Rock on

Ρε ο τυπάς τελικά είναι μεγάλος παιχταράς… Έχεις δίκιο σε όλα φίλε όποιος κι αν είσαι… Σου ζητώ συγνώμη που είμαι τόσο άθλιος… Θα προσπαθήσω να διορθωθώ… Το Rock On είναι μπουρδέλο να κλείσει αμέσως… Και το Metal Hammer επίσης… Ο Χάκος είναι τραβέλι, ενώ σ’ ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες που μας έδωσες για την sound and vision και την cosmic storm… Eίχαμε μαύρα μεσάνυχτα… Από του χρόνου που τα cd θα πωλούνται μόνο στο Net και όλοι αυτοί οι άθλιοι πάνε σπίτι τους, τρέχα στον Λαμπράκη να πληρώνεις την DSL σου, για να πάψεις να νοιώθεις διαπλεκόμενος…
Προτείνω απο εδώ και μπρός όλοι οι ροκάδες να αγοράζουμε το burda… Έχει ωραία κομπινεζόν… Το νου μου στην κομπίνα τον έχω… Τη Δευτέρα έλα να με δείρεις κι εσύ…
Άλλωστε στο msn έχεις μπει ως magitis… Σωστά;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Λοιπόν να συνεχίσουμε τα περί Δευτεριάτικης μονομαχίας;
Αρκετά με την παρένθεση του φίλου μας του Tommy.

Ρε Tommy καταλαβε οτι τα περιοδικα δεν μπορουν να αλλαξουν το συστημα και ουτως η αλλως σε καθε περιοδικο υπαρχουν συντακτες που μπορει να μην συμφωνεις με τις αποψεις τους αλλα απλα γυρνας σελιδα και τελος.
Εγω επειδη με ανεφερες, εχω αρκετα χρονια να παρω καποιο περιοδικο γιατι πιστευω οτι μπορω να ψαχτω μονος μου η τεσπα με αλλα μεσα.
Η κατασταση με τα περιοδικα δεν εχει δημιουργηθει τωρα…παντα διαβαζεις καποια κριτικη και λες…καλα τι μαλακιες λεει αυτος τωρα, για ηλιθιους μας περναει?
Ετσι ειναι…δεν μπορει ολοι να εχουμε την ιδια γνωμη, αλλα δεν μπορουμε να επιβαλουμε την γνωμη μας στους αλλους.
Και στην τελικη αυτος που ξεφτυλιζεται ειναι αυτος που γραφει τις μαλακιες και οχι αυτος που τις διαβαζει.

Petros_kar επειδη εχεις αξιοπρεπεια δεν ξερω ποια ακριβως είναι η σχεση σου με τη Δευτεριατικη κλικα αλλα κανεις μεγαλη μαλακια για μενα που καθεσαι και παρακαλας τον Τελη.Θελει να σου μιλησει καλως δεν θελει να παει να γαμηθει το γλειφτρονι.Εχεις αξιοπρεπεια φιλε από τη στιγμη που όταν το Σειρηνακογλειφτρονι σε ειπε λαμογιο αντεδρασες.Μην καθεσαι και τον παρακαλας.

