Σχέση : εντός ή εκτός rock χώρου?

Από τη ροκοσύνη (μην την κλαις)… Η συνήθεια που έγινε λατρεία και άλλα τέτοια.

Πέραν της πλακός όμως, και για να ξαναγυρίσουμε στο σοβαρόν του πράγματος, άλλη φάση είναι να πηγαίνετε για καφέ σε μεταλοκαφετέριες και να μιλάτε για τους Solitude Aeternus παράλληλα με τις αγκαλιτσες και τα φιλάκια. Υπάρχει ένα δέσιμο! :stuck_out_tongue: Ειδικά αν μετά από -πχ- αγορά cd παίζει και κανένας μίνι τσακωμός περί ενορχηστρώσεων, blastbeats και φωνητικών, ααα τότε μιλάμε για βάλσαμο.

Φυσικά ο θυμόσοφος λαός μας λέει “κράτα και μικρό καλάθι”, έχετε δει τα φυντάνια της τρεντοσύνης; 8O

:lol:

Ποιος ειπε ρε οτι δεν του αρεσουν οι γκοθουδες?

Παρτε ρε φατσουλα, κοιταχτε ματια, θαυμαστε γλυκα!!
=P~ =P~ =P~

Καλα αν σας αρεσει ο Χακος περισσοτερο απο αυτην τι να πω…[-X
Κοιταχτειτε καλυτερα!:stuck_out_tongue:

Να κλειδωθει το τοπικ. Δεν εχει νοημα να ποσταριστει αλλη φωτογραφια μετα απ’αυτη.
Γκοθακια ρε αμπαλοι εννοουμε αυτα. Οχι απαραιτητα οσα φορανε μαυρα και δερματινα. Ολα γκοθακια ειναι.

το τόπικ θα κλειδωθεί γιατί στο τέλος θα τυφλωθείτε μερικοί εδώ μέσα και θα σας χάσουμε από πελάτες…:stuck_out_tongue:

Δεν τυφλωνει η μαλακια βλακα Κοζυ.

οι οθόνες του υπολογιστή τυφλώνουν μπόμπο!!! Καρφώθηκες μόνος σου!!!:bleh:

Ακομα και 5χρονο θα καταλαβαινε οτι δεν εννοεις τις οθονες. :stuck_out_tongue:

Kλειδώστε το …ΤΕΛΟΣ…:lol:

:razz:

Απίστευτο μωρό! 8O

Οταν ανεβαζα ημι-τσοντο φωτος μου την ειπαν, στον Νταβιντιαν οχι… ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!!!

Απαιτω τους μοντς να παρουν θεση, τα δικα μου μωρα ειναι καλυτερα… :σνομπ:

Εσύ δεν είσαι κάφρος, we are. :wink:

ναι…

παιδιά, εγώ νιώθω λίγο άσχημα, γιατί όταν σκεφτόμουν το δίλημμα γκοθούδες/τρέντισσες, εγώ σκεφτόμουν φυσιολογικές γυναίκες και όχι επαγγελματίες φωτομοντέλα…

Μάλλον πρέπει να ανεβάσω τα στάνταρ μου…

:lol3: :lol3:

Μερικες τρεντισες, ακομα και μερικες εμο ειναι πολυ γλυκες… Τις κοιτας, σου χαμογελανε, και λιωνεις…:stuck_out_tongue:

Αλλα οι μεταλλουδες εχουν το κατι παραπανω…8)

Έχεις δίκιο, down to earth again. :frowning:

Οι φωτο που ανεβασα εγω ηταν απο ενα γερμανικο gothic site και απλα επελεξα τις καλυτερες. Οι υπολοιπες προφανως ηταν απο μετριες εως μπαζα. Ειναι οπως αμα πας σε goth στεκι. Λιγες πολυ καλες, μερικες καλες, μερικες μετριες, πολλα μπαζα…

(μεταξύ μας… ούτε που θυμάμαι ποιες ανέβασες εσύ… Τις περισσότερες δε τις κοίταξα καν, λόγω έλλειψης χρόνου. :stuck_out_tongue: )

Ο εσωερικός κόσμος μετράει πάνω απ’ όλα,τι σας νοιάζει η εμφάνιση?:-s

Η εμφανιση σε προσελκυει ομως, καλως η κακως…

μετράει και η εμφάνιση, γιατί το πρωί που ξυπνάς, θες να λες “Καλημέρα” και όχι “άι σιχτίρ με τρόμαξες”