Σχέση : εντός ή εκτός rock χώρου?

οπως ειπα και νωριτερα ειναι αναλογα τι ψαχνεις

αμα ψαχνεις εφημερες σχεσεις σιγα μην κατσεις να λογαριασεις τα γουστα της
αμα ψαχνεις σχεσεις που θα κλεισεις χρονο μαζι της,ε τοτε θα χρειαστει να κοιταξεις λιγακι παραπερα…

αμα θες να κλεισεις και χρονο αναγκαστικα θα μαθεις ολα αυτα τα γουστα, θες δεν θες :smiley:

Ε, εξαρταται απο την σχεση. Αμα με τραβηξει κυριως το χαμογελο και τα ματια, τοτε ειναι πιο σοβαρα τα πραγματα. Αμα με τραβηξει το ντεκολτε η ο κωλος τοτε παμε για πιο χαλλλαρες φασεις…

Σωστός ο Χριστάρας για ακόμη μια φορά και οι σοβαρές καταστάσεις χρειάζονται και οι χαλαρές άλλωστε οι περισσότεροι είστε σε μια ηλικία που πρέπει να αποκτήσετε εμπειρίες αρκεί να έχουμε την ντομπροσύνη και την αξιοπρέπεια να ξεκαθαρίζουμε στον άλλο τι ακριβώς θέλουμε από αυτόν ώστε να έχει το δικαίωμα της επιλογής και όχι να πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και αυτό απευθύνεται και στους άρενες και στα θήλεα του εν λόγω φλώρουμ…
Βεβαίως και είμαι πεπεισμένη ότι οι περισσότεροι από δω μέσα αυτό κάνετε αλλά μάμμυ είμαι και πρέπει να δικαιολογήσω και τον τίτλο μου

αγόρι…

για σχέση σχέση θες κ τα υπόλοιπα, ε…

μην λέμε ότι θέλουμε

Αυτό ισχύει. Όπως επίσης ρόλο παίζει και η φάση που βρίσκεσαι. Για παράδειγμα άμα είσαι σε χύμα φάση, στην ίδια κοπέλα που σε άλλη περίπτωση θα σε τράβαγαν τα μάτια της, σε τραβάει το ντεκολτέ…

σωστό σε βρίσκω

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ααψχαΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ!
Δεν υπάρχεις ρε!

ε απωθημένο είναι βρω μια κοπέλα να’χουμε πάνω κάτω τα ίδια γούστα , αρκεί να μην είναι πολύ γκοθού , τέλος πάντων να μην έχει το “μαύρο” ντύσιμο , να μην χάνει την θυληκότητά της!!!
αλλά μάλλον απωθημένο θα μείνει:p
δύσκολο…

βασικά δεν με πειράζει τι μουσική ακούει , ας ακούει και τρεντάδικα - σκυλάδικα , κατανόηση να υπάρχει.
δεν γίνεται να ακούει π.χ. το Stairway To Heaven και να το βρίσκει “ξενέρα” ή “ότι πρέπει να κοιμηθείς”
έλεος!!
τέτοιες μαλακισμένες μου την δίνουν αφάνταστα.

Ρε παίδες εγώ πάλι θα γίνω κουτσομπόλα
Αυτά που λέτε για τις κοπέλες τα εννοείτε???
Τόσο δυσεύρετο είναι οι ροκούδες???/
Όλες φαν της Καλομοίρας και του Σάκη Ρουβά είναι???
Μήπως είστε πολύ περίεργοι???
Λέω μήπως???:-k :-k :-k

Γιατι εσυ οταν ακους το stairway to heaven χορευεις η ξερω γω κοπανιεσαι ?:stuck_out_tongue: Ειναι λιγο…σε κοιμιζει το κομματι πως να το κανουμε…:-k

εμείς δεν βρίσκουμε…:wink:

καυλώνω!!!αυτό!!
το εννοούσα αλλιώς, να μην της αρέσει να πει “μαλακία ειναι”:expressionless:

Υπάρχουνε, αλλά είναι δυσεύρετες. Σε κανά λάιβ μπορείς πάντως να βρεις. Και κυκλοφορούνε ωραία κομμάτια εκεί 8)

:lol2: :lol2: :lol2:

σκέφτεσαι φάση σε λάιβ να κόβεις κίνηση για να βρεις ροκού όμορφη αδέσμευτη και τέτοια; :lol: Και το λάιβ σταρχίδια σου, απλά κόβεις φάτσες :lol:

Ναι αλλα δεν λεει να τα σκασεις για το εισητηριο ας πουμε και να πας για να κοψεις κινηση για ροκουδες.:lol:

Δεν το εννούσα ακριβώς έτσι βέβαια:lol: Αλλά με ένα σμπάρο 2 τρυγώνια:p

Εσεις γιατι νομιζετε οτι εχει τοσο κοσμο στα λαηβ των Σκορπιονς?

Για τον Matthias φυσικα :roll: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol:

Ωραια, τοτε παμε και χτυπαμε κανα εισητηριακι για HIM ξερωγω. Θα πιασει τοπο το εισητηριο και δεν θα μας πειραξει που δεν θα παρουμε πρεφα τι θα παιζει στη σκηνη.