Rock on

σημασία έχει να κερδίζεις το γαύρο…
Το πρωτάθλημα είναι δευτερεύουσα υπόθεση!!!

Κρα, Κρα, Κρα, Αν@@@η πο@@@@ρα!!!

Ανώριμος εγώ? Μη τολμήσετε…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μακαρι ρε sirjim αλλα δεν βλεπεις τι γινεται με την κουπα??Ο βαζελος διπλοκλειδωνει τα ματς απο παντου.Παλι μα Βασσαρα παει στην Κρητη δλδ οτι και να γινει τα 3 ποντακια ειναι σιγουρα…Τωρα μην αρχισει κανεις τα περι καλου διαιτητη και τετοια γιατι ο τυπος ειναι commando της uefa…Στο Euro σε ενα ματς ηταν τεταρτος και καταφερε να κανει λαθος στην αλλαγη…Ελεος…
Οσο για τους Magnum κριμα γιατι και τα ποζερια(οχι εσυ) χανουν ενα μεγαλο συγκροτημα στο ειδος του… :cry:

Πέτρο ξαναδιάβασε τι έχεις γράψει σαν Tommy αποτέτοιος κι επειδή είσαι “έξυπνο” παλικάρι θα καταλάβεις ότι προδόθηκες μόνος σου…
Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα περισσότερο, πέρα από το γεγονός ότι με βούλωσες συμμαχώντας με τον εαυτό σου… Πέραν τούτου η φράση κομπλεξικό ζηλιάρικο λαμόγιο πήγαινε μόνο σε σένα και στα δύο nick σου… “Φώναξε” και τον Scooby doo από τη Λάρισα να σε υποστηρίξει ρε φίλε… Προσωπικά αποδέχομαι όλους τους χαρακτηρισμούς σου… Θεωρώ το εαυτό μου πολύ “μικρό” και συμβιβασμένο που επιδέχεται καθημερινής βελτίωσης…
Α και κάτι άλλο που ξέχασα να γράψω από χτες. Νομίζω ότι εδώ μέσα δεν έχω κάνει ποτέ διαφήμιση της δουλειάς μου, δεν προσπάθησα μέσω αυτής να δείξω κάτι διαφορετικό και “ανώτερο”, που θα με κάνει να ξεχωρίζω από τους άλλους user και αυτό είναι γνωστό, οπότε μην μπαίνεις στον κόπο να με δυσφημίζεις μέσω αυτής… Μπορείς να με βρίζεις προσωπικά, έχεις το ελεύθερο…

Αεκτζής, Γουβεντίνος,οπαδός των Ιron Maiden και Magnum, και προφήτης.

Σπάνιες αρετές πράγματι!!! Μήπως σε λένε Καρπετόπουλο???

Πάντα η διαιτησία μας φταίει.
Από παραλίγο στο ξερό, έχουμε και παράπονα.
Δεν έπρεπε να πέσει η ΑΕΚ. Αλλά να έχει και παράπονα…
Μια ζωή η μιζέρια του πρόσφυγα γ@αμώ τα χάπια μου!!!
Τέλος πάντων. Ας το πάρει η Scoda να ησυχάσουμε.

Προτείνω ο sir_jim για το κακό που έχει κάνει στη μουσική δημοσιογραφία, για να εξιλεωθεί, να βοηθήσει στο χτίσιμο του γηπέδου της ΑΕΚ, τραγουδώντας “στην αυλή του Παραδείσου” της Βανδή. Aor κόλαση!!!

Κι επί τη ευκαιρία, απ’ όσο ξέρω, το ROCK ON θα έχει άνθρωπο το άλλο Σάββατο στη συναυλία των MAGNUM για ανταπόκριση και συνέντευξη. Έτσι για να λυθεί η απορία του φίλου Dreamdancer!!! Sirjim με κάλυψες… Είναι η πρώτη φορά… Χαχαχαααααα
Όσο για το αν είμαι έγχρωμος… Όχι
Για τους RUNNING WILD, έτσι για να λύνονται απορίες… Όταν πας από μία ανεξάρτητη (Noise) σε ουσιαστικά πολυεθνική (GUN που έχει όμως διανομή BMG) τα πράγματα γίνονται λίγο πιο περίπλοκα γιατί τα γρανάζια των πολυεθνικών είναι σαφώς πιο δύσκολο να “ξεμπλεχτούν”. Υπάρχουν κάποια πράγματα που αν δεν τα ζήσεις από κοντά, δεν μπορείς να τα καταλάβεις… Anyway και μην ξεχνάς και την ποιότητα των δίσκων που κυκλοφορούν τελευταία οι RUNNING WILD που καμία σχέση δεν έχει με το παρελθόν τους…[/img]

Dreamdancer ακομα και αυτή με τις συνεντευξεις η προταση μπορει να εφαρμοστει…Ολα γινονται αρκει να το προσπαθει κανεις.
Δυστυχως dreamdancer μονο αν fanzinοποηθουνε τα περιοδικα θα αποκτησουν αξιοπιστια και κυρος.Ακου που σου λεω.

