
META APO TO ROCK KAI TO METAL DEN IPARXEI ALLLO EINAI TO XAOS
κλασσικη μουσικη…+blues+…Michael Jackson!!