Φιλε Ηλια τελειως αστοχο αυτο που γραφεις απο την στιγμη που σε καθε εντυπο υπαρχουν αρκετοι συντακτες και γινεται καποιος επιμερισμος…Πως θα ασχοληθει καποιος με ενα death metal συγκροτημα οταν δεν εχει μια αποψη η δεν ακουει αυτο το ιδιωμα?Τουλαχιστον εδω δεν πιστευω να κανεις κριτικες εσυ στους Kreator π.χ
Βασικά άντρα είναι , και λέγεται Κυριάκος … χα χαχα χαχ α χα (Κούλα πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος… :lol: :lol: :lol: )
Distixws den einai etsi. Akoma kai sto eidos sou na einai kapoia kikloforia, den paei na pei oti einai kali. Ofeileis parol’ afta na grapseis kati (asxeto an merikes fores de ginetai logw xorou/xronou).
Iparxei safws kai i “skoura” pleura tou thematos, den antilegw, alla einai krima na parousiazontai ola toso arnitika, ti stigmi pou den einai.
O kosmos pantws mporei na krinei an kati aksizei i oxi. Den tou aresei kati, den to diavazei. Kai afto de sikonei amfisvitisi pisteuw.
Και θα σου πηγαίνει η πανοπλία του σταυροφόρου βρε sir_jim, μούρλια.
Άσε που γουστάρει και ο Τέλης πανοπλίες λόγω Πρασούλα (και αυτός συντάκτης…σύμπτωση???) Anyway, αφήστε τα αυτά, ο κάθε χώρος έχει άπλητα, και εγώ εξέφρασα την δυσφορία μου αλλά εντάξει δεν θα σκάσω κιόλας. Κάνω αυτό που νομίζω σωστότερο και είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και την αξιοπρέπεια μου. Εδώ λοιπόν συμφωνώ με τον Tommy_Skeoch που λέει:
Ευτυχως που γεννηθηκα ετσι και μπορω και κοιμαμαι τα βραδυα με τη συνειδηση μου ησυχη σε ολα τα επιπεδα
Αλλά ας αναγνωρίσουμε και την έντιμη κατα εμένα στάση του sir_jim να βγει και να πει τα όσα είπε, άσχετα με το αν συμφωνουσαμε ή όχι μ’αυτόν όταν άλλους τους “σκέπαζει η φοβέρα και τους πλάκωνει η σκλαβιά”.
Γι’αυτό λοιπόν προτείνω, μεθαύριο να ανοίξουμε ένα νέο topic με θέμα το νέα εκπομπή του Μουρατίδη “ΘΕΑ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΜΟΥΣΑΚΑ” και να βγάλουμε το άχτι μας!!!
Ο Tommy_Skeoch με τον sir_jim, εγώ με τον Φιλανδό σουβλατζή, ο Angel in Black με τον Telis_vas και ο jim_lick με την chick chillin.
Στο off topic εεε?? Γιατί θα τα πάρει ο Kourou!!!
Σόρρυ για την πλακίτσα αλλά πρέπει να εκτωνωθεί κάπως η ένταση και να συνεχιστεί το topic, γιατί όλοι έχουν πει αλήθειες.
Φυσικα και ετσι ειναι…Το κοινο/πελατης ειναι αυτο που κρινει…Τωρα για σκοτεινες πλευρες κλπ δεν ξερω γιατι ειμαι εκτος κυκλωματων…Εχω 20 στανταρ συγκροτηματα που αγοραζω τα παντα και απο κει κ περα αν θελω να παρω κατι αλλο το χιλιοτσεκαρω και βρισκω ακρη…Παντως οταν ημουν μικρουλης και ειχαμε το fanzine δεν υπηρχαν promos πασα και τετοια για μας…Καταδρομικες καναμε για να βγαλουμε καμμια φωτο…Αλλαξαν οι καιροι…
Η άποψη μου για τα μουσικά περιοδικά και webzine είναι η εξής: Αν σαρέσουν τα διαβάζεις, αν όχι δεν τα διαβάζεις. Είμαι υπέρ του να γίνεται κριτική και ποτέ μου δεν γούσταρα αυτούς που όλα καλά τα βλέπανε. Τώρα το ότι παίζει βρωμιά στο μουσικό κύκλωμα δεν νομίζω ότι λέμε κάτι καινούργιο. Αυτό όμως που δεν βλέπω είναι λύσεις. Δεν νομίζω ότι διάβασα κάπου από τον οποιονδήποτε μία λύση για να ξεπεράσουμε την σαπίλα των περιοδικών. Το πρόβλημα μας ποιο είναι δηλαδή? Τα πρόμο? Αυτά και να μην στα στέλνει η εταιρεία τα κατεβάζεις από το νετ. Αστεία πράγματα αυτά.αναμένω επομένως προτάσεις και λύσεις κυρίως από αυτούς που θεωρούν άθλιο τον μουσικό τύπο.