Ερχομαστε στον κυριο Σειρηνουλη ο οποιος ενώ ειπε ότι θα σχολιασει μια μια τις προτασεις μου παρακατω ειπε ότι τελικα δεν τις σχολιαζει?Αποφασισε βρε συ τι θα κανεις?Μη μας μπερδευεις ετσι ασκοπα?
Κυριε Σειρηνουλη ο petros_kar κατι σας ειπε παραπανω αλλα μαλλον είναι λαμογιο και αυτος και δεν το πιασατε καν.Εφοσον ειμαι η υπηρξα πελατης ενός εντυπου εχω νομιζω το δικαιωμα να κανω καποιες προτασεις.Τωρα αν εσεις εξακολουθειτε να με αποκαλειτε εριστικο μονο και μονο επειδη εγω το παω ένα βημα παραπερα τι να κανουμε. Επισης εγω παραπανω σας ειπα με ποιες προυποθεσεις θα εγραφα σε ένα περιοδικο.Το αν μπορω η όχι εγω να βαλω ορους σαφως και δεν μπορω εγω όμως απλα λεω τι θα επρεπε να ισχυουν κατά τη γνωμη μου.
Εφοσον λοιπον κανεις δεν βαζει ορους η για να το πουμε πιο κατανοητα εφοσον κανεις δεν κοιταζει τους ορους εργασιας στο rock on η και στο άλλο περιοδικο παρα μονο το μονο που νοιαζει τους περισσοτερους είναι τα promakia για αυξηση της δισκοθηκης τους ε τελικα μην αναρωτιεστε γιατι πουλατε μονο 2000 αντιτυπα το μηνα?Η μηπως τελικα εχουμε τον μουσικο τυπο που μας αξιζει όπως εχουμε το ποδοσφαιρο που μας αξιζει όπως εχουμε τους δρομους που μας αξιζουν τον τουρισμο κτλ κτλ που μας αξιζει σαν κωλολαος που ειμαστε?
Και όταν βρισκονται ανθρωποι σαν τον dreamdancer η τον petros_kar που λενε αληθειες αμεσως πεφτουμε πανω τους να τους φαμε?
Επισης εγω δεν την εχω δει σωτηρας του ελληνικου μουσικου τυπου ουτε του rock στη χωρα μας αλλα μαλλον εσεις σαν να την εχετε δει σωτηρας του aor στην Ελλαδα…Επειδη ο κοσμος δεν εχει άλλο μαγαζι να ακουσει καποια ειδη τα οποια δεν πολυπαιζονται και ερχεται εκει νομιζετε πως καποιος ειστε?Οσο για το αν ειστε σνομπ ε ενταξει δεν το σχολιαζω κανω πως δεν το ειδα?.
Από αναγκη ερχεται ο κοσμος εκει.Στη θεση σας θα μπορουσε να ητανε ο οπιοσδηποτε άλλος.Καλυτερα λοιπον ανωνυμος και ανυπαρκτος παρα αναλωσιμος did you get it?
Για να επανελθουμε ομως στις προτασεις μου.Γιατι δεν τις σχολιαζετε ?Σας ενοχλουν?Δε σας συμφερει?Τι από ολα κυριε Σειρηνουλη?Γιατι κρυβεστε πισω από το δαχτυλο σας πετωντας απλα ένα «εισαι εριστικος».Και προς τι η απειλη ότι μην τολμησεις και με ξαναπεις Σειρηνουλη?Σειρηνουλη σε ειχε πει ο angel in black?Πως σας προσεχουνε ετσι οι φιλοι σας πω πω?Αντε να σας φτιαξουνε και το πορτρετο να το κοιταζουνε πανω από το κρεβατι τους και να προσευχονται?..
Δικηγοροι ολοι?.Ετσι παιδια προσεξτε μην λετε τηναποψη σας δεν θα σας ξαναμιλησει ο Σειρηνουλης…Υποκριθειτε?.
Οι πρτασεις μου ολες στεκουνε και το ξερετε.Αλλα εχετε τα κοτσια να τις υλοποιησετε ?Ε?Μπα μεγαλο πραγμα το βολεμα?
Οσο για το τι θα κανεις εσυ με την Δευτεριατικη κλικα σου ποσως με απασχολει?Δεν πα να πνιγειτε κιολας?Οι μασκες καποτε πεφτουνε?Δεν εψαξα για να σε βρω εσεις βγηκατε στην κοντρα επιθεση κυριε Σειρηνουλη με το να προσπαθησετε να κανετε το ασπρο μαυρο .Με δικηγορους σαν τον kourou να προσπαθουνε να υπερασπιστουνε τον μουσικο ελληνικο τυπο που ολοι γελανε μολις ακουνε αυτές τις 2 λεξεις?.
Δεν ηξερα Σειρηνουλη ότι για να πω την αποψη μου πρεπει να σου δωσω και πληρη στοιχεια?Ετσι είναι όταν δεν μας συμφερει?.
Αντε και μαζεψε την παρεουλα σου?.ChkChillin Τελη κτλ που μας λενε λαμογια τεμπεληδες που θαβουμε το rock on αργοσχολους…Ναι ξερεις άλλη δουλεια δεν ειχα μη σου θαψω την περιοδικαρα που πουλαει εκατομμυρια αντιτυπα χαχααχα
Να ερθω στο Texas να πω τι μαζι σου?Αφου δεν με πας.Οπιος εχει αντιθετη αποψη είναι και εχθρος σου.Σε αυτή την κατηγορια ανθρωπων ανηκεις προφανως θελεις ολοι να είναι δουλοι σου.Οπιος σου αντιτιθεται τον μπουλο ε?Ξερεις ποσοους τετοιους εχω γνωρισει?Κανεναν σοβαρο δεν μπορω να γνωρισω.
Ξερεις ποτε θα σου δωσω τα πληρη στοιχεια μου και θα βγω από την ανωνυμια?
Όταν ερθεις pm εσυ και η κλικα σου και μου πειτε και εσεις ολοι πληρη στοιχεια.Για να ειμαι και εγω σιγουρος τι λες?
Για το τελος δε σε υποχρεωσε κανεις να υπερασπιστεις το περιοδικο σου μονος σου το επελεξες αρα αυτό δειχνει ότι σε πειραζουνε να ακουγονται καποιες πραγματικα σωστες αποψεις.Διοτι αν οι αποψεις μου δεν εστεκαν δεν θα ξαναασχολουσουνα μαζι mου και θα ειχες τη συνειδηση σου καθαρη.
Σορι petros_kar,dreamdancer αρκετα με τον Σειρηνουλη και την κλικα του που μας θεωρει λαμογια.Για αυτό ακομα και τα forum εχουνε γινει χαλια γιατι μαζευετε μια παρεουλα και μολις μπει καπιος καινουριος αμεσως ειρωνια κτλ και αν πει και κατι διαφορετικο ολοι πανω του.Κριμα.
Κατά τα αλλα κυριε Σειρηνουλη εγω ειμαι εριστικος?Οι απειλες και οι βωμολοχιες της παρεουλας σου εναντιον μου και εναντιον οσων εχουνε διαφορετικη αποψη χωρις καν να με γνωριζετε τις περναμε ντουκου ε?
Τελης ο ρολος του Χακου ποιος είναι?
A και οσο για τον αν εχω το θαρρος της γνωμης μου ε δεν ειμαι και Τελης αλλα προσπαθω αχαχαχαχαχαχ

