Πφ αντί να κοιτάτε το γκόλο, κάθεστε και κοιτάτε τι ακούει.
Μην ακούτε τον άλλον τον καμμένο από πάνω. Τις προάλλες είχε ξετρελαθεί με τη σερβιτόρα στο Όστρια, που ανάθεμα και αν είχε ακούσει ποτέ στη ζωή της χελζ μπελζ
Πφ αντί να κοιτάτε το γκόλο, κάθεστε και κοιτάτε τι ακούει.
Μην ακούτε τον άλλον τον καμμένο από πάνω. Τις προάλλες είχε ξετρελαθεί με τη σερβιτόρα στο Όστρια, που ανάθεμα και αν είχε ακούσει ποτέ στη ζωή της χελζ μπελζ
+1234323453
Μιλαει ο Μανος που κοιταζε μαζι μου την σερβιτορα στο Οστρια και καναμε μια παρτιδα πορτες μιση ωρα…Οχι για πες Μανωλακη…Ασχημη ηταν…??
Η κοπελα ετσι οπως ηταν κολαζε (ή και εκανε αντρα) αρχιμανδριτη…εγω θα γλιτωνα…??
κι εγώ φασολάδα ψηφίζω…η μουσική δεν κάνει τον άνθρωπο.Αν ακούει μεταλ σούπερ, θα έχουμε ένα ακόμη κοινό.Αν όχι εεε οκ δε θα τα χαλάσουμε εκεί.Ειδικά αν μου τρίβει και την πλάτη μετά το ανελέητο χεντμπανγκινγ τότε θα τον αγαπάω αιώνια…νιαρρρρρρρρρρρρ
εβαλα καταλαθος το πρωτο … ειμαι κ εγω στη φασολαδα
Εντος εκτος κι επι τ’αυτα. Αμα ταιριαζεις σ’ολα η μουσικη ειναι λεπτομερεια της λεπτομερειας την λεπτομερεια ω λεπτομερεια.
Παραφραζοντας τον Μανο, βυζι να χει και οκ.
αναλογα την ηλικια και το τι ζητας απο τη σχεση
η μουσικη και γενικα τα κοινα γουστα παιζουν μεγαλο ρολο
αν εσυ γουσταρεις ροκ και σινεμα και η αλλη λαικα και μπουζουκια
αντε βρες που θα διασκεδασεις.και μπορει να φαινεται “ελα ρε σιγα,εκει θα κολλησουμε?” και ομως αμα δεν περνας καλα στην εξοδο σου,δημιουργει τριβες στη σχεση.φερνει γκρινια.
δεν ξερω, εγω εχω συνδιασει κουλτουρα με ζωη
πχ δεν εχω πετυχει ατομο που να ακουει σκυλε και να χει λατρεψει το αμελι και τη μουσικη του
αντιθετως οσοι μου χουνε πει οτι τους αρεσε δεν ακουγανε λαικη μουσικη!φαινεται λιγο ακυρο το παραδειγμα,και ομως μου χει κανει εντυπωση.
για μενα προσωπικα ειναι μεγαλο προβλημα,να μην υπαρχει κοινο γουστο
οση επικοινωνια και να χεις,το κοινο γουστο ολοκληρωνει τη σχεση
Δεν διαφωνω, αλλα δεν υφισταται ενα διπολο ροκ-σκυλαδικο. Μπορει η αλλη ν’ακουει εντεχνα, τζαζ, κλασσικη μουσικη, χιπ χοπ, ρεγγε, οτιδηποτε.
Εχω γνωρισει πολυ καλλιεργημενα ατομα που ακουν διαφορετικη μουσικη απο μενα κι ομως ταιριαζουμε τοσο στις εξοδους μας οσο και στα λοιπα γουστα μας. Παντως με καποια επιφυλαξη συμφωνω στη γενικευση που κανεις, πως οι “λαϊκοσκυλαδες” δεν ταιριαζουν στη νοοτροπια των περισσοτερων απο μας.
Αν παντως η ερωτηση γενικευθει κι αφορα συνολικα τα γουστα/ενδιαφεροντα, τοτε σαφως και αλλαζει η απαντηση μου.
yeap
επι το πλειστον τα ατομα του λαικοσκυλεpop-village\ster cinemas εχουν τεραστια διαφορα νοοτροπιας απο “μας”.τουλαχιστον οσα εχω γνωρισει
τα υπολοιπα ειδη που αναφερεις εχουν νοοτροπια περισσοτερο κοντα στη δικη “μας”.
