Tommy_Skeoch
Μύδια δεν έχω , αρχιδια όμως έχω αλλά τα έχω για να σσχολούμε με την προσωπική μου ζωή , να πω τι , να αναλύσω τι ? τα ευκολονόητα ? μόνο ένας στόκος δεν θα καταλάβαινε, τι υπονοουσα με αυτό που εγραψα σε άλλο post μου .
Τον Χακο ουτε τον ξερω ουτε θελω να τον γνωρισω , μου είναι αδιαφορος , και να σου πω γιατι ? γιατι ο ουτε ο Χακος , ουτε το Metal Hammer μου δινει να φαω , δεν με πληρωνει δεν έχω επαγγελματικη σχεση μαζι του .
Ο Σειρηνακης , είναι φιλος μου , και είναι τιμη μου όχι γιατι είναι στο Rock On , ουτε ότι κανει ραδιοφωνικη εκπομπη , αλλά στο ότι εχει οικογενεια , παιδι, και αγωνιζεται να επιβιωσει και να τους ζησει , κατι που εσυ δεν κανεις . Το Σειρηνακη για αυτό τον κραταω κοντα μου .
Και να σου πω κατι που δεν ξερεις που μιλας για κλικα και ρουφιανιλικια και άλλες τετοιες παπαρες αν και τελικα μεγαλυτερο ρουφιανο και παπατζη από εσενα δεν έχω ξαναδει , να σε ρωτησω κατι ? Γιατι καιγεσαι τοσο πολύ να κατηγορεις το Rock On ? Παιζει μηπως καμμια χυλοπιτα ? Μηπως ξερεις την παροιμια «ότι δεν μπορουμε να εχουμε το κατηγορουμε»
Γιατι επιδιωκες να γνωριζεις συντακτες περιοδικων ? Μηπως για να φανεις ότι και καλα εχεις σημαντικες γνωριμιες στο μουσικο τυπο της Ελλαδας ? Μηπως πασχεις από συνδρομο αφανειας ?
Και τι κανεις για να προβαλεις τη μουσικη που αγαπας ? Κατηγορεις καποια ατομα που εχουν κανει ένα δυο πραγματα για να ανεβασουν το Αοr / Hard Rock στην ελλαδα κατι που κανενας άλλος «δημοσιογραφος» δεν εχει κανει ?
Στους Βonfire / Tyketto πηγες ? η καθησες και διαβαζες και κατεστρωνες σχεδια για το πώς θα κατηγορησεις ατομα ?
Το ότι εχεις καποιες καλες ιδεες , τι παει να πει ? και ένα πιθηκο να βαλεις να σου γραψει αρλουμπες στο τελος μπορει να σου γραψει κωδικα για προγραμμα .
Κατηγορεις ατομα που ποτε δεν εχεις μιλησει μαζι τους ? Γιατι αν ειχες μιλησει θα ντρεποσουν και μόνο που τα πιανεις στο στομα σου ?
Γνωσεις ? Μιλας για γνωσεις ? Ελεος ?. Έχεις ξεφυγει δλδ από τους Def Leppard / Whitesnake / Firehouse κλπ κλπ ? .
Ολοι αυτοι που ξερω που ασχολουντε με το συγκεριμενο και όχι μόνο παρακλαδι , εχουν γνωσεις που εσυ ισως δεν θα εχεις ποτε σου ? και ξερεις γιατι ? γιατι δεν εχεις μαθει να ακους , αλλά μόνο να λες .
Ο κουρου είναι 20 και εχει πιο πολύ μυαλο από εσενα , προσπαθει παντα και παντα μαθαινει και ζηταει βοηθεια αν κατι δεν ξερει ? δεν το κατηγορει ουτε και το αγνοει
Μαγκια τους αν παιρνουν ολοι από τις εταιρειες (Promo?s) εγω τα παιρνω από το Internet καθοτι εδώ και 1,5 χρονο έχω Dsl , οποτε δεν τους γλυφω αν πας να πεις αυτό . Οσο για τα εισητηρια στα Live το μοναδικο που έχω μπει μεσα με προσκληση , ηταν ένα Live των Νightfall και αυτό επειδη ο μπασιστας τους μου την ειχε δωσει , το οποιο τον ξερω αοο το γυμανσιο πριν δλδ γινει «γνωστος» .
Και τελειωνοντας να σε ενημερωσω ότι Dsl εχει ερθει στην Ελλαδα εδώ και δυο χρονια περιπου, αλλα μάλλον δεν το εχεις παρει χαμπαρι.