εγώ πάλι ότι να ναι.Στην μουσική θα κολλήσουμε…
+1 ακριβώς αυτό, γενικά μεταλούδες και τέτοια δεν είχα ποτε στη ζωούλα μου, δεν μου αρέσει καθόλου και το όλο στυλ ασε που οι περισσότερες που έχω γνωρίσει είναι και παράξενες:roll:
Περίεργο, αυτό συζητούσα εχθές με κάτι φίλους.
Εντάξει, δεν θα τρελαινόμουν να ακούει η γκόμενα Cannibal Corpse και να με κοροϊδεύει που ακούω classic rock/metal, ξερωγώ, ή αν ντυνόταν σαν δαιμονισμένη μέγαιρα. προηγούμενων αιώνων.
Μάλλον τα mainstream/trendy/pop πες το κι έτσι ντυσίματα είναι καλύτερα, αλλά και το rock καλό είναι. Και καθώς το ντύσιμο είναι κάτι που προσέχω στην γκόμενα τελευταίο (εκτός κι αν είναι κραυγαλέο), και επειδή τρελαίνομαι για φασολάδα (έφαγα χθες), ψηφίζω το τρίτο.
Bασικα τα πε ολα, κλειδωστε το!
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ.
οσο ωραιο και να ειναι το γκομενακι δεν φτανει(για σχεση μιλαμε οχι για ξεπετα).
τι να συζηταμε?
1.ποσα πανερια πεταξε χ8ες στο σκυλαδικο?
2.τι ωραια ταινια ειναι το “λουφα και απαλλαγη”?
3…συμπληρωστε αναλογα
βασικο στη σχεση ειναι να “θαυμαζεις” τον αλλον.
το σκυλι δεν μπορω να το “θαυμασω” ακομη και ειναι τρελλο μωρο φαση brad pitt klp
Eφω δεν εχω κανενα προβλημα για το αν θα ειναι η οχι ροκου…Μου φενεται ‘καπως’ να ψαχνεις να βρεις ντε και καλα μια κοπελα με τα ιδια μουσικα γουστα.Αν ταιριαζω σε πολλα θεματα με αυτην τοτε κανενα προβλημα…Φυσικα ομως θα της μαθω τα βασικα(στην ροκ παντα8))
Bασικά αν είναι μάχιμο το γκομενάκι δεμπανακούει και ζουζούνια? Ποιός δίνει ένα σκατό? (εδώ πρέπει να δώσω κοπιράιτς αλλά δε θυμάμαι ποιος το’χε πει)
Εξαίρεση κάνουμε μόνο στις ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΕΣ (όχι σούργελα) γκοθούδες.
ΛΟΥΠΙΝ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ!
Bσκ ναι,αμα η γκομενα γουσταρει να χωνει Αγγελικη Ηλιαδη καθε πρωι με το καφε ή να μπαινουμε σε ταξι που παιζει Σοτη Βολανη και αυτη να του φωναζει ‘‘δωσε,ψηλωσε το!!’’,δεν εχει καμια σημασια για μενα,εφοσων η τυπισα χωνει γενικοτερα8)
κοινως,ειναι καυλα
Ουτως ή αλλως,το να βλεπω γκομενα με μπλουζι Kreator και IRON MAIDEN,ειναι αρκετα de-kavlex για τη παρτη μου…
Οι περιποιημενες Γκοθουδες,κοβουν τη γη στα δυο,πατανε καθε αλλη υποκατηγορια γκομενας και σβηνουν το τσιγαρο τους στη μουρη της…
και ειναι ανοιχτες και προθυμες για τα παντα8)
Οπωτε ουτε εντος του χωρου,ουτε εκτος,ΓΚΟΘΟΥΔΕς FTW και λοκ!
