Rock on

ELA TEXAS AMA GOYSTAREIS NA STON TILIXO APO PISO …THA SOY ARESEI …
YOU WILL LOVE IT … TO DEATH …FURY UNLEASHED …

Aαααααααα λιγα σας παρακαλω για το make up μου γιατι θα τσακωθουμε ασχημα… 8)
Εισαι να βρεθουμε στο ΟΑΚΑ αποψε να δουμε παρεα το ματς και να ανταλλαξουμε αποψεις σχετικα με την επανακυκλοφορια του On a Storytellers Night των Magnum??(διπλο cd το ενα εχει remastered τον δισκο και το αλλο demo εκτελεσεις live και πολλα αλλα…)…Αλλα θα κανουμε μια συμφωνια οτι δεν θα μου πειραξεις το make up… :lol:

μαζεψε λοιπον τα μπουλονια σου και σε αλλη γειτονια!![/quote]

Σε ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ… ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ[/quote]

Ton Teli den ton xerw, einai pagosmiws agnwstos sto metal kyklwma stin Ellada, akoyei poser …

Teli epeidi se thewrw ntropi tis koinwnias (xerw polla gia sena), min xanaenohlisete ton Tommy, giati tha vgalw polla aplyta st fora…[/quote]

xa…xa… ton xereis i den ton xereis??? ta narkwtika pou legame…
i ton xereis tooosooo kala pou ta mperdepses?

kai esi re Teli… vale kana plintirio giati mazepse poli dika sou aplita o Boulonis… kai vale ton na sou ta siderwsei… fenete oti to goustarei poli… i exei terlo kollima me to siderwma kai to fovate…[/quote]

Seirinaki min ypostirizeis ton gleifti soy ektithesai… Otan egrapsa den xerw ton Teli ennooysa oti einai pagosmiws agnwstos sto moysiko kyklwma kai epieikws asxetos… Mono toys EUROPE xerei kai kanei propaganda gi aftous, zalizontas mas gia ena pethameno sygrotima, to opoio kai sta 80’s itan mai malakia… Ki emena moy aresei to melwdiko hard rock, alla den goystarw tis klikes poy apoteloyntai apo asxetoys… Gia ton Teli exw mathei omws polla apo alloys… Opote ton xerw kai malista poly kala…
Esy o kourou tyropittas, o Telis kai o/i Angel in Black eiste i masonia to rocking… Sas lypamai…

Bouloni, baloni, theleis idravliko na se xevoulwsei… sou erxetei o Jim-Lick kai the den tha exeis pote pia mpoukomata xana…

Vrizeis akoma kai ton Dreamdancer, pou einai entelws ipios o anthrwpos…

Travixte ekei me ton Tommy tade na deite kanena psixiatro oloi mazi (tha sas kanei kai kali timi, oikogeneiako paketo…)

Tommy tade pou eisai re pallikari? Mas leipeis, oi antautou pou mas stelneis einai apomimiseis sou, emeis theloume to original prama… ESENA!!!

Petros-toutou esi isoun se kalo dromo alla se pire i klika me to meros tis , mporeis na swtheis vevea alla xlwmo se kovw , exeis na fas polla karvelia akoma , giati filos tous apokleiete na eisai toso swstos kai esi , kapoio atopima tha exeis kanei …

Petro eisai kota… Se valane sti mesi kai kataferane na to voylwseis… Soy dwsane kai kana promo kai egines makakas tpys.

