Απορω γιατι ολοι ξαφνικα αρχισατε να θιγεστε με τα κακως κειμενα του μουσικου τυπου. Ειναι λογικο νομιζω οτι απο τη στιγμη που γραφει καποιος σε ενα εντυπο, webzine κλπ, αυτοματα να εκθετει τον εαυτο του στην κριτικη του κοινου.
Ερχονται καποιοι και το παιζουν κυνηγημενοι, θιγμενοι. Αν δεν μπορει καποιος να αντεχει την κριτικη ας μην εκτιθεται δημοσια.
Tommy_Skeoch εχεις καποια δικαια σε αυτα που λες αλλα μην γενικευεις γιατι η μπαλα παιρνει και αυτους που δεν φταινε.
Τα κακως κειμενα ολοι λιγο πολυ τα ξερουνε αλλα κανεις δεν μιλαει για να μην θιξει προσωπα και πραγματα και δημιουργηθουν κοντρες και γενικευμενη συρραξη.
Στην τελικη ειναι μαγκια του καποιος να γραφει σε περιοδικο να παιρνει promo, να μπαινει τζαμπα σε live κλπ κλπ, αλλα το αρνητικο ειναι οτι γινεται βορα πολλες φορες στις κριτικες καποιων, συν του οτι εχει και την υποχρεωση να αφιερωνει ελευθερο χρονο του στο περιοδικο. Ολα απαιτουν καποιες θυσιες οι οποιες με καποοιον τροπο ανταποδιδονται. Αλλα και καθε περιοδικο για να επιζησει χρειαζεται τους οπαδους, μπορει να ειναι η διαφημιση το κυριο εσοδο, αλλα αν δεν διαβαζει κανενας ενα περιοδικο ποιος θα παει να βαλει διαφημιση εκει?
Τωρα το αν καποιοι το εχουν παραγαμησει και κανουν τα παντα για προσωπικη προβολη και για το να πουλησουν ενα image, ολοι τους ξερουν και ολοι τους κατακρινουν εκτος απο αυτους που τρωνε ψωμι απο αυτους. Στο κατω κατω υπαρχουν και ατομα που ειναι αξιοσεβαστα και με την συμπεριφορα τους εχουν αποδειξει τι ειναι και δεν χρειαζονται επιβεβαιωση.
Και στην τελικη δεν γινεται καθε συντακτης να εχει την ιδια αποψη με εμας…Πιστευω ειναι καθ’ ολα λογικο αυτο.
Tommy boy γουστάρω να μου την ψευτολένε τύποι σαν και σένα. Δώσε ρε παιδί μου, δώσε ότι έχεις. Πες τα όλα. Μίλα για τα διαπλεκόμενα τους κουλούς και τα μικρά παιδάκια που κρύβονται στην μαλλούρα τους και πίνουν μαυράκι. Πες για τον κεντέρη την θάνου τον λυκουρέζο των κωστούλα και την έπο.Πες τα όλα. Ο ελληνικός λαός στο σύνολο του κρέμεται από τα χείλη σου. Πες για τον σειρηνάκη το ροκ ον, το χάμερ πες ρε παιδί μου. Μίλα για τους άσχετους. Φώτισε το έθνος! ΔΩΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!! Τέτοια γλέντια από τις εποχές του Φατούρου rockavlon είχαν να ζήσω. Και επειδή μάλλον σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ηλικία μου σε ενημερώνω. Είμαι 16 ετών.
Αφιερωμένο το Hell On Wheels των Fu Manchu που τόσο γουστάρεις.αχαχαχχαχααχαχααχαχαχα.Έλα να δούμε Candlemass kai Sabbath το καλοκαίρι που θα doomaroun άσχημα. 8)
Ρεσιτάλ ειρωνείας δεν δίνω σε καμία περίπτωση. Μπορώ και πολύ καλύτερα,έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου.Προς το παρόν γουστάρω τόμυ να με λες καραγκιοζάκο,κουλό και παιδάκι και να αναφέρεσαι για για αυτά που γράφω περί ρατσισμού.Give me give me giv meeeeeeeeeee(nightstalker έτσι να γουστάρουμε)!
kalimera vre pallikaria!!
Vre ti exete pathei oloi sas??
Pali ego tin plirwsa ti nifi mou fenete… kai auto to “kirios” Seirinakis vre paidi mou, ti to thes? pes me i sirjim i dimitri… eipame eimai 37 xronwn den eimai papous akoma!!!
Xalarwste oloi ligo… ta pragmata einai apla. An enoxlw sto forum, na stamatisw na grafw.
Ante, osi goustarere elate to vradi na poume kamia vlakeia kai afiste ola ta alla, tha paixoume agno, anotheuto, epic, black, hard, melodic death AOR kai amerikaniko hard!!!
kai osoi exete kai apo ena teleytaio teuxos tou ROCK ON sta xeria, tha perete kai ena autografo apo emena!!! An to thelete panw sto swma, na exete kanei ena ntousaki prin please…
xa…xa…x.a…x.a…x.a…xa…
Προς zouglau…Μιας και ανεφερες τους Revelation αν θελεις τα demo τους p.m me… Θα στα γραψω στο και θα καταλαβεις τι μεγαλη αδικια εχει συντελεστει με αυτους απο τον μεταλλικο τυπο για χαρη καποιων αλλων δηθεν doom σχηματων…
Τρελος εισαι??? Να δωσει κοντα 100 ευρο για να δει κουλους να παιζουν αργα??? Δεν ειναι metal αυτα ρε.
Αντε γεια μας… 8)
Πονηρέ!!!
Δημητρη μου, δεν εισαι παππους εισαι κωλογερος οπως και εγω ειμαι κωλογρια ΑΛΛΑ το θεμα ειναι οτι η δικια μας γενια ξερει οτι “it’s only rock 'n roll!!!”
Για αυτο λοιπον ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ με τις ηλικιες, με τις “σημαιες” και με τις “αυθεντιες”. Αποψεις ανταλλασουμε, χαβαλε κανουμε και κανενα μπινελικι αν μας αξιζει θα το ακουσουμε, αλλα μην δινετε περισσοτερο βαρος απο οσο πρεπει σε αυτην την ιστορια που λεγετε rock.
Kala, esi eisai …kwlogria… alla ego neo pallikari, me toso makria MAVRA mallia, ti sou ftew kai mou tin les etsi…
pao gia to faskomilo mou twra… tha ta poume meta…
xa…xa…x.a…xa…
Δεν εχεις καταλαβει βρε οτι σε ζηλευω?? εσυ με το μακρυ μαυρο μαλλι και εγω με την περουκα και τη μασσελα…αδικη κοινωνια!!!
by the way ποιο φασκομηλο αγοραζεις???
Sirjim kai bitch εύγε. Its only rock n roll και αυτό γουστάρουμε όλοι μας πάνω κάτω πιστεύω. Το όλο πρόβλημα μάλλον είναι ότι κάποιες φορές δεν σεβόμαστε τους συνομιλητές μας.Αυτά και τέλος.
Dreamdancer τους Revelation τους έμαθα εντελώς από σπόντα μέσω νετ όπου τυχαία άρχισα να μιλάω με τον Dennis Cornelious. Γαμώ τα παλικάρια, γαμώ τους μουσικούς και μας είχε στείλει και υλικό απο revelation αλλά και από oversoul(που επίσης μετράνε). Πάλι καλά που έμπλεξε με place of skulls και έγινε ακόμα πιο γνωστός.Dreamdancer στείλε μου μνμ τι έχεις από revelation για να ανταλλάξουμε αν θες και cdakia 8)
Υ.Γ1. Ακούω το powerage των acdc και έχω πάθει παράκρουση(πάλι). Φέρτε τους ρεεεεεεεεε.
Υ.Γ2. Όποιος δεν γουστάρει ένα έντυπο απλά δεν το διαβάζει.Cheers
Ε αφου είσαι φίλος μου θα την ακούς και εσύ. χαχαχαχαχαχα
Α μωρή χάιδω ου ρε γέρο … είσαι παππούς και σε σεβομάστε , γιατί πάνω από όλα έχουμε αρχές και παιδεία . Ραμολιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιί
Προς Bitch και Sirjim .
@~!@!@!@#@#$#@$$#%$^%%$^^&^&&^&@#$@#$^$%^#$
:evil: :evil: :evil: :evil:
Πάρτε τα για να μάθετε …
Ετσι μπραβο, τωρα μαλιστα το ευχαριστηθηκα!!!
8O
filaraki ola ki’ola alla auto to $$$$ pou egrpapses itan poli xontro!!!
Κύριε Κύριε Κύριε Κύριε Κύριε Κύριε Κύριε (με τον δειχτη υψωμενο κοντευοντας να σου βγαλω το ματι ) μπορω να παω τουαλέτα να καπνίσω ένα τσιγαράκι ?
Αλλο ενα topic που εγινε οπως τα 9 στα 10 εδω μεσα…Ολα καλα,ολα ανθηρα αλλα για την ταμπακιερα κουβεντα… 8)
eh, ok pes mas esi gia tin tampakiera tote mas diafotiseis kai emas…
Μπα αστο καλυτερα, ειπαμε ολα καλα,ολα ανθηρα…Οτι ηταν να πω το ειπα ετσι και αλλιως.Ειμαι πολυ μικρος για να κανω διαφωτιση ασε που βγηκαν τα διαρκειας της ομαδας και πρεπει να τρεξω…Που να μεινει καιρος για διαβασμα… 8)