Δεν έχω πρόβλημα με το αν είναι ροκάς ή όχι, αλλά σε γενικές γραμμές οι σχέσεις που είχα με ροκάδες ήταν οι καλύτερες… :roll:
Μεγάλο φετίχ μου, τα combilation cd που μου έφτιαχναν…
Λοιπόν κι εγώ τη φασολάδα ψήφισα…αυτό έλειπε να με νοιάζει και τι μουσική ακούει η κοπέλα μου…αν και οι περισσότερες “εντός” χώρου δεν με εντυπωσιάζουν είναι η αλήθεια με το ντύσιμό τους…γενικά το όλο rock στυλ νομίζω ταιριάζει στους άντρες περισσότερο …
δεν είναι απόλυτο αυτό φυσικά…
τώρα για τις εξόδους κι αυτά και το που θα βγαίνετε σιγά μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός και απ τις δύο πλευρές, εκέι θα κολλήσουμε?
εν τω μεταξύ οι σκυλούδες που τόσο αναφέρονται γιατί νομίζω οτί είναι και αυτές λίγες?τα περισσότερα κορίτσια γουστάρουν clubs φυσικά και κανά μπουζούκι, αλλά και μπυραρία και απ όλα δεν το βλέπουν και τόσο φανατικά…
πάντως τι ροκούδες τι σκυλούδες, γυμνές όλες το ίδιο είναι.8)
Εγώ δεν καταλαβαίνω που είναι όλες αυτές οι γυναικάρες που πάνε σε rock/blues συναυλίες.:-k
Μιλάμε για γυναίκες όχι αστεία.
Αν η έβρισκα γκόμενα που ακούει blues-rock/classic rock θα ένιωθα πολύ λίγος, ειδικά αν ήταν πιο ψαγμένη από εμένα. Φαντάσου ξέρωγώ να έχει για ήχο κλήσης κανένα Texas Flood ή κανένα L.A. 59. Μπορεί και να την παντρευόμουν.
Πάντως για να γράψω και κάτι σοβαρό, αυτό το γενικό και αόριστο “ας ακούει ότι θέλει, ας ντύνεται όπως θέλει, κτλ. αρκεί να είναι ωραία γκόμενα” εμένα μου κάνει σε “κάτσε να γαμήσουμε ό,τι μπορούμε και ποιος τα χέζει τα υπόλοιπα”.
Δλδ ντάξει για σχέση μιλάμε, θα πρέπει να μπορείς να πεις και 2 κουβέντες με τον άλλον. Και δυστυχώς το πάκετο [σκυκάδικα-μπιτάκια-dan brown-καφές στο κολωνάκι-μια καλή δουλίτσα-κι ένα καλό παλικάρι] απαντάται συχνά και γω με αυτό δεν την παλεύω, δεν έχω κανένα κοινό σημείο επαφής κι ας είναι η άλλη σαν την Μόνικα Μπελούτσι.
Ας μην ακούει αυτά που ακούω εγώ, ας ακούει ο,τι θέλει αλλά μα θες για μουσική, μα θες για κινηματογράφο/θέατρο, μα θες για πολιτική ή για πιο κοινωνικά ζητήματα θα πρέπει να μπορώ να πω δυο κουβέντες.
Αχ, αγάπη μου…
Εντάξει, ότι υπάρχει μία γκάμα μουσικών και μη επιλογών μεταξύ του ροκ και του σκυλοτραγουδου σας έχει διαφύγει;
Ό,τι σχέση είχα μεχρι τώρα ήταν κυρίως ροκ, από διάφορα φάσματα (goth/electro, alternative, ό,τι-να-ναι metal) έως straightforward κλασσική μουσική. Αυτό είχε να κάνει πρώτον απ’όλα με τα μέρη στα οποια βγαίνω και τις παρέες που έχω.
Σε καμία περίπτωση δεν είχα πέσει πάντως (εντελώς) μέσα στα δικά μου γούστα, σε κάθε περίπτωση όμως υπήρχε κοινό έδαφος, και HANDS DOWN η καλύτερη επικοινωνία υπήρξε στην περίπτωση “κλασσική μουσική”, γιατί εκεί υπήρχαν κοινά ενδιαφέροντα τύπου βιβλια κλπ, που δεν υπήρχαν στις άλλες περιπτώσεις.
