Λογικά αύριο θα μπορώ να σου πω με σιγουριά…
Εννοείται ότι το πιάσαμε… Μην το πεις στον Ανδρέα… Θα πάψει να είναι υποννοούμενο… ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Πιασε και εσυ ενα @ !!!
Tora tha mou peite oti petagomai san klania :lol: , alla re aderfe auto ti to itheles :roll: ?
[/quote]
Δεν ήθελε να σας/μας προσβάλει… Συγχώρεσε τον Please…
[/quote]
Δεν ήθελε να σας/μας προσβάλει… Συγχώρεσε τον Please…[/quote]
Okeik,
tha proseuxitho gia tin psyxi tou… :lol:
Μην φας κεικ έχεις παχύνει τελευταία… Και οι VR είναι καλύτεροι από τους Guns…
Καλά μην βαράτε…
E?
E?[/quote]
E πλάκα κάνω πρωινιάτικα…
E?[/quote]
E πλάκα κάνω πρωινιάτικα…[/quote]
Nai, alla ego xthes piga stin douleia 9 to proi kai efyga stis 11 to brady mono gia na do oti den prolava ton Aggelaka sto xylourgio…
Opote dikaiologoumai na min ta piano ta asteia… :lol:
Edit by admin:
Λόγω προσβλητικής γλώσσας το μήνυμα διαγράφεται.
Συγγνώμη σε όσους δεν πρόλαβαν να “πάρουν μάτι”.
Μάζεψε το σπουργιτοπουτσάκι σου και τράβα να γαμήσεις κάνα μυρμίγκι… Κι αυτό πολύ δύσκολα θα το ικανοποιήσεις βλάκα…
:lol: :lol: theiko :lol: :lol:
Τέλη ντροπή σου!!! Πώς τολμάς να του δίνεις τόσες ελπίδες??? Ψύλλο και πολύ λέω…
Αλλά μάλλον έχω μείνει πίσω…Από πότε απέκτησε @@ για να έχει και σπουργιτοτσουτσουνάκι??? Ωχ, τώρα θα πρέπει να βάλει και εμένα στη λίστα με το ποιους θα δείρει ε? Φοβάμαι ότι tommy δεν θα έχεις και πολύ χρόνο τελευταία, μπορώ όμως να περιμένω μέχρι και τη συναυλία των after forever
Γέμισε καραγκιόζηδες το “black list” μου φαίνεται…
Σα να το 'χουμε κουράσει κάπως.
Το έχουμε κουράσει εντελώς. Προσωπικά από κάποια στιγμή κι έπειτα το έριξα στην πλάκα, θεωρόντας τη μουσική και την επικοινωνία στο συγκεκριμένο forum, το απαραίτητο αγχολυτικό, ώστε να ξεφεύγω από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας μου (Συγνώμη απ’ όλους για την προσωπική αναφορά). Ωστόσο το πράγμα πήγε και παραπέρα καθ’ ότι ο φίλτατος Tommy επιθυμεί να κάνει sex με την μέλουσα σύζυγο και με την μητέρα μου. Τον διαβεβαιώνω λοιπόν ότι είναι πολύ όμορφες για τα ανίσχυρα δοντάκια και το σπουργιτοπουτσάκι του και πως για να τις γαμήσει πρέπει να περάσει από το λογιστήριο, δηλαδή εμένα…
Και τότε θα δει πόσο λαμόγιο και αρπαχτικό είμαι…
Το θέμα πάντως παραμένει “ανοιχτό” γιατί μπορεί να θέλουν να εκφέρουν άποψη και οι “αντίπαλες” (με την καλή έννοια) πλευρές.
Εάν νομίζετε ότι πρέπει να κλειδωθεί, απλώς πείτε το.
Να κλειδωθεί!!!
- Να κλειδωθεί γιατί πoλύ απλά δεν υπάρχει πια Rock On.
Λες μετά τη μάνα και τη γυναίκα να θελήσουν να γαμήσουν κι εμάς;
Είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα… Κι εγώ πάνω απ’ όλα είμαι δημοκράτης…