Rock on

Tommy_skeotch τουλάχιστον ο rockavlon αν και απίστευτα εριστικός και ξερόλας είχε ένα κάποιο ενδιαφέρον. Πραγματικά βαριέμαι να απαντήσω στο ποστ σου. Γράψε ότι θες. Βρίσε με ξανά αν θες. Ειρωνέψου.Αναλογίζεσαι όμως καθόλου τι κάνεις? Σε γεμίζει? Αν ναι πάω πάσσο συνέχισε.Ο καιρός έχει ανοίξει, έρχονται ωραίες μπάντες για live, καλή μουσική υπάρχει ακόμα (κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα) άρα ελπίζω να το πιασες το νόημα. Με κούρασες. Να περνάς καλά Tommy :slight_smile:

Ξεκίνα να κυκλοφορείς με περικεφαλαία τότε όπως και αυτός…τρόμπα.[/quote]

χαχαχ χαχ αχ χαχ αχαχαχαχαχαχ

Από το να κάνω περμανάντ καλύτερα…

Δεσποσυνη Snuffleeva νομιζετε αληθεια οτι με το να λεω την αποψη μου οτι το doom ειναι οτι πιο μετριο ακουστηκε ποτε ο Zouglau και ο Doomed θα αλλαξουνε ακουσματα?
Δεν θα επιβαλλω σε κανενα δεσποινις τι θα ακουσει…Ο καθενας ακουει οτι του αξιζει αναλογα με το χρονο που διαθετει εις το σπορ ονομαζομενο μουσκη και αναλογως βεβαια το μυαλο η το αυτι που κουβαλαει…Επισης νομιζω δεσποινις οτι δεν ειρωνευτηκα εγω πρωτος εσεις μιλησατε για μετενσαρκωσεις και αλλα τετοια οπως και ο Zouglau οτι απαξιει να μου απαντησει κτλ κτλ ψαχτε σας παρακαλω τα posts να δειτε.

Zouglau δεν ξερω ποιος ειναι ο rockavlon ποσως με απασχολει και εσυ να περνας καλα

Doomed περιμενω απαντηση-προταση για καποια doom καλη μπαντα.

Επισης δεσποσυνη δεν γνωριζω κανεναν απο τους κυριους πλην του κυριου Σειρηνακη με τον οποιο δεν εχω μιλησει ποτε απλως τον βλεπω στο Texas.Οποτε δεν κανω προσωπικη επιθεση σε κανενα απο τους κυριους απλα λεω την αποψη μου η οποιο ειναι¨
οτι τα περισσοτερα απο τα fanzine υπαρχουνε για να υπαρχουνε σαν μια βιτρινα προσβαση στις προσκλησεις και τα 2 εντυπα που υπαρχουνε ειναι επιεικως για γελια.
Ο κυριος Σειρηνακης ειναι μελος του ολου σκηνικου και προφανως τον ενοχλει να ακουγεται αυτη η αποψη.Να το επαναλαβω μια ακομα φορα δεν εχω τιποτα μαζι του.
Ειτε ητανε μελος του ολου σκηνικου ειτε οχι η κατασταση για γελια θα παρεμενε.Δεν το παιζω ξερολας ευτυχως ομως ο Θεος μου εδωσε αυτια και μπορω να καταλαβω τι αξιζει και τι οχι.Οι κριτκες και των 2 περιοδικων τις περισσοτερες φορες αποπροσανατολιζουν παρα δειχνουν στους οπαδους τη σωστη κατευθυνση.