Α και κυριε Σειρηνακη σταματηστε να λετε τα αυτονοητα.Αυτα τα χουμε ξανακουσει.Τιποτα καινουριο θα μας πειτε?Δεν νομιζω ότι όλα ξεκινανε μονο από το μουσικο υποβαθρο του καθενας μας η του κάθε συντακτου.Το πολύ πολύ αν ο συντακτης σας δεν ξερει πχ πώς να κριτικαρει μια μπαντα ε ας παρει ποδι απλο είναι.
Κυριε Φραγκο δεν πειθετε.
Τελη ναι μενω στη Λαρισα τα τελευταια 2-3 χρονια οπου εργαζομαι και ειμαι πολύ χαρουμενος που ξεφυγα από τη ζουγκλα κατω κατεβαινω πολλες φορες γιατι ειμαι γεννημα-θρεμα Αμφιαλη οι γονεις μου είναι κατω αν θες να μαθεις για μενα αλλα την επαρχια δεν την αλλαζω με τιποτα πια.Την άλλη Δευτερα 25 θα ειμαι Texas και εννοειται ότι θα ψαχνεστε ολοι για το πιος ειμαι αλλα δεν θα ερθω να σας μιλησω…Τι να πω μαζι σας?Ρουφιανακο kourou :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
Σειρηνουλη αποκαλωντας με Tommy ταδε νιωθεις καλυτερα?Δεν πειθεις.Οπως ειπε και ο dreamdancer δεν χρειαζονται αποδειξεις για τα αυτονοητα.
Αν ησασταν σοβαρο περιοδικο θα ασχολουσασταν πιο πολύ να κανετε γνωστες και μπαντες που αξιζουν.Διοτι κυριε Φραγκο τον οπαδο δεν τον νοιαζουνε οι Rio πχ καλο όμως θα ητανε μεσω ενός αφιερωματος κάθε μηνα να του μαθετε πχ τους White Lion.
Αυτά και από σενα Σειρηνουλη περιμενω απαντηση στις προτασεις μου.
Τελη αν με ξαναπετυχεις msn δεν χρειαζεται να βαλεις block ουτως η αλλως δεν θα σου ξαναμιλησω.
Κυριε Φραγκο δεν εχω τιποτα με τον κυριο Σειρηνακη απλα συνεχιζει να υπερασπιζεται κατι που είναι επι χρονια υπο καταρρευση τον ελληνικο μουσικο τυπο ε και όταν βαζει την παρεα του να με λεει λαμογιο χωρις να με ξερουνε πρεπει και εγω να απαντησω.Δεν εχω να μοπιρασω τιποτα μαζι του ουτε να χωρισω.

Το ότι ο Σειρηνακης είναι φιλος μου και έχω και το δικαιωμα εφοσον αυτος μου το εχει δωσει να τον αποκαλω οπως θελω , στην προκειμενη περιπτωση , Σειρηνουλη . Και μην μπερδευεις καποια πραγματα , Ο ανθρωπος Σειρηνακης ειναι φιλος μου , ουτε ο συντακτης Σειρηνακης , ουτε ο Dj Σειρηνακης . Το ιδιο θα υπερασπιζομουν και σενα αν ησουν φιλος μου , και τον καθενα . Αυτο ομως δεν σε κανει να τον ειρωνευεσαι και να κατηγορεις αυτον , που δεν το καταλαβαινω. Γιατι δεν πιανεις το κεφαλι ? ειναι σαν να μπαινεις σε μια εταιρεια , και να κατηγορεις τον υπαλληλο , και οχι τον προισταμενο .
Τεσπα , δεν εχω ασχοληθει μαζι σου , και σε παρακαλω να μην με αναφερεις .
Οσο για τον χακο , νομιζω πως εγω ειχα αναφερει οτι εξυπηρετει συμφεροντα αλλων … να στα επονομασω ? δεν νομιζω οτι ειναι αορατα . Και για αποφυγη παρεξηγησεων τον Χακο τον εχω δει και αναφερω αυτο που ειπα , μονο και μονο απο την εκπομπη που εχει στο Mad . Για το περιοδικο το τι γραφει και το τι οχι δεν εκφερω αποψη γιατι πολυ απλα δεν γνωριζω.
Οσο για την κλικα που λες … με τον ιδιο γνωμονα και οι φιλοι σου κλικα εισαστε.
Προσωπικα εγω , δεν νομιζω να σε ψαξω στο τεξας , σου εκανα με pm μια προσκληση να μιλαγαμε , εσυ δεν ηθελες , το θεμα τελειωσε για μενα εκει .
Οσο για το ονοματα που αναφερεις , το δικο μου το ονομα και επωνυμο εχει αναφερθει καποιες στιγμες μεσα εδω , αν ψαξεις λιγο θα το βρεις , οπως εχουν αναφερθει και του Τelisvas και του filandoy .
Aν και εχεις πει οτι μας εχεις δει , και ξερεις ποιοι ειμαστε μπορει να τα μαθεις ευκολα στο Texas , μιας και ολοι μας ειμαστε “γνωστοι” θαμωνες του μαγαζιου απο το 98 .

Οπως βλεπεις το Rock Οn δεν το αναφερω καθολου γιατι εκτος του πρωτου τευχους του δεν το ξαναδιαβασα ποτε , αν και πιστευω οτι οι προτασεις που λες πρεπει να γινουν στους αρχισυντακτες και στους επιμελλητες της υλης και οχι στους συντακτες .

Πέτρο δώσε χαιρετίσματα στον Scooby doo ρε…

Αngel in black ανεφερε μου λοιπον με βαση την εκπομπη του Mad ποια συμφεροντα εξυπηρετει ο Χακος.
Τελη τελη τελη τελη και ντουνια μην ξεκινησεις την εφημεριδα απατη θα παει.Χαλαρα.

ΑAngel in blacl φιλος απο φιλος εχει διαφορα.Εγω δεν φωναξα κανεναν φιλο μου απο την Real life να με υπερασπιστει ενω εσεις εχετε την κλικα σας εδω τα λετε και εξω οποτε ειναι λογικο να αλληλουποστειριχτειτε.Επιμενω να ερθεις prive και να μου πεις τα στοιχεια σου.
Ξερω οτι ειστε χρονια θαμωνες του μαγαζιου σας βλεπω αλλωστε αλλα εγω παω στπο μαγαζι για να περασω καλα και οχι να ρουφιανευω ποιοι πανε.
Α και ο Σειρηνουλης σου ειναι νομιζω υπευθυνος υλης.

Πέτρο ή Tommy Skeoch ή Scooby Doo δεν χρειάζεται να φέρεις την κλίκα σου στο forum, φτιάξε καμμιά δεκαριά nicknames για να σε αλληλοϋποστηρίζεις…
Όσον αφορά τις κρυφές επιθυμίες σου για την δουλειά μου, θα κοιτάξω να σου τις ικανοποιήσω… Απλά συνεχίζεις να με επιβεβαιώνεις…

Για πες μου την διαφορα για να την μαθω και γω . Το οτι εδω ειμαστε καποια ατομα που μπηκανε μεσα και τα λενε και εδψ και εξω δεν νομιζω να ειναι κατι σημαντικο . Ουκ ολιγες φορες εχουμε “πλακωθει” εδω μεταξυ μας για διαφορετικες ιδεες περι μουσικης , αλλα μενει εδω , δεν συνεχιζεται παραεξω . Το οτι υποστηριξα στην συγκεκριμενη περιπτωση τον Δημητρη , δεν μου το ζητησε αυτος και ουτε ποτε του θα το ζηταγε , ειναι θεμα αρχων , το ενιωσα και το εκανα , δεν μπορεις να κατηγορεις και να ειρωνευεσαι για αυτο , γιατι τελικα πας να το κανεις θεμα ιντριγκας . Ξερεις εγω και αυτοι . Δεν ειναι ετσι . Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι τελικα ξερεις πολλα για μας , που σημαινει οτι μας παρακολουθεις ? Τωρα για το ποιος ρουφιανευει ποιον και τι , δεν μπορεις να το ξερεις αφου δεν σου εχουμε μιλησει και δεν μας εχεις μιλησει ποτε . Το θεμα ειναι οτι και εμεις περναμε καλα , χωρις να μας νοιαζει ποιος μας “παρακολουθει”

Αν ο Σειρηνακης ειναι υπευθυνος υλης , μπορεις τοτε να του πεις τις ιδεες σου και αυτος θα κρινει μαζι με το αρχισυντακτη . Άλλα φιλε μου με τον τροπο σου χανεις , και μαζι με αυτο καταποντιζνοτε και οι ιδεες σου . Αλλωστε θελει τροπο και οχι κοπο . Το να αναλωνεσαι και να “κατηγορεις” μια το περιοδικο , μια το Σειρηνακη , μια τους φιλους του και μια την¨"κλικα" δεν σε τιμαει ιδιαιτερα . Δεν κρατας σωστη πορεια , και τι εννοω με αυτο ? τι σχεση μπορει να εχει ο τελης η εγω η Χριστινα με το περιοδικο και την υλη που παρουσιαζει δεν μπορω να καταλαβω , και να σου πω δεν με νοιαζει κιολας . Εσενα επρεπε να νοιαζει και αυτα που λες οταν τα λες και οπως τα λες . Ολοι μπορουμε να ειρωνευτουμε τους αλλους αλλα ετσι χανεται η ουσια , και μαζι με αυτες και οι σωστες αντιληψεις και προτασεις.

