Δικαίωμα παρακολούθησης της αναμέτρησης από το fight.rocking.gr θα έχουν μόνο όσοι κατέχουν 3 τουλάχιστον album των Europe, 2 albun των Manowar, 1 album των Hi-5 και ένα βινύλιο των Rock-4.
gamoto!!
Eixa ROCK-4 kai tous evale i gineka mou sto tost tou mikrou!!!
Fuck!!!
Eγώ έχω μισό κιλό ροκφόρ… Με παίζετε;;; Πληρώ τις άλλες προϋποθέσεις. Έχω και βινύλιο Τζων Τίκη και Τέρη Χρυσό!!!
Nα ορισουμε και μια ωρα εναρξης γιατι το κοινο πρεπει να γνωριζει…Επισης να ξερουν ολοι οι κατοχοι των εισιτηριων οτι πρεπει να εχουν μαζι τους ταυτοτητα,διαβατηριο κλπ για να κανουμε ταυτοποιηση στοιχειων στην εισοδο…Πανο με υβριστικα συνθηματα θα κατασχεθουν… 8)
Ελευθερας και τετοια κολπα δεν ισχυουν για τον συγκεκριμενο αγωνα… :lol:
ΚΟΛΑΣΗ!!!
Αφού χάλασε και ο kourou, ε τότε τι να πω…
Πάλι καλά που άλλαξε το κλίμα στο topic γιατί είχε παραγίνει το κακό!!!
Όταν αφανίσω και τον Τέλη θα είμαστε ακόμα καλύτερα!!!
Etsi re diaititara mou!!! Pare ton nomo sta xeria sou epitelous…
Oi portes anoigoun stis 11, i proseleusi twn filathlwn prepei na ginei omala kai me taxi.
Prepei oi dio omades na dilwsoun thires gia tous fanatikous tous opadous, kai na ginei kai veveos o kathorismenos elegxos stin eisodo, kirios stis kopeles opadous…
Dreamdancer, eisai ipeuthinos gia tin omali diexagogi tou agona entos tou agonistikou xwrou.
Ghideous, epeidi exeis John Tiki tha analavesi tin perimetriki perifrousi, na min erthoun se sigkrousi oi opadoi… eisai o Attkarxis me alla logia
Σε τρωω λαχανο διοτι εχω το πρωτο υπερσπανιο βινυλιο του Σταματη Γονιδη με τιτλο ΝΑ ΧΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΘΕΟΣ…Στο εξωφυλλο ο καλλιτεχνης με γυαλι ηλιου SANTA BARBARA,μαυρο πουκαμισο του οικου marko kalathi και παντελονι του κορυφαιου σχεδιαστη gianno paneri… :lol:
Μιλαμε για ενα δισκο κειμηλιο που μονο το ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ ο αδερφος μου θα μπορουσε να εχει…Limited Edition μονο για μερακληδες…PaniVar Records δυναμη(Βαρδουλακης-θεος…)
Μπορείς να μου γράψεις τον Τέρη Χρυσό?
Να σου φέρω κασέτα?
Τις intersonic τις γράφει καλά το κασετόφωνό σου?
Επίσης έχω promo σε dvd τις συνταγές της Βέφας. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm.
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΙΝΥΛΙΟ Τέρης Χρυσός, “Μάθημα το πάθημα”, διασκευή στο “Raspoutin” των BONEY M. Μιλάμε για την απόλυτη παρακμή… Αντώνης Λόξας, “Πάμε για τεστ, θέλω χωρίς καπότα σεξ” και τα λοιπά. Κόλαση… Μόνο τέτοια κομμάτια πρέπει να παίζουν την ώρα του μεγάλου αγώνα. Άντε και το “Eye of the tiger”!!! Χαχαχαααα. Γουστάρω παρακμή!!!
ΤΟ ROCK ON EINAI ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΛΗΣ , ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ (FINLANDOS) , ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ , ΚΑΘΟΤΙΝ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .
ΒΤW ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ Tommy_Skeoch KAI ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ
ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ!!!
Γιατί καλέ ?
Εγώ έχω αυτόγραφο από συνεργασία Γιάννη Φλωρινιώτη με αδερφές Γαρμπή, καθώς και σε κόκκινο βυνίλιο το “ΕΠΟΣ” του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΛΑΜΠΑΣΗ: Σ’ ΑΓΑΠΑΩ Μ’ ΑΚΟΥΣ…
Το πρώτο το βγάζω σε πλειστηριασμό στο ebay και το δεύτερο δίνω τα δικαιώματα στο ROCK ON να βάλει στο επόμενο τεύχος!!!
ακουω τουρουρουμ η’ μου φαινεται…???αρχιζει ο αγωνας και εγω δεν περνω χαμπαρι?ελλειψα 2 μερες και τα εχετε χαλασει τα εχετε φτιαξει εχουν πεσει απειλες και μετα τρυφερες αγκαλιες???
εγω παντως το δηλωνω παιρνω αδεια την Τριτη απο τη δουλεια και τη Δευτερα σκαω μυτη στο texas με τρομερη αμφιεση κιονακρανου του ΟΗΕ αν και δεν μου παει λογω φασισμου :lol: :lol: :lol: …
Τελη δεν παιζει να ειμαι ουτε παρατηρητρια,ουτε κερκιδα ουτε διαιτησια…θα ειμαι διπλα σου…θα σταθω στο πλευρο σου…οσες φας,θα φαω και εγω…θα τρως 10 εσυ,11 εγω…ετσι γιατι ειμαι ψυχαρα και δεν θελω να μου παθεις κακο… :oops: :oops: πες μου βρε ποια αλλη θα το εκανε αυτο για σενα??
το δωρο του νικητη περα απο δοξα,ιδρωτα,αιμα και υστεροφημια το βρηκαμε???
Δέχομαι επιταγές μήνα, καθώς τρία κιλά παϊδάκια… Μπορώ να πληρωθώ και σε είδος, φτάνει να έχω άμεσα προκαταβολές…
Μιας και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, το παραπάνω post προωθήθηκε στη γυναίκα του Τέλη. Σε ευχαριστώ δημόσια hit the lights. 'Οσα και να σου έδωσα, χαλάλι σου…
Μιας και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, το παραπάνω post προωθήθηκε στη γυναίκα του Τέλη. Σε ευχαριστώ δημόσια hit the lights. 'Οσα και να σου έδωσα, χαλάλι σου…[/quote]
Η γυναίκα του Τέλη είναι εδώ δίπλα του, διαβάζει τα μηνύματα ένα προς ένα και μετά από τις τελευταίες εξελίξεις δηλώνει ακόμα πιο ερωτευμένη μαζί του…
Μιας και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, το παραπάνω post προωθήθηκε στη γυναίκα του Τέλη. Σε ευχαριστώ δημόσια hit the lights. 'Οσα και να σου έδωσα, χαλάλι σου…[/quote]
εγω δεν ξερω τι να σε κανω δημοσια ομως… :evil: :evil: :evil:
και για σενα χαλαλι η μαγκια σου…να ρωτας ομως που σηκωνεις μπαιρακι και που το παιζεις Καραισκακης με το λαβαρο,γιατι μπορει και να μη σε παιρνει :twisted: :twisted:
Άλλο ένα topic λοιπον που καταληγει εκει που θελουνε ορισμενοι στη πλακα.
Πεταγεται ο Telis για άλλη μια φορα ?κλωνος tου dreamdancer o Tommy?. Αχ βρε καψερε Τέλη παλι το βρηκες?.
