Οσο για αυτο που ειπατε κυριε Σειρηνακη οτι εχετε επιπεδο και εγω δεν εχω το επιπεδο σας ειναι αυτο που ειπατε για τη γελαδα και τους Λαρισαιους?Τουλαχιστον εδω πανω ο κοσμος ειναι ακομα αγνος θα ακουσεις μια καλημερα μιια καλησπερα ενα ευχαριστω…
Αυτα εκει που θα τα ακουσεις?Στη ζουγκλα των Εξαρχειων οπου ολοι κοιτανε πως να σε απομονωσουνε για αν σε ληστεψουνε?
Αν ειχατε ταξιδεψει κυριε Σειρηνακη στην επαρχια εσεις ενασ ανθρωπος επειπδου και 37 χρονων δεν θα πετουσατε ποτε αυτη την παπαρια…Αλλα οι περισσοτεροι απο σας αμφιβαλλω αν εχετε παει μεχρι τα διοδια των Αφιδνων ποτε σας.
Πρωτον θα σταματουσα να παιρνω promos από sound and vision και cosmic storm.Θα ζητουσα από τον εκδοτη να σκαει 50-60 ευρω κάθε μηνα dsl και κατεβασμα.
και με την dsl Του κατεβαζει τα album απο το net και ξερετε γιατι κυριε Σειρηνακη?Διοτι δε σας εχει εμπιστοσυνη να παει να σκασει εστω και 6 ευρω απο το metropolis για να αγορασει εστω και ενα album.Εινια μοιραιο λοιπον αν πεσουνε οι πωλησεις.
Αποφάσισε τελικά, ναι ή όχι στη dsl; Χαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ναι στην dsl και μακρια απο εταιρειες.Τι δεν καταλαβες που λεωοτι ο κοσμος δε σας εμπιστευεται και δεν αγοραζει cds ουτε απο το αγαπημενο του group?
Εκτος αποτο να ειρωνευεσαι εχεις κατι να πεις πανω σε αυτα η εχεις και συ επιπεδο?
Φίλε Tommy Skeoch, κατάλαβες, ή ξέρεις ποιος είμαι και δείχνεις ότι δεν εκτιμάς το ότι παρόλο που δεν έπρεπε ίσως, βγήκα να εξηγήσω κάποια πράγματα κι εσύ το μόνο που έκανες ήταν να διαστρεβλώσεις και το παραμικρό. Δείχνεις ανεξήγητο μένος εναντίον ανθρώπων και εντύπων. Μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις. Πραγματικά. Εγώ διαβάζω όλα όσα γράφονται για το περιοδικό, είτε τα θεωρώ σωστά είτε λάθος, τα αξιολογώ και αναλόγως πράττω. Αν κάτσεις και διαβάσεις όλα αυτά που έχεις γράψει, είμαι σίγουρος ότι θα μετανιώσεις για κάποια τουλάχιστον… Δεν μπορώ να κάτσω να αναλύσω το τί πρέπει να γίνεται, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι πχ για να αγοράσει ένας αναγνώστης περιοδικό που να διαβάσει κάτι διαφορετικό, πρέπει να του έχεις τον κράχτη (πχ DREAM THEATER ή οτιδήποτε άλλο ιδίου βεληνεκούς) και μέσω αυτού θα μάθει και για κάποια άλλα.
Τέλος πάντων, αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολεί πρωτίστως εμένα. Μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις όσα προσβλητικά θέλεις για οποιονδήποτε. Εγώ δεν είμαι μπαμπάς σου ή κάτι άλλο. Παρόλο που λέγοντας κάποια ανυπόστατα πράγματα - σε δικαιολογώ επειδή δεν μπορείς να ξέρεις, δεν σε δικαιολογώ γιατί τα λες όμως χωρίς να είσαι σίγουρος - θίγεις εμένα και το “πνευματικό μου παιδί”. Και δεν θίγεις κανέναν Σειρηνάκη, κανέναν kourou, κανέναν Τέλη… Απλά να το ξέρεις και θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να ρίχναμε λίγο τους τόνους και τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
Αυτά…
Tommy Tade…
Gia ta geladia de to eipa gia tous Lariseous, gia sena to eipa.