Καταρχήν καλωσορίσατε στο forum.
Θα αναφερθώ και στις δύο αναφορές στο όνομά μου.
Δεν ξέρω αν ήμουν σε καλό δρόμο, αλλά δεν πιστεύω ότι είμαι σε καμία κλίκα. Εάν θεωρείς κλίκα το ότι κάνω παρέα με κάποιους ανθρώπους, τότε έχεις δίκιο ότι ανήκω σε κλίκα.
Στο θέμα ότι με βάλανε στη μέση και το βούλωσα και ότι μου δώσανε promo κτλ, έχω να πω ότι, ότι είχα να πω το είπα και διαφώνησα. Να επαναλαμβάνω ότι δεν γουστάρω φελούς που το παίζουν συντάκτες και κριτές στο μουσικό τύπο, το βρίσκω κουραστικό. Για τα promos και τις προσκλήσεις το ίδιο. Ότι είχα να πω το είπα στα post μου και δεν τα παίρνω πίσω. Όπως επίσης, ανέφερα στον Tommy_Skeoch, ότι δεν πρέπει να σταματήσει να γράφει στο forum γιατί λέει σωστά πράγματα, αλλά (πιστεύω) ότι θα είχε καλύτερα αποτελέσματα εάν δεν ήταν τόσο επιθετικός.
Τώρα προσδιορισμοί από τον Tommy_Bouloni περί κότας και μαλάκα δεν με αγγίζουν διότι πρόκειτε για μια δήλωση από κάποιο που δε με γνωρίζει προσωπικά και που δεν είναι σε θέση να με κρίνει λοιπόν. Μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Όπως είπε και ο φίλος σας o Tommy_skeoch “εγώ κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια”. Εάν όντως μπήκατε στο forum ώστε να πείτε τα πράγματα με το ονομά τους και να συμπαρασταθείτε στο Tommy_skeoch, με λάθος τρόπο ξεκινήσατε και με λάθος πιστεύω ότι συνεχίζουμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα). Δεν θα υπερασπιστώ ξανά τον εαυτό μου γιατί δεν έχω κάνει κάτι στραβό.
Αλλά να μην παίρνω θέση και να με κράζει ο οποιοσδήποτε, αυτό πάει πολύ.

Χριστίνα ?[/quote]

8O 8O 8O

p.s.ολο απειλες και μαλακιες εισαι ρε μαγκα…για μιλα αν σε παιρνει και διαφορετικα περα απο το να το παιζεις τιμωρος πισω απο την ανωνυμια του Net…kourou,μηπως να ασχοληθεις λιγο με τα μωρα αυτα γιατι το βρισιδι παει συννεφο?

Χμ… τρίο χλαπάτσα …
Μπορει να σε λενε bouloni αλλα δεν εχεις μαθει ποτε καποιος πρεπει να το βουλωνει , το αν κατεβαζω η mp3 η video αυτο ειναι δικος μου λογαριαμος η οχι , δεν μου πληρωνεις εσυ την συνδεση , το αν το κανω για να ριξω καμμια γκομενα και παλι αυτο δεν σε αφορα , γιατι δεν μας λες για την δικια σου γκομενα που την λενε παλαμη ? Δεν σε εχει βαρεθει ακομα ? Απορω δλδ …
Δεν σας φτανει που την λετε στο Σειρηνακη και στους λοιπους φιλους μου εχετε πιασει και αλλα μελη , μπραβο σας ρε …

Και εισαι και ανανδρος , και εσυ και το συναφι σου ολο αλλα και δεν σταματας να λες βλακειες και αερολογιες , αλλα εχουν γνωση οι φυλακες , ο κοσμος ειναι πολυ μικρος , και καποια στιγμη οι μασκες θα πεσουν , θα μαθω ποιος εισαι , και πραγματικα θα σε φτυσω… βασικα λυπαμαι που εν ετη 2005 υπαρχουν κατι καραγκιοζακια σαν και εσενα / εσας , που πισω απο την οθονη σας εισαστε οι macho men και εξω εισαστε ενα τιποτα .
Ειναι ευκολο να κρυβεστε πισω απο ολο αυτο … ενα σας λεω ομως , εχει ο καιρος γυρισματα … και μπορει να λετε οτι θελετε , απλα σπαω πλακα μαζι σας .

:lol: :lol: :lol: δεν εχει να πληρωνει και για δωρακια στην ονομαστικη της γιορτη!!!

Πρασπαθώ να καταλάβω το bouloni ποιανού κλώνος είναι… :wink: :twisted:

Τεσπά, έχω μια απορία και θεώρησα τόσο άσχετο αυτό το θέμα που θα μπορούσε να την απαντήσει! Ποιό το κόλλημα να είναι κάποιος ποζεράς? Γιατί αποτελεί την κατακραυγή των απανταχού ροκάδων/μεταλάδων?

