Αγαπημενοι μουσικοι και δισκοι που προτεινουμε απο αλλα ειδη μουσικησ εκτοσ rock

Θεός ο Ennio. Και μια που παραπάνω προτάθηκαν κάποια περισσότερο chill-out ακούσματα, να προτείνω εδώ και τον πάρα πολύ καλό και φευγάτο δίσκο της Alice Russell, “Under The Munka Moon 2”, soul καταστάσεις και έτσι, είχε έρθει και για συναυλία στην Ελλάδα νομίζω.

μηπως να μπει στις κυκλοφοριες το θεμα μαζι με τα αλλα? η ας ανοιξει ενα νεο για μη ροκ κυκλοφοριες

Πολύ καλό post Coyote.
Συμπληρώνω μερικούς ακόμα δίσκους αυτών των δύο κολοσσών.

Παιδιά όσοι δεν τους έχετε ακούσει αξίζει να τους ακούσετε. Μιλάμε για δίσκους-θεμέλια πάνω στους οποίους στηρίχτηκε ένα τεράστιο μέρος της σύγχρονης μουσικής, ειδικά αυτής που βασίζεται στον αυτοσχδιασμό. Μουσικοί εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους όπως ο Kirk Hammett, o Αlex Skolnick, o Joe Satriani, o Νeil Peart, o Andy Summers, o Warren Haynes και ο Derek Trucks τους έχουν λιώσει!

Ειδικα η progressive μουσικη απο την τζαζ δημιουργηθηκε.

done 8)

:thumbup:

Ο καλύτερος ελληνικός χιπ χοπ δίσκος από το καλύτερο ελληνικό χιπ χοπ συγκρότημα!

Depeche Mode:!:

Ο καλύτερος ελληνικός χιπ χοπ δίσκος από το καλύτερο ελληνικό χιπ χοπ συγκρότημα![/QUOTE]

τι μου θυμισες τωρα ρε μεγαλε?αυτα ειναι

Έτσι, χώσε και σώσε!

Επίσης ως Αρτέμης/Ευθύμης λένε άσχημα, “Ο Διαλεχτός της άρνησης και ο Ακριβογιός της Πίστης” έσπειρε πραγματικά. Δύσκολο να μην κοπανηθεί έστω και λίγο μ’ αυτούς όποιος έχει rock ακούσματα.:thumbup:

ΕΓΡΑΨΕΣ!! :thumbup:

bob marley :smiley:

Εγώ πάντως έγω μια ιδιαίτερη αδυναμία στη NORAH JONES…

Αυτή η διασκευή που έχει κάνει σε TOM WAITS είναι εξαιρετική!!!

Keziah Jones - Blufunk is a fact (1992)

Δε θα πω πολλά γι’ αυτό το δίσκο.

Όσοι γουστάρουν το φάνκ των Πέπερς στο Blood Sugar και αναρωτιούνται τι μπορούν να βρουν σε ανάλογο ύφος, οφείλουν να το ακούσουν. Ο κύριος είναι κιθαρίστας Νιγηρίανογάλλος τραγουδιστής, και χώνει άσχημα. Φανκ, ροκ, σόουλ και ρέγκε αναμειγνύονται απίστευτα εδώ μέσα.

Πάρτε 2 τζούρες.

Απλά τα σπάει αυτός ο δίσκος!!!
Εύγε!

Λοιπόν, το καλύτερο cd όλων των εποχών είναι αυτό:

Δείτε εδώτις λεπτομέρειες για μια εξαιρετική πιανίστρια, μια εκπληκτική φωνή και μια μοναδική συνθέτρια, την Aziza Mustafa Zadeh από το μακρινό Αζερμπαϊτζάν.

Δε θα σχολιάσω τους μουσικούς που συμμετέχουν στους δίσκους της, καθώς στο συγκεκριμένο είδος μουσικής πολλές φορές παρασυρόμαστε από το ποιος παίζει παρά από το τι παίζει.
Εγώ απλά θα σας προτρέψω να την παρακολουθήσετε ως συνθέτρια πάνω απ’όλα.
Όσοι την γνωρίζουν καταλαβαίνουν…

εριξα μια ματια και πειστηκα. κατεβαινει…

• 10000000000000000000000000000000

Απο τους μεγαλυτερους καλλιτεχνες ολων των εποχων!!!:):):slight_smile:

Εάν σε πείσει και μετά την ακρόαση, να κατεβάσεις και το Always!

Προειδοποιώ, θα πρέπει να μην σας ξενίζουν οι ήχοι της ανατολής για να σας αρέσει!

@ Vangelis

Περιμένω τα σχόλιά σου!!!