Κυριε Σειρηνακη ποτε δεν πλησιασα κανεναν αρχισυντακτη για να μπω στο rock on ουτε στην αλλη την 20χρονη αηδια ποτε μου δεν θα το κανω εχω αξιοπρεπεια σαν ανθρωπος ποτε δεν θα εβγαζα δισκο του μηνα Primordial ή οτιδηποτε αλλο πραγματα τα οποια δεν θα τα ακουγα ποτε σπιτι μου θελω να ειμαι καλα με τον εαυτο μου να ακουω οτι μου αρεσει να πηγαινω στη συναυλια με το εισητηριακι μου και οχι με προσκλησεις και τελος παντων να κανω οτι εκανε ενας οπαδος πριν ξεκινησει η λαιλαπα των webzine-fanzine η και κανονικων περιοδικων.
Αν αυτο δεν σας αρεσει λυπαμια ειναι απλα η αποψη μου.Εγω ξερω οτι ο κοσμος παιρνει το hammer απο συνηθεια πλεον και οχι γιατι εχει να του προσφερει κατι σε γνωσεις πλεον ενω αν το rock on ητανε οντως καλο περιοδικο θα πουλουσε παραπανω απο 2000 αντιτυπα το μηνα.
Ξερετε κυριε Σειρηνακη που πιστευω οτι οφειλετε αυτο?Στο οτι ο κοσμος δεν σας εχει εμπιστοσυνη.Το σας δεν παει μονο σε εσας παει σε ολους που γραφετε στα 2 περιοδικα.Το γιατι δεν σας εχει εμπιστοσυνη ρωτηστε ολοι οσοι γραφετε εκει τους εαυτους σας.Ξερολικο υφακι στις κριτικες,κοροιδια στους μαλακες που πληρωνουνε για να μπουνε στις συναυλιες, ειρωνια αν δουμε κανεναν με μεταλλικη αμφιεση ύφος αφ’ υψηλου γενικοτερα, κατηγοριες προς τους οπαδους γιατι ησασταν τοσοι λιγοι στο ταδε live ντροπη χωρις να υπολογιζετε οτι οι οπαδοι δεν ειναι Ωνασηδες κτλ κτλ.Αντε να σας δωσω και καμια ετοιμη απαντηση.
Αυτα ειχα να πω συγγνωμη αν κουρασα καποιους καλο θα ειναι τετοια θεματα να μην ανοιγουνε γιατι ο κοσμος δεν ειναι μαλακας κατα βαθος και σε οσους θεωρουνε οτι το να μπαινεις με προσκλησεις στις συναυλιες η το να γραφεις σε περιοδικα ειναι μαγκια
τους αφιερωνω απλα το I am a rocker των Θεων.Μαγκια η πισω πορτα μαλιστα.
Δεν θα ξαναασχοληθω με το συγκεκριμενο thread και οσοι νομιζουνε οτι εχω καποιον σκοπο τα ιδια ανετα θα μπορουσα να τα γραψω και στο αντιστοιχο thread του Metal hammer.

Disitxws eisai sta panta arnitikos kai eristikos. Den exo skopo na asxolithw me oti grafeis giati apla theleis na ta isopedwneis ola. To provlima prepei na katalaveis oti den to exoun oi alloi alla esi. Psaxe ligo na katalaveis kai tha deis oti exw dikio. Efoson loipon, erxese deuteres sto Texas, ela avrio na mou miliseis. Ektos an milas pio eukola pisw apo ton nickname sou, pou sou exesfalizei kai mia kali anonimia. Den exw kanena provlima mazi sou, oute se antipathw gia auta pou grafeis, gia na mi me parexigiseis kiolas, apla tha mposouses na sistitheis kiolas avrio…

ektos an pisteveis, oti epeidi grafw se periodiko, den exo axioprepeia kai kata sinepeia den axizei to kopo na asxolitheis mazi mou…

Από το να κάνω περμανάντ καλύτερα…[/quote]

Κολλημένος με Europe και να μιλάς για την περμαναντ δε λέει…
Τι θα πει το fan club των Europe αν το μάθει???