Telika sto rock on, den tha se eperna me tipota giati tha xreizomastan akoma enan dirthoti gia tin parti sou, olo lathi kaneis, kollas tis lexeis klp… kalitera na masas para na grafeis mallon…
Ma se ti na sou apantisw? Stis thewries sou, alles einai kales kai alles gia ta mpaza. Alla san simperifora den axizeis apantiseis… Vasika oloi osoi sou apantane sou dinoune axia.
, kai mallon to pires kai panw sou. Oso krivese pisw apo, to nick name sou, kai vrizeis, den dikaousai apantisewn apo anthropous pou milane me to onoma tous kai gia sigkekrimeno periodiko.
Kane post epwnima kai xwris na vrizeis, gine ligo pio eugenikos kai milame xana…
Oso gia ton Kourou oti goustaroume kanoume, dikos mas logariasmos… koita tin parti sou, vres mallon kamia kopela na iremiseis ligo giati se vlepw na patheneis kanena kako apo tin tsantila sou apo tin wra pou mpikes sto rocking…
Girise to ligo stin plaka, giati me ola auta pou grafeis kai etsi opws ta grafeis, tha stamatisw na se pernw sta sovara pleon… ox, kai min peis oti den me simferei pali na apantisw se oti grafeis. An exeis ligo mialo tah katalaveis to giati…
Λοιπόν επειδή βαρέθηκα να γράφω σοβαρά και on topic Πέτρο (Tommy) προτείνω στα παιδιά του Rock on να σου δώσουν τη στήλη “άντε γαμήσου εσύ και ο γρύλλος σου”, αφού μου θυμίζεις τον Μητσοτάκη… Πρώτα πυροβολείς και μετά σημαδεύεις…
Παράλληλα με το ειρωνικό σου στύλ θα πετύχαινες πάρα πολλά και στις συνεντέυξεις… Θα είσαι ο μόνος δημοσιογράφος που θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την Great Kat!!! (MΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ)
Πέτρο κόψε το αστείο, προδώθηκες από τις ατάκες σου…
Και κλείνω με ένα on topic. Επειδή όλοι έχουμε μάθει να δηλητηριάζουμε τα πάντα, θα πω ότι ο Ελληνικός μουσικός τύπος είναι πολύ αγνός σε σχέση με τις αγνές προθέσεις των αγαπημένων μας γκρούπ… Και ειδικά σε σχέση με τον Ελληνικό τύπο γενικότερα είναι παρθένες… Τα λεφτά που “παίζουν” συγκριτικά είναι ελάχιστα…
ΥΓ. Αν και δεν θεωρώ ότι είμαι υποχρεωμένος να εξηγώ τι εννοώ, η ειρωνία στον Χάκο έγινε (από μέρους μου, τουλάχιστον) επειδή από την εκπομπή του πολλές φορές έχει ειρωνευτεί το μελωδικό hard rock, ενώ όποτε τον έχουμε δει στο TEXAS κάθε Δευτέρα, χορεύει και διασκεδάζει με BON JOVI. Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος για κάποιους γνωστούς - άγνωστους λόγους “φοβάται” να πει ότι του αρέσει το μελωδικό hard rock…
Great Kat-Worship me or die λοιπον και Τελη καρφωθηκες οτι εισαι ο γνωστος sun knight…A)Eισαι ακροδεξιος,Β)Ακους Manowar,Kat και Εurope,Γ)Εισαι οπαδος του θρηνου και προσωπικος φιλος του Φτουσαν-βατραχοπορτοφολας-Πενταγεβιτς
Φυσικα κανω πλακιτσα…
Παρε με στην δουλεια σου και θα σου δωσω αποκλειστικο που θα παραμιλαει ολη η Ελλαδα…Αλλα τα δικαστικα εξοδα δικα σου… 8)
επειδή το έχεις γαμήσει το θέμα σου λέω για τελευταία φορά ότι δεν είμαστε το ίδιο άτομο με τον Tommy Skeoch. Την επόμενη φορά που θα ξαναφερθείς σχετικά με την ταυτοπροσωπία που έχεις πλάσει , θα ακούσεις πράγματα πολύ άσχημα. Μέχρι τώρα σε πείραζα μέσ στο forum γιατί νόμιζα ότι έχεις μυαλό και χαβαλεδιάζουμε, αλλά αυτό που σου έχει κολλήσει, μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με άλλους. Εάν σήμερα σήκωνες το τηλεφωνό σου θα στα έλεγα απ’ ευθείας αλλά προτιμάς να στα λένε δημόσια φαίνεται.
