Rock on

Ολυμπιακος εισαι.[/quote]

Μήπως είσαι στον κόσμο σου; Άσχετο μεγάλε…[/quote]

Μπα ζηλιαρικο λαμογιο ειμαι.

Tommy_Skeoch μήπως είσαι αντιΟλυμπιακός; Φαίνεται πολύ ρε φίλε μου? Να είσαι πιο διακριτικός?

Εδώ δεν χρειάζεται να σου απαντήσω? Καταλαβαίνεις και μόνος σου?

Κυρίως για συλλεκτικούς λόγους το αγοράζω… Αν και υπάρχουν συντάκτες, όπως ο Κισατζεκιάν που είναι πολύ καλοί… Απλά αν υπήρχαν 5 περιοδικά και είχα μεγάλη δυνατότητα επιλογής, δεν θα ήταν απ’ αυτά που θ’ αγόραζα[/quote]

Αυτή ακριβώς είναι η απάντηση μου?

Σου προτείνω να είσαι εσύ ο επόμενος Πάπας?

Να πάω στη Μακρόνησο επειδή εξέφρασα την προσωπική μου άποψη;

Απλά επιβεβαιώνεις τα όσα έγραψα παραπάνω? Βέβαια έτσι είναι τα πράγματα? Εσύ να έχεις το δικαίωμα να κρίνεις τόσο εύκολα τη δουλειά μου, ενώ εγώ που δεν έχω τη δυνατότητα να σε κρίνω για τη δική σου, είμαι ο φασίστας που θα σε στείλει στη Μακρόνησο και τη Γυάρο?

Επίσης επιβεβαιώνεις τον βαρύ χαρακτηρισμό μου? Ίσως τελικά αυτό ήθελες να πεις από την αρχή; Και για να κλείσει το θέμα, μήπως Tommy_Skeoch και petros_kar είναι ένα και το αυτό πρόσωπο; Καλό θα ήταν ο Ηλίας να μας διαφωτίσει?

File Tommy tade… an imoun pappas tha imoun poli orea volemenos. Sinexizeis na mou tin les… xalarwse…
Prgmatika den exeis tin pramikri idea gia oti grafeis, kai gia to kata poso ta periodika einai ipoxeiria twn etereiwn…
Episis sou proteinw na veltiwseis ton mousiko tipo ths xwras sou, Ela na grapseis sto ROCK ON, giati den erxese? Afou eisai kaliteros apo autous pou exoume, na ertheis… eilikrina sto lew.
An den mporeis na ertheis apla kane kritiki sto periodiko, alla stamata tis epithesieis, pes apopsi kai na tin sizitisoume an theleis. Kai ego diafwnwn me kapioes kritikes p[ou exoun kanei sintaktes mas, alla den tous thwrw poulimenous…

Fisika kai eimai Olimpiakos me deuteri simpathia mou tin AEK. Profanos esi eisai eisai Panathinaikos me nootropia Paoktzi, opws akrivw sto AMAN…

Episis eisai ligo mikros stin ilikia gia na krineis anthrwpous me empeiria sto “pezodromio” opws o Telis, pou exei faei me tis sesoula ola ta kala kai ta kaka tis piatsas…

Petro, pros ti i toso lissalea epithesi ston Teli?

Tha sas to xanapw. Lathi ola ta periodika kanoun, kai tha kanoun. Omos Tommy tade, esi den koitas na kaneis kali kritiki gia na veltioseis katastaseis, koitas na ta xoneis mono kai tipota allo. Vrikes emena sto forum kai xarike i kardoula sou…

An exeis kotsia, vgale to nick name sou, kai ela sto ROCK ON na grapseis epwnima. Giati se emas o kathe enas exei tin euthini autwn pou grafei, esi apla krivese…

O Apostolos Tommy tou Ellinikou metal tipou…

to paratravas merikes tommy tade, sizitisi kanoume (??), alla filarakia den imaste…

Lopoin tha simvaleis stin veltiwsi tou metal tipou? i tha katseis stin asfaleia tis aniprxias pisw apo tin anonimia sou? Den sou kanw plaka otan sou lew na grapseis sto RCOK ON, ALLA ME TO ALITHINO SOU ONOMA…