Τι θα πει το fan club των Europe αν το μάθει???[/quote]

Τι να του πεις ρε Πέτρο ? Το “άτομο” αυτό μόνο σοβαρά δεν μπορείς να το πάρεις , την μία λέει πως είναι ποζεράς και την άλλη ότι τον επιρέασε ο Πρασούλας . Ποιός ο πρασούλας και μας το βγάζει και cult φυσιογνωμία . Πάλι καλά δλδ που δεν τον επιρέασε ο Τσιμπινουδάκης χαχαχαχαχ χαχαχαχα .

Α και ότι group του αρέσει τους βαφτίζει “Σουηδούς”

Τι θα πει το fan club των Europe αν το μάθει???[/quote]

Τι να του πεις ρε Πέτρο ? Το “άτομο” αυτό μόνο σοβαρά δεν μπορείς να το πάρεις , την μία λέει πως είναι ποζεράς και την άλλη ότι τον επιρέασε ο Πρασούλας . Ποιός ο πρασούλας και μας το βγάζει και cult φυσιογνωμία . Πάλι καλά δλδ που δεν τον επιρέασε ο Τσιμπινουδάκης χαχαχαχαχ χαχαχαχα .

Α και ότι group του αρέσει τους βαφτίζει “Σουηδούς”[/quote]

Που τον θυμήθηκες αυτόν? ΠωΠω…
Εντάξει, δεν είναι και τόσο χάλια ο Τέλης.ΧΑΧΑΧΑ

Μπα κυριε Σειρηνακη δεν μπορω να ειμαι και καθε Δευτερα Τεχαs γιατι εχω βρει δουλιτσα στην επαρχια να βγαλω κανα φραγκο για συναυλιες και δεν κατεβαινω και καθε βδομαδα κατω.
Παντως δεν νομιζω καποιος οτι για να πει καποια πραγματα πρεπει να ειναι επωνυμος η να γραφει επωνυμα.Προτιμω τον ανωνυμο παρα Τριανταφυλλοπουλους που μολις αρχισουν να πεφτουν οι αγωγες κοτευουν.Οι ανωνυμοι λενε αρκετες αληθειες.
Επισης δεν νομιζω οτι εχω να πω και πολλα πραγματα μαζι σας και σας το λεω με την καλη εννοια.Δηλαδη να ερθω εκει και να πω τι γεια σας ειμαι ο ταδε;Ε ειναι λιγο μαλακια απο τη στιγμη που δε με πατε κιολας.
Να επαναλαβω αν ο κοσμος σας ειχε εμπιστοσυνη θα πουλουσατε συνολικα και τα 2 περιοδικα πανω απο 10000 αντιτυπα.
Επισης φιλε angel in black πλακα σου εκανα οτι μιλησαμε.Ξερω ποιος εισαι αλλα δεν εχουμε μιλησει.
Ας το αφησουμε εδω κυριε Σειρηνακη το συγκεκριμενο θεμα υπαρχουνε και αλλα threads αλλα θα ηθελα πολυ εφοσον ειμαι εριστικος και ισοπεδωτικος να δω εσεις πως βλεπετε το ολο σκηνικο να ακουσουμε και εναν ανθρωπο απο μεσα πως αισθανεται που ειναι μερος του ολου νοσηρου σκηνικου.Ειλικρινα απο τη στιγμη που λετε οτι αποκτησατε και δεν σας χαριστηκε περιμενω να ακουσβ τη γνωμη σας για τον ελληνικο μουσικο τυπο αλλα και για το περιοδικο που εργαζεστε πως τα βλεπετε εσεις ολα αυτα.
Chick_Chillin σε παω συνεχισε ξερεις εσυ.Παρε ενα περιστροφο και καθαρισε με και μενα και ολους μας που βριζουμε τον Νικοπολιδη και λεμε οτι το rock οn αντιγραφει το hammer(ποτε το ειπα δε θυμαμαι).Κανε σουζα μωρη επάνω μου χοντροκοκαλη μου απο τη συιγμη που σε ειδα χιλιαδες αστρακια βουιζουν γυρω απο το μυαλο και…ωχ ο Σταθης Ψαλτης μου κανει αγωγη σταματαω.