Κόψε τις μαλακίες. Ειδικά για εσένα δεν χρειάζομαι ψευδόνυμο.
Συνέχισε να γράφεις μαλακίες και η Δευτέρα είναι κοντά.
Δεν κάνω πλάκα.
ΧΑΧΑΧΑ με απειλείς… ΤΣΟΥ ΡΕ
Manowar και Europe τιμή μου και καμάρι μου που ακούω… Ακροδεξιός δεν είμαι, άλλωστε έχω ψηφίσει 2 φορές ΚΚΕ… (σε Ευωεκλογές βέβαια)
Όσον αφορά τον Ντούσαν χωρίς να τον γουστάρω ιδιαίτερα, δεν πρέπει να φύγει…
Oχι ρε συ τι να φυγει…Εχουμε κυπελλο μπροστα μας…Ασε να σας περασουμε και μετα… :lol: Εγω θελω να μεινει και του χρονου για να ζησουμε παλι τρυφερες στιγμες…Ερωτηση:τον Ταραλιδη γιατι τον βαζει παντα στο 85+ ??Μηπως παιζει στοιχημα την τριτη αλλαγη του??Για ψαξτο λιγουλακι…
[/quote]
Συνέχισε και θα μάθεις τη Δευτέρα αν σε απειλώ.
Εσύ φοβάσαι να σηκώσεις το τηλέφωνο. Εγώ προσπάθησα. Τώρα κάνε ότι νομίζεις.
[/quote]
Συνέχισε και θα μάθεις τη Δευτέρα αν σε απειλώ.
Εσύ φοβάσαι να σηκώσεις το τηλέφωνο. Εγώ προσπάθησα. Τώρα κάνε ότι νομίζεις.[/quote]
Αφού με απειλείς να με δείρεις θα φροντίσω τη Δευτέρα να έρθω στο ΤΕΞΑΣ με την προσωπική μου φρουρά… Καθότι ως ταγματασφαλίτης, αποτυχημένος εκδότης και χουντικός που στέλνω στη Μακρόνησο και στη Γυάρο όσους μου αντιμιλούν, κάποια άκρη θα έχω με σώματα ασφαλείας… Φώναξε και τον Scooby doo να σε βοηθήσει…
Κι επί του προκειμένου Tommy έλα κι εσύ τη Δευτέρα να βγάλεις το άχτι σου…
Το τηλέφωνο δεν το σηκώνω γιατί δεν γουστάρω να σου μιλήσω…
Ν’ αρχίσω να το παίζω κι εγώ ρε… Φαντάζεσαι να το βάλει ο Ταραλίδης στον Χιώτη στο 90κάτι, τι τρυφερότητες θα έχουμε; Μ’ ένα σμπάρο δυό τρυγόνια ο Ντούσκο… Σαν τη μεταγραφή 5,5 δις του Ζάχοβιτς, την στιγμή που ο Τζιοβάνι είχε στοιχίσει 3,5!!!
Ok. Τα λέμε τότε.
Loipon ti Deutera exoume vradia TELIS-PETROS champions leauge!!
Elate oloi na parakaolouthiste ton megalo teliko tis diorganwsis… Ti EURO kai mpourdes, edw einai ola ta lefta.
Dexometha kai stoiximata…
Kername ta patatakia.
Parakalw arxiste tis provlepseis…
Kai epeoi kai oi dio einai zoumera agoria, tha to valo sto no 69 tou stoiximatos!!!