Για να ξεκαθαρίσω τη σχέση μου με τα παιδιά που πηγαίνουν καθε Δευτέρα, έιμαι φίλος με τα περισσότερα παιδιά, αν και δεν είμαι τακτικότατος θαμώνας λόγω εργασίας. Επειδή εγώ πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει πολυγνωμία σε οποιοδήποτε μέσο χαίρομαι που κάποιοι εδω μέσα (συμπεριλμβανομένου και εσένα) επεσήμαναν μελανά σημεία στον μουσικό τύπο της χώρας μας. Εάν με αυτό που λες ότι σχετικά με τις 3 ημέρες δηλώνεις ότι δεν θα ξαναμπεις στο forum, το θεωρώ λάθος,μιας και αρκετοί είναι αυτοί που συμφωνούν με αρκετά από αυτά που λές και νομίζω ότι το κάποιοι το έδειξαν.
Αλλά οφείλω να σου πω και τι είναι αυτό που με ενοχλεί. Είσαι πολύ επιθετικός και μου δημιουργείς μια αίσθηση αρνητική, κουραστική που με κάνει να νομίζω ότι χάνεις το δίκιο σου. Ξέρεις πολλά σχετικά με το χώρο και τη μουσική, και με μια πιο χαλαρή προσσέγγιση θα ευαισθητοποιούσες περισσότερα άτομα διότι και επιχειρήματα έχεις και γνώσεις. Μπορεί βέβαια να μην θέλεις να κάνεις αυτό το πράγμα. Σεβαστό και πάλι. Όχι ότι συμφωνώ με τις απαντήσεις που έλαβες. Αλλά εάν αλλάξεις εσύ έιμαι σίγουρος ότι θα γίνει πιο αποδοτική και ουσιώδης η συζήτηση.
Δεν παρακαλάω τον Τέλη, αλλά επειδή κάνουμε παρέα και είμαστε φίλοι, πρέπει να του πω και μια κουβέντα παραπάνω. Δεν τον κάνω παρέα γιατί έχει εφημερίδα, ούτε γιατί είναι γκορού της μουσικής. Άλλωστε όλοι έχουμε και φίλους που δεν ακούνε τη μουσική που μας αρέσει. Και χωρίς να έχουμε συμφέροντα.

Λοιπόν να συνεχίσουμε τα περί Δευτεριάτικης μονομαχίας;
Αρκετά με την παρένθεση του φίλου μας του Tommy.

Kourou ο Tommy δεν έκανε παρένθεση. Εμείς κάνουμε. Μη κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε. Στο Black list είμαστε.

ante pali apo tin arxi…

Re pallikari mou, de goustareis to HAMMER kai to ROCK ON? poli kala kaneis…
Giati mas prizeis omws? ti sou ftaime?
Tin exeis dei kapws…

Se parakalw poli, min asxoleise me ta dio periodika an den ta goustareis, kai min asxoleisai kai mazi mou pleon. Ti 3 meres kai aidies les? Den prokeite na asxolithw mazi sou, giati me oti les kai kiriws opws ta les eftasa sto simeio na min se pernw sta sovara, opws kai kaneis allos mallon edw mesa.

Se parakalw, min sinexizeis na vrizeis kai na eirwnevese, xalarwse ligo epitelous…

An theleis na milisoume gia periodika, pare pisw oti vrisia exeis pei, kai milame san anthrwpoi. Alliws xehase to. Sinexise na grafeis oti goustareis…

Petro, aporw mazi sou…

Re seis!! Xanadiavasa to teleutaio topic tou Tommy tade,

mou dinei treis meres dioria…

ELEOS !!!

Na eperna kai kana grafo apo to gamimeno to ROCK ON na pw, oti axizei ton kopo na se vrizoun, alla ta perneis toulaxiston!!! Na kathome na xalaw tis wres mou tzampa gia na vgenei o kathe tommy na me vrizei, epeidi mpenw se ena forum kai grafw kai se periodiko???

ELEOS diladi, paraginete malakia i doulia…

lege esi Tommy tade na doume mexri pou tha to ftaseis…

Οσο για τον kourou ματομπουκαλε παιξτε και αλλαξοκωλιες?Εγω στα 16 μου κοιτουσα να μαθω ακομα δεν ανοιγα webzine να εχω promos τζαμπα…

Thanks, θα το κοιτάξω.

Αλλά ρε συ διορία 3 μέρες; Δε μπορούμε να έχουμε 2 μονομαχίες την Δευτέρα, κάν’ το την Τρίτη άμα είναι!

Πέτρο “χαριτολογώντας” είπα τα περί παρένθεσης. Είναι κρίμα να βλέπεις ότι γίνεται μια προσπάθεια να σωθεί η κατάσταση και να έρχεται πάλι στο τέλος ο φίλτατος Tommy και να ξαναρχίζει την επίθεση. Ναι, έχει μερικές ενδιαφέρουσες απόψεις, μερικές από αυτές σηκώνουν συζήτηση, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Ο μόνος που δεν έχει βρίσει είσαι εσύ επειδή και καλά είσαι με το μέρος του (δεν έχω πρόβλημα με αυτό), τους υπόλοιπους τους έχει πάρει η μπάλα. Εάν λοιπόν ο φίλος μας είχε τη στοιχειώδη ευγένεια θα μπορούσαμε να κάνουμε μια καλή συζήτηση. Από τη στιγμή που δεν την έχει όμως, γιατί να ασχολούμαστε; Βλέπεις ότι δεν τραβάει…

Τελικά σοφή η διαφήμιση με τον Sean… μερικοί ωριμάζουν, άλλοι απλά μεγαλώνουν.

