Rock on

a… apo NIGHTWISH exw parei interview…

alla akoma mia me tin Tarjia den tha me xalouse katholou… kai malista face to face tha itan akoma kalitera…

VIVA FILANDIA!!!

Αυτό του λέω κι εγώ, να κάτσει σπίτι του μήπως και σωθεί το άθλημα, αλλά δεν μ’ακούει!!
Και στην κωλο-ομάδα που ξαναπήγε λογικό είναι να μην υπάρχει περίπτωση σωτηρίας!
Πάλι καλά που δεν έχει πιο κάτω κατηγορία αλλιώς θα είχανε φτάσει στην Ω’ ΕΣΚΑΝΑ!!

Και για πες μου, το ότι τον αποκαλέις “αποτυχημένο μπασκετμπολίστα” το ξέρει??
Για κάτσε να του εξηγήσω ποιοί είναι οι “φίλοι” του το Σάββατο που θα έρθει για καφέ! :lol: :lol: :lol: :lol:
…μπορείς να με φωνάζεις και Αρτέμη!!! :wink:

Artemi… kou-kou…! Fisika kai oi Germanoi einai filoi mas!!!

Ase tou to leo xronia na aposirthei, alla den akouei… olo sakatemenos einai apo tous agwnes kai ittes einai!!! Alla ti perimeneis apo anthropo pou exei san eidwlo tou ton …Kampouri???

Toν Καμπούρη ? Ελεοςςςςςς . Τον Τάπα έπρεπε να είχε για να είναι ίσια :lol:

nai, milise o Fasoulas… isa vre!!!

xa…xa…xa…

Τι να κάνει ο κακομοίρης…είναι και κάποια χρόνια πίσω και στο μπάσκετ που παίζει και στο μπάσκετ που παρακολουθεί!!! :lol: :lol: :lol:
Γεια σου ρε Φράγκο αειθαλή!!! :roll:

mpa… fillivolos einai… einai fanero nomizw…

xa…xa…xa…xa…

e, ftiari pou epese kai simera!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πολύ καλό…άκου φιλοβόλος!!!
Πώς και δεν έχει επέμβει ακόμα δεν ξέρω!!

Θα σε κάνω τάπα , κανονισε λέμε ? και δεν εννοω να σε κοντινω αλλα να σε πεταξω στο καλαθι και να βαλω και τριποντο :roll:

Ασφαλώς τόση ώρα μιλάτε για αγώνες παλαιμάχων…

1. Προδότη Τέλη θα πεθάνεις !!! :twisted: %^&%$%$$### :twisted:[/quote]

FILANDOS LOYSTROS TOYMPEKI GIA KANA REVENGE KALOS EISAI…H LEO…TI KANEI[/quote]

Καλά είναι, είμασταν μαζί τη Δευτέρα στο Texas. Εσύ γιατί άφησες το κορίτσι σου μόνο του γραφικέ!!! Σε περίμενε όλο το βράδυ η Χριστίνα λούστρο!!!

Δεν μπορεί ο JAPAN είναι σε φάση “δημιουργίας”… Δεν πρέπει να “φεύγει” από τον στόχο του… Έρχεται καταιγίδα…

Zouglau αληθεια πες μου κατι. Ρεσιταλ ειρωνειας δε δινεις .Τελικα όμως ρεσιταλ μαλακιας δινεις?Μαλλον το πετυχα ε?
Δεν με πολυνοιαζει το ποσο χρονων εισαι.30 να εισαι αν σκεφτεσαι σαν 16 χρονων τι να το κανω?Επισης συνεχιζεις να μου αναφερεις μπαντες του doom πρωτοπορες τις οποιες ολοι γουσταρουνε.Κατι σε ρωτησα δεν μου απαντησες.Καμια προσφατη σοβαρη doom μπαντα υπαρχει να ακουσω και γω?Μαλλον καμια ε?
Α και οι Black Sabbath είναι doom οποτε μας συμφερει ε?Μαλιστα.
Nightstalker?Χμ κοιτα παρακατω?.
και αν δεν καταλαβες δε στην ψευτολεω στην λεω οταν πρεπει και οπου χρειαζεται.

Sirjim πώς να σε λεω?Κυρια?Σε λεω κυριο γιατι σε σεβομαι.Επισης δεν πληρωσες καμια νυφη.Απλα επειδη τετοια θεματα είναι λιγο εως πολύ εαυαισθητα αν σας ενοχλει να ακουγεται μια διαφορετικη αποψη να αποφευγετε την κουβεντα για τον ελληνικο μουσικο τυπο.Επιμενω ότι ο ελληνικος μουσικος τυπος είναι ο χειροτερος παγκοσμιως.Δεν νομιζω επισης ότι χρειαζεσται υπερασπιση γιατι απλουστατα δεν σας εκανα καμια προσωπικη επιθεση.

