ΡΕ !!! Δεν πας στο διάολο !!!
Eγω φιλε Tommy καταλαβα ποιος εισαι και την Δευτερα αν τα καταφερω θα ερθω να τα πουμε και να πιουμε μια μπυρα.Δεν ειναι αναγκη να λεμε για φαπες μαπες κλπ χρονιαρες μερες…Εγω ειμαι ο τυπος με τα 1002 καπελακια της Juve…
Μα ποιος εισαι ρε συ? Mας δουλευεις και μεσω msn με μια fake email address…ναι εισαι μαγκας τωρα.
Οσο για το αν λεω κατι στον Angel In Black ειναι γουστο μου και καπελο μου και δε θα σου δωσω και λογαριασμο…απλα στο ειχα πει οταν μιλαγαμε στο msn…μπορω φιλε να καταλαβω αν ελεγες αληθεια και τι πεταγες ετσι για ψαρωμα και καταλαβες οτι εδινα επιλεκτικα απαντησεις. Βλεπεις δε γεννηθηκα χθες…
Οσο για προγραμματα, το “δηθεν” δουλεμα, κλπ ασε τις μουφες γιατι ξερεις οτι και εγω μπορω να ανοιξω το στομα μου, ασχετα αν δεν το κανω…
Οσο για προγραμματα και τετοια τα ακουω τζαμπα ολα αυτα, αν θες να μου πεις κατι πες το μεσω msn.
Το οτι φτανεις σε σημειο να τσαμπουκαλευεσαι για τις αποψεις σου φταιει ο τροπος που πας να τις προωθησεις…τιποτα αλλο, γιατι ειναι γελοιο ατομα που ακουν την ιδια μουσικη να μαλωνουν για ασχετα πραγματα.
Στην τελικη δεν προκειτε να κατσω να ασχοληθω με κατι που δεν με αφορα. Το οτι ιεχες δικιο σε καποια πραγματα ειχες, αλλα εσυ ρε φιλε το εχεις παραγαμησει το θεμα, καθεσαι και την λες σε οποιον να’ναι. Ακομα και σε ατομα που σου ειχαν πει οτι ειχες δικιο καθεσαι και την λες και επειδη οι καιροι για ιπποτες τελειωσαν, αστο γιατι δεν τραβαει αλλο…
Αστον ρε κωστα τον γελοιο , που νομιζει , οτι καθομουν πανω να ασχοληθω ποιος ειναι και τι κανει …που μολις εμαθε οτι θα ημουν πανω στους dokken και οτι θα πηγαιναμε μαζι , δεν ηθελε να ερθει και γιατι θα ημουν και γω …τοσο αγοραφοβικο πουστρακι ειναι .
Τομμυ φουσκα τι λεει το Εxculiber ? καλα ?
Τα προσωπικά σας δε τα λύνετε μέσω πμ?
Δε νομίζω αυτό το θέμα να φτιάχτηκε για να μπαίνει ο καθένας πίσω από μία οθόνη και να μοιράζει απειλές! Αλλά βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος… Ευτυχώς το φόρουμ διαθέτει αμερόληπτο admin…
Καλή διασκέδαση τη Δευτέρα παιδιά! Ή θα έχετε όλοι μαζί σας από μία βαζελίνη ή ο μόνος που θα εμφανιστεί θα είναι ο κος Σειρηνάκης :lol: :lol: :lol: Αν και ελπίζω να κάνω λάθος αφού με την τροπή που έχει πάρει το συγκεκριμένο θέμα θα του ταίριαζε να τελείωνε με ένα live video από τον καυγά…
Keep at fighting! :twisted:
geia sas…eimai i vicky pagiataki kai m ena aplo tilefonima, mporo na sas po to mellon sas…loipon, ego ton kovo ton tommy mas oti me psilogoustarei…hahahaha…isos na proteima tin maria pali, opote kai tha pligotho anepanorthota…pantos,an ertheis sto texas glyke mou,ego tha se kano parea…ola ta mourlamena kano parea,esena na se afiso ap ekso?mi to vrizete to paidi vre paidia…tin gnomi tou eipe,legontas tin se kapoious apo do mesa…na pareksigithoume epidi me eipe astrologo? ela agapi mou tommy…tha se perimeno…me kales protheseis…oso gia to an eimai straight forward atomo,toso me ksereis,tosa les…se sygxoro!na mou thimiseis na sou paro ki esena doraki arxidia gia ta xristougenna!
Ναι έχει δίκιο ο Τάσος! Έχουμε βαρεθεί…
Vre Xristiane mou, pali me mena ta evales??/ Gia onoma tou Theou epitelous!!!
De pa na fereis kai tous TESLA, kai oti goustareis… mazi sou ego. Giati na se parakalesw? gia prosklisi? Rwta na matheis gia mena kai tis proskliseis kai meta na les paparies… giati paparies les xwris na xereis…
Afou irthes giati den mou milises? Pio einai to provlima sou? mi tsakothoume? de prokeite min anisixeis…
Πρέπει να σταματήσει η κατάσταση αυτή. Έχετε πάρει φόρα και λέτε ότι σας κατέβει.
Ρε Αντρέα, τι είναι αυτά που γράφεις? Σαν γέρος κατα τη διάρκεια εγκεφαλικού γράφεις. Άκρη δε βγάζουμε. Το καταλάβαμε ότι θες να πεις τον Τομμυ λούγκρα. Ξεκόλλα.