Τέλη,
ξέρεις πολύ καλά ότι και την κριτική δεν φοβάμαι και είνμαι αρκετά μεγάλος για να καταλαβαίνω ότι κάνω λάθος κάτι. Προσπάθησε λοιπόν να καταλάβεις όσο δίκιο ή άδικο είναι αυτό: Χρησιμοποιείτε έντυπα μέσα για να δημοσιεύσεται αυτό που θεωρείται ΕΣΕΙΣ καλύτερο σε ύλη. Μέχρι εδώ καλά. Δεν γίνεται κι’αλλιώς. Στη συνέχεια ζητάται αντίτιμο χρηματικό για να προμηθευτούμε το έντυπό σας. Εφόσο πληρώνω για ένα προϊόν-αγαθό-υπηρεσία, δεν έχω δικαίωμα να αξιολογίσω αυτό που παίρνω πληρώνοντας? Δηλαδή όταν παραπονιέσαι ότι στα δημόσια έργα ότι τα πέρνουν οι εργολάβοι και οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακούβες τι κάνεις? Πηγαίνεις και ρίχνεις άσφαλτο ή πηγαίνεις από άλλο δρόμο? Φωνάζεις, βρίζεις, και και και…Έτσι λοιπόν και εδώ οι αναγνώστες κρίνουν.
'Οσο αφορά το αν μπορείς να με κρίνεις σου θυμίζω ότι το κοινό που απευθύνεσαι είναι σαφώς μεγαλύτερο άρα είναι και εύκολο να βρεθείς στο στόχαστρο. Αλλά και τα πιθανά κέρδη είναι ανάλογα. Θα σου θυμίσω όταν μου ζήτησες να σου προτείνω ένα μηχάνημα για τη δουλειά σου. Αφού λοιπόν άκουσες την πρότασή μου, το πήρα για εσένα (το ήθελα και μπορούσα να το κάνω, δεν το “χτυπάω”) σε πήρα και σε ρώτησα εάν είναι αυτό που ήθελες? Εάν έμεινες ικανοποιημένος?
Γιατί το έκανα? Γιατί με ενδιαφέρει η γνώμη για το προϊόν που πουλάω στην αγορά.
Μη μου λες ότι δεν μπορείς να με κρίνεις. Όλοι κρίνονται σ’αυτό που κάνουν. Και έγώ κρίνομαι από κάποιο Τέλη στη δουλειά μου και εσύ θα κρίνεσαι από κάποιο Πέτρο στη δική σου. Προσπάθησε να βελτιώνεσαι από αυτά που σου λένε.

Δημήτρη, νομίζω ότι το παραπάνω απαντά το ερώτημά σου σχετικά με την ανάρμοστη συμπεριφορά σε φίλο.Εάν εμείς που γνωριζόμαστε μεταξύ μας δεν τολμάμε να τα πούμε μεταξύ μας έξω από τα δόντια πιστεύω ότι είναι υποκριτικό.

Όταν μιλάω για αναξιοκρατία, εννοώ για τους φελούς και τους δήθεν που υπάρχουν στο κομμάτι που επαγγελματικά κινείστε. Όχι ότι αλλού είναι λιγότεροι. Αλλά εδώ μιλάμε για έντυπα-μέσα (δεν κολλάω στον τίτλο του topic, γενικά μιλάω σε όλα μου τα post) που προβάλουν τη μουσική που γουστάρουμε. Παντού υπάρχουν.

Τα περιοδικά και τα webzine και όλα τα μέσα (με όποιο όνομα και αν έχουν) τα χρησιμοποιώ για να ενημερώνομαι και να κάνω ένα διάλλειμα από αυτά που ασχολούμαι κάθε μέρα. Είναι φυσικό λοιπόν να λέω τη γνώμη μου με απότερω σκοπό αυτό το διάλλειμα να είναι πιο ευχάριστο. Σε ένα μέρος που πας διακοπές και περνάς καλά, θα ξαναπάς. Σε ένα μέρος που άλλα σου τάζουν και άλλα βρίσκεις, όχι μόνο δεν ξαναπάς αλλά το δυσφιμίζεις κι’ όλας.

Ηλία, διαφώτισε τον Τέλη, γιατί η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα τον πήραξε.
Ναι, είναι γαύρος και πίσω από τη Βανδή στη βαθμολογία!!! Κόλαση.

tommy, πάντως ο sir_jim κάνει προσπάθειες προς τη σωστή κατεύθυνση και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Δεν είναι θέμα να του δώσεις ευκαιρία, αλλά επειδή δεν γνωρίζεστε κάποια πράγματα, δικαιολογημένα, μπορεί και να τα πάρει στραβά.
Αφού στο προτείνει, πείτε μια καλησπέρα, για να κάνουμε τη φάση μας πια χαλαρά εδώ μέσα. Λέω εγώ τώρα…

Marketing έχω σπουδάσει, όχι δικηγόρος.
Για να ηρεμήσει και ο Τέλης που νομίζει ότι είμαστε το ίδιο άτομο…