παντως σχεσεις διαφορετικων ακουσματων ευδοκιμουσαν περισσοτερο στο λυκειο και στα αμεσα επομενα χρονια.τοτε που μασταν πιο υπομονετικοι (για να “παρουμε” αυτο που θελαμε! )
μεγαλωνοντας που
α)εχει εξαντληθει η υπομονη μας
β)εχουμε γινει πιο νευρικοι και
γ)το κοκο δεν ειναι το παν στη ζωη μας
γυρευ(-ω)ουμε και αλλα πραγματα.
και ενα απο αυτα η συμβαδιση στα γουστα
that’s my opinion
και ευτυχως το χω καταφερει να το βρωι!!!
Αυτό. Επίσης δεν κατάλαβα τι κακό έχει η φασολάδα (εκτός από το προφανές… )
Εντος ροκ χωρου βεβαια! Νομιζω οτι σε ενα βαθμο ταυτιζονται και οι αποψεις ή οι ιδεολογίες. Τουλαχιστον ετσι θελω να γινεται σε μια σχεση.Ε όπως ειπατε και πιο πανω δεν γινεται σκυλας με ροκά.Τουλαχιστον να ειναι παρεμφερεις οι προτημήσεις.
ΧΑΧΑ!!Σ αυτη την ηλικία όλες τα ίδια λέγαμε…Μεγαλώνοντας Εντος,εκτος και επιταυτα αν εχουμε κοινους στοχους κ ιδια φιλοσοφία κανει…Εεεε…ενταξει να μην ακουει κ Εφη Θωδη για να χαλαρώνει…:lol:
Λογικό δεν είναι;
H “μουσική” που ακούνε είναι γραμμένη από ανθρώπους που οι ίδιοι δεν γουστάρουν αυτά που γράφουν σε πολλές περιπτώσεις, αλλά το κάνουν για τα λεφτά. Η “μουσική” αυτή παίζεται στα “μαγαζιά” για να “γίνονται ζημιές” από μισθοφόρους μουσικούς -με υψηλότατο ποσοστό ροκ/τζαζ μουσικών ανάμεσα τους- για το μεροκάματο.
Για να την ακούς και να χαίρεσαι πρέπει να μην έχεις ιδέα από μουσική και τέχνη γενικότερα.
Ναι αλλα η κουλτουρα του αλλου δεν είναι μόνο η μουσική…
αυτή είσαι
Άκου ροκοσύνη…
Ανάλογα την περίοδο και την φάση που παιρνάς.
Οι περισσότερες που έχω γνωρίσει να αυτοαποκαλούνται ροκούδες, ή μεταλλούδες είναι για κλωτσιές.
Χρηστικές και οι τρεντουλιάρες αλλά αν περιμένεις να μιλίσουν κιόλας άστα βράστα θα φρίξεις.
Υπάρχουν πολλά πράγματα για να δεις αν θες σχέση.
PS γιατί το πολυτεχνείο είναι κλειστό και τα ΤΕΙ οχι???
βαριέμαι να πηγαίνω σχολή τωρα!
Λες στο κοινό του Βέρτη και του Μακρόπουλου να υπάρχουν άνθρωποι που διαβάζουν π.χ.; :-k
Χαλαροτατα ομως…
Να δεις σκηνες απειρου καλλους με καθηγητες πανεπιστημιου σε στιγμες τσιφτετελιου να παθεις πλακα…
Ναι ρε συ γιατί το αποκλείεις π.χ. εδω μεσα ολοι ροκ ακουμε και ελάχιστοι γραφουν στα βιβλία και στα ανάλογα τοπικ…Δεν καταλαβαίνω τη σύνδεση…
η μουσική λέει κάποια πράγματα για την κουλτούρα του άλλου αλλά όχι όλα.
Νομίζεις πως όσοι ακουν ροκ διαβάζουν δλδ?
επι το πλειστον οι power metal-αδες (και οχι μονο) εχουν διαβασει τολκιν!επιβαλλεται!!!
γκοθαδες,ατμοσφερικο-doom-αδες ολο και κατι θα χουν διαβασει απο poe
λοιποι ακροατες σκοτεινων μουσικων θα χουν διαβασει lovecraft και παρεμφερεις συγγραφεις
(τρανταχτο παραδειγμα αναφορας απο μπαντα στον lovecraft ειναι οι metallica mε το call of ctulu)
γενικα οι συγγραφεις τρομου εχουν περαση στο μεταλ κοινο
επισης σε οτι μαγαζι εχω παει τυπου fantasy shop,jemma κλπ ακουνε rock fm ή red.
δηλαδη δεν γινεται να ναι τυχαιο
οπως τα περισσοτερα ατομα που χω παιξει μαζι τους επιτραπεζια rpg ή card games
ακουνε ροκ ή μεταλ
ε δεν γινεται να ναι τυχαιο
υπαρχει διαφορα νοοτροπιας