Tommy_Skeoch

Μύδια δεν έχω , αρχιδια όμως έχω αλλά τα έχω για να σσχολούμε με την προσωπική μου ζωή , να πω τι , να αναλύσω τι ? τα ευκολονόητα ? μόνο ένας στόκος δεν θα καταλάβαινε, τι υπονοουσα με αυτό που εγραψα σε άλλο post μου .
Τον Χακο ουτε τον ξερω ουτε θελω να τον γνωρισω , μου είναι αδιαφορος , και να σου πω γιατι ? γιατι ο ουτε ο Χακος , ουτε το Metal Hammer μου δινει να φαω , δεν με πληρωνει δεν έχω επαγγελματικη σχεση μαζι του .

Ο Σειρηνακης , είναι φιλος μου , και είναι τιμη μου όχι γιατι είναι στο Rock On , ουτε ότι κανει ραδιοφωνικη εκπομπη , αλλά στο ότι εχει οικογενεια , παιδι, και αγωνιζεται να επιβιωσει και να τους ζησει , κατι που εσυ δεν κανεις . Το Σειρηνακη για αυτό τον κραταω κοντα μου .
Και να σου πω κατι που δεν ξερεις που μιλας για κλικα και ρουφιανιλικια και άλλες τετοιες παπαρες αν και τελικα μεγαλυτερο ρουφιανο και παπατζη από εσενα δεν έχω ξαναδει , να σε ρωτησω κατι ? Γιατι καιγεσαι τοσο πολύ να κατηγορεις το Rock On ? Παιζει μηπως καμμια χυλοπιτα ? Μηπως ξερεις την παροιμια «ότι δεν μπορουμε να εχουμε το κατηγορουμε»

Γιατι επιδιωκες να γνωριζεις συντακτες περιοδικων ? Μηπως για να φανεις ότι και καλα εχεις σημαντικες γνωριμιες στο μουσικο τυπο της Ελλαδας ? Μηπως πασχεις από συνδρομο αφανειας ?
Και τι κανεις για να προβαλεις τη μουσικη που αγαπας ? Κατηγορεις καποια ατομα που εχουν κανει ένα δυο πραγματα για να ανεβασουν το Αοr / Hard Rock στην ελλαδα κατι που κανενας άλλος «δημοσιογραφος» δεν εχει κανει ?

Στους Βonfire / Tyketto πηγες ? η καθησες και διαβαζες και κατεστρωνες σχεδια για το πώς θα κατηγορησεις ατομα ?

Το ότι εχεις καποιες καλες ιδεες , τι παει να πει ? και ένα πιθηκο να βαλεις να σου γραψει αρλουμπες στο τελος μπορει να σου γραψει κωδικα για προγραμμα .
Κατηγορεις ατομα που ποτε δεν εχεις μιλησει μαζι τους ? Γιατι αν ειχες μιλησει θα ντρεποσουν και μόνο που τα πιανεις στο στομα σου ?

Γνωσεις ? Μιλας για γνωσεις ? Ελεος ?. Έχεις ξεφυγει δλδ από τους Def Leppard / Whitesnake / Firehouse κλπ κλπ ? .

Ολοι αυτοι που ξερω που ασχολουντε με το συγκεριμενο και όχι μόνο παρακλαδι , εχουν γνωσεις που εσυ ισως δεν θα εχεις ποτε σου ? και ξερεις γιατι ? γιατι δεν εχεις μαθει να ακους , αλλά μόνο να λες .