Κυριε Σειρηνακη και αγαπητε Τελη δεν ειμαι αντιολυμπιακος.Στα τετοια μου κιολας για τον Ολυμπιακο απλα την αναφερω σαν ομαδα γιατι εχει κανει επιστημη το δουλεμα των οπαδων τοσα χρονια και οι οπαδοι δεν λενε ποτε την αποψη τους και γεμιζουν το γηπεδο και βλεπουν τι?Τον Κωστουλα να μπαινει μεσα στα διχτυα.Για να μη μιλησω για τα φαουλ του Ριμπο.Τουλαχιστον οι Παναθηναικοι στους οποιους αναφερεστε παραδεχονται ότι παιρνουνε το πρωταθλημα με παικτες της πλακας εσεις οι Ολυμπιακοι το παραδεχτηκατε ποτε?Πως θα μου πεις με τι επιπεδο.
Αρα λοιπον αναφερω τον Ολυμπιακο ως κλασικο παραδειγμα συμβιβασμενων οπαδων.
Αυτό πιστευω Τελη ότι οι συντακτες και των 2 περιοδικων πιεζονται για να γραφουνε ότι γουσταρουνε αλλοι σε συγκεκριμενες κυκλοφοριες και ότι τις παπαριες που βγαζουνε δισκους του μηνα κτλ δεν τις ακουνε ουτε σπιτι τους.
Τελη μη στενοχωριεσαι εγω και ο petros_kar δεν ειμαστε το ιδιο προσωπο.Μπορει να στο ρουφιανεψει και ο kourou.Αν σε πειραζουνε αυτά που λεμε ε τι να κανουμε ας μη γεννιοσουνα συμβιβασμενος.
Τελικα Τελη το hammer το αγοραζεις καθαρα από μαζοχισμο?Για να καταλαβω δλδ.Απο τη μια λες ποιος είναι ο ρολος του Χακου και από την άλλη το αγοραζεις?
Πες μας τελικα ποιος είναι ο ρολος του Χακου?Δεν μου απαντησες.Μην υπεκφευγεις.
Ξερεις επισης πολύ καλά ότι εδώ δεν η ελληνικη αγορα δεν χωραει 2 περιοδικα και εσυ μου λες για 5?Ασε ρε Τελη κανε μας τη χαρη.Αμα λεει υπηρχανε 5.5 δεν υπαρχουνε στη Γερμανια.
Εν κατακλειδι Τελη ο petros_kar με αυτά που εγραψε σε κολλησε στον τοιχο.Να πως φαινεται ο πραγματικα ωριμος και κατασταλαγμενος ανθρωπος που δεν τρωει τη φολα σε αντιθεση με σενα που για να μη χασεις τον Σειρηνουλη σου μας ειπες οσους εχουμε αποψη λαμογια.Καλυτερα λαμογιο λοιπον συμφωνα με σενα και με αποψη παρα να γινομαι γελοιος και να υπερασπιζω κατι που ολοι γελανε μαζι του και να γινομαι γελοιος.Κατσε λοιπον εκει με τον Σειρηνουλη σου μην ξαναποσταρεις μην ξαναεκφρασεις αποψη και ασε τα λαμογια να λενε αυτό που πιστευουνε.
Αληθεια τα λαμογια ποιοι είναι?Εγω ο petros_kar ο dreamdancer και η Hit the lights?
Να μιλαμε με ονοματα βρε αδερφε στα ισα.
Περιμενω από σενα το ρολο του Χακου ποιος είναι.