Doomed για να μην σου απανταω σε 15 threads ας σου απαντησω εδώ.Πρωτα από όλα η ιδια ερωτηση ισχυει και για σενα.Καμια σοβαρη doom Μπαντα να ακουσουμε υπαρχει πλεον?
Οι Black Sabbath είναι doom οποτε μας συμφερει?
Επισης φιλε όταν δεν ξερουμε τι να πουμε με εκφρασεις «εισαι ασχετος από μουσικη,δεν εχεις ακουσει το doom δεν είναι metal ασε κατω τη μουσικη των Electric Wizard? στριβουμε δια του αρραβωνος.Βεβαιως και εχω όλα τα album των Οbsessed αλλα αν μιλας για τεχνικη δεν υπερβαινουνε τον μεσο metal ορο.
Δευτερον πιος σου ειπε ότι ειμαι μεταλλας πλεον ? Ντρεπομαι να πω ότι ειμαι μεταλλας αν υπαρχουν μεταλλαδες σαν εσενα με τις ιδεες που ειχα εγω όταν ημουνα 16 ετων
«Το doom θελει αρχιδια για να το παιξεις το doom είναι για λιγους αφου δε σου αρεσει το doom δεν μπορεις να το καταλαβεις» αποψεις οι οποιες αμα τις πεις σε κανεναν σοβαρο μουσικοφιλο θα γελαει μια βδομαδα.Εγω ξερω ότι αν το doom ητανε οντως σοβαρο μουσικο ειδος και τα περισσοτερα από τα group του ειχανε εστω και μια σοβαρη συνθεση κανεις δεν θα το σνομπαρε.Παραδειγμα οι Candlemass τους οποιους τους ακουνε ολοι.Η μαλακια ότι το Doom είναι για λιγους κυριε doomed ας σταματησει αυτά σε τιποτα παιδακια που ξεκινανε να ακουνε τωρα metal.
Kαταλαβαινω κυριε doomed ότι είναι δυσκολο να ακουτε και μια διαφορετικη αποψη όταν χρονια τωρα ο ελληνικος μουσικος τυπος μιλαει για doom μυστες και κατι τετοια γραφικα?..Ειπαμε οι παιχταραδες εδώ στο Ελλαδισταν είναι αυνανες και οι μετριοι γινανε group?
Mαλιστα λοιπον μονο οσοι ακουτε doom μπορειτε να νιωσετε το metal σαν τροπο ζωης και σκεψης και συναισθημα?Τι κριμα όμως που υπαρχουνε γυρω στο 1εκ group που δημιουργουνε χαλαρα πολύ πιο συναισθημα από ότι η κάθε doom κουλαμαρα των ταδε doom μυστων?..
Όταν λοιπον μαθεις να μου απαντας με επιχειρηματα πραγματικα και όχι «ασε κατω το doom» ελα και ξαμαμιλησε μου.Το τι θα κανω εγω και το αν θα παω να δω Sabbath είναι δικο μου θεμα εσυ ασχολεισου αν θα παιξεις support στην υπεργκρουπαρα Queens of the Stone Age-ημαρτον!
Αληθεια εσυ σε ποια από τις 3 μετριες μπαντες που είναι υποψηφιες για support παιζεις?Οχι ότι οι headliners ειναι μπαντα?.

Τα ιδια ισχυουν και για σενα doom μυστη Zouglau.

Α και κυριε Kourou ευχαριστω που απαξιειτε να ασχοληθειτε μαζι μου.Αλλωστε με μαλακες που θα σκασουν κανα 250αρι το καλοκαιρι δεν εχετε και πολλα να πειτε εις του ονομα του promotion παντα(για να μην ξεχνιομαστε)

Που σαι Zouglau it is only rock n roll αλλα όταν ξερεις να σεβεσαι και τη διαφορετικη αποψη ε?Οταν λοιπον οι κουλοι doomades γραψουνε έστω ένα κομμάτι σαν το Alone Again των Dokken που είναι και επικαιροι μιας που ερχονται κιολας μετα ελα να μου πεις για Nightstalker και λοιπες αδιέξοδες μετριοτητες.
Στο καλο.
Και επειδη το thread χαλαει καποιους ας κλειδωθει καλυτερα.

Η μετενσάρκωση του rockavlon μας κυνηγά…Τον εξορκιστή γρήγορα!!!

narkotika… vre ti exoume pathei…

Exeis diavsei ola ta periodika tou kosmou kai evgales to simperasma? An nai, tote paw paso, alliws to na les anathemata xwris epixeirimata, einai atopo.