μου αρεσει να πηγαινω στη συναυλια με το εισητηριακι μου και οχι με προσκλησεις και τελος παντων να κανω οτι εκανε ενας οπαδος πριν ξεκινησει η λαιλαπα των webzine-fanzine η και κανονικων περιοδικων.

Θα συμφωνήσω με την παραπάνω δήλωση διότι έχει παραγίνει το κακό με τις “προσκλήσεις” και τους “δημοσιογράφους”. Δεν έχω μπει ποτέ μέχρι τώρα δωρεάν και όσοι με ξέρουν και προσωπικά, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι δαπανώ πάρα πολλά χρήματα σε συναυλίες γιατί μου αρέσει (και μπορώ). Αλλά δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί αφού την κριτική της συναυλίας τη γράφει ένας, άντε και ένας τραβάει φωτογραφίες, γιατί μπαίνουν 7+ άτομα από ένα περιοδικό? Εάν σε μία συναυλία 400 ατόμων μπούνε 7 από το Α περιοδικό, 5 από το Β, 2 από to Γ webzine, 5 του club που γίνεται η συναυλία, και πάει λέγοντας φτάνουμε σε ένα νούμερο το οποίο είναι αρκετά σημαντικό και εάν το υπολογίσουμε και σε έσοδα ο διοργανωτής χάνει (εάν το εισιτήριο είναι 30 ?) πάνω από 1000 ?. Λεφτά που σίγουρα τα προϋπολογίζει ο διοργανωτής ότι θα τα χάσει και ανεβάζει και λίγο το εισιτήριο από πριν για να πάρει τα λεφτά που έχει προϋπολογίσει.
Έτσι σε μια συναυλία σαν αυτή που περιέγραψα εάν κάνουμε την άσκηση, θα δούμε ότι το εισιτήριο επιβαρύνεται περίπου 2,5? λόγω των τζαμπατζίδων που κατά τα άλλα στηρίζουν την μουσική σκηνή της χώρας μας. Δεν θα σωθώ με 2 ? λιγότερα, ούτε θα με αποτρέψει από από το να πάω. Αλλά όταν κάποιος δεν δουλεύει, ακόμα και τα 2? είναι κάτι. Θυμηθείτε το περσινό Rockwave που τα “βραχιολάκια” των προσκλήσεων ήταν τόσα πολλά που νοιμίζαμε ότι τα μοιράζανε στην είσοδο!!!

Εγώ θα ήθελα να το πάω και παραπέρα, όσο αφορά και τα promo cd-dvd. Σίγουρα δεν είναι δυνατό να πληρώνει κάποιος που κάνει κριτική ένα cd-dvd για να το αποκτήσει (νομίζω ότι το είχε αναφέρει και ο sir_jim σε κάποιο παλαιότερο post). Αλλά δεν είναι δυνατό από ένα promo cd-dvd που δίνεται από την εταιρεία για κριτική, να βλέπουμε να πουλιούνται την επόμενη μέρα στα TΕΙ και στα ΑΕΙ κόπιες τους. Λίγη επιλεκτικότητα δεν βλάπτει. Δεν λέω ότι δεν έχω κόπια ή promo κόπια. Αν είναι δυνατό. Αυτά όμως που μου αρέσουν πολύ, θέλω να τα έχω γνήσια, για αυτό και τα αγοράζω .Αλλά από τα περιοδικά και τα fanzine περίμενα μια πιο ευαισθητοποιημένη προσέγγιση. Άλλωστε αν κάποιος θέλει να το βρει κόπια, θα το βρει. Υπάρχουν τρόποι, και πάντα θα υπάρχουν. Γιατί λοιπόν να το κάνουν πιο εύκολο?