O dreamdancer se rolo diatiti (diskolo to ergo sou…)
kai o Angel In Black se rolo mazoretas, me mini fousta, sexi vrakaki klp…klp…
O gnwstos laikos kallitexnis Jim Lick sto imixrono tha sas diaskedasi me tis megales tou epitixies… “Gia ena AOR zoume” … “Ti tha imoun xwris tin kithara mou”, “Giati mori eisai xekourdisti pal…i” kai alla nea tragoudia tou…
Ta patatakia einai xorigia toy ROCK ON, osi diavazete HAMMER tha fate garidakia , osoi de diavazete tipota, tha sas piete mono ena potiraki (sfinaki kiolas) nero!!
xa…xa…xa…xa…
Peraste kosme… Plousio theama!!
Ως διαιτητης θα κανω την παρακατω δηλωση:Ας κερδισει ο καλυτερος…
Παντως θα προετοιμαστω ψυχολογικα ολο το Σ-Κ για να ειμαι σε φορμα την μεγαλη βραδια…Θα μοιρασω το καρπουζι στην μεση,αλλα να ξερουν οι δυο αντιπαλοι οτι αν πεσουν αντικειμενα στην πιστα θα διακοψω το ματς… 8) και μετα ολο το βραδυ θα ακουτε Nirvana… :lol:
Ο διαιτητής μου φαίνεται μιλημένος…Άλλωστε δεν θα υπάρχουν κανόνες.
Η μάχη θα είναι μέχρι τελικής πτώσεως!!!
Δέχομαι τον Angel in Black στο ρόλο της μαζορέτας, αλλά πιστεύω ότι το budget του μαγαζιού δεν σηκώνει ένα καλλιτέχνη σαν τον Jim_lick. Πάντως επειδή ο αγώνας θα βιντεοσκοπηθεί για να βγει με τη φυλλάδα του Τέλη, ο jim_lick θα γράψει το soundtrack.
Εγώ τα πατατάκια τα θέλω χωρίς ρίγανη, αλλιώς φροντίστε να έχετε δρακουλίνια!!!
Θα επανέλθω με εμπρηστικές δηλώσεις σχετικά με το Λούστρο!!!
It’s the Final Countdown…2 και σήμερα!!!
Ο διαιτητης ειναι αδεκαστος,τιμιος και θα σφυριξει οτι βλεπει… 8)
Ασε τα βαζελικα τωρα και μην δυναμιτιζεις το ηδη τεταμενο κλιμα… 8O
Προετοιμασου για το ματς και θα τα πουμε την Δευτερα…Μονο μην με παρει καμμια αδεσποτη και παω στους MAGNUM,Παρασκευη κ Σαββατο με μειωμενη οραση…Ειναι αμαρτια γιατι το περιμενω πως και πως…
Ηδη έχω βάλει το soundtrack του Rocky IV και έχω πάρει τα βουνά για τρέξιμο και σηκώνω βράχους. Eye of the tiger, Νο pain και τα σχετικά…
Από το αντίπαλο στρατόπεδο μαθαίνω ότι έχει νοικιάσει σε βιντεοκασσέτα το Ράκος Νο14 (μεγάλο νούμερο) και μελετάει την τεχνική του Ψάλτη!!!
Περίπατο θα κάνω μέσα στο texas. Κόλαση.
Ιt’s the final countdown…2 και σήμερα!!!
Tsoliades mou!!
Kratiste tis dinameis sas gia tin Deutera. Diaititi orisame, paratiriti den orisame. Poin proteinete? Peite idees… thelo kapion adekasto pou na krinei swsta tin antikeimenikotita tou Dreamdancer!
Episis, kapios i kapia prepei na analvei ton rolo tis nosokomas! Apo tin mia o Petros einai kapws ogkwdis, alla o Telis einai psilos!
Akouei protaseis gia tin thesi tis nosokomas…
Dreamdancer! Se thelo sovaro, na exei proetoimastei psixologika. swmatika, kai peneumatika gia tin Deutera.
Oso gia dinameis asfaleias, exoume arketous thamones Astinomous