Lathi pantou ginontai, alla min ta isopedonoume kai ola…

θα μου πει καποιος ποιος ειναι αυτος ο ρokablon γιατι εχει παρατραβηξει?
Κυριε Σειρηνακη δεν αναθεματισα κανεναν συζητηση κανουμε 37 ετων οπως λευε ειστε δεν σας ειπα να υιοθετησετε τις αποψεις μου απλα να δεχεστε μια διαφοετικη αποψη και εσεις και ορισμενοι αλλοι αλλιως να αποχωρησω εγω αν ειναι. αλλωστε εσεις εχετε αρκετους γνωστους user οι οποιοι φαινετσαι σας αγαπανε πολυ 8) και που να ειχα γυρισει να σας πω και ασχετο πραγμα το οποιο δεν ειστε σε καμια περιπτωση αλλοι ομως
που γραφουνε σε περιοδικα τα γραφομενα τους δειχνουνε οτι ειναι.
Ναρκωτικα δεν παιρνω εγω…δεν φτανουνε για ολους αλλωστε

Τωρα snuffleeva αν σε πειραξε οτι οι Queens of the Stone Age ειναι μετριοι ε γουστα ειναι αυτα λες και ειναι οι μονοι…

Κοίταξε τώρα πως έχει το θέμα. Είμαι ένα εντελώς ουδέτερο άτομο σ’αυτή τη συζήτηση. Για την ακρίβεια, χωρίς ολοκληρωμένη άποψη. (όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, μ’ενδιαφέρει να διαβάσω 10 παραπάνω πράγματα και να σχηματίσω κι εγώ την άποψή μου. Ξεκαθαρίζω λοιπόν εξ’αρχής οτι σέβομαι τα λεγόμενά σου και τα προσέχω έτσι ώστε να μπορέσω να βγάλω συμπέρασμα -keep that in mind για τη συνέχεια…)
Και τώρα στο προκείμενο: ΔΕΝ ξέρω το Σειρηνάκη προσωπικά, ΔΕΝ έχω διαβάσει ΠΟΤΕ το Rock-on, έχω να διαβάσω Hammer από τότε που ήμουν λύκειο και ΔΕΝ ακούω doom παρά μόνο τα παλιά των Anathema (που δεν ξέρω καν αν θεωρούνται doom).
Καλε μου όμως, ο τρόπος που μιλάς είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ! Δεν ξέρω καν αν έχεις συναίσθηση του πόσο ειρωνικός είσαι!! (Δεν το λέω για να κάνω ΚΑΝΕΝΟΣ το δικηγόρο, σου είπα και πριν ΔΕΝ ΕΧΩ κανέναν να υπερασπιστώ.) Χάνεις πόντους έτσι όμως…Οπότε η απαίτηση σου για σεβασμό στη διαφορετική άποψη είναι άτοπη. Εσύ ο ίδιος δε σέβεσαι την άποψη των άλλων. Εδώ είμαστε για να κάνουμε συζήτηση όχι διαγωνισμό ποιός ξέρει περισσότερα και ποιός ειρωνεύεται καλύτερα. Πάρτο λίγο πιο χαλαρά το ζήτημα.

θα μου πει καποιος ποιος ειναι αυτος ο ρokablon γιατι εχει παρατραβηξει?

Άμα είναι να μας δείρεις πάντως να σου πούμε βρε αδερφέ! Μη φάμε και ξύλο τσάμπα!!

PS.1 Και κάτι άλλο που είσαι φάουλ. Επιτίθεσαι προσωπικά σε άτομα που δε γνωρίζεις (sirjim, doomed, zouglau, kourou) και δε μου φαίνεται και πολύ “αντρίκιο” αυτό. Τι λες;
PS.2 Μπα, δεν είμαι ασκούμενη δικηγόρος, βιολόγος καλύτερα…

auto pou vlepw ego einai oti ginontai sinexws parexigiseis kai san min ftanei auto arxizoun kai ta mpinelikia!!

Toulaxiston iremiste. Oloi tin apospi mas leme, kai den trexei kai tipota sto katw-katw. Den vlepw ton logo giati kapioi prepei na einai aiximroi kai apolitoi stis apopseis tous. Px oi Rockaclon kai Tommy_Skeoch pane pros ta akra ta themata. Se auto to forum, oloi exoume pei xontrades o enas ston allo, alla panta stin plaka kai ston xavale, giati oi perissoteroi me ton kairo gnwrizomaste kai exoume piei kai dio mpires (pou leie o logos) parea. An mporoume na kanoume gonimes sizitiseis, ok, an den mporoume na to kleisoume to magazi, den iparxei kanenas logos na mpenoume se ena forum kai na xalame tis kardies mas, peite oti apopseis thelete, alla me kosmio tropo kai me diathesi gia logiko antilogo.

re palikari, giati mou milas ston plithintiko???

episis, plisiases i oxi ton arxisintakti tou ROCK ON gia na grapseis sto periodiko?

Ξεκίνα να κυκλοφορείς με περικεφαλαία τότε όπως και αυτός…τρόμπα.