Επειδη λοιπον κυριε angel in black δεν εχετε τα μυδια προφανως για να πειτε καποια πραγματα παρα μιλατε γενικως και αοριστως για ρολο του Χακου τοσο εσεις οσο και καπιοι αλλοι ας πουμε τα πραγμτα με το ονομα τους και μια φορα.
Αν δεν κανω λαθος ο κυριος Χακος λοιπον δουλευει εδώ και καποια χρονια στη sound and vision εταιρεια γνωστη για τις διανομες της στην Ελλαδα εταιρειων όπως η SPV,Century Media Inside Out κτλ κτλ.Παραλληλα παροτι εργαζομενος σε μια εταιρεια οπου εννοειται ότι σαν διανομεας θα προωθησει τις κυκλοφοριες της ακομα και αν είναι τελειως μπαζα εργαζεται και στο περιοδικο metal hammer.
Προς τιμην του όμως ο ανθρωπος αυτος εχει πει off the record σε παιδια όταν του την ελεγαν που βγηκε δισκος του μηνα καπιο μπαζο των Evergrey ότι «παιδια πιεζομαι από τις εταιρειες καταλαβετε το».Εγω του βγαζω το καπελο που ειχε τα αντερα να το πει εστω και off the record το πραγμα αυτό.Προφανως ο ανθρωπος το βλεπει πλεον σαν επαγγελμα εχει αποδεχτει ότι για να βγαλει το ψωμι του πρεπει να προωθησει και καποια group που δεν θα ειχανε ποτε στον ηλιο μοιρα
Ερχεστε λοιπον οι περισσοτεροι από σας μιλατε για ρολο Χακου τη στιγμη που ολοι σας πατε από την εταιρεια που εργαζεται ο ανθρωπος αυτος για να παρετε promos,dvds και οτιδηποτε άλλο που ο μαλακας ο οπαδος πρεπει να σκασει καποια φραγκα για να τα παρει.Αρα λοιπον όταν το κανεις αυτό και μετα τον κατηγορεις 2 πραγματα συμβαινουν:Η εισαι συμβιβασμενο γλειφτρονι η εισαι αχαριστος παλιοπουστας.
Επισης ο Γιοβανιτης άλλος ενας συντακτης του hammer εχει πει σε ατομο να μην εμπιστευεται το hammer?Προς τιμην τους οι ανθρωποι ξερουνε και οι ιδιοι ότι το περιοδικο στο οποιο εργαζονται είναι για τα μπαζα.
Πως λοιπον κυριε Φραγκο αληθεια μετα από όλα αυτά να σας εχει εμπιστοσυνη ο οπαδος και να διαβαζει τις κριτικες σας από τη στιγμη που και εσεις από τις ιδιες εταιρειες παιρνετε promos όπως επισης παιρνετε promos και από την Cosmic Storm εταιρεια που διευθυνουν ο Γιωργος Ζαχαροπουλος και ο Στασινοπουλος με τους οποιος ησαστε μαζι στο Invader?
Oταν λοιπον πριν από 2 χρονια συντακτες σας κυριε Φραγκο αλαλαζαν λεγοντας θα σπασουμε το κατεστημενο του metal hammer μηπως θα ητανε καλυτερο να ελεγαν θα σπασουμε το κατεστημενο της sound and vision?Αλλα πως θα γινει αυτό όταν στους Cradle of Filth και στο Damnation των Opeth βαζουμε 9 kαι στους Exhibition 2?
Οταν εχεις έναν Σταθη Παναγιωτοπουλο με τοσες γνωσεις και τον βαζεις να απανταει σε αποριες αναγνωστων αντι να τον βαλεις να εχει στηλη 70s που ο ανθρωπος μονο και μονο που εχει δει πανω από 50 φορες τους Purple live αξιζει σεβασμου που θα μπορουσε στη στηλη του αυτή να εχει μεσα groupares που στην Ελλαδα είναι αγνωστα πχ Atomic Rooster σε σχεση με καποια αλλα?