Αφού κάποιοι θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες ας φερθούν ανάλογα διότι ο καθένας στην δουλειά του κρίνεται από τους άλλους (πελάτες, συνεργάτες, κλπ).

ektos an pisteveis, oti epeidi grafw se periodiko, den exo axioprepeia kai kata sinepeia den axizei to kopo na asxolitheis mazi mou…

Δεν νομίζω ότι ο πραγματικά πιστεύει κάτι τέτοιο, διότι όλοι ξέρουμε ότι σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν και καλοί και κακοί. Και όταν κάποιος που αρθρογραφεί έχει απολαβές (όχι απαραίτητα χρηματικές), θεωρώ ότι κάνει επάγγελμα. Σίγουρα δεν θεωρεί υπαίτιο εσένα αλλά συνήθως μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.

Εμένα γενικά μου αρέσει ο ρόλος του αιρετικού που διάλεξε ο Tommy_Skeoch (αν και από doom έχω μαύρα μεσάνυχτα για να πω τη γνώμη μου), και μπράβο για την ένθερμη υποστήριξη της γνώμης του. Αλλά επίσης θα πρότεινα στον Tommy_Skeoch λίγοτερη επιθετική διάθεση εναντίον των άλλων που τυγχάνει να έχουν διαφορετική γνώμη στις μουσικές τους προτιμήσεις ή τυχαίνει να κάνουν το επάγγελμα του δημοσιογράφου ή να έχουν ένα webzine.

[
Chick_Chillin σε παω συνεχισε ξερεις εσυ.Παρε ενα περιστροφο και καθαρισε με και μενα και ολους μας που βριζουμε τον Νικοπολιδη και λεμε οτι το rock οn αντιγραφει το hammer(ποτε το ειπα δε θυμαμαι).Κανε σουζα μωρη επάνω μου χοντροκοκαλη μου απο τη συιγμη που σε ειδα χιλιαδες αστρακια βουιζουν γυρω απο το μυαλο και…ωχ ο Σταθης Ψαλτης μου κανει αγωγη σταματαω.[/quote]

apla se lipamai… ekanes megalo lathos edw… frontise na krifteis kala…

den exo tipota allo na sou pw…

mia ta xonete ola sta periodika, iparxoun kai alloi pou mporeite na ektonotheite…

o kathe enas opou doulevei i asxoleite exei eukolies. Giati sas enoxloun oi sintaktes twn periodikwn, pou exoun px proskliseis kai promo? Eseis stis doulies sas, den exete dieukolinseis?? Px o Petros stin eteria tou den exei san prwsopiko ekptwseis sta proionta? Exei, opos exw kai ego stin dikia mou… Giati loipon trwgeste? Ta pasa ta dinei o kathe diwrganwtis opws autos kathorizei…
Ara pros ti i oli fasaria? Kaneis apo esas den kanei copies sta cd??? kaneis?? gaiti sas enoxloun ta promo? posoi zitate apo sintakets periodikwn promo gia na ta kanete copies? sxedon oloi! Mi sas pw oti xerw atoma pou den kan sintaktes se periodiko kai to 90% tis diskothikis tous einai copies… xalarwste loipon kai min ta xwnete adiakritws kai se olous

Kai ego agorazw cds, kai polla malista… kai eisitiria se sinavlies exw agorasei, giati goustara na exoun epitixia kai na erthoun kai alla tetoia sigkrotimata stin xwra mou…

Genika varethika tipos san ton Tonny ap’atuon pou to mono na kanoun einai na ta xwnoun me mideniko ipovathro kai epixeirimata se auta pou lene… An exeis apopsi pes tin na kanoume kouventa, pes ti malakia exei graftei, ti xereis, ti den xereis. Esi mono na xehezeis xereis, alla apo epixeirimata eisai pera vrexei… Den exw kati prwsopiko mazi sou, oute tsantizome alla otan milas na xereis na ipostirizeis auta pou les…