Τόσες εβδομάδες δεν σας ενόχλησε. Γιατί ψάχνεστε? Γουστάρετε να το κάνουμε μπουρδέλο τελείως? Και εγώ γουστάρω χαβαλέ αλλά αυτό που γίνεται δεν έχει καμμία σχέση με χαβαλέ. Ρίξε λοιπόν την ιστορική σου ατάκα “Ρε δε μπας στο διάολο” και να τελειώνει το θέμα.Πρέπει να μάθεις ποιος είναι? Τι έγινε αν το μάθεις? Θα τον πλακώσεις? Εδώ δεν πλακώνεις τον Τέλη που του χρειάζεται…
Συμμορφωθείτε γιατί θα αρχίζω να κράζω. Και κράζω άσχημα ο μπαγάσας…
Τhnx … δε αξίζει να δινουμε σημασια σε μηδενικα !!!
Τhnx … δε αξίζει να δινουμε σημασια σε μηδενικα !!![/quote]
Δε το είπα με αυτή την έννοια, αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα.
Μπράβο Αντρέα. Έτσι, χαρακτήρα.
Ειπώθηκαν πολλά στραβα στα τελευταία post από όλους. Ελπίζω να μη συνεχιστεί.
Πάντως βρε Tommy επειδή γουστάρω πολύ τις μπάντες που ανέφερες, δώσε καμμιά παραπάνω πληροφορία για τα live που λες. Και για προσκλήσεις μη σε νοιάζει. Δεν θέλουμε. Θα τα πληρώσει ο Τέλης τα δικά μας, χαχαχα. Πλάκα κάνω, με συγχωρείς.
Πάντως με ενδιαφέρει για τα live (πιστεύω και αρκετούς άλλους). Έστω και με p.m. αν δεν γουστάρεις πολυκοσμία.
Tommy αν είναι να φέρεις τους TESLA αγοράζω και τα 400 εισητήρια, να τα δώσω στους φίλους μου…
Tommy ανέβασε τις τιμές στα εισητήρια!!! Βρήκαμε κορόϊδο…
Παμε για Danger Danger τώρα…
Tommy ανέβασε τις τιμές στα εισητήρια!!! Βρήκαμε κορόϊδο…
Παμε για Danger Danger τώρα…[/quote]
Εσύ όμως θα τους δεις τους TESLA από πολύ μακριά…
-To Τrain of thought γαμάει κουφέ… Και άμα σ’ αρέσουν οι Kamelot γαμάει τριπλά!!!
-Εδώ μέσα συνεχώς στη λέμε όλοι εκτός από τον Σειρηνάκη, που είναι ο μόνος που σου μιλάει με ευγένεια… Εσύ γιατί έχεις κολλήσει μ’ αυτόν; Πρόσεξε γιατί εκτίθεσαι κύριε διοργανωτή συναυλιών!!!
-Για να φτάσεις το επίπεδο του Κώστα Whitewolf (σε όλους τους τομείς) θες πολλά καρβέλια νεαρέ…
-Το όνειρο σου νεαρούλη είναι να σε παρακαλέσουμε να πάρουμε προσκλήσεις από την συναυλία που υποτίθεται ότι θα διοργανώσεις… Πολύ ρηχό και φθηνό το όνειρο σου… Θα αγοράσουμε όλη την συναυλία σου…
-Άντε γειά… Αυτό το λένε οι Ολυμπιακοί… Είσαι και αντιγραφέας…
ΥΓ: Όταν παίξεις ξύλο με τον Ανδρέα, ενοοείται ότι αναγκαστικά θα σε υποστηρίξω, αφού ο Αngel in Black είναι ο εχθρός μου… Kορίτσια προσέξτε μην μαλλιοτραβηχτείτε…
Εχεται πλακα εσεις οι ποζεραδες τελικα…Ενω εμεις…Οτι και να πουμε μεταξυ μας, κατι θα βρουμε να πιουμε μετα και θα ξεχαστουν ολα…
Rock N Roll ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Cheers
Κι εμείς τα βρήκαμε ρε Θωμά…
Ο Tommy για δικούς του λόγους, τους οποίους δυστυχώς για εκείνον τους μάθαμε, είναι η εξαίρεση στον κανόνα…
Rock n’ roll reeeeeeeeeee…
pantos auto pou exw na tonisw einai oti xari tou Tommy ap’autou to sigkekrimeno topic, apektise poli endiaferon, kai genika to rocking.gr pire ta panw tou. Einai loipon wra na sas apokalipsw oti toso o Kourou oso kai to ROCK ON kai ligo o Xakos (autos den exei polla fraga gia auto) einai oi krifoi xrimatodotes tou Tommy gia na diafimisoume ta periodiko mas, tis ekpompes mas kai to forum. Kati san tin CIA diladi pou pithanotata tsougrise ta aroplana stous pirgous gia na tin kanoun meta ston Santam kai se olus tous ipoloipous prin kai meta…
Episis i megaliteri apokalipsi tou aiwna einai oti o Tommy ap’autos einai o didimos aderfos tou Angel In Black kai epeidi einai flwros zilepse ton aderfo tou (pou einai true metalhead!!!) kai tou estise mazi me emas autin tin tromeri plektani gia na parei autos ta xrimata kai na kanoume emeis “kitrini” diafimisi sta vrwmera mesa mas…
zitame tin signomi sas…
Aιιιιιιιιιιιιιιιιιι … Πλύσου !!!
Aιιιιιιιιιιιιιιιιιι … Πλύσου !!![/quote]
Κι εσύ αη γίνε άνδρας…
Aιιιιιιιιιιιιιιιιιι … Πλύσου !!![/quote]
Κι εσύ αη γίνε άνδρας…[/quote]
Πάλι πεταγεσε σε ουτσα … παλιολεβιε ξεγανωτε !!!