Όταν εχεις στηλη μελωδικου rock και αντι να ξεκινησεις από τα βασικα ξεκινας με Sweet και Rio?
Επισης κυριε Φραγκο σας ενοχλω μονο εγω που λεω καποια πραγματα για το πνευματικο σας παιδι και δε σας ενοχλει που βγαινει πχ ο whitewolf και λεει «απορω τωρα θυμηθηκατε ολοι ότι ομουσικος τυπος είναι χαλια»?Σας τιμαει αυτό κυριε Φραγκο?Σας τιμαει που αμα ρωτησουμε 100 μεταλλαδες για τα 2 περιοδικα οι 80 θα πουνε ότι είναι για γελια και ότι οι ανθρωποιι είναι ασχετοι?Σας τιμαει αυτό κυριε Φραγκο?Εμενα δεν θα με τιμουσε καθολου και θα παλευα με νυχια και με δοντια να το αλλαξω.Πως να το αλλαξεις όμως όταν πραγματα τα οποια βλεπουν και τυφλοι δεν τα πραγματοποιειτε ώστε ο κοσμος να δει και κατι διαφορετικο?
Απογοητευσατε κυριε Φραγκο πολύ κοσμο που σας αγοραζε ως η τελευταια ισως ελπιδα απεναντι στο τυποποιημενο και ευκαιριακα εδώ και χρονια προσανατολισμενο hammer.Διοτι αν δεν ρωτησετε τον κοσμο πιος είναι ο κραχτης κυριε Φραγκο πως ξερετε ότι είναι οι Theater?Για μενα κραχτης είναι πχ οι Shadow Gallery για μενα κραχτης είναι οι Ratt.Εγω κουραστηκα να βλεπω Maiden Theater κτλ.
Μια από τα ιδια λοιπον ειστε με το metal hammer.Διοτι αν 9 χρονια που ειστε στο κουρμπετι κυριε Φραγκο η μονη σας προσφορα στα 2 περιοδικα που ησασταν/ειστε είναι μια σελιδα μελωδικοι θησαυροι Rock ε ενταξει μετα μην απορειτε που ο κοσμος προτιμαει το τυποποιημενο hammer εστω και από συνηθεια.
Όπως ειπε και καποιος από εδώ το rock on περισσοτερο μπερδεψε παρα καθοδηγησε σωστα τον κοσμο.
Αρα λοιπον και για να ειμαστε και οn topic τι rock on τι metal hammer.
Επισης κυριε ΦΡαγκο αν οι συντακτες σας δεν μπορουνε να κανουνε πραξη το οραμα σας τους διωχνετε απλα.Εκτος βεβαια αν εχετε πλεον συμβιβαστει με την ιδεα των 1700 πωλησεων και με το Damnation των Opeth.
Τίποτα άλλο σας απαντησα νομιζω σοβαρα οσο για το αν ειμαι ανυποστατος ε εχουνε γνωση οι φυλακες.Να περιμενω απαντηση κυριε Φραγκο σε όλα αυτά η μηπως και εσας το επιπεδο σας είναι ανωτερο από του Tommy ταδε?Παντως επιμενω αν ησασταν σοβαρο περιοδικο θα ειχατε πανω από 1700 πωλήσεις.
Κυριε Φραγκο στο Live των Magnum ποιον θα στειλετε ανταποκριτη?
Αυτον που πριν 2 χρονια στο live των Def Leppard ειπε ότι το Pour some sugar on me είναι από το Pyromania αντι για το Hysteria?Ελεος ρε μαζεψτε τους.,?..
Να περιμενω απαντηση σε όλα αυτά κυριε Φραγκο?
Αληθεια κυριε Σειρηνακη το ότι εγω χρειαζομαι μεταφραστη να το παρω σαν χιουμορ?Με τη μαλακια αυτή που ειπατε εσεις γελασατε?γερμανικο χιουμορ?
