Rock on

Aιιιιιιιιιιιιιιιιιι … Πλύσου !!![/quote]

Κι εσύ αη γίνε άνδρας…[/quote]

Πάλι πεταγεσε σε ουτσα … παλιολεβιε ξεγανωτε !!![/quote]

Εγώ φταίω που είσαι gay…;

Oταν με παρακαλαγες να σου ακουμπησω κατι , εκει πισω χαμηλα … και σου λεγα οχι και ειχες βαλει τα κλαματα οτι δεν σε … κανεις … αλλα ελεγες … λουλα κυριουλα .

Μην ξεχασω και το αλλο που ελεγες …
"Πετρο εσυ εισαι ο Tommy Sceoch … ελα μην με βριζεις θα βαλω τα κλαματα … ουαααα ουααααα "

Oταν με παρακαλαγες να σου ακουμπησω κατι , εκει πισω χαμηλα … και σου λεγα οχι και ειχες βαλει τα κλαματα οτι δεν σε … κανεις … αλλα ελεγες … λουλα κυριουλα .

Μην ξεχασω και το αλλο που ελεγες …
"Πετρο εσυ εισαι ο Tommy Sceoch … ελα μην με βριζεις θα βαλω τα κλαματα … ουαααα ουααααα "[/quote]

Άσε μωρή λούγκρα… Τα λες αυτά επειδή την παράλλη Δευτέρα θα υποστηρίξω Τommy Sceoch και τους φίλους του… Θα σε κάνουμε κιμά ρε μπαμπαλουέττα… Έχουμε πάρει μαζί μας chl chillin, Πέτρο (το alter ego του Tommy), Japan, τον Γραφικό από το Ελσίνκι με τις φίλες του, το Σάκη που είναι ποζεράκι, έχουμε πληρώσει τον διαιτητή (Γιώργο Dreamdancer, φίλε μου), όλοι οι οπαδοί Metallica είναι μαζί μας και βέβαια πάνω απ’ όλους είναι μαζί μας ο τιτανομεγιστοτεράστιος Unholy, (τον οποίο προσπαθείς να ανταγωνιστείς σε ωραιοπάθεια τρομάρα σου). Μόνος σου έχεις μείνει, παρέα με την άλλη μπαμπόγρια με τα ξανθά μαλλιά που τα βαφει άσπρα για να το παίζει γοητευτικός, τον Σειρηνάκη…

Οι δύο άσχετοι του poser… ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Επιστρέφω στη δουλειά μου, γιατί μυρίζει ποδαρίλα… Λέτε ν’ ακολουθεί καμιά παντόφλα;

Powerslave που είσαι;

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σας παιρνουμε ολους στα 4 χαλαρα λεμε !!!

Ο συνδυασμός Ανδρέα - Σειρηνάκη μας κάνει τον μεγάλο και τρανό Νίκο Καρβέλα!!!

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εντάξει, έδωσες απλά ρεσιτάλ υψηλού iq! Προσκυνώ!
Ωστόσο μην βγαίνετε Off-topic :stuck_out_tongue:

Αφού το ξέρεις Εύα μου, ότι αυτή είναι η αδυναμία μου κι εμένα και του Ανδρέα, γιατί μας μαλώνεις… Άλλωστε ώς γνωστόν είναι ο “αγαπημένος” μου εδω μέσα, άσχετα αν παντρεύομαι άλλη… lol

On topic το Rock on είναι χάλια, ειδικά αυτά που γράφει ο Φράγκος…
That means: Κόπηκε το μηνιάτικο…

Μα δε σε μαλώνω! Το αντίθετο! Μου φάνηκε ευφυέστατο αυτό που είπες…
Όσο για το φιάσκο της παντρειάς,είμαι σίγουρη!! :stuck_out_tongue: Αφού με το ζόρι την παίρνεις την κοπέλα! Εσύ κι ο Χαραλάμπης του γνωστού δημοτικού… :stuck_out_tongue:

Μα δε σε μαλώνω! Το αντίθετο! Μου φάνηκε ευφυέστατο αυτό που είπες…
Όσο για το φιάσκο της παντρειάς,είμαι σίγουρη!! :stuck_out_tongue: Αφού με το ζόρι την παίρνεις την κοπέλα! Εσύ κι ο Χαραλάμπης του γνωστού δημοτικού… :P[/quote]

Τα κριτήρια μου είναι γνωστά σε όλους… Ακόμα και τον Ανδρέα παντρεύομαι, φτάνει να έχει το κάτιτις του…

Σου θυμίζω ωστόσο ότι εγώ είμαι η νόμιμη σύζυγος σου εδώ και κάνα χρόνο! Μην κοιτάς που κάνω τα στραβά μάτια…

Αν εσύ κάνεις τα στραβά μάτια, εγώ θα πρέπει να είμαι εντελώς αλλήθωρος γλυκιά μου… Άσε που με την προσθετική ύψους, θα γίνω πολύ πάνω από δίμετρος και θα μπορώ να παίξω μπάσκετ παρέα με τον Φράγκο και τον Slekkas…

Υποννοείς κάτι συγκεκριμένο? Γιατί δε σε πιάνω… :x :stuck_out_tongue:
Εγώ πάνω απ’όλα είμαι πιστή! Τώρα τι λες εσύ…(την Πορτάρα στη Νάξο την ξέρεις? Ε, άμα περνας απο 'κει δεν έχεις φόβο! :stuck_out_tongue: )
Όσο για τα παιδιά, όταν παίξετε μπάσκετ να με φωνάξετε να σας κάνω εξέδρα!

(το ξεφτυλίσαμε το θέμα, θα μας βρίσει ο Ηλίας και θα’χει και δίκιο!)

Μην αγχώνεσαι το Rock on με την ευρύτερη έννοια, περιέχει όλα όσα συζητάμε… Πέρα από την πλάκα καλό θα ήταν κάτι τέτοιοι κουφοί Off topic διάλογοι (όχι γκομενιλίκια) από διάφορα forum να δημσιεύονταν στα δύο περιοδικά… Υποψιάζομαι ότι αν γινόταν σωστή επιλογή θα είχε ανελέητη πλάκα…
Δεν ξέρω την Πορτάρα στη Νάξο… Εγώ είμαι από Καλαμάτα…

1. Ωραίο σύζυγο βρήκες!!! Για δες μήπως ξεφυτρώνουν τίποτα κέρατα στο κεφάλι σου…
    Σου αρέσει πραγματικά αυτός;

Σου κάνω προξενιό Εύα…

Με πλήρωσε ο Αντρέας…

Σαβαρά;

Tι άποψη έχεις για τους Γερμανούς;

1. Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας θα κάψουν το χωριό μας, μιλήστε να σωθούμε!!!

Να σας πω εγώ για τους Γερμανούς…
Οι Γερμανοι λοιπόν ξαναήρθαν και είναι φίλοι μας!!! Τόμας και Τέλη το πιάσατε το υπονοούμενο;

Καντο πιο λιανα …