Κυριε Σειρηνακη ερχομαι λοιπον σε εσας και θα ξεκινησω λεγοντας σας ότι η ηλικια δεν μετραει.Μετραει το μυαλο.Τι να το κανω εγω να εχω τον Τελη στα 34 και να μην τολμαει να πει την απψη του?Οσο για αυτό που λετε για το πεζοδρομιο ε σιγα οι μισοι Ελληνες αγραμματοι δικηγοροι και δηθεν ξερολες είναι.Και οι πουτανες του πεζοδρομιου είναι.Να τις βαλουμε πρωθυπουργους?
Θελω να πω λοιπον με αυτό ότι μπορει ο άλλος να είναι ο πιο μαμοθρεφτος που υπαρχει να βγαινει από το σπιτι μια στις τοσες αλλα καπιοες δυσκολες κατστασεις να τον ωριμασανε νωριτερα.Αρα λοιπον σεβομαι περισσοτερο τους ανθρωπους τους πραγματικα ξυπνιους και όχι τους συμβιβασμενους πεζοδρομιτες.
Επισης κυριε Σειρηνακη για να κερδισετε τις εντυπωσεις με καλειτε συνεχως να γραψω στο περιοδικο σας τη στιγμη που ξερετε ότι δεν θα το κανω γιατιο πολύ απλα εχω στη ζωη μου άλλες προτεραιοτητες.
Βεβαιως και εχω κοτσια και πολλα μαλιστα και αν ποτε ερχομουν στο rock on η σε οπιοδηποτε άλλο εντυπο θα ερχομουνα με ορους.Θα καταλαβετε παρακατω τι εννοω.
Επισης χαρακτηρισμοι όπως ανυπαρκτος και ανωνυμος μα διασκεδαζουνε κυριε Σειρηνακη…Λες και εσεις ειστε γνωστος?Ουτε μεχρι τα Οινοφυτα δε σας ξερουνε εξω από ένα Texas?.
Ποιοες είναι λοιπον οι προτασεις μου για τη βελτιωση του ελληνικου metal τυπου?
Πρωτον θα σταματουσα να παιρνω promos από sound and vision και cosmic storm.Θα ζητουσα από τον εκδοτη να σκαει 50-60 ευρω κάθε μηνα dsl και κατεβασμα.Καλυτερα δεν είναι ετσι κυριε Σειρηνακη?
Δευτερον οι συνεντευξεις θια κανονιζοταν σε απευθειας συννενοηση με τους ιδιους τους καλλιτεχνες.
Τριτον θα εδιωχνα γυρω στα 10 ατομα από το κάθε περιοδικο και θα εβαζα 5-6 ατομα νεα αφθαρτα με καλο ονομα από τον ευρυτεο fanzine webzine χωρο?Εχουνε γνωση οι φυλακες κυριε Σειρηνακη?Ατομα που τα ακουσματα τους θα ηατνε ακουσματα και όχι από Strapping Young Lad μεχρι το πολύ Isis και Hypocrisy?Ατομα που θα σεβοντουσαν τον καλλιτεχνη που θα κριτικαραν και δεν θα πετουσαν 2 σε Exhibition πχ?
Τεταρτον θα απαγορευα δια ροπαλου να γραφονται σε κριτικες «πωπω μολις ειδα το εξωφυλλο ειπα ωχ ακομα ενας κιθαριστας» όπως γραφει ενας μαλακς από εδώ στην κριτκη των Overlord?s Perpetual.Η κριτκη θα γινοτανε αυστηρα συμφωνα με το μουσικο περιεχομενο.Οπιος θα κριτικαρε εξωφυλλο θα επαιρνε ποδι με τη μια.Την μουσικη κρινουμε όχι τη νεμφανιση?Αλλα πιος ξερει από μουσικη θα μου πειτε αν διαβασατε την κριτκη The Darkness από εδώ καταλαβαινετε τι θελω να πω?.
Πεμπτον θελει να βαλει η εταιρεια poster στο περιοδικο για επερχομενη συναυλια?
Βεβαιως σκασε τοσα φραγκα και στη βαζω.Ολοι όμως θα μπουνε με εισητηριο στη συναυλια.Κανονικα.Τοτε θα βλεπαμε τον ευκαιριακο από τον πραγματικο? Ουτε ένα πασο τιποτα.
Εκτον συνεντευξεις με group από ολο το φασμα του metal, rock χωρου λιγοτερτες βεβαια από death και black(μονο τα πραγματικα μεγαλα group και όχι παντοφλες της Napalm κτλ) αλλα όχι να φτανω και στο αλλο ακρο με συνεντευξη Evanescence?Εννοειτε όχι hardcore.
Εβδομον αφιερωμα σε κάθε τευχος σε σχηματα «μισητα» η αγνωστα για ευνοητους λογους εδώ στην Ελλαδα.Οπως εκανε καποτε το hammer με τις κατακομβες.
Ογδοον οποιος ειρωνευοτανε σε κριτικη το οπιοδηποτε ιδιωμα αν μοιραζα σε καποιον από τα κατεβασμενα με την dsl καποιο metal ειδος που δεν του αρεσει κατά λαθος και ειρωνευτει ποδι.
Ενατον το μοιρασμα θα δινοτανε σε ατομα που ξερουνε από το διωμα.Να δινονται τωρα σε ασχετα ατομα promos όπως συμβαινει στο hammer και να πεφτει ειρωνια και κοντα σε αυτους και οι μαλακες οι οπαδοι.
Δεκατον 4 σελιδες τουλαχιστον οπου οι αναγνωστες θα στελνανε τα παραπονα τους ειτε με βαση την κριτικη καποιου ειτε με βαση το στησιμο του περιοδικου.
Ενδεκατον editorial και μαλακιες δεν θα υπηρχαν.
Δωδεκατον πολύ καλη ητανε η ιδεα του rock on που ρωτουσατε μουσικους να σας πουνε ποια πιστευουν ότι θα είναι η all star μπαντα…Ετσι μπορει οι οπαδοι να μαθουνε καιν κανεαν άλλο μουσικο οποτε αυτή θα την ειχα μονιμη στηλη.
Πολύ ρομαντικες οι προτασεις μου κυριε Σειρηνακη?Υλοποιηστε τις και εγω ερχομαι να γραψω στο rock on?Να μου δινατε 6 μηνες διορια και αν δεν ανεβαινε η κυκλκοφορια του άλλες 2000 να με κρεμουσατε αναποδα σαν τον Ανδρεα τον Πρωτοκλητο.