Εγω παντως που εγραψα για κανα δυο offside του rock-on απαντηση δεν πηρα…Αρα ειναι ασκοπο να ασχολουμε και στο φιναλε το πηρα 5-6 φορες δεν μου εκανε και τελος…Σε ενα διαλογο ομως τα επιχειρηματα ειναι αναλογα με την θεση που εχει ο καθενας και μπορω να πω οτι ο Tommy εχει αρκετα αλλα μαλλον δεν διαβαστηκαν…Τεσπα ο καθενας κοιταει την δουλεια του και προσπαθει να προστατεψει το <<μαγαζι>> του…Ο κοσμος κρινει και επιλεγει αναλογα,αλλα το θεμα ειναι ενα:ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ…

Συμφωνω.Αλλα και οι οπαδοι πρεπει να ειναι αξιοσεβαστοι…

Κυριε Σειρηνακη δεν εχω τιποτα με την chick chillin που μπορει να ναι και αντρας παντως τα ποστ τησ/του εχουνε πολυ γελιο.Οτι ειπα το ελεγε ο ΨΑΛΤΗΣ και ητανε πλακα.Μπορεις να το καταλαβεις?
Επισης να ευχαριστησω τον petros_kar και τον dreamdancer που με βγαλανε απο τον κοπο να γραψω και αυτα.Κυριε Σειρηνακη αν λεω αν διαβασετε αυτα που λεω ειναι ολα επιχειρηματα.Δε μηδενιζω τιποτα εμπαθης δεν ειμαι το καλο το λεω πχ για doom οι Candlemass ειναι κορυφαιοι αλλα κριμα που θεωρουνται και οι Εlectirc Wizard κορυφαιοι.
Λυπαμαι που ενας ανθρωπος 37 ετων εχει επιχειρηματολογια 18χρονου…Δεν θα μπω στον κοπο να ξεκινησω τις παραθεσεις για να δειτε αν εχω επιχειρηματα η οχι ουτε θα μπω στην διαδικασια να αναφερω κριτικες που μου χαρισαν πολυ γελιο τοσο στο rock on οσο και στο hammer γιατι μετα θα με πειτε εμπαθη…Εγω θα επαναλαβω οτι καποτε ολοι σταματανε…Μη λετε μονο για το hammer που ουτως η αλλως ειναι για γελια…Λυπαμαι παρα πολυ ομως που με λετε μηδενιστη αντι να κοιταξετε πως θα βελτιωθειτε σαν περιοδικο να σας εχει και ο κοσμος εμπιστοσυνη μιλατε για μηδενισμο και οτι δεν εχς επιχειρηματα…Κριμα τιποτα αλλο για αυτο η Ελλαδα ειναι 100 χρονια πισω αν 37χρονοι που θεωρειστε νεοι εχετε τετοιες αποψεις για οπιον εχει διαφορετικη αποψη λυπαμαι.
Petros_kar δεν εχω επιλεξει το δρομο του αιρετικου ετσι ειμαι και στη ζωη μου.Ετσι γεννηθηκα.Ευτυχως που γεννηθηκα ετσι και μπορω και κοιμαμαι τα βραδυα με τη συνειδηση μου ησυχη σε ολα τα επιπεδα.Οσο για promos και ιστοριες μη χαλιεσαι ολοι ξερουμε τι γινεται.Ο κοσμος ξυπνησε και τιμωρει ολους αυτους τους ξερολες που τον καθοδηγουσανε που γουσταρανε.
Ετσι κυριε Σειρηνακη ξαναπειτε με εμπαθη…αυτο μονο μπορειετε να πειτε…και σας ξαναρωταω να μου απαντησετε πως βλεπετε εσεις τον μουσικο τυπο.
Chick chillin και παλι συγγνωμη μια πλακα εκανα δε σε ξερω.
Dreamdancer τοσα offside που εχουνε κανει τα 2 περιοδικα δεν εχουνε σφυριχτει συνολικα σε 45 επαγγελαμτικα πρωταθληματα.Το κανα δυο που ειπες τους κολακευει.