Οσο για τον Χακο , δεν βρισκω νοημα , να καθησω να σου εξηγησω γιατι οτι και να σου πω θα το ερμηνευσεις οπως θελεις χωρις να μπορεσεις να δεις την παραπερα εννοια αυτων που θα πω , και γιατι το λεω αυτο ? Διαβασε απο που ξεκινησες να λες για το περιοδικο και που κατεληξες , οι φιλοι του Σειρηνακη μαζευοντε στο Τεχας καθε Δευτερα για να ρουφιανεψουν …

'Ελα τώρα που γυρίζει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

θα απαγορευα δια ροπαλου να γραφονται σε κριτικες «πωπω μολις ειδα το εξωφυλλο ειπα ωχ ακομα ενας κιθαριστας» όπως γραφει ενας μαλακς από εδώ στην κριτκη των Overlord?s Perpetual

Αλλα πιος ξερει από μουσικη θα μου πειτε αν διαβασατε την κριτκη The Darkness από εδώ

Επειδη ο κοσμος δεν εχει άλλο μαγαζι να ακουσει καποια ειδη τα οποια δεν πολυπαιζονται και ερχεται εκει νομιζετε πως καποιος ειστε…

Δεν εχω τιποτα με τον κυριο Σειρηνακη.Ισα ισα το ειπα απο την αρχη τον εκτιμω ο ανθρωπος ξερει

Οποτε δεν κανω προσωπικη επιθεση σε κανενα απο τους κυριους απλα λεω την αποψη μου

Τυχαιο παραδειγμα ο Σειρηνακης θα μπορουσε να ητανε οπιοσδηποτε.

Λυπαμαι που ενας ανθρωπος 37 ετων εχει επιχειρηματολογια 18χρονου

Με δικηγορους σαν τον kourou να προσπαθουνε να υπερασπιστουνε τον μουσικο ελληνικο τυπο

Ρουφιανακο kourou

να ξερεις οτι με συμβιβασμενους Λυκουρεζους οπως εσυ δεν θα ξαναασχοληθω

Δεν τα βαζω με σενα προσωπικα αλλα ναι πιστευω οτι τα ελληνικα τουλαχιστον fanzine ειναι βιτρινα τζαμπατζηδων.

Κανεναν σοβαρο δεν μπορω να γνωρισω.

A και οσο για τον αν εχω το θαρρος της γνωμης μου ε δεν ειμαι και Τελης αλλα προσπαθω αχαχαχαχαχαχ

Τελη τελη τελη τελη και ντουνια μην ξεκινησεις την εφημεριδα απατη θα παει.Χαλαρα.

Κυριε Φραγκο δεν πειθετε.

Chick_Chillin σε παω συνεχισε ξερεις εσυ.Παρε ενα περιστροφο και καθαρισε με και μενα και ολους μας που βριζουμε τον Νικοπολιδη και λεμε οτι το rock οn αντιγραφει το hammer(ποτε το ειπα δε θυμαμαι).Κανε σουζα μωρη επάνω μου χοντροκοκαλη μου απο τη συιγμη που σε ειδα χιλιαδες αστρακια βουιζουν γυρω απο το μυαλο

Zouglau αληθεια πες μου κατι. Ρεσιταλ ειρωνειας δε δινεις .Τελικα όμως ρεσιταλ μαλακιας δινεις?

Αληθεια καραγκιοζακο γιατι απηυθυνες το ρητορικο ερωτημα…

Τις μαγκιες σου σε καναν 13χρονο οπαδο των Fu Manchu που πιστευει ότι το metal εχει παντου εχθρους…

α και στο thread για ρατσισμο εσυ αν δεν κανω λαθος ειναι που δινεις ρεσιταλ ηλιθιοτητασ;

Doomed ντρεπομαι να πω ότι ειμαι μεταλλας αν υπαρχουν μεταλλαδες σαν εσενα με τις ιδεες που ειχα εγω όταν ημουνα 16 ετων

Το τι θα κανω εγω και το αν θα παω να δω Sabbath είναι δικο μου θεμα εσυ ασχολεισου αν θα παιξεις support στην υπεργκρουπαρα Queens of the Stone Age-ημαρτον!

Υστερα απο ολα αυτα βγειτε και πειτε με ψωνιο,κομπλεξικο,σκατοεγωισταρο,λαμογιο…

Ηλία θες να πεις κάτι με όλες αυτές τις παρεθέσεις? 8) Τα 4 από αυτά τα παραλληλόγραμμα( ποιητής είμαι ο άτιμος) αναφέρονται σε μένα. Αν δεν είχα αποσύρει το ενδιαφέρον μου νομίζω ότι θα μπορούσα να είχα καλύτερο σκορ και βεβαίως ανώτερους χαρακτηρισμούς από μαλάκας, καραγκιοζάκος και ηλίθιος. Αυτό το δηλώνω με πλήρη συνείδηση και με σεβασμό προς το ελληνικό κοινό!
Αλλά πραγματικά πέρα από τον χαβαλέ ρε c tommy δεν βαρέθηκες? Δεν βλέπεις ότι ,άσχετα αν έχεις δίκιο ή άδικο, το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάθεσαι να γράφεις εκτενή ποστ ? Δεν σε κουράζει? Θέλω να ρωτήσω δηλαδή αν βρίσκεις κάποιο αποτέλεσμα στο όλο “διάλογο” που επιχειρείς. Πιστεύεις ότι θα αλλάξεις για παράδειγμα τον μουσικό τύπο? Ρωτάω χωρίς ίχνος ειρωνείας( όπως ελπίζω να διαπιστώνεις) και χωρίς καμία κακία.

Tommy tade…

Apla exeis provlima agori mou. Ti na katsw na sou apantisw otan apla esai kakopistos; Auto pou paratirw einai oti den eisai asxetos, xereis polla kai kata sinepeia den eisai asxetos. Pragma pou simenei oti eisai kommati tou mousikou tipou, i kati PARA POLI sxetiko. Epeidi loipon sto parelthon mporei na egrafes kai se kapio periodiko, i mporei na exeis polla filarakia pou na sou lene to na grapseis, i akoma kai diskografiki eteria na exeis, (leme twra…) eisai kommati olwn autwn twn pragmatwn pou miseis kai o monos logos pou grafeis edw einai gia na epitetheis sto ROCK ON. An opws les poulaei 2000 kommatia, ase autous tous 2000 stin isiixia tous kai emas stin diki mas. Me ton DREAMDANCER pou milaei san anthrwpos mporoume na kanoume dialogo. Me esena ti dialogo na kanoume? Esi den eisai se thesi na miliseis agori (?) mou…
DEn eisai se thesi giati eisai ena nick_name kai mono, tipota parapano. An eixes ligo filotimo tha to petages to nick_name sou, kai tha milousame epi isis oris.

Oso gia tis protaseis sou, pragmatika varieme poli na tis sxoliasw, giati proerxontai apo kapion pou den exei tharos gnomis, an an kai kapies einai kales. Trava loipon vres ekdoti, gine arxisintaktis kai efarmose tis, alla sou leipei kati gia na to kaneis auto. Ligoi mporoun na to kanoun, kai esi den eisai apo autous.
Kaste loipon, stin Larissa i opou eisai, trava na armexeis kamia agelada, kai otan matheis na milas san anthropos kai na exeis tyo tharos tis gnomis sou, ela na mas peis gia HAMMER, ROCK ON, diskografiles, dianomeis kai oti allo thelis. Otan apoktiseis , auto pou den exeis simera, trava na vgaleis to diko sou periodiko, kai na ipografeis san Tommy tade.
Episis sou leipei i eugeneia. Giati se parakalesa na min me xanapeis Sirinouli. An eixes esto kai ligo autosevasmo, tha eixes sevastei auto to opio se parakalesa. Alla oute auto to exeis.
Episis gia ton Xako, rwta ton Xako, i esi pou ta xereis ola, pes mas kai emas.

Kai to ankdotaki sou, oti an egrafes sto ROCK ON tha to anevazes 2000 teuxi, itan poli petiximeno, leo na to xrisimopoisoume sto epomeno BASTARDS…

Xalarwse loipon ligo, des apo mia diaforetiki gwnia ta pragmata, kai otan apofasiseis oti megalwses ligaki, ela na milisoume gia oti goustareis.
Se leo tommy tade, giati eisai o Tade…

Thanks Ghιdeous για τις πληροφοριες…Οντως μερικα πραγματα δεν τα γνωριζα και ισως να εβγαζα εσφαλμενα συμπερασματα σχετικα με ορισμενα συγκροτηματα που γουσταρω και δεν τυχανουν αναλογης προβολης απο τον Ελληνικο τυπο…Καλη μαγκια που θα καλυφτει το live των Magnum, ειναι ιστορικο και θα παιχτει ζωντανα ολοκληρο το On a Storytellers Night… :lol:…A θα εχουν και μια αλλαγη στο line-up τους καθως ο drummer των Thunder δεν θα μπορεσει να παιξει λογω υποχρεωσεων με το συγκροτημα του και θα τον αντικαταστησει προσωρινα ο Jim Copley που εχει συνεργαστει με μεγαλα ονοματα οπως:Glen Hughes,Paul Rogers,Jeff Beck,Tonny Iommi κλπ…
Kυριε petro_kar ας ανοιχτει ενα topic με θεμα ποδοσφαιρικο και θα σε κανω να χρειαστεις πολλες καρτελες χαπια…Πρωτα κερδισε την ομαδα μου και μετα συζηταμε οτι θελεις… 8)

Πέτρο ή Tommy Skeoch ή Scooby Doo δεν χρειάζεται να φέρεις την κλίκα σου στο forum, φτιάξε καμμιά δεκαριά nicknames για να σε αλληλοϋποστηρίζεις…
Όσον αφορά τις κρυφές επιθυμίες σου για την δουλειά μου, θα κοιτάξω να σου τις ικανοποιήσω… Απλά συνεχίζεις να με επιβεβαιώνεις…[/quote]