Ρε c dreamdancer καλή η μπάλα δεν λέω και εγώ γουστάρω πολύ ,αλλά το παράδειγμα σου δεν στέκει. Όταν ένας παίχτης παίζει μπάλα έχει ξοδέψει χρόνο και ενέργεια για να το κάνει( προπονήσεις κλπ) . Στην εξέδρα ο καθένας έχει άποψη άσχετα αν ξέρει μπάλα ή όχι. Τώρα στον μουσικό τύπο ο καθένας μπορεί να γράψει την γνώμη μου του για κάποιες μπάντες. Εννοώ πως αν κάποιος δεν γουστάρει αυτά που διαβάζει-βλέπει μπορεί κάλλιστα να παίξει ο ίδιος μπάλα είτε γράφοντας σε περιοδικό είτε σε webzine.
Κάτσε ρε φίλε γιατι εγώ με τον Telisvas ? Τι να μου κάνει ο “Μουρατίδης” του rocking ?
Ελεος … εγώ εναντίον όλων σας ναι … αυτό είναι μια πρόκληση , εσεις θα μου την λέτε και εγώ θα σας ρίχνω καντήλια . Ε ? Τι λέτε ?
Δεν διαφωνώ στα παραπάνω, αλλά οι κάθε δουλειά έχει δυσκολείες και δεν γνωρίζω κανένα που να μη συναντά συνεχώς δυσκολίες στο επάγγελμά του. Σου αρέσει αυτή η δουλειά, με όσες δυσκολίες έχει. Εσύ, και ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του.
Και στα πάντα όμως, πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Δηλαδή δεν είναι δυνατό να κράζουμε κάποιον ο οποίος δραστηριοποιείται σε περισσότερα του ενός πεδία της μουσικής με κάποιον που έτυχε να βρίσκεται στο κτήριο που βγαίνει το περιοδικό.
Τι θέλω να πω? Ελπίζω να με συγχωρέσει ο Sir_jim αλλά επειδή είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πολυτεχνίτη και ερημοσπίτη, θα τον χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα.
Δεν είναι δυνατό λοιπόν κάποιος που εργάζεται ως: δημοσιογράφος, συμμετέχει σε ραδιοφωνική εκπομπή του είδους, βάζει μουσική σε μαγαζί και ξέρω εγώ τι άλλο κάνει ο Χριστιανός (νομίζω τουλάχιστον), να αγοράζει τα πάντα για να χαιρόμαστε όλοι εμείς σπίτι μας όταν ακούμε ραδιόφωνο ή παίρνουμε το περιοδικό είτε πίνοντας το ποτό μας στο μαγαζί που βγάζει νυχτοκάματο. Σίγουρα θα κάνει και κόπιες, και θα πάρει και promo και και και και…
Το πρόβλημα είναι στον Χ Πέτρο (για να μη λέω συνέχεια για άλλους) που επειδή κουβαλάει πορτοκαλάδες και λουκούμια στο κτήριο που είναι το περιοδικό απαιτεί να παίρνει τσάμπα εισιτήρια για συναυλίες, promo cd, και να κοροϊδεύει τον ταλαίπωρο τον οπαδό που στέκεται στη σειρά για να πληρώσει για να μπει, γιατί μπαίνει απ’ευθείας μπροστά σαν δημοσιογράφος…Τα λουκούμια μπορεί να είναι ένα άρθρο το χρόνο, και οι πορτοκαλάδες το κουβάλημα των καρεκλών στο περίπτερο της συναυλίας. Α, μπορεί να είναι και ωραία γκόμενα!!!
Αυτούς λοιπόν λέω. Ελπίζω να ξεδιάλυνα το πέπλο του μυστηρίου.