Ηθικόν συμπέρασμα:
[ul]
[li]προτιμώ να υποστώ Τερζή παρά το Dark Sun τις Παρασκευές και το γκοθοντύσιμο και στυλ μου τη δίνει άγρια (η σχέση κράτησα 1,5 χρόνο, οπότε έχω δικαίωμα να κρίνω!)
[/li][li]είναι πλασματικό το θέμα γιατί κινδυνεύεις να έχεις επικοινωνία μόνο σε ένα -μουσικό- επίπεδο και να χάσεις τα άλλα. Και το χειρότερο, αν είσαι πορωμένος με μουσική, να αργήσεις να το πάρεις χαμπάρι.
[/li][li]κι επειδή τα εξάρχεια είναι μία χεσά τόπος, όλοι ξέρουν όλους και το θέμα καταντά οριακά " αιμομικτικό", σύν ότι έχω φάει τα νιάτα μου στην γαμωπλατεία, το γαμωχώρο και τους γαμωανθρώπους, και λίγους/ες έχω γνωρίσει ενδιαφέροντες/ουσες, ειδικά για σχέση, έχω αποφασίσει πως είναι η ώρα να απομακρυνθώ από όοοοολα αυτό το συρφετό, με ό,τι συνεπάγεται η απόφαση. Μία χαρά jazzάδοροκάδικα υπάρχουν.
[/li][/ul]
Επίσης, η φάτσα μου ουδεμία σχέση έχει με μέταλ. καμία όμως, με εξαίρεση τις συναυλίες, που του δίνω και καταλαβαίνει:p Το πώς ντύνεται και φέρεται κανείς έχει άμεση σχέση με το είδος του ανθρώπου που επιθυμεί να έλξει.
Επέλεξα το 3 γιατί οι αφορισμοί είναι κακό πράμα…
Ωστόσο μία ομορφιά σε NAPALM DEATH pit είναι αξεπέραστη και διαχρονικη…8)
:-s:-s:-s
Fair enough, κακή διατύπωση, δεν αναφέρομαι μόνο σε γκόμενες για σχέση αλλά και σε κοινούς θνητούς για μία απλή και ταπεινή μπύρα [SPOILER][SIZE=“1”]και ό,τι προκύψει…8)8)[/SIZE]
[/SPOILER]
(edit) Εκτός κι αν ψήνεσαι bleedin να πάμε στο άλλο θρεντ γουίνκγουίνκ*
:lol::lol:
Συμφωνώ ιδιαίτερα στο δεύτερο πόιντ με το φέθρυ.
μπράβο, σωστός, να πάω με τον Bleedin στο “φλερτάρετε”, αλλά νομίζω πως τρόμαξε και δε θέλει!
Σπαμάρω άγρια αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ, ας επαναφέρει κάποιος την τάξη…:oops:
O:)
Εγω την καλυτερη μου σχεση που κρατησε και 1,5 χρονο την ειχα με μια κοπελια η οποια ακουγε hip hop.Ηταν γενικα πολυ συζητισιμο ατομο και ειχε μια εμπεριστατωμενη αποψη για καθετι την αφορουσε.Δεν ημασταν ξερω γω μονο γκομενοι αλλα και φιλοι μαζι.
Οσον αφορα το μουσικο κομματι απο αυτη εμαθα συγκροτηματα hip hop που γουσταρω ακομα πχ:La Coka Nostra,Snowgoons,Cypress Hill,Non Phixion κλπ.Ενω οταν εγω ηθελα να ακουσω ειτε black,death,post,heavy ή οτιδηποτε αλλο,αυτη απλα ακουγε και ελεγε μια α γνωμη για το τι ακουσε.Στο τελος βαζαμε και ακουγαμε μαζι Prodigy και ολα οκ:lol:
Νομιζω οτι μια τετοια σχεση ειναι το καλυτερο.Βεβαια και η κοπελια να ειναι και λιγο ομορφουλα ε!
Μακρια οι γκοθουδες και οι μεταλουδες…