Kαλα κοιταξτε μην σας το παρει η Βανδη και εχουμε ομαδικες αυτοκτονιες σε Πειραια και Αθηνα… :lol: .Φιλε petro_kar με ποσα παραρτηματα επαιξε ο ΠΑΟ φετος?Να θυμηθω λιγακι:ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ,ΟΦΗ,ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,ΚΑΛΛΙΘΕΑ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ…Συνολο 30 ποντακια ξεκουραστα…Οσο για την κουπα περιμεντε λιγο γιατι αν δειτε το προγραμμα την προτελευταια αγωνιστικη εχει ματς με την ΑΕΚΑΡΑ(μου) με την οποια φετος εχετε αναπτυξει ως συλλογος μια ακρως ερωτικη/πελατειακη σχεση…
Οn-topic τωρα ωραιες οι προτασεις σου φιλε Tommy αλλα ανηκουν σε αλλες εποχες,ρομαντικες,αγνες κλπ κλπ…Με τους ορους που εχουν διαμορφωθει στην αγορα ενα τετοιο περιοδικο δεν θα ειχε τυχη…Η μονη ανεφαρμοστη ειναι κατα την γνωμη μου αυτη με τις συνεντευξεις γιατι στανταρ θα φας πορτα απο τις εταιρειες…Παντως ετσι και με προτασεις μπορει να γινει σωστη κουβεντα και να βελτιωθουν καποια πραγματα…

Tommy tade…

Oi protaseis einai kales tha tis sxoliasw mia… mia…

Einai omos asxetes me tin oli leitourgia tou periodikou se sxesi me to an esi theleis na grapseis i oxi. Esena san sintakti se aforoun oi sinenteuxeis kai oi kritikes, kai oi ipies protaseis mporeis na kaneis pros veltiwsi tou entipou. Kritikes kaneis aneta, kai kaneis de sou leei ti na grapseis, i ti vathmo na valeis. Ta inteview einai vasi twn kritikwn. To mousiko ifos kai i ili tou kathe periodikou kathorizontai apo tis anagkes tou anagnostikou koinou, kai safws xorane veltiwseis apo oti einai simera.
Orous den eisai se thesi na vazeis, giati poli apla orous den vazei kaneis gia na grapsei sto ROCK ON.

Episis to an eimai gnwstos, den me poliapasxolei. Mou ftanei na me agapane oi filoi mou. Alla vlepeis kai pali oti ginese eristikos. Apla rixe tous tonous kai kane siztisi san anthrwpos. Episis ipologise oti kai egw tha mporousa na krivomai pisw apo to nickname mou, alla den to kanw. Xereis pou eimai kai mporeis na ertheis na mou miliseis. Alla distixws gia sena kai pisw apo ena nick name KRIVESE kai DEN exeis ta moutra na ertheis na mou miliseis sto Texas. Opws tha exeis dei mono snob den eimai kai milaw kai kanw plaka me olo ton kosmo. Epimenw loipon na lew oti eisai aniparktos kai anonimos os proswpikotita giati poli apla krivese. Otan apoktiseis to tharos tis epownimis gnwmis sou, tote na anafertheis xana se mena. Kai mia pou to efere i kouventa den prokeite oute stis protaseis sou na apantisw kai na sou poies stekoun kai pies oxi, mexri na vgeis apo to kavouki sou…
Kai me to Teli, opws kai me ton Angel in Black kai me tin chk_chillin kai me ton Jim_Lick alla paidia apo to site ama goustaroume kanoume kai toumpes parea , dikos mas to provlima… kai den se afora.
Episis “Sirinouli” na xereis oti mono dio atoma me exoun pei mexri simera. Trito eisai esi mono kai mou fenete irevolika paraxeno… Mi kaneis tin vlakeia kai me apokaleseis xana etsi…