Κάτσε ρε φίλε γιατι εγώ με τον Telisvas ? Τι να μου κάνει ο “Μουρατίδης” του rocking ?
Ελεος … εγώ εναντίον όλων σας ναι … αυτό είναι μια πρόκληση , εσεις θα μου την λέτε και εγώ θα σας ρίχνω καντήλια . Ε ? Τι λέτε ? :D[/quote]
Σκάσε ηλίθια!!!
Μέσα. Τα λέμε Τετάρτη πρωί-πρωί (10-11:00 να λέμε- να μην κάνουμε μ@@@κιες).
Ελεος … εγώ εναντίον όλων σας ναι … αυτό είναι μια πρόκληση , εσεις θα μου την λέτε και εγώ θα σας ρίχνω καντήλια . Ε ? Τι λέτε ? :D[/quote]
Μπα προτιμω να με πατησει η chick_chillin με KTM ενω θα βριζω τον Νικοπολιδη και θα ακουγεται το τελειο One Night Stand των Casanova.
Zouglau αναγκαζομαι να συμφωνησω μαζι σου…Χαλασε ο κοσμος. :o
χαχαχαχχααχαχαχαχαχχαχχ χαχαχα
Παιδιά όλοι μπορείτε να φτιάξετε από ένα webzine… Έτσι θα κάνετε και το όνειρο σας πραγματικότητα να μπαίνετε τσάμπα στις συναυλίες και να σας δίνουν δωρεάν promo. Όσον αφορά τα περιοδικά επειδή τα δύο υφιστάμενα είναι μάπα όπως λέτε, προτείνω όποιος έχει τα κότσια και τα φράγκα ν’ ανοίξει ένα νέο, για να δούμε επιτέλους αν αυτοί που κρίνουν έχουν την ικανότητα ν’ ανταπεξέλθουν καλύτερα όταν θα βρεθούν οι ίδιοι στη θέση του κρινόμενου… Απ’ την πολυθρόνα όλα εύκολα φαίνονται… Δεν διαφωνώ σε πολλά απ’ όσα έχουν γραφτεί, αλλά η ισοπέδωση δεν μ’ αρέσει…
Και κλείνω ξέροντας ότι αυτό που θα γράψω θα προκαλέσει, αλλά για μένα είναι η μία κια μοναδική αλήθεια…
Όποιος βρίζει τους άλλους ότι είναι λαμόγια και τα παίρνουν, είναι ένα κομπλεξικό αποτυχημένο λαμόγιο που ζηλεύει… Μην κρίνετε εύκολα γιατί μπορεί να σπάσει ο διάλος το ποδάρι και να βρεθείτε στην απέναντι όχθη…
ΥΓ. Επιτρέψτε μου μια προσωπική αναφορά στον Σειρηνάκη… Μακάρι να ήταν όλοι σαν τον Δημήτρη και όχι μόνο στον μουσικό τύπο, αλλά και γενικότερα…
Telisvas θα σου κανω μια ερωτηση και προσεξε τι θα απαντησεις:Ολυμπιακος εισαι?
Και μην πεις που κολλαει αυτο…Μονο εσεις κανετε το ασπρο-μαυρο
Σιγα να μην ζηλευα ποτε μου ανθρωπους-υποχειρια εταιρειων…Ρε ελεος προσεξε τι γραφιες…
Και βεβαιως εχω δικαιωμα νομιζω να γραφω οτι πιστευωι οχι οτι αρεσει σε σενα για να σου ειμαι αρεστος.Επισης με ειδες εμενα να γραφω οτι τα παιρνουνε?εγω ειπα οτι πιεζονται να αποθεωνουν πραγματα που ολοι ακουνε οτι ειναι χαλια αλλα…
Επισησ εσυ η ο angel in black γραφατε στο Thread για τον Περβανιδη οτι ολοι ξερουμε ποιος ειναι ο ρολος του Χακου?
Ε αρα ειστε και εσεις κομπλεξικα λαμογια?