Tommy έχω ιδέες για να προωθήσεις και νέα πιο επιτυχημένη σειρά από nicks:
Tommy_pistoni
Tommy_boukonei
Tommy_kseboukoneii
Tommy_psaronei
κτλ κτλ! Νομίζω ότι στα 20 accounts ο kourou σου κάνει ολικό ban δώρο!

Μα και αυτος ο Τommy ΗArd Rock ακουει ρε Majestix

ormate palikaria… dwste ta ola… Tommydes olou tou kosmou enotheite…

xa xa xa, parakoloutho xoris na epemveno thn manoura edo kai liges meres. Re su Tommy me ta 1000 onomata (kai mh mas peis oti eiste polloi…xa xa xa… :lol: :wink: ) , prepei na aisthanesai polu anevasmenos pou to miso forum asxoleitai mazi sou. Eimai sigouros oti tetoies stigmes den exeis xanazhsei sthn prosopikh sou zoh. Prospathise na xekollhseis ligo ton egefalo sou kai stamata na kaneis ton exypno kai ton maga diakyrisontas oti eisai apo tous kaluterous suntaktes pou tha borouse na exei ena rock periodiko.(autognosia kai metrifrosunh kato toy mhdenos… :stuck_out_tongue: )

Gia tuxon parexhghseis se diavevaio oti DEN anhko se kamia klika toy Rock on ,seirhnakh (den xero ex opses kanena ths “klikas”…) kai sia den exo kanena ofelos alla oyte pistevo oti ethelotyflo dexontas oti mou pasaroun (ypotithetai…) sth mourh.

Apla sou xanaleo xalarose ligo to kormi sou kai vres alles diexodous gia na ekfraseis…mhn po ti…telospanton. :wink:

Pros ola ta paidia: Agnohste ton, toy exete dosei PARA polu axia,den exete na suzhthsete kati allo? 8)

Loipon eimai newbie edw alla exw gnwsh pisteuw ap osa diavasa opote exw na pw ta exhs:
Den sumpathw kanena ap ta 2 entupa alla varethhka na akouw auth th malakia me ths klikes thn proagwgh mpantwn ta fragka th “masonia” k tis loipes malakies!
Epeidh eimai k egw suntakths se webzine katalavainw pws einai apisteuta duskolo na eisai apoluta antikeimenikos me ena disko an sou aresei h an ton sixainesai!
Epishs an dn goustarete ta osa grafei o seirhnakhs h o kathe seirinakhs stamathste to!
Ftiaxte ena fanzine…ena webzine k peite eseis ti skata pisteute anti na gkriniazete pisw apo ena kwlo pc!me liga logia kofte tis malakies k kante kati gia oit sas enoxlei!
Oso gia tous magke mesw pc giati exw dei arketous edw mesa…:
Vre malakes kapoia stigmh tha sas petuxoun k exw giati o kosmos einai apelpistika mikro s k meta tha lete"ma den katalaves kala egw dn hthela klt"KOTES! :twisted:
eleos poia!komplexares!
re mhn asxolhste me ton kathe trompa! :wink:

Omerta…

ksero poios einai o tommys skeoch…tha sas doso ena hint…osa mallia exei o kitharistas sto avatar tou,alla tosa den exei aftos! opoios exei matia vlepei kai opoios exei myalo skeftetai, sygrini kai kataligei sto symperasma gia to poios einai o tommys, o filos mas…rantevou sto texas,love!

ksero episis poioi einai oi tommy bouloni kai tommy baloni… eimai erotevmeni kai me tous dyo…exoun plousia xeti kai agalmatenia somata…einai mallon makrina ksaderfia me ton tommy skeoch…logo xetis!

Για πες και αλλα … δωσε πιο πολλες λεπτομερειες … ηδη η παλαμη μου εχει αρχισει και με τρωει και πολυ ανετα θα εσκαγε πανω στο γυμνο του κρανιο … η μαλακια ειναι οτι καθοταν διπλα μου την προηγουμενη Δευτερα … !!!