Sorry, αλλά δεν μπορώ να μην παρέμβω…
Θα παρακαλούσα μόνο για λίγη ψυχραιμία… Αυτό που πραγματικά δεν μπορώ να χωνέψω είναι πώς όλος ο κόσμος ξέρει τί γίνεται στα περιοδικά. Πώς βγαίνουν οι δίσκοι του μήνα, ποια η σχέση με τις εταιρίες, πώς μοιράζονται τα promo, πως… Παλικάρια, έχετε μπει μέσα στο χώρο; Ξέρετε πως γίνεται το καθετί, ή κάνετε απλές υποθέσεις; Διαβάζω με περίσσεια περιέργεια το τί γράφεται τόσες μέρες… Δεν πρόκειται φυσικά να πάρω θέση γιατί σε κάποια σημεία το πράγμα γίνεται προσωπικό (και όποις κατάλαβε, κατάλαβε). Δεν μπαίνω σε παιχνίδι αντιπαράθεσης. Απλά να συστήσω ψυχραιμία. Καλή η κριτική, ακόμη και η κακοπροαίρετη. Όποιος θέλει να πάρει κάτι, παίρνει και από αυτήν. Δεν χαλάμε τις καρδιές μας και δεν κάνουμε προσωπικές επιθέσεις… προσωπικά είδα κάποια πράγματα που δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να δω και ξεκινάνε από το γεγονός ότι λογικό είναι ο οπαδός της μουσικής να έχει άγνοια για κάποα πράγματα… Δεκτό και απόλυτα σεβαστό. Αυτό κι ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναπαρέμβω… Δεν είναι πρέπον…

kai pios eisai o OHE??

Nα μιλησω για τον μενα απαντωντας τουτοχρονα και στον ghideous οτι μονο υποθεσεις κανω αφου δεν ειμαι στον χωρο των περιοδικων.Ομως οπως μπορω να λεω την γνωμη μου οτι το ταδε ματς ειναι στημενο η οτι ολο το πρωταθλημα ειναι στημενο(ολοι το εχουμε πει κατα καιρους αλλα δεν μπορουμε να το αποδειξουμε) ετσι γραφω και για τις δισκοκριτικες οτι κατι τρεχει αλλα δεν εχω αποδειξεις στα χερια μου…Γιατι ομως δεν εξηγει και καποιος πως λειτουργει το συστημα(δεν λεω να μπει σε λεπτομερειες-απλα μια περιγραφη) για να εχουμε και εμεις μια συνολικη εικονα??Ειναι δα τοσο φοβερο μυστικο?Τελικα τοσα χρονια εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ο κλαδος των δημοσιογραφων(γενικα κ ειδικα στο θεμα μας) δεν σηκωνει μυγα στο σπαθι του…Ολα καλα και ολα ωραια αρκει να μην τους θιξεις…
Η αγνοια του οπαδου θα παραμενει οσο το τοπιο ειναι θολο και οσο θα υπαρχουν(μιλαω και για τα δυο εντυπα,μην το περει κανεις επι προσωπικου) υποπτες κριτικες,περιεργα αρθρα,αποκλεισμος μερικων,προβολη καποιων αλλων κλπ κλπ…Ετσι δημιουργουνται οι υποψιες και ο κοσμος θα παραμενει αρνητικος προς τον μεταλλικο τυπο της χωρας…Να γινω πιο συγκεκριμενος?Γιατι ρε γμτ δεν υπηρχε μια συνεντευξη των MAGNUM ενω και απο τα δυο εντυπα φαγαμε στην μαπα μεχρι και ποτε θα κλασει ο LaBrie η τι θα φανε οι HAMMERFALL?Ηταν τοσο δυσκολο να βρεθει ο Clarkin η ο Catley ενω ο Petrucci π.χ και σε πυρηνικο καταφυγιο στην Καλκουτα να ειναι θα του κανουμε συνεντευξη??Τελικα τα εντυπα φτιαχνουν η δεν φτιαχνουν θεους??Γιατι οι θεοι του prog ειναι οι Dream Theater και οχι οι Fates Warning?Tα ονοματα ειναι τυχαια και μπορω να σας αναφερω χιλιαδες παραδειγματα σε ολο το φασμα του metal…Mεγαλος παιχτης ειναι και ο Beckham αλλα με το αβανταρισμα που εχει ειναι πιο δημοφιλη :wink: ς απο τον Nedved και αυτο ειναι αδικια…Αυτα τα ολιγα(λεμε τωρα) και εδω ειμαστε για να τα λεμε.Παντα ομως στα πλαισια της ευπρεπειας και του αλληλοσεβασμου…Και τα παιδια που εργαζονται στα εντυπα ανθρωποι ειναι και λαθη θα κανουν…Αρκει να υπαρχει κατανοηση και μπορουμε να το συζηταμε μηνες χωρις εκτροπα…