Ο κουρου είναι 20 και εχει πιο πολύ μυαλο από εσενα , προσπαθει παντα και παντα μαθαινει και ζηταει βοηθεια αν κατι δεν ξερει ? δεν το κατηγορει ουτε και το αγνοει

Μαγκια τους αν παιρνουν ολοι από τις εταιρειες (Promo?s) εγω τα παιρνω από το Internet καθοτι εδώ και 1,5 χρονο έχω Dsl , οποτε δεν τους γλυφω αν πας να πεις αυτό . Οσο για τα εισητηρια στα Live το μοναδικο που έχω μπει μεσα με προσκληση , ηταν ένα Live των Νightfall και αυτό επειδη ο μπασιστας τους μου την ειχε δωσει , το οποιο τον ξερω αοο το γυμανσιο πριν δλδ γινει «γνωστος» .

Και τελειωνοντας να σε ενημερωσω ότι Dsl εχει ερθει στην Ελλαδα εδώ και δυο χρονια περιπου, αλλα μάλλον δεν το εχεις παρει χαμπαρι.

You are for the feasts! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Γουστάρω τρελά να έρθω τη Δευτέρα, γμώ τις προόδους που μας έχουν βάλει αυτή τη βδομάδα! Αλήθεια γιατί δημιουργείτε ένταση? Απλά για να έχει σασπένς? Δεν μπορώ να καταλάβω αλλιώς τη μανία σας να απαντάτε στην πιο ευγενική μορφή του rockavlon :twisted:

Τεσπά, δεν κάθομαι να διαβάσω τα κατεβατά, φίλε Tommy έχεις πλάκα, και νόμιζα ότι τα δικά ου ληγμένα ήταν πολύ δυνατά :lol: :lol: :lol:

όσο για sirjim μια φορά τον άκουσα και δεν ήθελα να φύγω από το TEXAS, συνεπώς δεν μπορώ να πιστέψω τις επιθέσεις προς το πρόσωπό του, το ίδιο και οι υπόλοιποι που τον ξέρουν, άρα γιατί το συνεχίζουμε? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Καλό Σαβ/κο

Γιατί? επειδή προσπαθώ να κρατήσω τις ισορροπίες? Θα με πέιραξε κάτι που έφαγα…αναφυλλαξία,αλλεργία ή κάτι τέτοιο θα έχω πάθει. Περαστικά μου…ΧΑΧΑΧΑ

Ο μόνος που δεν έχει βρίσει είσαι εσύ επειδή και καλά είσαι με το μέρος του (δεν έχω πρόβλημα με αυτό), τους υπόλοιπους τους έχει πάρει η μπάλα

Δεν είναι θέμα μέρους…Παίζει ρόλο πως απαντάς σ’ ένα άνθρωπο αλλά βοηθάει και το ότι δεν είμαι και εγώ μέλος κάποιου περιδικού ή webzine. Ο Τομμυ είναι επιθετικός σίγουρα, αλλά και οι περισσότερες (όχι όλες) απαντήσεις δεν ήταν και καλύτερες.
Σόρρυ αλλά τώρα γύρισα και είμαι χάλια. Πάω για ύπνο. Καλημέρα…

pali ta estoukses?? a… tha eisai se kaki fisiki katastasi tin Deutera… anepitrepto!!

Min kaneis lamogies gia na min kateveis ston agwnistiki xwro… tha katwxirwsoume ton agwna ston Teli… kai tha timwritheis me afairesi vathmwn…

Sinetisou, o athlitismos thelei thisies…

Δεν πειραζει ρε ? ετσι και αλλοιως , ο Τελης ενος χαστουκιου ανθρωπος ειναι … αν και πιστευω θα κολωσει να ερθει , θα του τυχει κατι σημαντικο , λαμογιο δεν ειναι ? ξερει να ξεφευγει απο τα δυσκολα … μην σου πω οτι απο σημερα θα αρχιζει να εξαφανιζεαι …

Α και SirJim ειχες δεν είχες πάλι κιτρινη διαφημηση κανεις για το Τεxas χαχαχ χα χα

