Σχέση : εντός ή εκτός rock χώρου?

βρε παλιοχαρακτήρες, ζηλέυετε που έχετε τρίχες… Ο Άντρας δεν μετριέται με το αν έχει τρίχες ή όχι!
Scandinavians rulezzzzzzzzzz! ρεεεεε

σπανός δεν είναι αυτός που δεν τεκνοποιεί? Σίγουρα αυτός είναι…

Άρα αφού οι Σουηδοί είναι είδος που αναπαράγεται, δεν είναι σπανοί. Ξυρίζονται. Άρα είναι μετροσέξουαλ, άρα είναι γκέι. Τόσο απλά…

Με λίγα λόγια, όλοι οι Σουηδοί δίχως τρίχες ή είναι άσφαιροι ή γκέι… Είδος προς εξαφάνιση όπως και να έχει :stuck_out_tongue:

Δηλώνω υπέρμαχη προστάτιδα του είδους!

κοιτα witch. η τριχα του αντρα ειναι ενα πραμα σα τη μπεσαμελ στο παστιτσιο. οσο πιο πολυ, τοσο πιο καλο.:stuck_out_tongue: :lol:

Αμα ξαναφάω εγώ παστίτσιο έμενα τρύπα μου τη μύτη!:?

καλομελετα κι ερχεται.

Αυτό δεν είναι παστίτσιο…

Είναι καταΐφι…

Πέστααα!!!κάτω η τρίχα!!!
φινλανδοί+σουηδοί forever!

Με δάυτο δεν θα μου κάνεις τρύπα στην μύτη… Τρίτο ρουθούνι θα μου κάνεις…8O 8O 8O

οταν λες φιλανδους…

…εννοεις κατι τετοιο;

χμ. ε νταξ. γουστα ειναι αυτα.:lol: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: έλεος!!τι είναι αυτό???
όταν λέω φινλανδούς εννοώ μεταξύ άλλων και τον θεό που φωτογραφήθηκες μαζί του!!σνιφ σνιφ!

Looooooool!Σωστο σε βρισκω!
Βεβαια ενταξει… να εχει τριχα αλλα να μην χρειαζεται να τη χτενιζω.:-s Μεχρι ενα μετρο.
Παντως ορισμενοι Σκανδιναβοι (για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη:p ) ειναι κουκλακια.Αλλα γενικα προτιμω Greek Lover.'Η Italian Lover… ή Scotch lover.LOL!
:-s :roll:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΡΟΚΙΝ.ΓΚΡ :stuck_out_tongue:

Εσυ μαλλον θες το Yeti των Ιμαλαιων.Ακου εκει ενα μετρο τριχα και παλι δεν ειναι αρκετη να τη χτενισεις…:stuck_out_tongue:

:oops: :oops:

Ενταξει, με επεισες, θα ερθω με την κιλτ στο γαμο!:stuck_out_tongue:

:lol: :lol3: =D> :lol2: :bow:

Lol!Σε 10 χρονια ομως γιατι τωρα δεν μπορω.Ναι?:stuck_out_tongue:

Καμμενα παιδια…:? Και εσυ Angmar ΣΟΥΣ.:stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ε ναι ρε, αφου τα εχουμε συμφωνησει αυτα!:slight_smile:

Εξαλλου και γω ειμαι πολυ μικρος για να χαραμιστω απο τωρα!!!:stuck_out_tongue:

κοιτα αναλογως…γενικα πιστευω πως ειναι καλυτερα να ακουει ροκ με ολη την εννοια της λεξεις ετσι ωστε να ταιριαζουμε κ σ αλλα πραγματα…

Αρχικα ροκου…Με τα χιλια δηλαδη…

Αλλα αν ειναι και τρεντισσα δεν θα με χαλασει απλα θα τσακωνομαστε συνεχεια για την εξοδο το βραδυ…
Δεν πειραζει…Αυτη θα πηγαινει παραλιακη και εγω στα ροκαδικα για μπυρες…Not bad…
Ασε που εκει παιζει να γνωρισω κατι καλυτερο (βλεπε ροκου)

Ρε οτι να ναι φερε…Αν μ’αρεσει δεν θα κολλησω στη μουσικη…