To pws leitourgei to sistima einai aplo. Allwste mporeis na rwtiseis kai ta paidia apo to Hammer.
To kathe sistima exei ta kala tou, exei kai ta kaka tou. Safws kai ipafrxoun paragontes pou piezoun ta periodika kai tis efimerides kai ola ta mesa. Opws episis kanoun kai ta mesa to idio. To pan einai i issoropia kai na mathoun na se sevontai. Ta pragmata oson afora to ROCK ON, giati gia to hammer as vgei kapios apo ta paidia ekei na milisei den mporw egw, den einai toso tragika oso ta leei o Tommy tade. Den iparxoun da kai oi toso tromeres pieseis, gia ton aplo logo oti i Elliniki agora einai poli mikri gia tis etairies tou exoterikou. Kata sinepeia otan poulane apo to kathe cd 200 - 400 kommatia den tha katsoun na skasoun kiolas. Iparxoun kai oi exereseis alla o ogkos kimenetai se auta ta megathoi pwliswn. Siga o allos min katsei na skasei gia 200 cd stin Ellada!! Ti diafimisi na valei kai ti kerdos na vgalei. Apla den tha katsoun na skotistoun. Oi MAGNUM px, ooute 100 cd den tha poulisoun stin Ellada… ti exofilo na kaneis se mia mpanta pou den endiaferei sxedon kanenan? Den einai oti den einai kaloi. Iparxoun safws pio emporikes mpantes apo autous pou endiaferete poli megaliteri merida koinou na diavasei gia autous. Parola auta osoi diavazoun to rock on, den agnoei tis “mikres” mpantes.Episis polla sigkrotimata, den endiaferontai na dwsoun sinenteuxeis gia tin xwra mas. Apo tous pio mikrous mexri tous pio megalous. Para polles fores exoume piesei emeis kallitexnes gia sinenteuxeis, enw oi etairies tous apla den endiaferontai gia tin xwra mas. Tha dwsoun proterotita ekei pou tha poulisoun perissotero. Elpizo twra na katalavete oti otan valame BON JOVI eksofillo, kai den eixe xanaginei pote apo elliniko entipo xana pote sinenteuxi me ton BON Jovi itan epitixia giati apla to managment tou exei tin Ellada gia …Afriki kai oudepote endiaferthike na kanei promotion edw. To idio isxiei kai gia para polles mpantes. Episis Tommy tade, lave ipospin sou oti iparxoun xiliades kales mpantes ekei exo, alla den mporeis na tis xereis oles. An de se plisasoun oi idies polles den tis matheneis pote giati aploustata den mporeis.
Prosoxi, den lew oti den exoun meridio euthinis ta periodika, kai lathi exoun ginei, kai ego exw kanei, alla min ta xehesoume kai ola.

Etsi gia ton Petrucci px, pou einai safws anwterws mousikos apo ton Clarkin, tha vreis interviews pantou, giati iparxoun xilides perissopteroi pou tha theloun na diavasoun gia auton kai oxi gia tous MAGNUM. Giati oi THEATER pigan n1 sta chrts tis Elladas, me 7000 albums pewliseis. Mia papara gia tin pagkosmia agora, alla megalo pleon noumero gia tin Ellinik metal agora, otan kapote oi MAIDEN poulousan 60.000 diskous kai simera oute 15. Fantastite twra oti milame gia tin korifi, pou na deite kati DIO kai kati pio “mikrous”.
Milontas loipon panta gia toROCK ON, eipame lathi iparxoun, alla min to travame sta akra to prama.
Safws kai ta periodika exoun anagki apo diafimiseis, alla panw apo ola exoun anagki apo tin axiopistia tou koinou, giati na xathei auti xanontai ola.