Ότι είσαι τρόμπας το ξέραμε. Δεν περιμέναμε τώρα να σε καταλάβουμε.
Βρε Ηλία, πες του αν έχω σχέση με τον Tommy Skeoch, γιατί το τηλεφωνο δεν το σηκώνει ο βλάκας…

Δεν έχω πρόβλημα να ανοιχτεί τέτοιο topic, και είμαι σίγουρος ότι θα έχεις να πεις πολλά μιας και από τα γραφόμενα σου δείχνεις να κατέχεις πολύ καλά το σπορ.
Παραδέχομαι ότι βλέπω το παιδόσφαιρο σαν παιχνίδι, δεν είμαι οργανωμένος οπαδός και κάνω χιούμορ (πιστεύω). Μην το παίρνεις σοβαρά, για μένα διασκέδαση είναι το ποδόσφαιρο και δεν φανατίζομαι. Έ, έχει πλάκα να πειράζεις τον άλλο όταν χάνει, όπως και ο άλλος όταν χάνεις εσύ. Μη το παίρνεις προσωπικά.

Κυριε Σειρηνακη εφοσον συνεχιζετε να με αποκαλειτε κακοπιστο ας σας μιλησω λοιπον οσο πιο σοβαρα μπορω.Θελω απαντηση ομως ε?
Πρωτον ποια ειναι τα πολλα που ξερω.
Δευτερον δεν χρειαζεται να εισια μερος του μουσικου τυπου.Για ρωτα τις Δευτερες στο Texas εναν οπιονδηποτε ποια ειναι η γνωμη τοιυ για rock on και metal hammer.Θα γελασει και θα σου πει με τουσ ξεπουλημενους ασχολεισαι?Τι να πουμε για αυτους?
Ολοι εδω μεσα κυριε Σειρηνακη ειμαστε nicκnames.Τωρα αν εσας το επωνυμο σας εγινε γνωστο και για διαφημιστικους ισως λογους να προσελκυσετε και αλλο κοσμο αυτο δεν σημαινει οτι οποιος εδω μεσα καταθετει μια αποψη πρεπει μαζι να καταθεσει και πληρη στοιχεια ταυτοτητος.
Τριτον αν θυμαστε ενα post με μια διαφημκιση του rock city-sound and vision που ειχε μπει στο hammer μαζι με τον δισκο του μηνα αυτο μου το ειχε πει καποιος στο Texas πριν 4-5 χρονια.Παρατηρησε το μου λεει να δεις σε καθε τευχος σχεςδον αυτο γινεται.Πρεπει κυριε Σειρηνακη να εισαι μελοσ του μουσικου τυπου για να το καταλαβεις αυτο.Παρατηρητικος χρειαζεται να εισαι.
Τιμου λειπει κυριε Σειρηνακη για να κανω αυτο που κανετε εσεις?Σας πληροφορω οτι απο πολλους απο εσας καλυτερα θα τα καταφερνα.Σε καθε τευχος τισ ιδιες ερωτησεις βλεπουμε ειτε στο ενα ειτε στο αλλο περιοδικο.Δεν ειδα κανεναν να κανει καμια διαφορετικη ερωτηση.Οσο για τις προτασεις μου δεν σασ συμφερει να τις σχολιασετε.
Δεν σας συμφερει γιατι ξερετε οτι καπως ετσι θα επρεπε να ητανε ενα καλοστημενο περιοδικο να ειχε αυτη τη μορφη.Αλλα εσεις προτιματε να εχετε ενα μετριο περιοδικο και για αυτο πουλατε κανα 2000 αντιτυπα.
Αν εφαρμοζατε τις μισες εστω προτασεις μου ολο και κατι καλυτερο θα πετυχαινατε…Εκτος αν εχετε καει ηδη…
Οσο για το αν θα ανεβαζα την κυκλοφορια του rock on εγω μπορω να σου πω 6 ονοματα παιδιων που κινουνται στον ευρυτερο χωρο εχουε γραψει σε fanzine δεν εχουνε γραψει ποτε στα 2 εντυπα ειναι αφθαρτοι δεν ειναι κατσικια=ξερουνε και ο κοσμος τους εχει εμπιστοσυνη.Αλλα σε τρελαινει να ακους οτι υπαρχουνε εκει εξω καποιοι οι οποιοι ειναι και γαμω.Διοτι να το παρουμε και αλλιως κυριε Σειρηνακη εσεις και καποιοι αλλοι 2 φορες μια με το Invader και μια με το Rock on αποτυχατε.Αρα μηπως τελικα αυτο που ειχα γραψει οτι πρεπει καποτε ολοι να μαθουμε ποτε να σταματησουμε ισχυει?
Οσο για αυτο που ειπατε κυριε Σειρηνακη οτι βαζουμε Dream Theater επειοδη ο κοσμος αυτους θελει ε δεν πρεπει να εισαι και πολυ περηφανος για αυτο ετσι δεν ειναι?Διοτι 12 χρονια εως την ελευση του invader ειχαμε μια διαμορφωμςενη κατασταση απο το hammer που εσπρωχνε τους οπαδους οπου αυτο γουσταρε.Εσεις κυρει Σειρηνακη και οι συναδελφοι σας τι κανατε ετσι ωστε να ανατρεψετε οσο μπορειτε μια καταστααη και να κανετε γνωστες και καποιες αλλες μποαντες στην Ελλαδα που στο εξωτερικο σκιζουνε?
Τιποτα.Αναλωθηκατε στο σιγουρο=Οpeth,Theater,Nevermore οτι και οι απεναντι δλδ
Διοτι μη μου πειτε οτι μια σελιδα μελωδικοι θησαυροι του rock σε 9 χρονια ειναι προοδος…
Βλεπετε λοιπον κυριε Σειρηνακη οτι το nickname Οπως με αποκαλειτε οντασ καποτε αναγνωστης αλλα και οπαδος εχει καποια επιχειρηματα εχοντασ σκαειει φραγκα και αγορασει τα περιοδικα στα οποια συμμετειχατε.Αλλα τον μαλακα τον κοσμο πιοσ τον ακουει ε κυριε Σειρηνακη?
Αληθεια ρωτησατε ποτε τον κοσμο τι θελει?Αλλα σιγα μη νοιαστω εγω για τον tommy ταδε ετσι δεν λετε απο μεσα σας κυριε Σειρηνακη?Εμεις να μαστε καλα και ο κοσμος να πα να…
Μονο που ο κοσμος κυριε Σεορηνακη ακομα και αυτος που θελει μασημενη τροφη στην ουσια οπως το ειπε φορα παρτιδα ο κυριος Φραγκος με το να βαζετε μεχρι που εχεσε ο Myung ξυπνησε και με την dsl Του κατεβαζει τα album απο το net και ξερετε γιατι κυριε Σειρηνακη?Διοτι δε σας εχει εμπιστοσυνη να παει να σκασει εστω και 6 ευρω απο το metropolis για να αγορασει εστω και ενα album.Εινια μοιραιο λοιπον αν πεσουνε οι πωλησεις.
Ανλοιπονμετα απο ολα αυτα κυριε Σειρηνακη νιωθετε περηφανος που ο ελληνασ οπαδος το 1995 ακουγε Nevermore και το 2005 τους θεωρει ακομα πολλα υποσχομενο συγκροτημα αν νιωθετε περηφανος που ο Ελληνας δεν εχει μαθει ακομα τουσ Magnum
εγω στη θεση σας μαλλον θα προβληματιζομουν και θα ελεγα τι κανω εγω εδω περα.Αλλα για προβληματισμους ειμαστε?
Σκεφτεστε λοιπον κυριε Σειρηνακη τι εχει να γινει αν απο του χζρονου οπως ακουστηκε μαζι με το ΦΠΑ οι τιμες της dsl φτασουνε σε εξευτελιστικα επιπεδα καμια 30 euros το μηνα?
Τιποτα αλλο σας απαντησα αρκετα σοβαρα περιμενω απαντησεις σε ολα αυτa.

Angel in black εισαι 30μεσα ποσο εισαι τελος παντων και δεν εχεις μαθει ακομα οταν πετας μια λασπη ολοι ξερουμε ποιος ειναι ο ρολος του Χακου να το συνεχιζεις κιολας και να το ολοκληρωνεις.Για το ποιος ειναι ο Χακος ομως δεν μου απαντας.Πιστεψε με ειμαι αρκετα εξυπνος και θα καταλαβω.Η μηπως δε σε συμφερει να μου πεις πιοσς ειναι ο Χακος και τι δουλεια κανει?

Τελη εγω και ο petros δεν ειμαστε το ιδιο προσωπο.Τελευταια φορα που στο λεω.

Φιλε zouglau μου ζητησες να κανω προτασεις τις εκανα.Δε σε ειδα να τις σχολιαζεις.

Kourou ωραιες οι παραθεσεις σου.Ολα αυτα τα εχω πει.Θα μπορουσα επισης να σου πω και για αλλες κριτικες που με εκαννα να γελασω ποκυ πχ Biomechanical.Αν θεωρεις λοιπον οτι οι συνατκτες η το περιοδικο σου ειναι τελειο συνεχισε να μεειρωνευεσαι παραθετωντασ οτι γραφ απλα μαθε να ακους και την κριτκη.Αλλα θα μου πεισ πιοσ δημοσιογραφοσ εμαθε ποτε του να ακουει την καλοπροαιρετη κριτικη?
Εδω ο Τριαναταφυλλοπουλος υποστηριζε τον Κακαουνακη οταν καπιοσ πηγε και του ακνε αγωγη… Καλα λεει λοιπον ο dreamdancer oti σε αυτη τη χωρα οπιος πει κατι για δημοσιογραφο σηκωνονται ολοι οι συναδελφοι του και τον υποστηριζουνακομα και αν μισιουνται βαθια…

Κυριε Σειρηνακη σταματα λοιπον και εσυ και ο kourou να το γυριζετε στο πουστικο και εκει που σας συμφερει οτι εγω εχω προσωπικα μαζι σας και απαντηστε μουσε οτι εγραψα.
Σε συμφερει Kourou να νομιζεις οτι εχω προηγουμενα μαζι σου?Σταμπαρα και αλλες 2 κριτικες για γελια μηπως θες να στις πω και αυτες?

Angel in black εβαλα και Χαρδαβελλα να σας παρακολουθει αλλη δουλεια δεν ειχα. 8)