Χάλια έγινα!!! Αλλά πέρασα σούπερ!!! Βρήκα ένα μαγαζί που βαράει καλά,όχι τόσο aor αλλα αρκετό metal και nu, αλλά δεν είναι τόσο η μουική όσο ο χώρος που είναι πολύ ωραίος και με πολύ καλό ήχο. Πολλά video (όλο το πρόγραμμα ήταν 1 audio, 1 video) ozzy, metallica, red hot…,ramstein, nickelback, και δεν ήταν “καψιμι”!!! Κατα τύχη μπήκα και ήπια την κάβα τελικά… Χαλαρά θα πάμε πάλι μέσα στην εβδομάδα. Ετοιμάσου. Ή μάλλον προετοίμασε τη γυναίκα σου για το νυχτερινό meeting με τον Ιάπωνα πελάτη. Ξέρεις εσύ…
Και έχω δικαστήριο το πρωί για τρακάρισμα. Ευτυχώς δεν κάνουν αλκοτεστ στο δικαστήριο…
Ζω ένα δράμα…ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Βρήκε τρόπο να γεμίσει το μαγαζί. Τι live και party? Μετά από αυτή τη Δευτέρα βλέπω να το γυρνάει σε πάλη σε λάσπη, σε καβάλημα μηχανικού ταύρου χωρίς στρώματα, κλπ. Το καλύτερο βέβαια θα είναι η προβολή του video του Φινλανδού,να επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες σε bar της Ρόδου (χορός γύρω από μεταλλικό στύλο, μπουκάλι dance, κλπ).
Αντρέα, θέλω ντοκουμέντα από Θεσ/νικη με το Φινλανδό. Ξέρεις, παπαράτσι κλπ.
Ο εξοπλισμός δικός μου βέβαια…

[quote=“petros_kar”]

Βρήκε τρόπο να γεμίσει το μαγαζί. Τι live και party? Μετά από αυτή τη Δευτέρα βλέπω να το γυρνάει σε πάλη σε λάσπη, σε καβάλημα μηχανικού ταύρου χωρίς στρώματα, κλπ. Το καλύτερο βέβαια θα είναι η προβολή του video του Φινλανδού,να επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες σε bar της Ρόδου (χορός γύρω από μεταλλικό στύλο, μπουκάλι dance, κλπ).
Ο εξοπλισμός δικός μου βέβαια…[/quote]

1. ???

Ο εξοπλισμός δικός μου βέβαια…[/quote]

1. ???[/quote]

Δεν καταλαβαίνεις? Μήπως θες να δείξω τι εννοώ???

Δηλαδή τώρα ο Tommy Skeoch θέλει απάντηση από μένα; Ήμαρτον! Δεν έχει βρεθεί ακόμη άνθρωπος να μου βάλει διορίες… Πραγματικά δεν το πιστεύω…
Φίλε έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνω. Κρίμα γιατί προσπάθησα να βγάλω κάτι από αυτά που έλεγες, αλλά το υφάκι σου είναι για κλάματα… Άσε το ROCK ON να πουλάει τα 1700 που λες ότι πουλάει και απλά μην ασχολείσαι πλέον μαζί του… Ή μάλλον να ασχολείσαι γιατί συντηρείς στη δημοσιότητα το όνομά του. Σε ευχαριστούμε…

pote ligei i dioria eipame? simera i avrio??

na xerw diladis…

0 kai simera kirioi Teli kai PETRO elpizw na eistai etoimoi…

to vradi o megalos agwnas…

Edw sas prosferoume ton agwna tis neas xilietiridas simera… kai o Angel In Blavk mila gia kitrini diafimisi… ts…ts… ti kosmos!!!

xa…x.a…x.a…x.a…xa…
Tha vgei o Tommy kai tha mou tin pei pali… oti kanw paranomous agwnes palis sto TEXAS gia na ta arpaxw apo ta stoiximata…xa…xa…x.a.x.a.x.a…

Για την αυξηση που εχεις ζητησει απο το Μητσο του Τεξας δεν λες τιποτα μωρη ε ?
Ναι κυριες και κυριοι , για αυτο καιγεται για τον αγωνα παλης ο κυριος Σειρηνακης , θελει να μαζευτει κοσμος στο μαγαζι για να εχει τα μουτρα να ζητησει αυξηση … τοσο σατυρος ειναι …!!!

ΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ρε !!!

χα αχα χααχαχχα χαχαχαχαχα :stuck_out_tongue:

eee…e…e…e… ola kiola!! Oxi kai satiros re filaraki… oxi kai satiros…

mia auxisoula tha zitisw kai egw o ftwxos…
3000 euro ti vradia vgazw, ti na prwtoplirwsw me toso xeftila xrima pou pernw???