Συμφωνω απολυτα για το offside και των δυο περιοδικων…Απλα ανεφερα τα δυο συγκεκριμενα γιατι εδω κανουμε λογο για το rock-on…Oταν λοιπον ειδα εξωφυλλο απο την μια Motorhead και απο την αλλη τους Evanescence και μετα διαβασα μεσα για τα donuts που ζηλεψε ο συντακτης στην συναυλια τους,για τα 10χρονα με τους γονεις τους και αλλα τετοια αστεια,καταλαβα με τι ειχα να κανω.Απλα ενα μικρο παραδειγματακι εφερα…
Προς doomed:Eπειδη εχω γηπεδικη νοοτροπια ξερω τι σου λεω με τον σεβασμο προς τους οπαδους…

telika exei dikio enas filos pou me pire tel. kai mou eipe na min asxoloume…
eimai o monos pou vlenei kai milaei, alla afto fenete oti einai vlakeia… giati mono ego ektitheme sto telos.

An nomizeis loipon, oti i gnomi sou einai toso antikeimeniki, xekathari kai otrhi, den exeis para na simvaleis stin anavathmisi tou metal tipou stin Ellada. Ante na grapseis se ena apo ta periodika. Toulaxiston emeis sto ROCK ON den prokeite na sou poume pos i ti na grapseis stis kritikes sou, i ti vathmo na valeis. I prosklisi isxiei… kai an theleis kai exis orexi na simvaleis kai na diorthoseis oso mporeis ta kakws kata tion gnomi sou keimena, ela.

Nomizw oti de mporw na eimai pio xekatharos apenanti sou…

Kai gia na eimai eilikrinis tha mporousa na sou pw PARA POLLA gia ton mousiko tipo stin Ellada opws kai gia polla alla gia ta sigkrotimata pou anafereis kata kairous…

Sirjim δεν νομιζω να τα γραφεις σε εμενα αυτα γιατι ουδεποτε εξεφρασα την φιλοδοξια να γραψω σε μουσικο εντυπο(ειχαμε παλια ενα zine με την παρεα μου αλλα παπαλα)…Γραφω ηδη στο εφημεριδακι της Original,ετοιμαζουμε ενα zine κοινωνικοπολιτικο,συν το μηνιαιο εφημεριδακι για την Γιουβε,αρα ειμαι κομπλε…Α μην μας μπλεκεις με τον Tommy γιατι α)δεν τον ξερω και β)δεν υπηρχε περιπτωση να εγραφα κατι κακο για την Χριστινα… 8)
Παντως το ελα να γραψεις εσυ που λες στον φιλο θυμιζει λιγο καυγα σε γηπεδο τοπικου πρωταθληματος που αν φωναξεις κατι για εναν παιχτη σου απαντα μπες εσυ να παιξεις καλυτερα…Δεν ειναι ετσι ομως,αλλο οπαδος και αλλο παιχτης…Με πιανεις?

(Sorry gia ta greeklish)

Dimitri, sto sygekrimeno thema pisteuw ki ego oti arketa asxolithikes. Afou vlepeis oti den travaei, parata ta, tzampa kopos 8).

Petro, ksereis fantazomai oti mesa sta promo pou lamvanei kapoios kathe mina vriskontai kai kuklofories pou oxi mono den einai tou goustou sou, alla den akougontai kan! Den einai efkolo pragma na kathesai me tis ores na grapseis ena keimeno gia ena disko i ena sugrotima pou de sou aresei, alla na to kaneis giati polu apla prepei na to kaneis. Afto den eida na to anaferei kaneis mexri stigmis. Kai sto katw-katw, poses apo tis kuklofories pou vgainoun kathe mina endiaferoun pragmatika ton kathena? Mia? Dyo? Treis? Den einai diskolo pragma na tis exei kai afthentikes pisteuw…

Xristina, orma! :lol: :lol: