Για νοσοκόμα δεν ξέρω αλλά για παρατηρητής διατίθεμαι με μεγάλη μου χαρά :lol:
Λοιπον για την παρατηρητη τα ειπαμε ειναι συρμα και θα παιξω καλα…
Η ψυχολογικη προετοιμασια του διαιτητη θα ξεκινησει απο σημερα το βραδυ με την παρακολουθηση του σηριαλ:Μη μου λες αντιο…Αυριο και μεθαυριο θα ακουω μπαλαντες των Six Feet Under και την Δευτερα θα ειμαι σε μεγαλειωδη φορμα… 8)
Α οι διαγωνιζομενοι να ξερουν οτι θα υπαρξει και αντιντοπινγκ control…
]
xa…x.a…xa autoi pou diagonizontai theloun antito-pink (!!!) control.
Alkostest min tou kaneis giati tha katarakothoume…
Ακούς Τέλη? Καλού-κακού έχω πάρει τηλ. ένα φίλο γιατρό στο ΚΑΤ να μην σε δεχτεί!!!
Ψάξε για άλλο νοσοκομείο. Πάρε λίστα από Τζέκο…
It’s the final countdown…2 και σήμερα!!!
Μήπως Τέλης έχει κλασει ? δεν μιλαει καθολου , μαλλον θα προπονειται στην τοποθετηση γυψου και γαζας … χα χαχαχ
h nosokoma tha exei megala vizia ?an traymatistei kapoios na piei ligo gala…
Η χριστίνα ? νομίζω πως ειναι η ιδανική ? ε ?
Η χριστίνα ? νομίζω πως ειναι η ιδανική ? ε ?[/quote]
από αυτή κινδινεύουμε να φάμε ξύλο, ρε.
Άσε καλύτερα να περιμένω 2 μήνες το 166 να έρθει, παρά να με περιθάλψει η Χριστίνα.
1)Βρε, σαν ποιος να λείπει σήμερα από το topic? Μόνος σου παίζεις μπάλα sir_jim.
2)Για να μπούμε και λίγο on topic, πότε βγαίνει το Rock On? Άκουσα από “εγκυρη πηγή” ότι θα έχει δώρο λαμπάδα Joy Tempest!!! Ισχύει? Μακάρι, γιατί η προηγούμενη κούκλα Tempest του έσκασε του Τέλη!!!
Λοιπόν αγώνας θα γίνει μόνο με τις παρακάτω προυποθέσεις:
-
Να βιντεοσκοπηθεί και να κυκλοφορήσει σε dvd από την εφημερίδα μου… (να βγάλουμε τα έξοδα)
-
Την ώρα που γίνεται ο αγώνας θέλω μουσική υπόκρουση Manowar…
-
Για εξέδρα θέλω chl chillin, azza, hit the lights και τα υπόλοιπα ωραία κορίτσια…
-
Για διαιτητή δέχομαι μόνο τον Dreamdancer…
-
Να παιχτεί ο αγώνας στο στοίχημα…
-
Να προσυμφωνηθεί μεταξύ των δύο μονομάχων το αποτέλεσμα…
-
Να είναι εκεί οπωσδήποτε ο Tommy_Skeoch για να βρίζει, είστε στημένοι…
-
Θέλω χορηγία στην στολή μου από rock on, metal hammer και rocking.gr καθώς και καμιά εκατοστή χιλιάδες ευρώ για να κατέβω
-
Η πρόταση να είναι μαζορέτα ο Ανδρέας μου άρεσε πολύ…
-
O Jim lick να φέρει μαζί και το παλαμάρι που έχει στο avatar για να το δώσει τρόπαιο στον Πέτρο κερδίσει, χάσει…
Αυτά τα λίγα, ειδάλλως οι Αλβανοί είναι φίλοι μου και θα τους πω ότι είστε ρατσιστές…
Η azza μονομαχε Τελη ειναι παρατηρητης διαιτησιας…
Μηπως θελεις να σου φερουμε καμμια μικρη,τρυφερη,υπεροχη Svetlana δια την ψυχικη σου αναταση…?? :lol: :lol: :lol:
Τι να κλάσουν οι Svetlanes μπροστά στην azza ρε;
Ξέχασα, θέλω για κόουτς, Φράγκο, Powerslave και Unholy… Κάτι σαν NBA…
O Jim tha ferei tin kithtara tou… opios thelei mporei na me paixei me autin, kai oxi me otidipote allo tou Jim…
Του κόβεις την τύχη του παιδιού. Είσουν στους ευζώνους? Εχω ακούσει για τσολιά στα @@@ γι’ αυτό…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ χαριτωμένα που τα λέω ο μπαγάσας!!!
- Θέλω χορηγία στην στολή μου από rock on, metal hammer και rocking.gr καθώς και καμιά εκατοστή χιλιάδες ευρώ για να κατέβω
Frago den perneis… tsouxtra, ola gia ta lefta ta kaneis!!! Kai ti timi sou, gia tin opoia tha palepseis??
