Βασικα να αισθανεσαι τυχερος οταν το βγαζει το μπλουζακι.
κοιτα το τι ψαχνεις παει στο ειδος της σχεσης που ψαχνεις
και οχι στο τι ατομο ψαχνεις
δηλ οταν εισαι νεαρος και μενεις στους γονεις σου
και ψαχνεις απλως μια σχεση να βγαινεις βολτες και να χεις ερωτικη ζωη
δεν σε νοιαζουν τα γουστα του αλλου
αλλα οταν πας για κατι ποιο σοβαρο
που θα περνας παραπανω χρονο μαζι και υπαρχει και πιθανοτητα να μεινετε και μαζι
ε εκει καλο ειναι να υπαρχουν κοινα γουστα
το δα απο πρωτο χερι απο την αδερφη μου
κρατησανε 10 χρονια μαζι
αρραβωνιαστηκανε
αγορασε και σπιτι αυτος
αλλα δεν προχωρησε
λογω διαφορετικων γουστων (οχι μονο μουσικης-που και οι 2 ακουγανε ελληνικα,η μεν σκυλαδικα ο δε πιο εντεχνα, αλλα και διαφορετικα γουστα ακομα και στο σινεμα) ειχανε καταντησει να βγαινουνε εξω μονο για να τρωνε, και επειδη δεν υπηρχε καποια αλλη μορφη διασκεδασης που να συμφωνουνε, βρισκωνταν σπιτι και παιζανε επιτραπεζια!
οταν ξεκιναει η σχεση και εισαι πανω στον ενθουσιασμο
και δεν βλεπεις τον αλλο συνεχεια ολα ειναι οκ
αφου ομως προχωρησει το θεμα
προσωπικα μιλωντας επιβαλεται το κοινο γουστο
και εδω παει και το ποσο γουσταρεις τη μουσικη
αν δηλαδη εισαι αποφασισμενος να την κρατησεις στη ζωη σου
γιατι ειναι απειρες οι περιπτωσεις ανθρωπων που ξεκοψανε
ή ακομα αλλαξαν και γουστα λογω γυναικας
Παντως η πραγματικη ροκου/μεταλου οπως και ο πραγματικος ροκας/μεταλας δεν φαινονται απο την εμφανιση. Και η εμφανιση συνηθως λεει πολλα για τον χαρακτηρα και καλα αλλα οταν ολοι το κανουν για ποζερια λογικο ειναι οι αλλοι να πιστευουν οτι δεν υπαρχουν πραγματικοι. Ποσο μαλλον πραγματικες - γιατι οι γυναικες δινουν μεγαλυτερη σημασια στην εμφανιση απ’ οτι οι ανδρες, οποτε αναμενομενο ειναι μεγαλυτερο ποσοστο απο τους ανδρες να ειναι ποζερουδες.
Signal καταλαβαινω τι λες και εχεις δικιο, το χω δει και γω αυτο με τα διαφορετικα γουστα, απλα οπως ειπα δεν τοσο θεμα γουστων οσο διαφορετικης νοοτροπιας και τροπου αντιληψης καποιων πραγματων.
Για τους γαμους που εχουν στεριωσει (αυτο το 5% δηλαδη :lol: ) δεν ξερω κατα ποσο μπορει να επαιξαν ρολο τα κοινα γουστα. Παντως εχω δει και σοβαρες σχεσεις η γαμους που δεν πανε καλα και ενας απο τους λογους ειναι αυτος.
Το θεμα ειναι να εισαι ανεκτικος με τα γουστα του αλλου. Αν και τα γουστα του ενος ικανοποιουνται και του αλλου δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα.Αρκει να μην ειναι καποιος απο τους 2 απολυτος. Και εδω κολλαει αυτο που σου ειπα το πως μπορει να εννοεις το “ποσο πολυ γουσταρεις τη μουσικη στη ζωη σου”. Αν ο αλλος απο την ωρα που ξυπναει μεχρι την ωρα που θα κοιμαται θελει να εχει τσιτα τα ηχεια να παιζουν σλεϊερ, αν η μουσικη επηρεαζει τον τροπο που ντυνεται μεχρι τον τροπο που σκεπττεται (με την κακη εννοια), αν δεν μπορει να βγαινει παρα μονο σε συγκεκριμενα μαγαζια που παιζουν αυτην την μουσικη τοτε προφανως υπαρχει προβλημα.Οπως και αν η αλλη καθε παρασκευη-σαββατο που θα βγει θελει να ειναι πρωτο τραπεζι πιστα.Για αυτο σου ειπα οτι πιο πολυ ρολο παιζει η νοοτροπια. Οποτε στην ουσια δεν ειναι τοσο τα διαφορετικα γουστα οσο οι διαφορετικοι χαρακτηρες.