Σιγουρα αν γουσταρα να ασχοληθω η αν εγραφα στο rock on Η σε οποιαδηποτε αλλο περιοδικο θα τα καταφερνα πολυ καλυτερα…και αν υπηρχαν αλλοι 5-6 ασυμβιβαστοι οι μισες και πλεον σημερινες μπαντες στην Ελλαδα τουλαχιστον δεν θα τις ακουγε κανεις…
Υστερα απο ολα αυτα βγειτε και πειτε με ψωνιο,κομπλεξικο,σκατοεγωισταρο,λαμογιο…Εγω ενα θα πω:Απλα ειμαι ευσεινειδητος.
Ποιος ειναι λοιπον telisvas ο ρολος του Χακου?Να τον μαθουμε και εμεις τα κομπλεξικα λαμογια…
Οσο για το μακαρι να ητανε ολοι σαν τον κυριο Σειρηνακη ασε να το κρινουνε αυτο αλλοι και οχι εσυ που ουτως η αλλως καθε Δευτερα εισαι μαζι του.Τυχαιο παραδειγμα ο Σειρηνακης θα μπορουσε να ητανε οπιοσδηποτε.
Και δεν το λεμε μονο εμεις οτι τα περιοδικα ειναι μαπα…εσυ δεν ελεγες στην Bitch οτι παιρνεις το hammer μονο για συλλεκτικους λογους πλεον?Ε κυριε Τελη? αν ητανε περιοδικο αξιολογο δεν θα το παιρνες για την υλη του πρωτιστως?
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!Έχεις και μαντικές ικανότητες!!!
Σαν κομπλεξικό και αποτυχημένο λαμόγιο θα σου λοιπόν ότι τύποι σαν και σένα που προτείνουν να μη μιλάμε γιατί ΜΠΟΡΕΙ να βρεθούμε στην θέση των κρινόμενων μου προκαλόύν στην καλύτερη περίπτωση γέλιο. Αλλά γιατί δεν αναφέρεις ότι και εσύ κυκλοφορείς έντυπο (άσχετο με το μουσικό χώρο) απότε “κόρακας, κοράκου μάτι βγάζει?” Πρέπει να λοιπόν να μην κάνουμε κριτική, να μην λέμε τίποτα σε ότι στραβό βλέπουμε και να καταπίνουμε ότι γράφει ο κάθε σαχλαμάρας τζαμπατζής συναυλιών, ή ο κάθε καραγκιόζης εκδότης εφημερίδας που τα παίρνει από το κόμμα…
Η κριτική υπήρχε πάντοτε, και είναι καλή και κακή. Μη μας βολεύουν τα καλά και όταν ακούμε τα άσχημα, να αρχίζουμε τους αφορισμούς. Κάτι στραβό θα πρέπει να υπάρχει για να λένε όσα λένε!!! Σας αρέσει να σας χαϊδεύουν τα αυτάκια με κολακίες μόνο.
Εάν δεν του αρέσει η κριτική κάποιου να μη ζητά αξιώματα.
Δεν διαφωνώ σε πολλά απ’ όσα έχουν γραφτεί, αλλά η ισοπέδωση δεν μ’ αρέσει…
Η ισοπέδωση δεν σου αρέσει αλλά όποιος κάνει κριτική στα “λαμόγια” είναι “ένα κομπλεξικό αποτυχημένο λαμόγιο που ζηλεύει”. Ποιος ισοπεδώνει τα πάντα τώρα?
Ντρέπομαι πραγματικά που ένας άνθρωπος της ηλικίας σου έχει τέτοιες αντιλήψεις για τους συνανθρώπους του, και που δυστυχώς για μια ακόμα φορά έρχεσαι να επιβεβαιώσεις την αναξιοκρατία που επικρατεί και μάλιστα να τη στηρίξεις με τα λεγόμενά σου.
Μήπως το έντυπό σου χαρίζει και δωρεάν διακοπές στη Μακρόνησο? Καθόλου παράξενο με τις αντιλήψεις που έχεις…
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!Έχεις και μαντικές ικανότητες!!!