Γαύρος, δημοσιογράφος, και λούστρος και γραφικός!!! Για τιμή μιλάς τώρα!!!
- Να είναι εκεί οπωσδήποτε ο Tommy_Skeoch για να βρίζει, είστε στημένοι…
Η πρώτη ένσταση του αγώνα!!! Ο tommy_skeoch έχει δηλώσει ότι 25/4 θα είναι στο texas. Ο Τέλης προσπαθεί να κερδίσει χρόνο με αναβολές και να δημιουργήσει εντυπώσεις. Ζητώ από το διαιτητή και τον/την παρατηρητή/τρια να παρέμβουν άμεσα.
- Να βιντεοσκοπηθεί και να κυκλοφορήσει σε dvd από την εφημερίδα μου… (να βγάλουμε τα έξοδα)
OK, den exoume provlima.
Έχουμε πρόβλημα. Εάν ο Τέλης δεν καταβάλλει τα προβλεπόμενα ποσά για τη συμμετοχή μου στο εν λόγω βίντεο το οποίο θα εκτινάξει τις πωλήσεις της φυλλάδας του (σαν ζεστό κουλούρι θα πουλήσει μόλις μάθουν για τη συμμετοχή μου), θα επικαλλεστώ το νόμο Δαφέρμου περί προσωπικών δεδομένων και των άλλο νόμο που δεν θυμάμαι τι λέει αλλά υπάρχει στην αρχή του κάθε dvd που νοικιάζουμε, και θα τον μπουζουριάσουνε για καμμια 20ριά χρόνια τον κερατά!!!
It’s the final countdown…2 και σήμερα!!!
parakalw tous diagwnizomenous mexri tin Deutera na stamatisoun tous diapliktismous…
Kratiste tis dinameis sas gia tin Deutera.
Dreamdancer! Anelave ton rolo sou! Tha se kanw paratiriti!!!
Και την azza διαιτητή; Δέχομαι…
Ως διαιτητης καλω τους δυο μονομαχους να σταματησουν τα σουξου μουξου μεχρι την Δευτερα…Επειδη θελω να προετοιμαστω ψυχολογικα σας δηλωνω οτι δεν θα παρεμβω ολο το Σ-Κ(με λιγα λογια δεν εχω pc στο σπιτι) αλλα αν διαπιστωσω την Δευτερα το πρωι οτι ειχαμε παραβιαση των κανονων θα αναγκαστω να θυμηθω οτι στην θητεια μου ημουν επιλοχιας στα ΛΟΚ και τοτε καηκατε… :lol:
Ηρεμια και οχι μεγαλα λογια…
Κρατηστε τις δυναμεις σας για να απολαυσουν οι οπαδοι σας εναν αγωνα ανταξιο της ιστοριας σας(τρομαρα μας τι λεμε-ολοι ξυλο θελουμε)
TUTTI ALLO TEXAS… 8)
Θα πρέπει να τονίσω ότι όλο το team του Rocking.gr εργάζεται μανιωδώς μέρα-νύχτα για την έναρξη του http://fight.rocking.gr απ’ όπου θα μπορεί κανείς να παρακολουθεί online τη μεγάλη αναμέτρηση. Στο site θα μπορεί κανείς να βρει merchandise των δύο αντιπάλων, να στοιχηματίσει για το μεγάλο νικητή, να διαλέξει τη μουσική υπόκρουση κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και να γράψει τις αφιερώσεις του την ώρα που το video θα προβάλλεται online.
kanw eklisi kai egw me ti seira mou, na epikratisei iremia kai autisigkentrwsi!
Oloi mas prepei na imaste etoimoi gia tin megali vradia kai na voithisoume tous dio protagwnistes na prosferoun oso kalitero theama mporoun (exei, na pesei gelio molis vgaloun tis mplouzes tous!!), kai na kanoun enan dianto, plin, timio agona veveos…veveos…
Se periptwsi epeisodwn prin ton agwna, tha anagkastoume na ginei se adeies exedres, xwris filathlous, kai xwris tileotpiki kalipsi… (alla tha exoume provlima me tous xorigous… rock on, metal hammer, rocking.gr oti exete euxaristisi parakalw… )!!
…kai pistepste me, den mporw na xasw tous Teli kai Petro xwris t-shirt, gimnous apo ti mesi kai panw!!!
Tifla na xei o Iraklis kai o Koutalianos!!
molis eleva mail, apo Kina, oti theloun link me to http://fight.rocking.gr gia to megalo agona!! Kanonise amesa na keistoun ta doriforika kiklwmata…
e, re souxe o Telis kai o Petros…
Χαχαχαααα… Μιλάμε τα έχετε παίξει τελείως!!! Γουστάρω. Ξεφύγαμε τελείως!!!
Για το παλικάρι που ρώτησε για το ROCK ON θα πω μόνο μία κουβέντα…
“Trick or treat”. DVD δώρο, το “Σκληροί σαν μέταλλο”. Ό,τι πρέπει για τη μάχη της Δευτέρας!!! Χαχαχαααα. Θα έρθω να παρακολουθήσω και να ποντάρω…