Oso gia tin poiotita twn sintaktwn, o Tommy tade exei tin eukeria tou…

Twra tha mou peite giati kathome kai sas ta grafw ola auta… em, afou etixe kai eimai o monos pou vgenei na milisei, as poume kai kapia pragmatakia…

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κανείς σε καμία δουλειά δεν φανερώνει τον τρόπο που δουλεύει. Απλά κοιτάζει να είναι τα πάντα όσο πιο καθαρά και αδιάβλητα γίνεται. Αν τυχόν πχ οι MAGNUM την έχουν δει βεντέτες και δεν δίνουν συνεντεύξεις, δεν φταίει όύτε ο οπαδός, ούτε το κάθε περιοδικό. Όπως επίσης όμως θα πρέπει να σκεφτεί κανείς πως το να υπάρχει συνέντευξη με τον κάθε Petrucci, Harris, Hetfield, ενδιαφέρει σαφώς περισσότερο κόσμο και είσαι υποχρεωμένος να ψάξεις να τους βρεις να ικανοποιήσεις περισσότερο λαό και να αυξήσεις και τις πωλήσεις σου μέσα από την ποιότητα που προσφέρεις και οι αναγνώστες σου αξιολογούν.
Απλά για όσα γκρουπ δεν μπαίνουν συνεντεύξεις, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι όλοι διαθέσιμοι, δεν μιλάνε όλοι με ελληνικά περιοδικά επειδή η αγορά μας είναι εξαιρετικά μικρή και δεν τους ενδιαφέρει καθόλου. Είτε λέγονται “φίτσουλες” έιτε λέγονται BLACK SABBATH…
Αυτά για τον αποκλεισμό ή την προβολή κάποιων συγκροτημάτων. Για τα ύποπτα και περίεργα άρθρα, αυτό εναπόκειται στον καθένα να κρίνει και να αξιολογήσει. Δεκτές όλες οι απόψεις. Δεν μπαίνω σε παιχνίδι να κάτσω να αναλύσω τα πάντα. Δεν γίνεται πουθενά αυτό το πράγμα. Μόνο στο heavy metal… Σε τελική ανάλυση, πόσες φορές - ακόμα και σε αυτό το forum - δεν διαφωνούμε για κάποιους δίσκους; Γιατί δηλαδή όταν ένας συντάκτης έχει διαφορετική άποψη από τη δική μας γίνεται ύποπτος;
Δεκτή η κάθε κριτική και φυσικά όποιος είναι έξυπνος παίρνει αυτά που πρέπει να πάρει.

O-H-E!!!

Kalws ton Kofi Anan!!!

Ο ghideous είναι έγχρωμος?

Παιδια δεκτα ολα οσα λετε και δεν εχω κανενα μα κανενα λογο να διαφωνισω απλα για την διαφωνια…Ομως μιας και το αναφεραμε για τους MAGNUM(μια βδομαδουλα εμεινε και επιτελους θα εκπληρωσω το παιδικο μου ονειρο) δεν ειναι δυνατον τοσα χρονια με τοσες κυκλοφοριες να περνανε στο ντουκου…Ας πιασουμε ομως ενα αλλο χαρακτηριστικο παραδειγμα…Οι Running Wild ειχαν κυκλοφορησει τρεις δουλειες τους στην Noise/EMI και τοτε οπως και τωρα ειχαν σταθερες πωλησεις στην χωρα μας αλλα και πανευρωπαικα…Οσο ηταν σε αυτη την εταιρεια ειχαμε καθε τρεις κ λιγο συνεντευξη…Μολις την εγκατελειψαν χασαμε τα ιχνη τους…
Σαφως και ο καθε εκδοτης θα προσπαθησει να να βαλει αυτο που θα του αποφερει το μεγιστο κερδος(αλλωστε ολοι στις δουλειες μας το ιδιο δεν κανουμε??) αλλα καλο θα ηταν να υπαρχει και χωρος για κατι διαφορετικο και αντιεμπορικο…
Τελος γιατι βρε sirjim απαντας σε πραγματα που ρωτησα εγω με την προσφωνιση Tommy tade?Αφου εγω δεν κρυβομαι και ξερεις ποιος ειμαι…Μην δημιουργουμε και τετοιο θεμα ταυτοπροσωπιας… :cry:

oxi, den trexei tipota, apla panw stin kouventa anaferthika kai se thema pou ethixe to tonny tade…

den sas mperdevw, gia onoma…

Parte prwtathlima eseis, giati de leie pali oi vazeloi!!!

emeis imaste gia ta mpaza etsi kai alliws fetos…

xa…xa…xa.x.a.x.a.x.a.x.a.x.a.x.a.x.a.

ma iparxoun stiles, kai gia nees mpantes pou den exoun kan simvloaia, i einai pantelws agnwstes, iparxoun stiles gia underground klp. Allwste kai i ennoia tou antipempirikou einai paraxeni, to black theoreitai antiemporiko alla poulaei polli perissotero apo to poser, pou theoreite poli emporiko… ara…

E, twra an oi MAGNUM einai sxetika agnwstoi, auto oso adiko kai an einai einai alithia distixws, kai einai ligo arga gia autous na ginoun twra diasimoi stin Ellada, i kapou allou.