για τη Μ.Δευτερα λες???μηπως ηταν και τη Δευτερα που ημουν και εγω???

Στην Black List και ο φίλος μου ο SirJim γιατι δεν μου έβαλε το Word Up!

ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ?
Το παρατεταμενο standing ovation των 2 χεριων μου δεν αρκει για να περιγραψει το μεγαλειο πουστιας και χυδαιοτητας καποιων κυριων εδώ μεσα.
Ειχα πει ότι δε θα ξαναασχοληθω και 3 βδομαδες αργοτερα ανακαλυπτω καπιους να εχουνε μπει με παραποιημενο το nick μου και να γραφουνε όλα αυτά.

Οφειλω λοιπον να ζητησω ένα μεγαλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ από κάποιους users τους οποιους εκτιμω πχ τον petros_kar τον οποιο δεν ξερω απλα οι αποψεις του και αυτου και καποιων αλλων μου αρεσαν γιατι όταν καποιοι λεγανε λαμογια αυτοι αντιδρασανε.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ.
Προκαλω τον kourou αν είναι αντρας να μας πει πιος η ποια από τους user εκανε fake account προσπαθωντας να με συκοφαντησει ενώ ειχα πει δεν θα ξαναασχοληθω.
Μηπως ητανε η chk chillin κυριε kourou?>E?Mηπως ησουνα και συ ο ιδιος?

Ας περασουμε τωρα σε πιο γενικο πλαισιο.Ποτε μου δεν ασχολουμουνα με forums.Δυστυχως μια φορα ασχοληθηκα ειπα την αποψη μου ξεκαθαρα αλλα φαινεται δεν πρεπει να λες την αποψη σου.Χαβαλε πρεπει να κανεις διοτι διαφορετικα καποιοι όπως ο κυριος Σειρηνακης και σια θα σε γαμησουνε με τον ένα η τον άλλο τροπο.

Τα forums όμως εχουνε και τα καλα τους.Διοτι πιος αμφισβητει ότι στην chk chillin πρεπει να δοθει αδεια ακησεως επαγγελματος αστρολογου στυλ Ολυμπιας Καντουνη,Παπαπετρος,Παπαδακου?Ελα βρε Chk chillin εχω λιγα μαλλια?
Εσυ κυριε Angel in black διεκδικεις και συ τιτλο αστρολογου?Σπανος?Καραφλος?αχαχαχαχαχαχαχαχα

Για να τελειωνουμε λοιπον και να σας πω και ποιος ημουνα κυριε Αngel in black να ξερεις και ποιον να ερθεις να πλακωσεις αν μπορεις φυσικα αντρακι μου.Αν ειδες στους Dokken υπήρχαν 2 ατομα που φορουσανε μπλουζα Kamelot ο ενας καστανος ο άλλος(εγω δηλαδη) μελαχρινος με μαλλι αρκετα κατω από τους ωμους και με μουσακι που δεν χρειαζεται μεγεθυντικος φακος για να το δεις.Μαλλον πρεπει να φτασει το μαλλι μου στον κωλο για να το δεις ε?
Οσοι με κοιτουσανε με ειρωνευοντουσαν ότι αργησα 15μερες.Στα παπαρια μου.Μετα τη συναυλια εφυγα αμεσως με αμαξι γιατι επρεπε την άλλη μερα να ειμαι κατω?Ηρθα και από κει μια βολτα ξερεις από πού?..
Όπως φυσικα ημουνα και τοτε που μαζευτηκατε ολοι λεει για συμφιλιωση?.Ξερεις για ποια δευτερα μιλαω?.Ετσι σκληρο μου αγορι?
Αυτά δεν ξερω πιον περασες εσυ για Tommy Skeoch αλλα επειδη είναι κριμα να πλακωθεις και να τις φας από κανεναν άλλο την επομενη φορα που θα με δεις με την Kamelot την οποια φοραω αρκετα συχνα ελα να με δειρεις.Ενταξει αντρακι σκληρο?Να εχω εγω τη χαρα να σε στειλω στον Φουστανο για αλλαγη προσοψης και όχι καποιος αθωος και να του τραβας και μηνυσεις μετα.
Αντε και πες στον φιλο σου τον Whitewolf όταν σου λεει κατι να το διασταυρωνει πρωτα?Αν και χαιρομαι να πεφτουν οι μασκες ορισμενων?
Τωρα που το σκεφτομαι στο Dizzy αν ερχομουνα θα ητανε καλη ευκαιρια να στις βρεξω στον πισινουλη πισωλουλη?Αλλα ενταξει δε χανομαστε?.