Νομιζω ότι χρησιμοποιω πολύ καλα την ελληνικη γλωσσα και σταματηστε να αναφερετε ότι δε θα σε επαιρνα στο rock on?Σιγα να μην ερχομουνα?.Διοτι το κομπλεξ σας κυριε Σειρηνακη και ο εγωισμος σας δε θα σας επετρεπε ποτε να εχετε στο περιοδικο έναν ασυμβιβαστο?.
Έναν ανθρωπο που εκανε 12 προτασεις και επειδη οι 2 από αυτές που ολοι ξερουμε ποιες είναι δεν γινεται να εφαρμοστουν εφαρμοστε τις άλλες 10?αλλα ο εγωισμος σας δεν θα σας επιτρεψει να ερχεται ο ΤOmmy ταδε και να κανει προτασεις ετσι δεν είναι?
Μαλλον το χαρτι σας καηκε ηδη και πλεον η κατασταση είναι μη αναστρεψιμη ετσι συντακτη των 1700 πωλησεων?
Σου ειπα εχεις τα αρχιδια υπευθυνε υλης να βαλεις 6 ονοματα που θα σου προτεινω εγω?6 ονοματα που εσυ και ο κυριος Φραγκος τους ξερετε πολύ καλα συχναζουνε Texas τους το παιζετε και ανωτεροι πολλες φορες αλλα είναι ανθρωποι οι οποιοι γνωριζουνε?Αν εχεις τα αντερα εχεις 3 μερες διορια να με ειδοποιησεις με pm?.3 μερες ακομα θα ξαναμπω εδώ για να ελεγξω τα Pm μου?.
Δεν προκειται φυσικα να απαντησεις στις ουσιαστικοτατες προτασεις μου γιατι δε σε συμφερει?Τι να πεις ότι παιρνω promos από αυτόν που κοροιδευω κάθε Δευτερα που χορευει Bon Jovi μαζι μου?
Οσο για τον kourou ματομπουκαλε παιξτε και αλλαξοκωλιες?Εγω στα 16 μου κοιτουσα να μαθω ακομα δεν ανοιγα webzine να εχω promos τζαμπα?..
Αλλα σε τρελαινει Σειρηνακη που ειμαι γυρω στα 15 χρονια μικροτερος σου και ξερω σχεδον οσα εσυ?Που ξερω από τωρα τους Beau Nasty τους Red Dawn τους Alias τους V2?.
Αρα στα 37 για σκεψου?.Μπορει να ανοιξω και εγω όχι περιοδικο αλλα εγκυκλοπαιδιεα ολοκληρη?.
Στην πλακα δεν προκειται να το γυρισω μαζι σου αν θες απαντησε μου μια φορα σε όλα αυτά διαφορετικα εισαι ενοχος και εσυ και οσοι παιρνετε promos από αυτόν που κοροιδευετε μετα μανιας?.
Αλλα στο ξαναλεω ο κοσμος γνωριζει…Ε καιρος να ανοιξουνε και λιγο παραπανω τα ματια του?
Το σκεφτεσαι ματομπουκαλε τι θα γινει από του χρονου με την dsl?Σας βλεπω να κλεινετε ολοι?..
Αυτά μαζι σου.Καποτε θεωρουσα τιμη μου το ναμιλαω με συντακτες περιοδικων δυστυχως όμως εστω και τωρα συνειδητοποιω ότι οποιοσδηποτε σοβαρος οπαδος ππου εχει χρονο να ψαχτει λιγο παραπανω ισοπεδωνει τον κάθε συντακτη της πλακας που μπηκε σε ένα περιοδικο επειδη ειχε γνωστο τον ταδε?Μη νομιζεις λοιπον ότι υπερβαινεις και πολύ τον μεσο ορο του πραγματικα ψαγμενου οπαδου?