Σαν κομπλεξικό και αποτυχημένο λαμόγιο θα σου λοιπόν ότι τύποι σαν και σένα που προτείνουν να μη μιλάμε γιατί ΜΠΟΡΕΙ να βρεθούμε στην θέση των κρινόμενων μου προκαλόύν στην καλύτερη περίπτωση γέλιο. Αλλά γιατί δεν αναφέρεις ότι και εσύ κυκλοφορείς έντυπο (άσχετο με το μουσικό χώρο) απότε “κόρακας, κοράκου μάτι βγάζει?” Πρέπει να λοιπόν να μην κάνουμε κριτική, να μην λέμε τίποτα σε ότι στραβό βλέπουμε και να καταπίνουμε ότι γράφει ο κάθε σαχλαμάρας τζαμπατζής συναυλιών, ή ο κάθε καραγκιόζης εκδότης εφημερίδας που τα παίρνει από το κόμμα…
Η κριτική υπήρχε πάντοτε, και είναι καλή και κακή. Μη μας βολεύουν τα καλά και όταν ακούμε τα άσχημα, να αρχίζουμε τους αφορισμούς. Κάτι στραβό θα πρέπει να υπάρχει για να λένε όσα λένε!!! Σας αρέσει να σας χαϊδεύουν τα αυτάκια με κολακίες μόνο.
Εάν δεν του αρέσει η κριτική κάποιου να μη ζητά αξιώματα.
Δεν διαφωνώ σε πολλά απ’ όσα έχουν γραφτεί, αλλά η ισοπέδωση δεν μ’ αρέσει…
Η ισοπέδωση δεν σου αρέσει αλλά όποιος κάνει κριτική στα “λαμόγια” είναι “ένα κομπλεξικό αποτυχημένο λαμόγιο που ζηλεύει”. Ποιος ισοπεδώνει τα πάντα τώρα?
Ντρέπομαι πραγματικά που ένας άνθρωπος της ηλικίας σου έχει τέτοιες αντιλήψεις για τους συνανθρώπους του, και που δυστυχώς για μια ακόμα φορά έρχεσαι να επιβεβαιώσεις την αναξιοκρατία που επικρατεί και μάλιστα να τη στηρίξεις με τα λεγόμενά σου.
Μήπως το έντυπό σου χαρίζει και δωρεάν διακοπές στη Μακρόνησο? Καθόλου παράξενο με τις αντιλήψεις που έχεις…[/quote]
Σωστος σε οτι γραφεις.Ολο με προλαβαινεις.Απο τη μια εμεις τα ισοπεδωνουμε ολα και απο την αλλη ολοι ειμαστε συνολικα λαμογια που λεμε την αποψη μας ελευθερα.
Στη Γυαρο να παμε ολοι.
Το θεμα ειναι να μην φτανουμε σε αφορισμους και σε προσωπικους χαρακτηρισμους γιατι δεν αξιζει τον κοπο…Νομιζω φιλε Τελη οτι ο λαος εχει ενα γνωμικο που λεει οτι και οι κρινοντες,κρινονται…Δεν μπορουμε να αλλαξουμε την κατασταση αλλα μεσα απο την καλοπιστη κριτικη μπορουμε να βελτιωσουμε καποιοα πραγματα…Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο sirjim καθεται και το συζηταει το θεμα ενω εσυ βγηκες στην κοντρα επιθεση…Μην γινεσαι βασιλικοτερος του βασιλεως και διαβασε τις γνωμες των υπολοιπων…Τωρα μην γυρισεις να μου πεις οτι γραφω κατα του rock-on επειδη διαβαζω hammer(το γιατι το εξηγησα πιο πριν) γιατι εκει οταν μου δωθει η ευκαιρια τα χωνω παντα καλοπιστα…Δεν μπορεις ομως να βγαζεις φιδια επι μονιμου βασεως κατα Χακου κλπ(αληθεια γιατι τις Δευτερες που ερχεται στο Τεξας δεν του τα λετε?) και μολις γραφτηκαν δυο πραγματακια για το rock-on να ριχνεις το αναθεμα σε αυτους που εγραψαν την αποψη τους…Κατα τα αλλα ο petros_kar με καλυπτει απολυτα και περιγραφει την κατασταση οπως ακριβως εχει σχετικα με τον μουσικο τυπο…
Απλά ο Πέτρος μ’ επιβεβαίωσε μ’ αυτά που έγραψε…
Ολυμπιακος εισαι.
Πλακα πλακα δεν προτεινουν για Πάπα τον Telisvas η τον κυριο Σειρηνακη?
Μονο τον Πάπα δεν κρινουνε μονο αυτος εχει αλαθητο.
Ολυμπιακος εισαι.[/quote]
Μήπως είσαι στον κόσμο σου; Άσχετο μεγάλε…