Whitewolf πολύ μου αρεσει να σε δουλευω μεσω msn χρησιμοποιωντας ενεργειες η το προγραμμα που μου εχουνε περιγραψει γνωστοι και φιλοι?.Εχει γελιο αχαχαχαχαχαχαχαχα

Κυριε Σειρηνακη οι Tesla όχι μονο δεν θα μου κανανε μηνυση αλλα θα μου εσφιγγαν και το χερι για όλα αυτά που γραφω.Βγαινει τωρα το νέο Theater.Ποσο θα παρει?9.5 βαλτε του 9.5 μη χαλασουμε την μαγια.Οσο και στο Train of Thought μνημιωδεις πατατες αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.
Α και κατι τελευταιο πριν σας πω οριστικα αντιο.Κυριε Σειρηνακη εχω μιλησει με Tesla και μου ζητανε γυρω στα 10000 ευρω συνολο για να ερθουνε.Δεν είναι πολλα 400 εισητηριακια είναι.Και πιστεψτε έναν ανυπαρκτο συντομα οι Tesla θα είναι εδώ ισως συντομοτερα από ότι φανταζεστε.Τοτε θελω να σε δω Σειρηνακη εσενα και τον kourou-αδα πως θα ερθεις να ζητησεις προσκληση από έναν ανυπαρκτο.Θα μου τα σκασεις και θα πεις και ένα τραγουδι.Οχι προσκλησεις δεν θα παρετε εσεις και οι απεναντι ένα παπαρι θα παρετε.Εκτος βεβαια και αν βρειτε καναν εκπροσωπο του club η της ταδε εταιρειας διανομης και σας βαλουνε από την πισω πορτα όπως παντα η μου επιβαλλουνε να σας γραψω στο guest.Αλλιως να σε δω να ξηλωνεσαι όπως ο απλος λαος?..Θα ακολουθησουν και Danger Danger και αλλα και αλλα?.
Τωρα βεβαια θα μου πεις σιγα μην ασχοληθουνε με Tesla οπαδοι Guns N Roses και Velvet Revolver?.Που ακουνε Beau Nasty και κατι κανουνε?.

Αυτά συγγνωμη προς καποιους user που ξερετε ότι σας εκτιμω και angel in black θα σου συνιστουσα να σου βρει ο Σειρηνουλης κανα πατσαβουρι να πηδησεις μπας και ερθεις στα ισα σου.32 χρονω μαλακας ποσο εισαι και να με λεει σταμπαρισμενο?Δεν φοβαμαι κανεναν μαλλον εσυ πρεπει να φυλαγεσαι 2 κεφαλιες σε εχω?.Με την δευτερη θα φυγεις από την κονσολα του Texas και θα φτασεις απεναντι στη Μαρια να σου σερβιρει και κανα ποτο

Ότι θα εφτανα στο σημειο να απολογηθω για τις αποψεις μου και να τσαμπουκαλευτω μεσω forum δεν το περιμενα?Όλα γινονται??
Angel in Black Δευτερα 16 Μαιου ελα να με δειρεις κατω θα ειμαι?Αν βεβαια καταλαβεις ποιος ειμαι?Αντε στειλε και κανα pm γλειφτακο ξανα για να με γνωρισεις και να με γλειψεις μην τις φας?Ετσι όπως κανεις εσυ ξερεις από αυτά?
Σε τρωει η παλαμη σου?ΑΧΑΧΑΧΑ αχ 2 κεφαλιες λεμε?.

Αντε γεια.