Συμφωνω σιγουρα οτι ειναι οτι καλυτερο να εχεις μια σχεση με καποια που γουσταρεις πολυ και να τα βρισκετε και στα γουστα απλα δεν ειναι παντα τοσο ευκολο να γινει αυτο. Και αντε αυτο το προγραμματιζεις, τον παραγοντα ερωτα μπορεις να το προγραμματισεις? Και επισης θεωρω λαθος το να εισαι αρνητικος απεναντι σε μια σχεση απο την αρχη λογω διαφορετικων γουστων γιατι δεν ξερεις τι καλα εχει να σου προσφερει. Και οπως ξαναειπα πιο πολυ μετραει οι χαρακτιρες να ταιριαζουν και μετα τα γουστα (και αυτο το βλεπω και σε παρεες)
παντως στη δικια μου ηλικια παιζει μεγαλο ρολο τι στυλ του καθενος…πχ εγω που κανω παρεα με μεταλλαδες,μονο αυτοι μ αρεσουν και μ αυτους ταιριαζω…μιλαμε βεβαια για μη σοβαρες σχεσεις!δεν νομιζω να τα φτιαχνα,τουλαχιστον στη φαση που ειμαι τωρα ,με καποιον εξω απο τα νερα μου…αποψη μου παντα! (btw το μακρυ μαλλι ειναι τεελειο στα αγορια) :roll:
Χτύπα κι άλλο:(
Signal, Vaggelis σωστοί για άλλη μια φορά!
to χτυπα κ αλλο" για τι πηγαινε??:-s
Που κουρεύτηκα:p Μακραίνει το καλό μου όμως
ευτυχως!!!:lol:
ρε γμτ εγω γτ οποιες μεταλουδες βλεπω ειναι μπουρουχες???κριμα και δεν εκατσε ποτε να ακουει καποια μεταλ σαν τρελλη.(εκτος και αν οι πυξ λαξ ειναι μεταλ :lol: )
οκ οκ το παραδεχομαι,επελεξα την τριτη επιλογη…:-s
μπουρουχες τι σημαινει???
Βλέπετε?? :-s Επιβεβαιώνομαι πάλι
ε ενταξει μπορει να ηταν απλα ροκ οι κοπελες κ να παρεξηγεισες :roll: οπως κ να εχει το πραμα εγω πιστευω οτι ειναι η απολυτη ξενερα το να βγεις με τον φιλο/φιλη σου κ να πατε σε κλαμπακι με ελληνικα (εχω την αισθηση την εκτη αισθηση κ παει λεγοντας :lol: ) ενταξει θα μου πειτε τι με νοιαζει εμενα τι παιζει ο dj αυτον θα κοιταω αλλα εμενα προσωπικα με χαλαει αγρια… γι αυτο εβαλα το πρωτο
Δυστυχως παιζει γιατι ξερω παιδια στην ηλικια μας που δεν σου περναει απο το μυαλο τι μπορει να ξερουν και φυσικα τρωνε φτυσιμο απο κοπελες (εκει φαινεται ποια κοιταει στυλ και ποια χαρακτηρα). Οπως και το αντιστροφο.
Αυτο ελειπε στα 15 μας να κανουμε σοβαρες σχεσεις :Ρ
ποσο δικιο εχεις εδω. κ συνηθως αυτα τα παιδια ειναι που αξιζουν περισσοτερο
συμφωνω απολυτα! ποτε δεν μ αρεσε καποιος επειδη ντυνοταν καπως η επειδη ηταν εμφανισιμος…το αντιθετο θα ελεγα!κοιταω να ναι ροκ στο χαρακτηρα και οχι εξωτερικα!
Το μακρύ μαλλί το θέλουμε όμως ε?
εμ να μάθεις να τα κουρεύεις
οχι ακριβως΄΄άπλα μ αρεσει πολυ!και αυτοι που μ αρεσαν ως τωρα ειχαν μακρια…δεν ειπα οτι αν γνωρισω καποιον με κοντο τον απερριψα,απλα οτι ειναι πολυ ωραια!΄:)
Αφού κι εσύ κουρεμένος μια ζωή είσαι ρε :har: