Έλεος λυσσάρες :har:
Σωστός ο βρετανός! Γυρνάμε στη σκηνή μόνο όταν παίζει το Right Here In My Arms :dance:
Έλεος λυσσάρες :har:
Σωστός ο βρετανός! Γυρνάμε στη σκηνή μόνο όταν παίζει το Right Here In My Arms :dance:
Γυρναμε ΠΡΟΣ την σκηνη, αν εχει κανενα καλο κωλαρακι μπροστα μας. :naughty:
Όχι ρε! Τότε είναι που αναζητάς με πιο πολύ πάθος! Και αγκαλιάζεις το κοριτσάκι τραγουδώντας \:D/
Εγω αυτο εννοουσα και για τη συναυλια των Σκορπιονς.Αυτο ηθελα να πω οτι κανουν.
Μου γαμησατε το αστειο τωρα.
Η τωρινή μου είναι η πρώτη που βρίσκεται εντος, μιας και όλες οι άλλες ήταν τρέντουλα(είχα και μια emo )
Anuway βασικά αυτή είναι η πιο μακροχρόνια σχέση μου, 3 μήνες δηλαδή…ξέρω σχέση ζωής αλλά είναι η πιο σοβαρή από όσες είχα…ααα και απο στυλ καμία σχέση με ροκ και μέταλ τρέντουλο είναι και αυτή απλά ακουεί και τρου μέτσαλ αλλα και ροκ…
Ρε μέσα σε μια εβδομάδα γνώρισα δύο γκόμενες που ακούνε Hanoi rocks…τι σκατά θα ρωτήσω αν κάνουν και γκερλ γκρίλιν…δεν υπάρχουν αυτά απλά δεν υπάρχουν:p
Χαχαχα, μια και το ειπες εχω περιστατικο.
Το 2006, φτανουμε στην συναυλια τους με το Ασπροφιδο. Με το που κατεβαινουμε στην αρενα του Καυτατζογλειου εγω και αλλα 3 ρεμαλια φιλοι μου ειμαστε καπου στα μισα και ενω επαιζαν οι Godiva οποτε τα πραγματα ηταν ακομα πολυ αραια. Εκει που σταθηκαμε για λιγο ηταν μια γυναικοπαρεα και ηταν μια απο αυτες που ηταν τελειως τουμπανο (και δερματινο παντελονι :naughty:) και σηκωνοταν στις μυτες προσπαθοντας να δει καλυτερα. Ερχεται τοτε ο κολλητος μου και μου λεει: Πες τις “ανεβα στον π****ο μου να τα δεις ολα!”. :lol3: :lol3: :lol3: Mπορει να σας φανει ηλιθιο αλλα εγω ελιωσα απο το γελιο εκεινη την στιγμη!:lol:
Whitesnake ε? Χμμ, έρχεται καυτό καλοκαίρι 8)
Ιεροσυλοι:!: Στις συναυλιες δεν κοζαρουμε!
Ενταξει, ιδια μυαλα να χεις με τον αλλο κι ας ακουει και ραπ. Τον χαρακτηρα κοιταμε οχι τα ενδιαφεροντα. Αν και καποιες φορες ιδιοι χαρακτηρες κανουν ιδια ενδιαφεροντα. Τεσπα, you never know.
Προφανως και κοζαρουμε στις συναυλιες.
Προφανώς.
Και μια πουταναφέραμε, Respect στο ξανθό πλατινέ με τα μαύρα και την αλυσίδα στο μαύρο τζιν από το live χθες.
Τηλεφωνο πηραμε?
Τσου. Ήταν πολύ μέταλλο για μένα, δεν είχα ελπίδα έτσι με τα κοντά μαλλιά και την πράσινη ζακέτα
Λοιπον, η ροκ μουσικη εχει συμβαλει κατα πολυ σε εμενα να δημιουργησω την προσωπικοτητα μου και ολη την ιδεολογια μου και δεν νομιζω οτι θα μπορουσα να επικοινωνησω τοσο καλα οσο με καποιον εντος του ροκ χωρου. Οποτε… Ροκας!
Με αυτα που διαβασα πρεπει να αισθανομαι τυχερος που η κοπελα μου φοραει
μπλουζακι Αmon Amarth δηλαδη.Παντως απο τις ροκουδες/μεταλλουδες που ξερω λιγες
θα με εψηναν για σχεση ως χαρακτηρες.
Δεν με ενδιαφέρει. Σπάνια πάντως βρίσκω μεταλλού που να με ενδιαφέρει σαν χαρακτήρας γιατί θα επηρεάζει άσχημα την καθημερινή της ζωή και το ντύσιμο, κυρίως γιατί κατα πάσα πιθανότητα θα το κάνει για ποζεριά. Το μέταλ δεν είναι στο αίμα των γυναικών.
όταν λέω μεταλλού εννοώ και καλά να ακούει death κλπ. muse μ’αρέσει σε γκόμενα
Πάντως παιδιά, γενικότερα αν έχεις τελειώσει το λύκειο και σε απασχολεί σοβαρά αυτό το θέμα, δλδ αν η γκόμενά σου θα είναι εντός ή εκτός rock χώρου, τότε -για μένα παντα- you miss a whole point there.
Και λόγω του πρόσφατου θέματος που έχει προκύψει, να διευκρινήσω ότι διόλου υποτιμητικά δεν το λέω για αυτούς που δεν έχουν τελειώσει το λύκειο. Απλά γι αυτές τις ηλικίες είναι λογικό να κοιτάνε και άλλα πράγματα,( όπως ψάχναμε κι εμείς κάποτε για κάποια σαν την Avril χαχα)
ε αυτο
τα χουμε ξαναπει
εξαρταται τι ψαχνεις
και
ποσο πολυ γουσταρεις τη μουσικη στη ζωη σου
Ρε γαμώτο, προσπαθώ να κρύψω την κλίκα και όλο μας προδίδεις
:lol:
γενικα δεν μπορεις να εχεις καποια στανταρ κριτηρια σε αυτα τα θεματα. αμα ειναι να σου ρθει θα σου ρθει και δεν θα σε νοιαξουν πολυ αυτα.ο signal ειπε “εξαρταται τι ψαχνεις” αλλα καμμια φορα αλλα ψαχνεις και αλλα σου ρχονται οποτε αυτα τα πραγματα δεν μπορεις να τα προγραμματισεις και πολυ.
βεβαια ειναι πολυ βολικο να εχετε ιδια γουστα η καλυτερα κοινο τροπο αντιληψης σε καποια πραγματα αλλα…
το θεμα ειναι και κατα ποσο ειναι ευκολο η πιθανο να εχετε ιδια γουστα. Και να σ’αρεσει και από πανω.
signal αυτο το “ποσο πολυ γουσταρεις τη μουσικη στη ζωη σου” ακουγεται καπως αρνητικα ασχετα απο το πως το εννοεις.