Εν τω μεταξύ σόρι κιόλας που πετάγομαι ξανά σαν τη τσουτσού αλλά τελικά μάλλον κανείς δεν ξέρει αυτό που ρώτησα μια σελίδα πίσω ε;
εδώ και τρεις μερες προσπαθώ να ανακαλύψω ποιο λες αλλά δεν μου σκάει κάτι. Θα μπορούσε να είναι κάτι από Lost Bodies ίσως, η περιγραφή σου ταιριάζει με το αλλαλούμ τους, αλλά δεν βρήκα κάτι που να ταιριάζει απόλυτα
Κάτσε χαλάρωσε λίγο μπαλαδόρε της Μουσικής. Μην φωνάζεις. Ναι έχω τέτοια εμπάθεια στη μέταλ που την στιγμή π γράφω το ποστ ακούω.
Μ’αρέσει και η λογική σου!!!
Θεός!
Και οι Θεοί η Ρότινγκ Κράιστ με την Θεϊκή προφορά του Σάκη :lol:
Τέσπα, λίγο πιο σοβαρά. Η Ελληνική σκηνή όντως κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια αν και πιστεύω δεν χάνει πολύ απο το εξωτερικό.
καλός και ο ελληνικός, αλλά ο αγγλικός στίχος ταιριάζει περισσότερο
πανω σε αυτο το θεμα εχω κανει απειρες συζητησεις,μη πω και τσακωμους.εγω γενικα,ενω μου αρεσουν συγκροτηματα με ελληνικο στιχο,οπως τρυπες,πυξ λαξ,β. παπακωνσταντινου,δυτικες συνοικιες και εχω κολλημα με ελληνικο πανκ(λατρευω ΧΑΣΜΑ) πιστευω οτι τα ελληνικα σα γλωσσα εχουν μια λυρικοτητα που δε πηγαινει στο σκληρο ηχο της ροκ(και των παρα-ειδων της),σε αντιθεση με γλωσσες οπως τα αγγλικα η τα γερμανικα που,πως να το πω,κολλανε!
βεβαια θα με ρωτησει καποιος : ρε φιλε,τα ισπανικα δεν ειναι λυρικη γλωσσα?πως σκατα ακουγονται γαματα σε ροκ ρυθμους?
εκει τι να απαντησεις?τα ελληνικα η και τα γαλλικα για παραδειγμα,απλα δε μου κολλανε στο αυτι…δε ξερω πως αλλιως να το εξηγησω…
αλλα να λεμε και την αληθεια,οι στιχοι στα ελληνικα ροκ και εντεχνα τραγουδια ειναι ποιηση!πραγματικα οι εμπνευσεις των ανθρωπων που τα γραφουν ειναι απιστευτες!
Φυσικα και ταιριαζει ο ελληνικος στιχος…Εχουν γραφτει επη στο ελληνικο ροκ.!
νομιζω οτι το τι ψηφιζουμε μετραει απο μονο του χωρις τεκμηριωση:p