Α και μιας που ειπες για φιλους σου μηπως αυτοι που σε κανουνε παρεα ματομπουκαλε σε κανουνε επειδη εισαι ο Σειρηνακης και θελουνε κανα promo η κανα dvd να γραψουνε κάθε Δευτερα ενώ αν ησουνα ο Δημητρης ταδε θα σε ειχανε γραμμενο?Για σκεψου το?.
Τελη με εσενα οτι εχω να πω το ειπα.Απλα απεδειξες για ακομα μια φορα ότι εισια ανθρωποσ-γλειφτης που ποτε δεν θα πει την αποψη του ακομα και αν ο κομπος φτασει στο χτενι.Οσο για αυτό που ειπες oτι ο ελληνικος τυπος είναι παναγια σε σχεση με αλλους η με τα group επετρεψε μου να καγχασω.Εγω ξερω ότι μια ζωη ο ελληικος τυπος το μονο που ξερει να κανει είναι να γλειφει τους Ελληνες οπαδους για το ποσο και γαμω κοινο είναι, ότι οι Ιαπωνες είναι μαλακες οι Αμερικανοι trendy οι Αγγλοι τα ιδια οι Σουηδοι κρυοκωλοι…Μακαρι το ελληνικο κοινο το αποζητων μασημενη τροφη να ητανε εστω στο μικρο νυχακι των Ιαπωνων?
Όχι μονο από πλευρας πωλησεων αλλα και από πλευρας ποιοτητας ακουσματων?Μη με κανεις να πω ονοματα?.
Ο Χακος απλα φοβαται να εκφρασει ότι ακουει μελωδικο hard rock διοτι απλα δεν υπαρχει χωρος για ολους…Δεν μπορει δηλαδη να παρουνε 10 οι Nevermore 10 και οι Europe?Ενας από τους 2 χωραει να προωθηθει?
Ετσι λοιπον Τελη όχι μονο Πετρο δεν με λενε αλλα δεν προκειται ποτε να μαθεις πως με λενε…Γιατι αν σε πετυχαινα καπου δεν θα ημουνα και πολύ ευγενικος μαζι σου?
Επισης στο καραβι προς τα Χανια προσεξε μη μας παθει τιποτα ο συντακτης των 1700 αντιτυπων?.
Εσενα προτεινω να φτιαξουνε και να σου δωσουνε μια καινουρια στηλη…?Πως γινεται το καλο γλειψιμο για να πετυχουμε τους σκοπους μας??.Χλαπατσα ε Χλαπατσα?.
Και η Great Kat γαμαει ότι ακους παλιομαλακα?.Αληθεια πρηξαρχιδα με τους Europe οι Εurope γραψανε ποτε τους εστω και ένα Pour Some sugar on me?
Petros_kar επειδη εχεις αξιοπρεπεια δεν ξερω ποια ακριβως είναι η σχεση σου με τη Δευτεριατικη κλικα αλλα κανεις μεγαλη μαλακια για μενα που καθεσαι και παρακαλας τον Τελη.Θελει να σου μιλησει καλως δεν θελει να παει να γαμηθει το γλειφτρονι.Εχεις αξιοπρεπεια φιλε από τη στιγμη που όταν το Σειρηνακογλειφτρονι σε ειπε λαμογιο αντεδρασες.Μην καθεσαι και τον παρακαλας.
Σειρηνακη εχεις 3 μερες να με ειδοποιησεις pm αν θες τα ονοματα?Διαφορετικα μεινε στα 1700 αντιτυπα?.
Whitewolf δεν εχω κατι μαζι σου απλα σε ανεφερα ως παραδειγμα για το τι γνωμη εχει ο κοσμος για τον ελληνικο μουσικο τυπο.
Γεια σας λοιπον οριστικα καλα να περνατε και αλλη φορα να μην ανοιγετε τοσο σοβαρα θεματα.Γυριστε το στο καλαμπουρι γιατι μονο για καλαμπουρια και παρλαπιπες ειστε.