Σχέση : εντός ή εκτός rock χώρου?

ναί,αλλά μου την σπάει να υποτιμάει κάποιος έτσι τους άλλους…μπάζο η μία,μπάζόλα η άλλη…κάτσε ρε,ποιος είσαι-όχι εσύ συγκεκριμένα-,ο Τζόνυ Ντέπ και κάνεις κια κριτική:wink: και εντάξει,μου την ψιλωδίνει αυτός ο τρόπος να αντιμετωπίζεις τον άλλο,είτε γυναίκα είτε άντρα

Δικιο εχεις… Και για να πω το αλλο, εμενα μου αρεσει περισσοτερο μια “μετρια” κοπελα απο μια “θεα”…

για να μην ανησυχείτε παιδιά, ο Θεός προνόησε για όλα. Έδωσε στον κάθε άνθρωπο διαφορετικό γούστο και έτσι όλοι/όλες αρέσουν σε κάποιες/κάποιους.

Και μην ξεχνάμε το αρχαίο κινέζικο ρητό:

“Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες. Μόνο άντρες που δεν πίνουν πολύ”

δεν μου λέτε ρε καλόπαιδα -αν και ειπα να μην πάρω μέρος στο θερντ αυτό λόγω ηλικίας κανάς ροκάς κανάς μεταλλάς κανάς παουεράς κανάς ποζεράς αγγελάκι στυλ παίζει να πάρουμε μάτι και μεις οι κοινές θνητές???

πάρε έναν μεταλλά :stuck_out_tongue:

Αυτος σας κανει μισσ??

Εγώ είμαι Thrasher δεν ξέρω…:lol: :stuck_out_tongue:

Να σου στειλω δικες μου με πμ? :stuck_out_tongue: :lol:

Ειδικά μαυτόν όργια θα κάνει:lol: τρομερή επιλογή

για στείλε είμαι πολυ περίεργη να δω

ρε σεις μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουμε μου φαίνεται

αγγελάκι στυλ ζητησα η πτωχή γυνή τι μου βάζετε τον καράφλα και τον άλλο με μαυρο το μαλλί ελεος

janis Joplin

Grace slick

πω πω τι επικό σλόγκαν είναι αυτό. Σοφοί οι Κινέζοι.
Εγώ συνηθίζω να αποκαλώ το πλήθος των tequilas ( ή οποιοδήποτε άλλο αλκοολούχο ) που απαιτείται να καταναλώσει κάποιος, ώστε να αρχίζει να τις βλέπει όλες όμορφες: κάτω φράγμα προσαρμογής του γούστου στα εκάστοτε δεδομένα (έστω U).
Έτσι λοιπόν:
έστω
x = πλήθος ποτών που πίνεις
Ι = 1, αν θα κουτουπωθείς
Ι = 0, otherwise

\forall άντρες \exists U \in R τέτοιο ώστε:

! set initial values

x = 0
I = 0

! main loop

DO WHILE ( I = 0 )
…ΙF ( x > U ) THEN
…I = 1
…ELSE
…x = x + 1
…END IF
END DO

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Παντα βγαινει αληθινο αυτο…:lol: :lol:

το καλύτερο από όλα, είναι να το τρέχεις το από πάνω και σε παράλληλους υπολογιστές!!!

αν δεν γινει Lock τωρα και ποσταριστει αλλη photo μετα της Joplin να σας πεσει και να μην σας ξανασηκωνεται

Σάκη πάλι ξέχασες την θεά ασυγχώρητος

σορρυ μαμη…:stuck_out_tongue:
αλλα σαν την Janis δεν εχει !

κορίτσια και επειδή αυτή μόνο για την πάρτη τους νοιάζονται άντρες και καλά γαρ πάρτε να χετε

Ποιο μπαζο ειναι αυτο?

Αυτή είναι η Bonnie Raitt, αν δεν κάνω λάθος. 8)